Mit tehetünk a politikai bűnözők és az állami gyilkosok ellen?

Beszélek az ateista gondolkodásról, hogyan is élhető az élet, ha az ember ateista, hiszen akkor egy élete van, egy lehetősége, és azt meg kell ragadni.

Képzeletbeli példánkból kiindulva gondoljunk el pl. egy Tánczos Gábort, aki megtudja, hogy hamis vádakkal, gyilkosságért le fogják csukni és elítélik. A fejében – tudja meg a jövőjéről – ciszta is keletkezik, mert annyira gyűlölik, mint a meggyilkolt Döcher Györgyöt, a felrobbantott Boross Tamást, a meggyilkolt Láposi Lőrincet, meg a homoszexuális edzőt, a Zemplényit, aki a börtönben végezte – az NBH terjeszti ezt – államilag védett emberölés következtében, pedig cionista volt, de úgy látszik, nem eléggé. Tánczosunkra visszatérve, még azt is megtudja a fiú, hogy családja feje fölül majd el akarják árverezni a házat, Édesanyját pedig többször meg fogják verni, mert védi a gyermekét. Rendőrségre és a politikai helsinki bizottsághoz, valamint a tömeggyilkos belga és francia állam álemberjogi szervezeteihez hiába is fordulna, hiszen ki segít olyanoknak, akik ellen egy kormány és annak ellenzéke pénzért hadat indít. De lehetne a példánkban szereplő Robin Hood neve Vlagyimir Bukovszki, vagy az akkor még élő, és hallgatásának ellendíjazásaként feszt is meggyilkolt Dénes Gábor őrnagy, akit először pszichiátriára juttattak, majd felakaszttattak a saját kertjében, mint a meggyilkolásától reszkető Litauszkyt, akit pediglen a politikai üldözöttek elleni hamis szakértéseiért és fasiszta elektrosokk terápiáiért Oscar-díjjal jutalmazott Veér András pszichiátriáján találtak felakasztva, miután a halálfélelmei attól, hogy megölik, ilyen módon realizálódtak.
Mi a helyes teendő ilyen esetben egy Tánczos Gábort, Dénes Gábort, Bukovszkit, Litauszkyt, Robert Remiást, vagy egy nemrégiben rákkal elhalálozott nemzetbiztonságis személyt illetően?

Ha a leendő áldozat tudomást szerez arról, mi készül ellene, s hogy igazságszolgáltatás nem létezik, avagy ártatlan áldozatként már túl van a börtönön, az államilag elrendelt és kényszerített kábítószerezéseken, és élete végleg romokban hever, fogjon szépen egy videokamerát, amellé egy jó nagy baseball ütőt, és menjen el pl. az egyik nemzetbiztonsági ügynökféreg házához. Várja ki, míg az egyedül van, vagy könnyen leszerelhető, mert pl. csak a felesége vagy az egyik kisgyereke van otthon. A gyerek nem probléma, hadd tanuljon igazságot és igazságszolgáltatást, hiszen otthon addig úgyis csak a veres trágya dőlt és ömlött hamvasnak véletlenül sem mondható mocskos lelkébe, minek okán serdülő korára már hazugságvizsgálhatatlan, legalább korrupt és zsaroló bűnöző válik belőle és tejtestvéreiből. Ha a ház megfelelő környezetben van, minden rendben lesz.

Tegye ártalmatlanná a bűncselekmény szervezésében leszerepelt rendőrtisztet vagy NBH-st – de lehet a megfelelő tanú egy orvos az IMEI-ből vagy az OPNI-ból is, pl. az, akinek számos gaztetteiért felgyújtották az autóját, vagy egy médiagörény a leghíresebbek közül, akinek 2002 körül első balesete volt -, aztán helyezze el kényelmesen a kamkordert, és kezdje el ütni-vágni a javíthatatlan és haláláig bűnöző államgörényt ott, ahol éri. Az ütlegelést – kényszervallatást – addig folytassa, amíg az illető a kamkorder előtt mindent töredelmesen be nem vall arról, mit tud és milyen gaztetteket tett. Ügyelni kell arra, hogy az illető túlélje a megpróbáltatásokat, hiszen nem megölni, hanem tanúvallomásra bírni kell. A türelmi idő véget ért, így ateista emberünk nem rejti el a kamerát sem azért, hogy könnyebben szóra bírja az elkövetőt, hanem juszt is oda teszi a mocskos pofája elé, hiszen most már nem számít az elkövető(k) csont- és szembiztonsága, ahogyan Gyurcsánynál sem számít az ilyesmi, ha zsidó az ember, ha keresztyén, ha pap, ha hívő, ha ateista, ha jogász, ha tanár, ha professzor, ha magyar, ha angol, ha amerikai, ha tengeren túli stb., ahogyan láthattuk ezt a retseM-től 2006 október 23-án és azóta. Türelmet és békességet áldozatunk kínált az elkövetők számára éppen eleget. Most eljött az egyenes beszéd ideje.

Ez kvázi az egyetlen járható út és az ateizmusban. Van egy másik is, az pedig a legfőbb bűnözők életének tisztelete, mégpedig további ártatlanok meggyilkolása árán, hiszen a gonosz úgysem nyugszik. Nem fog az megtérni azért, mert előtte úgy hullanak az ártatlanok, a járókelők és az igazak, mint a legyek.

Amint megvan a töredelmes tanúvallomás, amelyben az elkövetők egyike tisztázza a valóságot úgy, hogy ahhoz már több bizonyíték nem kell, mert az egész lakosság tudni fogja az igazságot – és így a lomnici-bíróság vérítéletei már fabatkát sem érnek, hozzanak bármit -, akkor fogja szépen az anyagot, és tegye ki a YouTube-tól kezdve szerteszét a Világháló legkülönbözőbb pontjaira, természetesen mit sem titkolva arról, hogy ő volt az elkövető a képen szánalomra aligha elérdemesült gonosztevő ellen.

Bekerül a világhírekbe, és ügye a médiában is Föld méretűvé duzzad. Az emberek pedig azt fogják mondani: micsoda züllödt ország, micsoda mocskos gazemberek! Többet az életbe nem teheti meg sem Izrael, sem az oroszok, sem az Európai Parlament, sem a politikai államhelsinki bizottság, hogy úgy gyakorolna nyomást és követelést az áldozat(ok) ellen, mintha tiszta és szeplőtelen, külső érdeklődő volna, nem pedig az elkövetésben részt vevő, a nyomeltüntetést és az ember ellenes állami szervezett bűntetteket indítványozó globalista maffia hordája.

Egy-egy ilyen atesita akciónak nem a bíróság előtti felmentés és kártérítés a célja, hanem a sátáni rendszer összeomlasztása és az igazság kiderülése. Olyan rendszerben, ahol a törvény névleges őrei maguk az elkövetők és a legborzalmasabb bűnözők, igazságszolgáltatásról beszélni maga az ördögi és sátáni demagógia. Ott, ahol az igazságnak nem lehet másként érvényt szerezni, csak ha az ember megszegi a törvényt, ott meg kell szegni a törvényt, mert az emberek élete fontosabb a bűnözők és gyilkosok életének védelménél és további gaztetteinek biztosításánál. Az áldozat csak akkor rúgjon labdába, ha nem a saját életére, hanem MINDENKIÉRE van tekintettel. Emellett persze elnyerheti a világ támogatását, sőt, ennél többre is juthat, népvezérré is válhat, hiszen nála jobban senki nem képviselte az igazságot a bűnöző, tolvajló, rabló és tömeggyilkos államhatalom ellen, amely saját törvényeinek egyikét sem tartotta be, de a vétlen lakosságra az Emberiség elleni általános és betegesen megszállott patológiai gyűlölete folytán sortüzeket zúdított! Még a rendőrség falai mögött gyakorolt kényszervallatási módszereket és elítéltek ellen éveken keresztül gyakorolt brutalitás módszereit sem titkolva, hanem azokat az utcákra kihordva!

Tehát ez volna egy forgatókönyv olyan esetekben, amikor Toroczkai László vagy bárki más felkelést szervez. Mert nem egy öszödi beszéd kell ehhez, mert az semmi, hanem egy Tánczos-ügyben, egy Pusoma-ügyben, egy Dénes-ügyben, egy Remiás-ügyben stb. kelt kényszerű tanúvallomás, ahol a verőember vagy az áldozat, vagy olyanok, akik hűen képviselik az igazságot és az ártatlanok életét, jóindulatuknál és emberségüknél fogva szemben állnak a szemkilövetők, csonttörők, megnyomorítók és gyilkosok üres szövegeivel, a “rendről”, meg a “békéről” kelt üres szócsépléseikkel, miközben tovább rabolnak, tovább tüzelnek, tovább kínoztatnak, tovább lövetnek, tovább vérengzenek, tovább gyilkolnak és öldökölnek a bűnöző állam védelmében, a Föld legfőbb ellenségeiként.

Ha minden értelmesebb embert sikerült meggyőznöm, akik nem a tv2-n és a Nap-keltén építették le eszüket és élték fel agysejtjeiket, akkor hadd hívjam őket a Jézus Krisztushoz, mondván:

tüzeljenek a férgek, a disznók, a gyurcsányi sortüzes pszichopaták és vérengző elmebetegek. Mi pedig álljunk meg a sortüzek előtt, ahogyan a hősök tették, és testünkkel, és életünkkel védjük meg azokat, akik a sátáni hatalom célpontjaivá váltak.

Dicsértessék a Jézus Krisztus.

Molnár F. Árpád
http://leleplezesek.extra.hu

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 október 8..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: