HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Novák Előd álldogálásért elítélt 96 ezer Ft-os büntetéséből kiindulva a sortüzesek egyenlő jogainak biztosítása kapcsán

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

– Novák Elődöt 96 ezer Ft-ra büntették közterületen álldogálásért. Üzenet dr. Kiss Gyöngyi vérbírónak és környezetének.

– Gyurcsány Ferenc és társai indonéziai 900 milliárdos korrupciós ügye és a “független bíróság”, valamint a “független és objektív média” messzemenően nem rejtélyes szándékegysége.

– 900 milliárdos kormány- és állambűntettek esetén kérnünk kell-e engedélyt az elkövetőktől arra, hogy kiállhassunk a mi közterületünkre tiltakozni? A szemkilövőktől engedélyt kell-e kérnünk azért, hogy tiltakozhassunk a sortüzesek megnyomorításai, 30 ezer hajléktalan egyszeri 4 milliárdba kerülő elszállásolása, valamint a kormány és az ellenzék erőinek ezermilliárdos bűntettei miatt?

– Politikusok szabálysértésének gyanúja esetén főbelövés, arconlövés, szemkilövés, tüdőlövés, bordatörés, mert precedensül a 2006 október 23-i és az azt követő események és brutális állami megtorlások szolgálnak.

– Demszky Gábor 400 milliárdos 4-es metrója és a 10 nap alatt megfagyott 16 hajléktalan. A palma de mallorcai metró cirka nyolcadannyiba került, mint a budapesti zsidómetró. Ebből a pénzből 100-szor fel lehetett volna számolni a hajléktalanságot a Magyar Köztársaság teljes területén. Néhány fejszámolás: mennyibe kerül nekünk fejenként – a csecsemőket is beleszámítva – egy-egy korrupciós ügy?

– Szabó István Oscar-díjas filmjében, a “Mefisztóban” az elektrosokkos és gyilkos Veér Andrást ábrázolja az a jelenet, amikor a fasiszta Németország miniszterelnöke megáll a Dávid-szobor hímvesszője előtt szónokolni. Van-e új jelölt erre a pozícióra? Együtt a család: a sortüzes Popper Péter, Bodor Pál, Veér András és az Oscar-díjat nyert fajfasizmus. Meg nem emlékezés Veér András 2004-es, rákhalála előtti, színházi erkély szélére történő odacsúszásáról.

– A kormány keresztyénüldözése és rémtettei ellenére a református egyház vezetője, Bölcskei Gusztáv a Sátán trónjánál, Gyurcsány Ferenchez és Szilvásy Györgyhöz, valamint a Sátán zsinagógájához jár rendszeresen bocsánatot kérni, a gyülekezetet, az ország keresztén tömegeit és a világ népeit cserben hagyva. A Sátán országának lakájpapjai és egyházi lakájvezetői.

– A Hit Gyülekezete egyház legtöbb gyülekezete Isten egyházaként hirdeti a Sátán zsinagógáit és kegyelemnek tartja a háborút és az azzal járó tömegmészárlást és területi terjeszkedést, ha az agresszor a zsidóság. Az ilyen álláspont nem Krisztusnak, hanem a Sátánnak az Evangéliuma.

– A fehérgalléros politikai-, média- és a közéleti bűnözés összevetése a Máté Evangéliumának 23. Fejezetében a Jézus Krisztus Beszédeivel.

– Lomnici Zoltán LB-elnök és a Moszadbűnözés a Sátán zsinagógájával.

– Morvai Krisztinát a Sátán zsidói az emberi jogok képviselete miatt üldözték körbe a Földön.

Az adás meghallgatása MP3
Letöltés és sokszorosítás MP3

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-63-86
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2008 január 28..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: