Erzsébet híd: Feljelentés és vádbeszéd a rendőrség és az áligazságszolgáltatás ellen

A mikrofonnál: Molnár F. Árpád MP3

2007-11-23.
Molnár F. Árpád
2007 november 23-án, a mai napon kaptam kézhez azt a rendőrségi határozatot, amely hamis vádak alapján a maximális, 50 ezer Ft pénzbüntetésre, kényszermunkára vagy szabadságvesztésre ítélt az október 26-i, erzsébet hídi tüntetés kapcsán, hamis vádakkal illetve. A hamis vádakat annak ellenére egytől egyig, az utolsó pontig jóváhagyták és megerősítették, hogy ártatlanságomat filmfelvételekkel szerettem volna alátámasztani, és bizonyítékaimat halmozottan a bűnöző hatóság figyelmébe ajánlottam szóban és írásban egyaránt.

A rendőrök ellen feljelentéssel élek, és a Kedves Látogatók számára letölthetővé, korlátlanul másolhatóvá és terjeszthetővé teszem azt a vádbeszédet (mostantól halmozottan ez következik), amely a bűnszervezetként tevékenykedő rendőrség és áligazságszolgáltatás elleni vádakat tartalmazza, s melyet csatolni kívánok a rendőrök és a bűnszervezet formájában működő rendőrség ellen hamis vád miatt tett feljelentésemhez. A felvételt eljuttatom továbbá megannyi médiumnak, emberjogi szervezetnek, az ORFK-nak, az NBH-nak, a Legfőbb Ügyészségnek, és az Országgyűlés politikusainak.

Miről mesél a CIA magyar osztálya, mit rögzített az Echelon olajügyekről és politikai gyilkosságokról: azaz ZÉRÓ TOLERANCIA A POLITIKAI SZERVEZETT BŰNÖZÉS ELLEN !

Továbbra is várva mindenki bármi módon való jelentkezését az állami szervezett bűnözés tagjairól és ügyeiről való információátadás és segítségkérés céljából:

Molnár F. Árpád

azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2007 november 23..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: