Az újkori magyar történelem egyik legnagyobb gazdasági bűntett-sorozatáról és annak következményeiről

A minden bizonyíték ellenére is a többbiztosítós rendszer védelmében felszólaló fanatikusokért is szót emelve, én most előre bejelentem, hogy az Egypártrendszer – értsd: MSZP, SZDSZ, Fidesz és társai – miatt megszavazott (merthogy a Fidesz ellenállása javarészt művi, ő is pokoli jól fog keresni a rendszeren) többbiztosítós rendszer az újkori magyar történelem egyik legnagyobb rablási sorozatává vált és válik a jövőben is.

– 1. A biztosítókat nem pályáztatás útján választják és választották – mert az csak színi előadás, totális hazugság -, hanem előre lebeszélt módon, bűnszervezet létrehozása és működtetése során.

– 2. A biztosítók tulajdonosi és döntéshozói köre javarészt az alábbi politikai háttérrel rendelkezik:
a) Izrael (Moszad-érdekeltségek),
b) Oroszország (az orosz maffia),
c) Németország (állami körei),
d) Egyesült Államok (államhatalmi, azaz nemzetbiztonsági háttérrel).

A legerősebb lobbi a zsidó, így meghatározó erővel zsidó és Moszados üzletembereknek és mammut méretű oligarcháknak fogják szétosztani – a nemzeti vagyon helyett, mert az nem létezik, a külföldről, többek között hogy úgy mondjam – a tőlük felvett hiteleket, hatalmas összegeket.

– 3. A sokbiztosítós rendszer már a kezdetektől fogva olyan botrányokat fog produkálni, amik eddigi szavaimat nyilvánvalóvá teszik, mind a korrupciós összefonódások (értsd: népirtás előkészületeit), mind a bűnözői háttér tekintetében.

– 4. A megbízott cégek mögött olyan bűnözők vannak és lesznek a világ élvonalából, akiknek nevei visszatérően merülnek fel gigantikus méretű korrupciós bűntettek, eltussolások és gyilkosságok kapcsán.

– 5. A sokbiztosítós rendszer elképesztő mennyiségben fogja termelni a szegények és a hátrányos helyzetű rétegek leromlott egészségügyi ellátását a gazdagoknak kedvezve, ami a lakosság általános egészségügyi hanyatlásával és a halálozási statisztikák megnövekedésével fog járni.

– 6. A sokbiztosítós rendszer meg fogja növelni az idegen (a nemzetbiztonsági törvényt idézve: “ellenséges”) titkosszolgálatok tevékenységét és hatékonyságát, valamint a Magyar Köztársaságba való beágyazódását, és az ebből eredő összes, a Magyar Köztársaságra nézve káros és hátrányos következmények mértékét és mennyiségét egyaránt.

– 7. A többbiztosítós rendszer meg fogja emelni a magyar lakosságtól elrabolt, idegen államokba történő vagyonok kimentésének összegeit, és növelni fogja mind az anyagi, mind az erkölcsi inflációt a beláthatatlan jövőre nézve. Az eladósodásra nézve egészen addig lesz fokozó hatással, amíg az ország államadósságát – azt végleg eltörlő hatállyal – meg nem semmisítik.

– 8. Ha én tudok ezekről, akkor Gyurcsány Ferenc, Kóka János és Horváth Ágnes is tudott, csak éppen ezerszer annyit, mégpedig egy emberként, bűnszervezeti felállásban, így evidens, hogy börtönben a helyük. Ez egy nagyon fontos kitétele a nagyon-nagyon sokbiztosítós katasztrófarendszernek, a nagyon-nagyon sokfelé szétherdált közpénzek és nagyon-nagyon gazdag emberek további vagyongyarapítása és az ország tönkre tétele érdekében végzett döbbenetes tömegpusztításnak.

A sokbiztosítós rendszer a javarészben zsidó érdekeltségű és hátterű posztkommunistáknak egyik legnagyobb, látható módon is tetten ért pénznyelő rendszere (lesz), gigantikus méretű fosztogatásokkal, és a nemzeti hiteleknek a Föld legkülönbözőbb pontjaira történő szétlopásával.

A sokbiztosítós rendszer a magyaroknak személyenként, az első években is legalább százezres nagyságú költségekbe fog kerülni (forintban), a csecsemőktől az aggastyánokig. Ez azt jelenti, hogy ha a szervezett bűnözés (a maffia) nem hozta volna létre a sokbiztosítós rendszert, akkor Magyarországon már az első évektől kezdve százezres vagyonokkal maradhatna több a csecsemőktől az aggastyánokig a pénztárcában, személyenként.

A felvett hitelek kamatai miatt, az adósságcsapda okán újabb hitelek felvételére fog sor kerülni, ami azt jelenti, hogy a sokbiztosítós rendszer megszűnése után is fizetni fogja a magyar lakosság Gyurcsány Ferenc és Kóka János bűntetteinek következményeit, mégpedig évente a nyugati mammutok felé lerovandó adósság címén addig, amíg a jelenlegi világrendszer össze nem omlik, vagy a Magyar Köztársaság államadóssága más módon el nem töröltetik.

A számla:

Ez a nép is csak azt érdemli, amit maga választott és maga hagyott működni, sőt, még támogatott is. Fizessen a nép, amely – Fico (szlovák miniszterelnök) és Gasparovic (szlovák köztársasági elnök) óta újra megtanultuk Európától és Izraeltől – kollektíven bűnös saját politikusai vérengzéseiért és bűntetteiért. Cinikusan azt is mondhatnám, hogy ezért is van az, hogy a politikusok helyett e világon mindig a nép és a lakosság fizet.

Fizessetek, magyarok.

Ja, és ne felejtsék el benyújtani a számlát a Népszava, a Népszabadság, az MTV és a tv2 vezetőinek és újságíróinak, ügyvédjeinek és jogászainak (külön említem a Duna Televízió ügyvédjét), mert ők és a hozzájuk hasonlók készítették elő és járultak hozzá az első sorokból a médián keresztül az újkori magyar történelem egyik legnagyobb gazdasági maffiabűntett-sorozatának előkészítéséhez, mégpedig tudatosan, részleteiben tudva a dolgokról.

Lám, én megmondtam előre. Ezt is.

Molnár F. Árpád

http://leleplezesek.extra.hu

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 szeptember 25..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: