Régi-új rendszerek, változhatatlan gyilkosokkal a múlt és a jelen eseményein keresztül

Kabai Károly, nyírbogáti vállalkozó – az MSZP örömére – az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetbe (OPNI) menekíttetett a Párt részéről azért, hogy ne kelljen börtönbe vonulnia.

Azóta, hogy Kabairól azt hazudta a Párt (azaz a politikai rezsim), hogy nem találja, miközben mindenki tudta, hogy bent van az OPNI-ban, mindvégig azon ügyködtek, hogy ne is kelljen megtalálni jó darabig, most pedig nem voltak hajlandóak sem rabkórházba, sem büntető intézetbe szállítani, az OPNI “orvosai” pedig – akik sosem voltak valódi orvosok, mert mindig politikai megrendelésekre dolgoztak azóta, hogy Rákosin, Kádáron, Antallon stb. túl ez a rendszer és feudális diktatúra fennállt – azt hazudták, hogy az MSZP-s Kabai “nincs szállítható állapotban”.

Aztán – kérdezem – hogy-hogy? Csak nem élet-halál között fekszik? Vagy talán gerincsérülés miatt mozdíthatatlan?

Íme a maffia, ahol orvosok, rendőrök és politikusok a médiával együtt vonulnak és játszák a tájékozatlant! Íme a maffia!

Egyébként nem tudom, ki hallott arról – ugyanis lehet, hogy nem jelent meg sehol -, hogy a körmendi gyermekgyilkossággal hamisan megvádolt és politikai utasítások szerint cselekvő vérbírókkal elítéltetett Tánczos Gábor azért lett mindig rosszul a tárgyalásokon, mert begyógyszerezték, hogy ne tudjon védekezni. A média erről a perdöntő körülményről is olyan szépen és jól nevelten hallgatott, mintha az életük függött volna tőle.

Olyan is megesett, hogy a Gábor jelentkezett, hogy tanúvallomást kíván tenni. Ekkor keményen begyógyszerezték, és olyan rosszul volt folyamatosan, hogy nem tudott még csak megjelenni sem a kért helyszínen és személy előtt. (Ugyanígy jártak el egyébként a rendőrségi kihallgatások során is.) Ekkor a vérügyész közölte, hogy a Tánczos “nem akar” megjelenni, és mosta a kezét. Annyi került rögzítésre a bűnöző áligazságszolgáltatás dokumentumaiban, hogy az illetékesek szépen és rendben megjelentek, de bizony a vádlott megtagadta a tanúvallomás lehetőségét. Azaz ő a hibás!

Na kérem:

Én, aki belülről ismerem a Tánczos-ügyet és a Gábor ártatlanságáról egy egész hadseregnyi rendőrrel, ügyésszel, bíróval és média-bértollnokkal egyetemben tudok, ha ateista volnék, azt mondanám:

akasszátok fel a vérügyészeket és a vérbírákat.

A manapság – éppen a legfőbb bűnösök, Gyurcsány Úr és társai propagandája miatt – egyre népszerűbb Lenint idézve pedig ismételném, ahogyan Lenin tette:

“Fel kell őket akasztani. Mindenképpen akasszák fel őket.”

Még szerencse, hogy nem vagyok ateista, hanem keresztyén.

Azt hiszem, jobb, ha az ember távol marad azoktól a szélsőséges, intoleráns nézetektől és nem is burkolt fasizmustól, amit pl. Tamás Gáspár Miklós hirdet és próbált társaival a bíróságokon is keresztül erőltetni, amikor – egyik eset – azzal támadtak meg egy Fideszes országgyűlési képviselőt, mert ő minden idők legnagyobb tömeggyilkosának, Sztálinnak az 1945-ös magyarországi hatalomra kerülése kapcsán azt merészelte mondani, hogy ne ünnepeljük a következő véres diktatúra hatalomra kerülését “felszabadulásként”. Ezért a tettéért “nácimosdatással” és a “hitlerizmus támogatásával” vádolták meg az álliberálisok és az álbaloldaliak, akiknek szociális érzékenysége nem volt kimutatható sem a megölt sok 10 millió, sem a földfosztottak, sem a mai napig élő megkínzottak és megnyomorítottak tudatában!

Valahogy a hajdani szovjet hős, Andrej Szaharov neve jutott eszembe. Ellene gyűjtött össze akkoriban a vérben forgó álértelmiség olyan petíciót és tiltakozássorozatot, amiben azzal a váddal illették az emberjogi harcost, hogy a béke és a szovjet nép ellensége. Akik ezek nevében mertek aláírásokat gyűjteni és felszólalni, a szovjet nép legnagyobb ellenségei voltak és maradnak szégyenfoltként mindörökké.

Miközben Tamás Gáspár Miklós és álliberális, álértelmiségi és álszocialista társai egy a legrosszabb szovjet időkre emlékeztető aláírásgyűjtési sorozattal visszasírták a sztálini diktatúrát – nem tekintve arra, hogy a fasiszta führer, azaz Sztálin minden idők legnagyobb tömeggyilkosa volt -, addig azt is elfejtették, hogy Sztálin magyarországi hatalomra kerülését követően éppen az olyan gazdagokat és bankárokat hurcolták legelőször is Gulágokba, Szibériába és haláltáborokba, amilyen a multimilliomos és a milliárdos nagytőkés-imperialista Gyurcsány Ferenc és családja, Medgyessy Péter és családja, valamint minden a sztálinizmus éltetéséért aggódó és rajongó, ezekkel a szégyenteljes aláírásokkal öndegradált, újgazdag újságírók, álpolitológusok, filozófusok és médiaguruk.

Dicsértessék a Jézus Krisztus.
Ne ünnepeljük a Világtörténelem legnagyobb hóhérait. Hagyjuk meg ezt – imádkozván értük – a beteg lelkű, sortűzpárti, cenzúraéljenző gyilkosoknak.

Molnár F. Árpád.
http://leleplezesek.extra.hu

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 szeptember 22..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: