A gyermekgyilkossággal elítélt Tánczos Gábor ártatlanságát igazoló bizonyítékok erdejéből

Tánczos Gábor ártatlanságáról mindenki tud, aki a közélettel bármi említhető formában kapcsolatot tart. A Gábor ártatlanságát igazoló bizonyítékerdőkből most – a terjedelem miatt – csak néhány konkrétumot szeretnék említeni.- A meggyilkolt kislány, Zsófi körömkaparékában bőrdarabkák voltak, amiket a rendőrség politikai utasításra igyekezett tökéletesen lenyelni. Mint látható, nem sikerült ez sem. A bőrdarabkák – sokak szerint – a gyilkostól származnak, és ez volt az oka annak, hogy a rendőrség szerette volna azokat nem létezőknek nyilvánítani.- A politikai maffia bűnösségét önmagában bizonyítja az a tény, hogy a DNS-mintákat elvégezték, de azt nem merték nyilvánosságra hozni. A hatóságok össze-vissza hazudoztak a laborvizsgálat megannyi eredményeit illetően. Az úgynevezett “védelem” kérésére a gyilkosságot követően 3 esztendővel(!!!) elvégeztették a DNS-vizsgálatot, ami újfent kiderítette, hogy bizony sem a kislány hüvelyváladékában, sem a combján – ahol hajmintát is találtak – nem leltek a Gáborra utaló bizonyítékot a politikai bűnszervezeti hamisítások irdatlan tömegei ellenére sem! Gusztos Péter SZDSZ-es képviselő autójának minapi leköpése miatt a politikai bűnözés azonnali DNS-vizsgálatot rendelt el, de a nemzetközi vihart kiváltó körmendi gyermekgyilkosság ügyében 3 évig lenyelték a DNS-tesztet, mintha azt nem végezték volna el, mivel nem találtak egy fia bizonyítékot sem a Gábor bűnösségére.Nem csak érdekesség, hogy az ügybe sok egyéb mellett belefolyt a német titkosszolgálat (a BND) is, amelynek lobbijai közül több olyan intézkedést tettek külföldön és Magyarországon, ami azt célozta, hogy önmaguk felfedése nélkül nyilvánosságra hozassák azt a tényt, hogy a Gábor elítélésének oka politikai koncepciók szerint történt, azaz bűnszervezeti döntés volt.

– A halottszemléről videófelvétel készült, aminek – úgy emlékszem – a létezését is titkolják a mai napig. Ugyanakkor még az is kiszivárgott, mik láthatók a felvételeken, minthogy azt nagyon sokan látták. Azt vélem, ezeket a felvételeket is úgy kellene köröztetni a milliomosok és a gyáva, bűnpártoló, csőcselék újságírók között, ahogyan a mai napig kering az NBH-tól kicsempészett Boross Tamás-videó, akit az Aranykéz utcában a szlovák titkosszolgálat (SIS) emberei és bérgyilkosai az NBH orra előtt felrobbantottak, hogy aztán a magyar szervek nemzetközi politikai döntés szerint kiengedjék a merénylőket az országból.

Visszakanyarodva a halottszemléről készült videóra: A felvételen látható, amikor ráközelítenek a kislány kezére. A körme alatt többek között egy 44 cm hosszú, 75 mikron vastagságú hajszál látható, mely egy festett, eredetileg szőkésbarna nőtől származik. Az illető haja váll alá érő hosszúságú volt.

Megjegyzem: több személyről maradtak nyomok a kislányon, de a rendőrség azt a Tánczos Gábort akarta, akinek nem volt politikai védelme, ezért könnyű falatnak látszott. Már most kijelenthetjük: nagy hiba volt ezt hinni, mert az ügyészek a bírókkal együtt bukni fognak. Ez csak idő kérdése. A rendőrök olyan kicsik ebben az ügyben, hogy a politikusokhoz és a bírókhoz képest – képletesen szólva – említeni is fölösleges őket. Ennek ellenére részletesen be fogunk számolni róluk is.

Hadd fűzzem közbe: azt mondják nekem, hogy ha ez a maffia életét tönkre menni látja vagy veszélyben, akkor meg fognak kergülni. Hadd üzenjem a maffiának: mi sokkal, sokkal, sokkal erősebbek vagyunk. Labdába sem rúghattok. Gondolkodtatok volna akkor, amikor havi fizetésekért és előléptetésekért elkövettétek az újkori magyar történelem egyik leglátványosabb bűnügyi bukását.

A női hajszál tulajdonosa – amit a kislány körme alatt találtak – ki lehet?

A halott kislány édesapja rendkívül befolyásos és közismerten veszélyes hírében áll, számos – később részletezem, milyen üzleti, vezető rendőrségi, főorvosi stb. – kapcsolatokkal. Az édesapa egyik nőismerőse – azt mondják, tanúbeszámolókat követően (minthogy jelentkeztek tanúk) elismerte, hogy bent járt a lakásban, ahol a Zsófit megölték. A rendőrség azonban jobbnak látta elkenni az ügyet és a bizonyítékokat, több kisgyermek tanúvallomásával egyetemben, melyekről szintén később fogok beszélni. Az apa nőismerőse egyike volt a vélhető elkövetői körből valóknak, ám nem az egyetlen, és sok minden arra utal, hogy a zsidó szálak messze nem halva született ötlet. Erről is később.

Csak a női hajszálból, melyet a kislány körme alatt találtak, valamint más személytől származó bőrdarabkákból nyilvánvaló és csak a teljesen szakavatatlanok számára nem evidens módon kiderül, hogy a Gábort soha, sehol, a Föld bolygó egyetlen országában sem lehetett volna emberölésért elítélni! Bármely bíróság egy ilyen körülmény után azonnal meghozta volna a döntést a szabadlábra helyezésről! Az ilyen, ehhez hasonló és egészen másféle, totálisan mentesítő körülményeknek egész erdeje van, amelyekből elég lett volna normális esetben egyetlen egy is a szabadon bocsájtáshoz.

Következtetés: A bírókat meg kell fogni! Hogy ennek kapcsán még mi mindenről beszélek, szintén a későbbiek során fogom részletezni, noha egy éppencsak nem kezdőnek már ez is bőven elegendő a bírók bűnösségének megállapításához!

– Az úgynevezett “nyomozás” ügyészi felügyelet alatt zajlott – természetesen valójában miniszterelnöki felügyelet alatt, de papír szerint legelső körben az ügyészi irányítást lehet bizonyítani a legkönnyebben -, ami azt jelenti, hogy az ügyészség teljes tudtával és közvetlen koncepciói mentén folyt minden nyomeltakarítás és hamis vád, amit aztán a vérbírósági büntetőperek követtek. Ezekről – és a bírók kapcsolatairól és hátteréről – a későbbiekben részletesen fogok beszélni.

– A kislány körül alig volt vér. Noha átvágták a nyakát, a vér eltűnt! A hidegvérrel elkövetett gyilkosságot nem ott követték el, ahol a kislányt megtalálták. A testet ugyanis ágyba fektették. Azt is pedzegetik, hogy valaki pornóújságot helyezett a szoba asztalára. Erről talán később, ha megfelelő hely(ek)ről megerősítést nyer.

Következtetés: nem annyi idő alatt történt a gyilkosság, ahogyan azt a rendőrök ügyészi felügyelet alatt hazudták. Az elkövető – láttam a Gábor kézírását is, itt van mellettem az 1998-as vallomásából egy fénymásolat – profi volt és alapos, nem olyan, mint a Gábor, aki egy gyilkosságot sem megtervezni, sem arra hosszasan készülni nem lett volna képes. Grafológiából éltem: ránézésre látni a Gábor kézírásából, hogy ártatlan. Személyisége a gyilkosság idején ki sem alakult rendesen, nemhogy olyan karakteres mestermunkát, azzal a kíméletlen precizitással végre tudott volna hajtani, amit a politikai maffia hazudott, mert ahhoz kifejlett, strukturált személyiségre lett volna szükség, nem egy olyan fiatalemberre, mint amilyen a Gábor volt. A bűnöző hatóság minősítései ellenében az az igazság, hogy akár nyílt, akár elfojtott agressziót, valamint brutalitásra hajlamosító pszichopátiát nyomokban sem lehet találni az elítélt fiú kézírásában! A részletes grafológiai elemzést a továbbiakban kívánom képernyőre vetni.

– További bizonyíték, ami miatt a Gábort szabadon kellett volna bocsájtani, hogy a kislány bugyijáról – ami reggeltől estig rajta volt – kimutatták, hogy az teljesen steril volt. Még csak egy mikroszkópnyi vizeletmintát sem sikerült kimutatni, ami a lehetetlennel egyenlő – lenne!

Mit jelent ez?

Azt, hogy a kislány halála után valaki átöltöztette a gyereket! Ez alapos, időigényes munka, és profi, hidegvérű elkövetőre vall. Roppant hidegvérre és rideg, számító magatartásra utal. A Gábor szalmalángszerű személyisége, gömbölyű formákkal halmozott kézírása, a szögletes vonalaktól és a bűnelkövetésre hajlamosító (nemhogy gyilkosságra!) pszichopátiát igazoló vonalaktól való mentessége világossá teszi, hogy a Gábor soha az életben nem tudott volna egy ilyen gyilkosságot sem megtervezni, sem végrehajtani, sem aztán – a kényszervallató verőrendőr állításaival ellentétben – az ismerőséhez felmenni, mintha mi sem történt volna, ráadásul úgy, hogy a torokmetszést követően túl kevés vért találtak a kislány ruháján és a szobában, ami profi, rutinos elkövetőre vall! Azaz a Gábor szóba sem jöhet elkövetőként!

A gyilkos hidegvérű, strukturált személyiség volt, a bűnöző alkatú pszichopátia számos bizonyítékával.

Molnár F. Árpád
http://leleplezesek.extra.hu

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 szeptember 23..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: