A Pártmédia cenzúrázta! – Politikai foglyok, megölt rendőrtisztek és a Nemzeti Nyomozóiroda

Az egyik Internetes, hivatalos, nevében cigányvédő hírportál, amely “kibogozhatatlanul” össze van gabalyodva és be van ágyazódva a politikai pártok légkörébe, az alábbi hozzászólásokat – szemben a nyíltan cigányellenes, rasszista és cigánygyűlölő hozzászólások tömegével – úgy találta, cenzúrázni kell, mert azok nem felelnek meg a cigányvédő szervezetek tagjai érdekeinek, minthogy szembe mennek a politikai pártok felől megfogalmazott elvárásokkal, melyek egyöntetű érdeke, hogy eltussolják az alábbi adatokat. A nevében cigányvédő hírportál, amely egyezik a többi romaszervezet ilyen irányú gyakorlatával, ebben az esetben ráadásul éppen egy a Pusoma Dénes, ártatlanul börtönbe zárt, a kártérítéstől állami szervezésre megfosztott, majd szabadlábon elhalálozott cigány származású személyről készült cikkhez írott jogvédő felszólalásaimat cenzúrázta, mert azok nem igazodnak a cigány képviselőknek saját személyes érdekeikért kalkulált politikai mozgásaikhoz, azaz feltételezhetően rossz néven veszik az Országgyűlésben regnáló politikai pártlobbik az ilyen kommenteket, minthogy az ő működésükre és “eredményeikre” hívják fel a figyelmet. Először következzenek a média cigány politikusai részéről törölt hozzászólások, majd az ez okból írott levelem [a fényképek utólagosan kerültek beillesztésre]:

2007-08-07

Nyilvánosságra hozták, hogy a Nemzeti Nyomozóirodából államtitkokat tartalmazó iratokat csempésztek ki, amelyek állítólagosan egy újságíró kezébe kerültek volna. A suttogó propagandának nevezett módszer helyett, melyet a két gyűjtőpárt végez az ügyben, a Nemzeti Nyomozóiroda máris igyekezett megágyazni megágyazni az ügynek azzal, hogy azt állítja, lejárató célzattal lopták el a Nemzeti Nyomozóirodára nézve nyilvánvalóan terhelő bizonyítékokat. Köztudott – ma már a sajtóból is -, hogy a Nemzeti Nyomozóirodában általános a kényszervallatás, és nincsen egyetlen ügy sem, amely nem pártalkuk követelményei szerint kerülne megindításra és “nyomozásra”.Az olyan politikai irodákból, amilyen az NNI, gyakran nem bűn, hanem keresztyéni KÖTELESSÉG olyan iratok kicsempészése és továbbadása, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy az olyan politikai koncepciós perek áldozataiért, akiknek a sorsán vagy egyenesen az életén segíteni lehet, az iratok kimenekítését megtegyük. Ebben Jézus nem Kínál választást, hanem KÖVETEL! Követel, méghozzá KÁRHOZAT TERHE MELLETT! :

– Aki nem segít egynek is a bennem hívők közül, Velem nem tette meg – Mondja Jézus, majd így Folytatja: – És ezek elmennek az örök gyötrelemre, az igazak pedig az örök életre.

Olyan esetekben tehát, amilyen Pusoma Dénes tragédiája volt, amilyen a Tánczos Gábor ügye, és amilyen pl. Kaiser Ede állampolitikai megrendelésre való bezárása és elítélése, KÖTELESSÉGÜNK SEGÍTENI és megtenni mindent, amit lehet, hogy az állam által elrejtett és eltüntetett bizonyítékok nyilvánosságra kerüljenek és az áldozatok szabadságának vagy életének biztosítása érvényre kerüljön.

A földi jog egyéb tekintetben is megengedi nemcsak az államtitoksértést, de a saját vagy mások életének védelme érdekében az emberölést is! Ez a törvény a Földön. Mi, keresztyének természetesen sem a magunk, sem mások életének a védelmében nem ölünk, de minden egyéb tekintetben szinte korlátlan jogkört ruházott Isten minden hívőre és nem hívőre, akik különösen mások testi épségének vagy életének a védelmében cselekszenek.

És még egyszer el kell mondani: a földi törvények lehetővé teszik az államtitoksértést, a lopást, a rablást, de az emberölést is, ha azzal vétlenek életének megvédésére, avagy saját vagy mások sorsának vagy életének a megvédésére nyílik lehetőség.

Istennek legyen Dicsőség.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

2007-08-09

Néhány ártatlanul bezárt és/vagy elítélt a közismert (bűnöző és nem bűnöző) személyek neveiből:

– Boross Tamás, aki után széles körben folytattam nyomozásokat civilként: őt végül felrobbantották.
– Döcher György, aki után szintén nyomoztam: látszólag segíteni akartak neki, de valószínűleg azért részesült EVSZ-ben, hogy állami bérgyilkosokkal lelőhessék.
– Tanyi György, aki a magyar BM-nek, az orosz FSZB-nek és a Moszadnak csípte a szemét.
– Csüllögh Zsigmond, aki után szintén sokat kutakodtam, jártam szentendrei Cinke utca 2. szám alatti házánál is, ahol kézigránátot dobtak rá.
– Nógrádi Ádám, akinek koncepciós perét nemzetközi háttérrel szervezték, fő végrehajtók pedig Gergényi Péter és Kubicsek András voltak.
– Aztán ott van Gaal,
– Pusoma,
– Dénes Gábor rendőr őrnagy az elhárítástól, aki nyomozásaiért került zárt osztályra, majd elhalálozásra,
– Kecskés nyomozó, aki a börtönig sem jutott el, mert még a vizsgálat előtt megölették,
– Kuzma Mihály alezredes, aki szintén így járt,
– Tánczos Gábor, a totálisan ártatlan fiú, akit ugyancsak abszolúte tudatosan ítéltek el gyermekgyilkosság hamis vádjával,
– Kaiser Ede, az NNI hamisan megvádolt maffiózója,
– Sándor István (Papa), a KBI volt eminense, akit közvetlenül olajvallomása előtt csuktak le, és dolgoztak meg az ügyészségen…

stb., stb., stb.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

————

Ezt követően törölték a hozzászólásokat. Most következzék az ez okból írott, pillanatok leforgása alatt született levél, amelyet megjelentettem a politikai, nevében kisebbségeket védő, a roma politikai gyakorlatot követő hírportálon:

 

2007-08-09

Tisztelt …!

Ha ennyire semmibe veszik az emberi jogokat, hogy töröltetik az olyan hozzászólásokat, amelyek ártatlanul börtönbe zárt foglyokról, megkínzott civilekről és állampolgárokról szólnak, illetve keresztyéni hitelveket hirdetnek, akkor miért beszélnek a Pusoma Dénesről?

Drága Uraim! Nemcsak a cigányoknak vannak jogai, és azok közül is CSAK azoknak, akikről azt mondja Önöknek a Párt, hogy erről az emberről lehet beszélni, másokról meg nem, különben netán kevesebb lesz a fizetség! Ha ártatlan ember börtönbe kerül, Önök nem tilthatják meg pártpolitikai és egyéni karrierista célokból, ahogyan ügyről-ügyre tenni szokták, hogy ártatlanokért szólaljon fel bárki is! Mi alapján veszik a bátorságot, hogy amíg a mocskolódó, cigánygyűlölő és rasszista hozzászólások tömegét fent hagyják, addig az ártatlanokért és megkínzottakért való felszólalásokat úgy töröltetik, mintha a Népszabadság Online-on Léderer Pál vagy Bodor Pál futna bele olyan hozzászólásokba vagy blogokba, ahol 1956-os körömletépett öreguraknak és 2006 október 23-i fejbe lövötteknek a videófilmre rögzített tanúvallomásait ajánlják.

Az Önök szervezeteinek roppant rossz híre van. Ezzel egészen biztosan semmi újat nem mondtam. Szüntelen azt hajtogatják mindenfelől, hogy Önöket egyáltalán nem érdekli a cigányság sorsa, csak a saját fizetésük, a saját pénzük és a saját helyezkedésük. Azt nyilatkozza mindenki, hogy Önök úgy taposnak egymás fején, és egymás hegyén-hátán azért, hogy egy szeletnyit megkaparintsanak a hatalomból, hogy a médiától a rendőrségig mindenki csodájára járhat, ahogyan Farkas Flórián azzal gyarapította hírhedtségét, amikor természetesen való ingyenes és bérmentes szolgálataimért pártpolitikai elvárásra irdatlan moslék stílusban és minőségben uszított ellenem. Egyenesen írom le: sok cigány, aki megnyilvánul, úgy utálja az Önök csak nevében romavédő politikai egyesüléseit, és úgy szidja, mint levert és megbélyegzett angol turista a Gyurcsány-rendőrséget, amelyik 2006 október 23-án megtámadta és összeverte, mert miért van életben, és ki engedte meg nekik, hogy az (ott) legyenek.

Ha Önökben bármi gerinc és emberség lenne, ha érdekelné Önöket egy szemernyit is a lojalitás, és azok sorsa (mint pl. Tánczos Gáboré és másoké), akiket illetően nem kaptak engedélyt a Párttól, hogy írjanak róluk, noha sokakról többet tudnak, mint én(!), akkor nem cenzúráznák azokat a mondatokat, amelyek törvénytelen elzárásokról írnak, ahogyan a Népszabadság sortüzes szélsőségesei és valódi fasisztái teszik Léderer Pál és Bodor Pál vezetésével, hanem mindent elkövetnének azért, hogy felhívva telefonon még többet tudjanak meg egyik-másik politikai fogolyról.

Azt hiszem, itt be is fejezhetem, minthogy további bizonyítási eljárásra az Önök hozzáállását és becsületét illetően nincsen szükség, esetleg csupán a Népszava, meg a Népszabadság újságírói fognak értetlenkedni egy pártrendezvény keretében, csodálva az Önök hallatlan és hallhatatlan becsületét és kitartását a népi demokrácia útján tett vívmányaikért. Én azonban a maguk fajták helyett továbbra is a cigányoknak hiszek. Önökkel, azaz bármely karrierista és önérdekelvű romaszervezettel ellentétben – ahogyan az ország roma érintettjei panaszolják – minden cigány jobban teszi, ha panaszával vagy az ügyében a sáros rendőrséghez, de még jobban, ha nem a pártszolgálatos és sortüzes újságírókhoz fordul. Nálam pedig egészen bizonyosan továbbra is mindenki meghallgatásra és védelemre talál.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád, aki Önökkel ellentétben elsőbbséget ad Tánczos Gábornak, A HALOTT Dénes Gábor RSZVSZ-őrnagynak, A HALOTT Kuzma Mihály alezredesnek és HALOTT társainak. Önökkel ellentétben. Szemben a Párttal. A Pusoma.

A törölt hozzászólásokat természetesen másutt – e levelemmel együtt – közzéteszem.

Istennek legyen Dicsőség.
Ámen.

 

Eddig a hozzászólások és a levél. A stilisztikai hibákat és a tartalom megértését gátoló, pontatlan megfogalmazásokat – hogy az eredeti, pillanatok alatt írott és elküldött levelem tartalmát ne kelljen utóbb megváltoztatnom, hanem az hitelesen maradjon meg – nem javítottam ki.

M.F.Á.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 augusztus 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: