Móron a rendőrség törölte le az ujjlenyomatokat – Lamperth Mónika tudta, kik a móri tettesek – Felfelé buktatások

Többek között Kármán Irén, a megvert újságírónő hozta nyilvánosságra, amiről olyan szépen hallgat együtt az összes médium, hogy a móri bankrablás után felvételek őrizték meg, hogy maga az államilag kivezényelt helyszínelő takarította le az ujjlenyomatokat. Kármán Irén pedig jóval megverése előtt közölte Lamperth Mónikáról, hogy a miniszter nem sokkal a merénylet után már tudta, kik voltak az elkövetők.Nem is érteni, hogy az ehhez hasonló esetek erdejében vájkálva hogyan születhetnek meg az olyan rikkantások, mint a csak “hajrá, előre”, “bátor” és “hős rendőrök”! Talán bizony előre az igazság útján, ahogyan eddig?: Szabálysértés lehetőségének felmerülése esetén – mint 2006 október 23-án – vakság, börtön és csonttörés, aztán egy életre szóló hivatalos miniszteri (tehát “szolgai” (“miniszter” szó azt jelenti: “szolga”)) megbélyegzés, állami sortüzek esetén pedig állami fedezék, előléptetés és magas jutalom, mint nyomravezetőnek?

Kíváncsi vagyok, ezek után Friderikusz Sándort, meg az előre szervezkedő D. Tóth Krisztát mikor fogják előléptetni, mint akik halhatatlan és jórészt láthatatlan érdemeket szereztek az államhatalmi diktatúra kiépítésében, valamint az erkölcstelen és butaság alapú társadalom szavazataikkal és lobbitevékenységeikkel történő tovább züllesztésében.

Csak emlékeztetni szeretnék arra, hogy mielőtt Gergényi Pétert kinevezték volna Budapest rendőrkapitányának, elsőként teregettem az Interneten az általa Bács-Kiskun megyében elkövetett cselekményeket és munkamódszereket. Lakatos Pálék utánam következhettek, mert abban az időben még úgy lapított alighanem mindenki, mint nyuszi a fűben. Akik pedig beszéltek volna, nem a nyilvánosság előtt tették, hanem szerencsétlenségükre a belügyi szerveknél és a Miniszterelnöki Hivatalnál próbálkoztak, aminek meg is lett az eredménye. Kik nyugdíjba, kik börtönbe, kik temetőkbe kerültek. Gergényi Úr cselekményei teregetését követően láttam, hogy a semmiféle következményekre nem ügyelő kamikáze kormány, az MSZP-SZDSZ koalíció egyöntetű imádattal kinevezte Gergényi Pétert: meg is lett az eredménye: a rákosista és korakádári rendszer óta nem látott sötétség és törvénytelenség borult az országra, 50 éve nem látott sortüzekkel, és az ilyen már keletkezésük pillanata előtt megbukott rendszerek gyakorlatához hűen: Népszavával, Népszabadsággal, Nap-keltével, Bánóval, D. Tóth-tal, Betlennel és Friderikusszal.

M.F.Á.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 július 15..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: