HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Gazságszolgáltatási maffia, Lomnici, elektrosokk, politikai gyilkosságok

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

A TARTALOMBÓL:
– Lomnici Zoltán az OIT-n ülésezve kapta a szörnyű hírt: annyi-annyi esztendő csendet követően egy hétköznapi ember megtámadott egy bírónőt egy polgári peres tárgyaláson. Minden öltönyös-nyakkendős multimilliomos fel van háborodva, és további intézkedéseket szorgalmaznak az államhatalom multimilliomosai még nagyobb védelmére. A kifolyt szeműekről és az arcon lőtt civil nagymamákról a sortüzes-csonttörők nem ejtettek szót, mert ők alsóbbrendű és szegényebb állampolgárok.

– Lomnici Zoltán, a bűnpártoló alkoholista és bűnöző alkatú pszichopata bűnügyeiről és gaztetteiről.

– A bírói bűnszervezeti bűnözés és az alkotmányos rend bűnszervezetben elkövetett megdöntése.

– Állami szervezésű móri tömegmészárlás; Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda szerepe, valamint Lomnici Zoltán a móri tömegmészárlásokat illetően. N. László börtönben történt állami meggyilkolása. Boross Tamás felrobbantása, elkövetői és az állami megrendelés.

– Lomnici Zoltán bűnöző, az ál-emberjogi, valójában politikai Strasbourg és a Tánczos Gábor elleni állami nemzetközi maffiaper.

– Lomnici Zoltán és az alkoholizmusa okozta személyiségtorzulás. A Legfelsőbb Bíróság zsidó sapkás függetlenségének megőrzése, valamint a tisztelt Legfelsőbb Bíróság és az idültté váló alkoholizmus csak a médiában rejtett kapcsolatrendszere.

– Lomnici Zoltán és nem titkolt bűntársa: Salamon Berkowitz, a többször bíróság elé állított állami Moszad-bűnöző; ennek kapcsán is Lomnici és a cionista sábesz-dekli a Sátán Zsinagógájából; Lomnici és a sortüzek; Lomnici és a lőtt sebek miatti fejműtétek; Lomnici és az agyvízszivárgás; Lomnici és a szájpadláson át kioperált gumilövedék; A vérengző alkoholista pszichopata Lomnici Zoltán és a véres megtorlások; Segítségnyújtási javaslat és pszichiátriai felügyelet indítványozása a súlyosan patológiás bűnöző Lomnici Zoltán részére.

– Lamperth Mónika aláírta az állami vezetők fél éves fizetésüknek megfelelő jutalmazásukat. Lamperth Mónika azt hitte, eltussolják, hogy törvényt sért az aláírással, de tévedett. Eközben tavaly majdnem duplája lett a halálozási statisztika.

– Lamperth Mónika és a Nemzeti Nyomozóiroda létrehozása, valamint az NNI embereinek születésnapi ajándékai Lamperth Mónikától.

– Lamperth Mónika és Gergényi Péter, valamint a Medgyessy-kormány BM-jének egyik elbutulást célzó és okozó állami elektrosokk terápiája, és a rákgyanús bűnöző igazságügyi elmeszakértők.

– Budai Bernadett kormányszóvivő és a kettős mérce: megtámadott egy civil egy felsőbbrendűt, ezért az állami “elit” összefogott.

– A rendőrségi vallatószobák, a cellák, a börtönök és a bíróságok időtlen idők óta be vannak technikázva. Mi lesz, Budai Bernadett és Lomnici Zoltán a kényszervallatásokkal? Egy fejbe vert bíróra sok-sok ezer összevert és megkínzott civil jut.

– Állami bűnügyi beltenyészet, Lomnici Zoltán gazságszolgáltatása és sábesz-deklis antikrisztusai.

– Mi a szabadságharc, kik a szabadságharcosok. Felvilágosító segédanyag Lomnici Zoltán részére.

– Gyurcsány Ferenc a blogján írta, hogy kábítószert fogyasztottak – az agyonkamerázott és full-nemzetbiztonsági – partin, ahol megjelent. Az ügyben feljelentést tettem: Gyurcsány Ferenctől kezdve a multimilliomosokig mindenkit ki kell hallgatni. Lomnici Zoltán szakvéleménye és Tóth Gábor budapesti rendőrfőkapitány előre lendülése az ügy kivizsgálására, és a résztvevők legsúlyosabb módon történő megbüntetésére még várat magára.

– “Neveket akarok hallani, kik 56 hóhérai.” Demszky Gábor, Körmend, pedofília, gyermekgyilkosságok, gyermekvisítás, ordítás. Demszky Gábor és a gyermekdarabok. Áldozatok, ébredjetek!

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
http://hirhatter.t35.com
30/919-6386

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2008 január 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: