Faji kirekesztések és nácizmus az Unióban és Szlovákiában – Mer’ kel a vér

A szélsőséges, újfasiszta irányultságú szlovákiai pártnak, az SNS-nek a vezetője, Ján Slota kezdeményezésére a szlovák Országgyűlés megszavazta a Beneš-dekrétumok sérthetetlenségét a teljes kormányzattal és a szlovák pártokkal egyben, a magyar koalíciót kivéve. A szlovák úgynevezett “népképviselők” – mintha csak a fasiszta Németországban járnánk a II.Világháború előtt – tapssal ünnepelték a vérgőzös dekrétumok újbóli elfogadását és megerősítését, amely kollektív bűnösséggel vádolta meg a zsidókat, akarom mondani (csak az érzékeltetés kedvéért mondtam zsidókat, mert valójában) a magyarokat, és megerősítette a szegény és jogfosztott lakosság erőszakos, Hitler módszereit idéző kilakoltatásait, kitelepítéseit és fasiszta alapon, a teljes magyarság ellen irányuló megbélyegzéseit.

Most hallgattam meg Csáky Pálnak, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártja (MKP) vezetőjének nyilatkozatát. Úgy beszélt, mint egy jól fésült szerencsétlen, aki a kivégzése előtt próbál bocsánatot kérni a fasiszta szlovák Országgyűléstől, hátha kegyelmet kap, mint kollektív bűnös és alsóbbrendű az Unióban, alsóbbrendű Szlovákiában, alsóbbrendű a zsidókhoz, a szerbekhez, az oroszokhoz stb. képest.

Érthetetlen, hogy ami a zsidóknak olyan jól megy, azt a magyarok hogy-hogy nem képesek a leghalványabb módon sem utánuk csinálni. Csáky Pál: micsoda tehetségtelen talpnyaló!

Hogyan nem mondja ki senki, hogy Szlovákia fasiszta állam, és amíg ezeket a hitlerista náci felhangokat, amiket – ráadásul annak a Ján Slotának a kezdeményezésére, aki korábban azt mondta, hogy tankokkal kell rárontani Budapestre – a Beneš-dekrétumok körül (is) csapnak, azzal betetőzve, hogy a titkosszolgálatokon (SIS) keresztül szervezkednek éjjel-nappal a magyar nemzetiségű lakosok elleni agresszív támadások megszervezéséért, műemlékek elleni rongálásokkal, miközben magyarokat zárnak politikai fogházakba és politikai börtönökbe, nem részesülhetnek uniós pályázatokban, vagy egyenesen ki kell őket zárni az Európai Unióból. Mit képzel ez az Angela Merkel, hogy ott üldözi a magyarokat a szlovákiai nácikkal, ahol tudja!

Merkel asszony – akiről a média olyan nagyokat hallgat – a magyarok egyik legfőbb ellensége. Úgy járnak kéz a kézben a Budapest ellen tankos támadást hirdető italozós nácista pártvezér Ján Slotával és a fasiszta szlovákiai pártokkal, mint ahogyan Adolf Hitler, a korábbi német kancellár járt Eichmannal. Miközben az Unióban a Beneš-dekrétumok ellenében időnként megjelennek javarészt látszólagos ellenvetések, addig a háttérben hatalmas elánnal mentek a bátorítások nemhogy Brüsszelből, hanem Berlinből is.

Egyébként Merkel és az Unió ugyanezt csinálták meg az ukránok ellen is, amikor Orbán Viktor és Ukrajna felvetette, hogy Ukrajnában 10 millió embert mészárolt le Sztálin egymaga. Az Európai Unió felháborodásának adott hangot ennek említése miatt, mert a zsidó lobbi karmesterként beintett Európának, mondván, hogy csak a zsidó 6 millió kapcsán jár megemlékezés és kártérítés, az ukrán 10 millió halottról viszont csend legyen! De a zsidóknak járó megemlékezések, bocsánatkérések erdeje és kártérítések végeláthatatlan és befejezhetetlen tömege – mint tudjuk – örökkön örökké kijár, naponta gyászolva és szomorkodva, naponta fizetve és engedélyezve az újabbnál újabb fegyver-, drog-, prostitúció- és ingatlan- stb. üzleteket Magyarország és az Unió területén.

Szemben az Európai Unió kötelezően gyakorolt és kötelezően követendő fajelméletével, ahol sok alsóbbrendű van, de talán nincsen alsórendűbb a magyaroknál, ki kell végre mondani, hogy Szlovákia fasiszta állam, amelyik a hitleri törvényeket élesztgeti, és ebben a minőségben – ráadásul militáns, a titkosszolgálatokon keresztül hitlerista nácikon és más szélsőségeseken keresztül szervezkedve egyszerű magyarok megtámadása érdekében – példátlan(!) a tőle nyugatra fekvő összes, valamennyi országhoz képest, azzal együtt is, hogy éppen az Európai Unió adja alájuk a Sátán vérgőzös, fajgyűlölő vörös lovát, mondván és cselekedvén, hogy minden magyar és ukrán megbélyegzett legyen, mint alsóbbrendű faj, amelyeknek nincsenek jogai, amely fajok kollektíven bűnösök, áttelepíthetők, kilakoltathatók, jogfoszthatók, sőt – ahogyan Merkel és bandái az ukrán lakosság ellenében összefogtak, a sztálini jogfosztásokat szinte egy az egyben legalizálván -, kiirthatók.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 szeptember 21..

2 hozzászólás to “Faji kirekesztések és nácizmus az Unióban és Szlovákiában – Mer’ kel a vér”

 1. Kedves Goldman,

  köszönet a szavaidért; én is viszontajánlom az oldalt, amit belinkeltél. Először kerestem rajta Magyarországot, aztán felfogtam, hogy a szlávoknak – akik közülük extrafasiszták – nincsen szükségük egyáltalán semmiféle magyarságra.

  Az ilyesmit nem üldözik sem a szlávoknál, sem az Európai Unióban. Persze ennek az az egyszerű oka, hogy senmmire való, moslék bűnözők ülnek az EU-ban, akik azt az egyszerű politikai szabályt követik, hogy ha egyszer a magyarok kevesebben vannak, mint a szlávok, akkor nem kell a magyarok jogaival foglalkozni, aki pedig megteszi, az neveztessék szélsőjobboldalinak, fasisztának, antiszemitának, és kerüljön kirekesztésre.

  Amikor annak idején Orbán Viktor felvetette az EU-ban, hogy a fasiszta és népirtó tömeggyilkos veszélyeket hordozó és terjesztő Benes-dekrétumokat el kellene törölni, úgy rontott rá ez a fehér galléros bűnbanda, mintha a Sárkány akarta volna elnyelni az Európai Uniót is. Az ember ma is olyan viszolyogva és olykor undorral gondol azokra a férgekre, akik olyan egységagresszív fasiszta szándékkal törtek ránk, mert miért nem éltetjük az ő hitlerista magyarellenes zsidó törvényeiket, ami önmagában minden értelmes embernél meg kell, hogy határozza az Európai Unióhoz való viszonyulását.

  Üdvözöl Molnár F. Árpád

 2. Minthogy véletlenül elveszett az írásod, idézem, hogy tudvalevő legyen, mire válaszoltam az imént:

  Nicknév: Goldman

  Ezt jól megmondtad töeljesen igaz az utolsó szóig egyébként ajánlom figyelmedbe ezt http://www.sns.sk/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=366 magyarország nélküli térkép
  ha mi magyarok ilyet csinálnánk akkor egyből hitler imádónak neveznének minket utolsó nácinak

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: