Háttér-információk a Magyar Gárdáról – Továbbá: miért jobbak a valódi kommunisták?

A Magyar Gárdáról : mintha a babiloni Heródes vagy ura, a Sátán tűnődne rajta:

HERÓDES:
Hogy néz ki ma
este nagyon a hold.
Hát nem furcsa?
Olyan, mint egy
eszelős asszony,
ki mindenütt szeretőt keres.
Mint részeg nő
tántorog a felhők közt.
/Richard Strauss: Salome/

 

2007-08-11.
Ahhoz, hogy a Magyar Gárda eredményes legyen, az az erő és erkölcsi stabilitás, valamint hősies bátorság kellene, ami a kommunistákban volt és maradt mind a mai napig.

Mi a “kommunizmus”? – Néhány szó a Partizáninfóról is

Itt tisztázni kell, mit nevezünk “kommunistának”. Ugyanis legtávolabbról sem a gyurcsányi-putyini bűnbandákról beszélek, mert ők nem kommunisták, ahogyan a kínai és kubai rezsim sem, mert ezek despota, (azaz) fasiszta államok. Amikor “kommunistákról” beszélek, ugyancsak nem az álkommunista Partizáninfóról szólok, amelyik a bestiálisan erkölcstelen és alantas állami nemi erőszakokat védelmezi, a Zsanetteket és a népet löveti, holott a kommunisták – így a valódi partizánok – ennek túloldalán elhelyezkedve, ma is, szerte a világon az ügyészeket, bírókat és politikusokat, azaz a fasiszta hatalom bérenceit lövetik, sőt: ők maguk lövik! A valódi kommunistákról szólok én, akik sosem a népre tüzelnek és tüzeltetnek, hanem a burzsoá, és bármi egyéb elnyomó, kizsákmányoló, népellenes hatalom képviselőire. Az igazi kommunistákat ma is olyan dolgokért kapják el, mint vérbírók meggyilkolása, vérügyészek elleni merényletek, államügyészek és országos politikusok elleni fizikai akciók stb. Hát ha ehhez képest a Partizáninfó színvonalát megnézzük, amelyik a gyurcsányi burzsoá, nagytőkés, népelnyomó, bankármilliárdos-fasiszta államkapitalistákat védi, akkor csak egy burzsoápárti posztkommunista-álkommunista, erősen kínai-orosz és/vagy Moszad-gyanús provokátori brancsot gyaníthatunk. De az biztos, hogy a nemes, magasztos és patetikus kommunizmushoz és a csodálatos kommunista eszmékhez – amely az ateizmus legfelsőbb erkölcsi foka – semmi közük, ahogyan a kommunista eszmékkel nélkülözhetetlen hősiesség és bátorság fogalmaihoz sem.

Mi a Magyar Gárda valójában, és hogyan állnak hozzá a titkosszolgálatok?

Azonban ha megtekintjük a Magyar Gárda konkrét vezetőjét, és utána kotorunk a babiloni vécében annak, milyen társalgások hangzanak el egyik-másik vezetőjük részéről tájékozottabb körökben – amikről amúgy a tagság felé e vezetők már azért hallgatnak nagyokat, mert ebben az esetben rögtön Gyurcsány Ferenc Úrral együtt kerülnének a történelem szemétdombjára -, rögtön rájövünk, hogy a világon semmiféle perspektíva nincsen bennük, hacsak nem először is a gárda orbáni színvonalú ügynökeitől meg nem szabadulnak. Ha a mostani felállás marad – márpedig marad, kijelentem ezt; és éppen az is a cél bel- és külföldről egyaránt, hogy a gárdában ez a vezetés maradjon, mert a mostani államkáderi -, akkor nem lesz magasabb színvonalú a gárda hozzáállása sem, mint amilyen Orbán Viktoré volt és marad. Orbán Viktor sem lesz jobb és magasabb színvonalú, ahogyan a Magyar Gárda sem. Annyi a különbség Orbán Viktor és a gárda konkrét vezető személye között, hogy Orbán Viktor is ilyen volt, azaz kicsit vehemensebb, kicsit hangosabb, de azóta öregebb lett, ahogyan mindketten ál-rendszerváltók (voltak és) maradnak: Orbán Viktor éppen úgy benne volt az elhazudott rendszerváltásban, mint a gárda konkrétan gondolt vezető személye cselekszi most, aki szintén a rendszer kádere. Az ilyenek nem velünk, hanem egymással lépnek szövetségre (már megtörtént ez is), mégpedig külföldön kidolgozott irányelvek szerint, amelyeknek meg egyébként is kényszerű végrehajtói.

A titkosszolgálatok sokak előtt nem titkolt célja – akár a zsidókat, akár az oroszokat és a nyugatot vesszük -, hogy a Magyar Gárdának rangja legyen, egyelőre lehetőleg minél nagyobb. Miközben ezt a rangot és befolyást a titkosszolgálatok – azaz az államok vezetése – igyekeznek biztosítani többek között a médián keresztül is, aközben azon dolgoznak, hogy a Magyar Gárdát élénken elmarasztaló kritikák érjék minden oldalról, mindenféle okból. Azt gondolom, így kell ezt kimondani: a Magyar Gárda a nagytőkés, multinacionális, babilonista nyugat játékszere. De a baj nem itt van…

Pontosan tudom, miről beszélek, amikor kijelentem: a világon semmit nem szabad várni ettől a gárdától. Zaj lehet, lőpor is lehet a jövőben, de ezek nehogy megtévesszenek bárkit is. Amennyi tehetsége és bölcsessége annak az embernek van, akit a média éppen a hatalom iránti végeláthatatlan lojalitása miatt futtat, s azért, mert olyan ügyekben is, amelyek önmagukban elegendőek lennének arra, hogy mindkét pártot elsöpörjék, mégis a hatalommal egy irányban pisál, abszolúte bizonyossá teszik, hogy ezzel az ávós lojalitással, keresztyénellenes, törvénytelen és embertelen hozzáállással, ahol a szövetséget a médiával és a pártokkal keresi és találja meg, miközben kifelé új forradalmi erőnek nevezve magát, hazudozik, mint valami tizedrangú Boross Péter vagy huszadrangú Antall József, a világon semmiféle rendszerváltó eredményt nem fognak felmutatni. Zaj az lehet (Orbán Viktor is köveket hajigált a rendőrökre annak idején), de valódi eredmény semmi. Még annyi sem, amennyit Demszky Gábor elért a Kádár-éra alatt, akit időnként bevitt és agyba-főbe vert a politikai (mint gyurcsányi) rendőrség. A verés része, a kényszervallatás, a valódi politikai üldözés és a kínzás elszenvedése nem olyan színvonalú, valójában állampárti káderekre vár a jövőben sem, amilyen a Magyar Gárda megalkudott, mindent állampertu üzleti tárgyává tevő hangos képviselője. Ezt kell megértenie mindenkinek, akinek van annyi rálátása és esze.

A tehetségek, akik tényleg értenek a dolgokhoz, ezzel az emberrel szemben gerincesek és bátrak(!), nem gyáva megalkuvó kispolitikusok, akik saját magukért keresik a karriert és a nyilvánosságot, azért csapva zajt, hogy figyeljenek rájuk. A tehetségek páran szoktak összejönni, vagy egyedül tevékenykednek, a média pedig úgy fut előlük határon innen és túl, mint a nyúl, hátulról pedig – amikor mer – úgy támad rájuk, mint a farkas. A tehetségek arról ismerszenek meg, hogy a tőkeelvű és gyáva média bandákba verődve hol átkozza, hol üldözi őket – sokak esetében (lássd a szellemi leépüléseket, a koncepciós bűnpereket és a rendőr- és civilek elleni gyilkosságokat is) – mindhalálig.

És mi a helyzet a Magyar Gárdával? Ésaiás könyvéből idézzünk fel, annak 30. Fejezetéből az első 4 Verset:

“Jaj a pártos fiaknak – Így Szól az Úr -, akik tervet visznek véghez Nélkülem, és szövetséget kötnek, de nem Lelkem Által, hogy bűnre bűnt halmozzanak! Akik Egyiptomba szállanak alá, és Engem nem kérdeznek meg, hogy menekülhessenek a Fáraó oltalmába, és Egyiptom árnyékába rejtőzködhessenek. De a Fáraó oltalma szégyenetekre lesz, és az elrejtőzködés Egyiptom árnyékában gyalázatotokra. (…) Megszégyenülnek mind a nép miatt, amely nem használ nekik, amely nem segít és nem használ, sőt, szégyenükre és gyalázatukra lesz!”

M.F.Á.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 augusztus 11..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: