Gusztos Péter megtorlásai

2007.09.18.

Gusztos Péternek (SZDSZ) valami baja van. Tegnap leköpdösték a kocsiját, amikor a sokat tudó és sokat látott, de minden bűnszervezetben elkövetett bűncselekményről hallgató, hazugságvizsgálat alá nem vont bűnpártoló politikus a mi pénzünkön nyerészkedett autónkkal kihajtott az Országház területéről. A tüntetők feltartóztatták a kocsit, szidták Gusztost, aztán tovább a engedték a sem a Veéres-SZDSZ-es gyöngyszemű elektrosokk terápiákban, sem a korrupcióban, sem a politikai gyilkosságokban és a háborúkban nem jártas állampolgárok.

A korrupt politikus olyan haragra gerjedt – teveként még inkább meggyűlölvén a szúnyogokat -, hogy a Jézus Kriusztus Által gyűlölt és megvetett farizeus SZDSZ-es nekitámadt a Hír Tv-nek, mondván, hogy a tüntetéseket pártolta a teljes tegnapi híradójában.


Megjegyzem: én láttam a Hír Tv és az MTV híradóit egyaránt: az MTV szinte teljes egészében, egy az egyben a tüntetések és az aktív ellenállás buzdítására és bátorítására szentelte csaknem a teljes műsoridőt. Talán Gusztos Péter nem látta a kormánypárttévé esti híradóját, de gyanítom, hogy ha látta, sem érdekelte, miért próbálkozik a kormánytévé a tüntetők talán minden eddigit meghaladó buzdításával és a tüntetéseket igenlő hangulat fokozásával.

A korrupt, teve méretű politikus feljelentést tett az őt feltartóztató és szidó, az autónkat köpködő szúnyog nagyságú csóró állampolgárok ellen, akik nem tudják, hogyan kell kilopni Ukrajnába egy teljes szálloda összegét, és egyéb bűncselekményekhez sem értenek, beleértve a Veér-fröcsköléses bűntetteket sem, ezért csak tiltakozni tudnak az ilyenek ellen a teve méretű bűnözők orra előtt, így Gusztos Péter – Veér András, Oscar-díjat nyert állami bűnözőhöz hasonló – sokat tudó politikus előtt. A korrupt SZDSZ-es még DNS-mintát is vetetett az autójáról emiatt a hallatlan feltartóztatásos-köpködéses-továbbengedéses cselekmény miatt, amit természetesen a rendőrség meg is tett, szemben a milliárdos korrupciós ügyek elkövetőit, vagy pl. a tüntető-féle-fajta állampolgárok ellen elkövetett agresszív bűntettek elkövetőit illetően, mivel ha Gusztosrendőrbűnözők vagy alvilági figurák támadnak civilekre, jogi védelem vagy egyáltalán nem létezik, vagy aki csak felveti a DNS-mintavétel lehetőségét, bizonyára legalább hülyének nézik.

A mi pénzünkön és a mi autónkon – melyet megbízott bűnözők adtak oda Gusztos Teve Péternek, az elvégzett vizsgálat még azt is megállapította, hogy Gusztos autójának egyik dísztárcsája egy helyen megkarcolódott, noha nem létezik olyan szakértés, amelyik megállapíthatta volna, mikor és mi által.

A hallatlan bűnügyet hosszan tárta fel Gusztos Teve Péter beszédeivel együtt a Hír Televízió. Az ügy következményei valóban hallatlanok, de nem csak az odarakott szúnyogokat, hanem Gusztos Teve Péter további sorsát. és az SZDSZ-t, valamint Kóka és társainak példátlan mennyiségű és méretű bűntetteinek felgöngyölítését szorgalmazandó és egyre hangosabban követelendő és diffúzálandóan – Medgyessy Pétert idézve – megtorlandó módon.

Mert aki – idézem Medgyessy Pétert – törvénysértést követ el, azt meg kell torolni.

Várjuk az állami megtorlást. Nemzetközi háttérrel.

Molnár F. Árpád.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 szeptember 18..

2 hozzászólás to “Gusztos Péter megtorlásai”

 1. Gusztos Péter elítélte az index.hu internetes portált a célzatos videó közzététele miatt, mondván, hogy az a rasszista előítéleteket erősíti. Az SZDSZ ügyvivője szerint Krisztián a magyar társadalomban jelen levő intolerancia, homo- és judeofóbia áldozata. Egyúttal azt közölte, hogy a szegény árvát befogadja svábhegyi villájába, ahol saját gyermekeként fogja szeretni.

  http://ex-homar.blogspot.com/2007/12/roma-cigany-bunozes-blaha-lujza-ter.html

 2. Kedves Viva Salgótarján,

  megnéztem a videót, amit belinkeltél. Én laktam románok és román cigányok között is, de ez a gyerek így első nekifutásra olyan mániás, hiperaktív, továbbá súlyosan bűnöző alkatú pszichopata (ez a szakkifejezés), amilyen nagyon kevés akad a románok és a román cigányok között. Külföldön éltem, akkor találkoztam keresztyénként pár román gyerekkel, minden román hajléktalanok, politikai menekültek és koldusok rémével. Pont ilyenek voltak, pont így viselkedtek, mint a ez a gyerek a videón. Az utcán rárontottak civilekre, elvették a táskájukat, aztán húzás. Láttam, amikor hétköznapi emberek dulakodtak velük, ne tudják elvenni a táskájukat. Máskor megálltak ember mellett a buszmegállóban, jó szorosan, és miközben az illető azt sem tudta, hogyan védekezzen, próbálták kizsebelni. Szóltam a helyi szerveknek, azt szerettem volna elérni, ha visszatoloncolják őket Romániába (teljesen szülői és minden felügyelet nélkül glasszáltak), de nem voltak hajlandóak intézkedni, mert az akkori politikai viszony miatt udvaroltak a politikusok a román vezetésnek. A politikusok kvázi szó szerint hason csúsztak az őket fosztogató legutolsó bűnözők előtt is.

  Nem tudom, mit akar Gusztos Péter elérni. Én keresztyén vagyok: Jézus Azt Tanítja, hogy az okos halász bemerítvén a hálóját, miután kifogott egy csomó halat (itt mondjuk román cigány árvát), gond nélkül a legnagyobb halat választja ki, a többit visszadobja a tengerbe. Akinek van füle, hallja meg!

  Gusztos Péter viszont ennél kisebb halat keresve sem találhatott volna. Nem tudom, mit akar ezzel elérni vagy bizonyítani. Éjjel-nappali rendőri felügyelet van a házban? Nehogy felgyújtsa a gyerek pár perc alatt, összetörje üknagymama középkori vázáját, késsel levágja a festményt a falról stb. Különös ötlet. Hogyan választhatja ki annyi rendes kis román közül – én bizony sok román cigányt ismertem(!) – a legrosszabbat? Gyűlöletet akar szítani? Nem elég a cigányellenesség? Ha értelmet akar hozni, miért nem a legjobb román cigánygyereket keresi meg, és mutat Vele példát? Miért egy ilyen Hasfelmetsző Jack-nek is pancser kölyköt választ ki, aki szinte valamennyi bűncselekményénél azonnal lebukik?

  Héj, Gusztos Peti, mi van Veled, mit sóztak már megint a nyakadba! :DDD

  Molnár F. Árpád
  azoknezo@citromail.hu
  http://hirhatter.t35.com

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: