A segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény államfasiszta propagandájáról

Igen sokat beszéltem a Hírháttér Rádión a rituális és kifejezetten vallási gyilkosságokról, amikről a 94%-ban zsidó tulajdonban lévő média egyetlen árva kukkot nem mer mondani. A Tánczos-ügy kapcsán – fűzöm közbe – csak annyi bizonyos, hogy a gyilkosság eltussolásában a zsidóknak a meghatározó és az abszolút döntő szerep jutott, de én személy szerint nem tudom, vallási gyilkosság volt-e vagy sem. A gyilkos személyéről Lépold Józsefné grafológust kellene megkérdezni, mert ő tudja, ki volt az egyik elkövető – ugyanis többen voltak, ez tény, amit Lépoldné is nyíltan kimondott -, csakhogy ő a gyilkosok megnevezését illetően meg sem mer nyikkanni. Az NBH is tudja, kik az elkövetők, és nemcsak azért, mert természetesen Lépold Józsefné be van technikázva – az ilyesmit egymás között senki nem is szokta letagadni, sem a tájékozatlan hülyét megjátszani -, de azért is tudja az NBH, kik követték el a gyilkosságot, mert már arról is előre tudtak, hogy meg akarják ölni H. Zsófiát.

Éppen ma mondtam, mennyire siralmas a helyzet: a média a világon semmit sem közöl, ami nem félrevinné és leépítené az embereket. Még olyankor is hazudnak, amikor hallgatnak, minthogy számos területen – így a Moszad-bűnözés, a politikai gyilkosságok, a vallási rituális gyilkosságok, a nemzetközi, politikai védettségű fehérgalléros, pedofil gyermekgyilkos-hálózatok stb. – a puszta hallgatásukkal is a butaságot vetik és plántálják. Katasztrófális! Én már akkor az Interneten hirdettem, hogy a média elbutít, amikor még olyan sötétek voltak az emberek, hogy elhitték, hogy a média “független és objektív”, mert ezt mondta be nekik a televízió.

A Virtus-portál kapcsán, amelyik indoklás nélkül örök időkre kitiltott a Virtusról a “Hét évig volt titok” című cikkem miatt, mert abban egy 2000 óta elrejtett dokumentumot mertem idézni a körmendi gyermekgyilkosság lehetséges zsidó nacionális hátterű elkövetőiről, a tét pedig RENGETEG ÁRTATLAN KISGYERMEK ÉLETE(!!!), a Virtus szélsőséges, brutálisan igénytelen erkölcstelensége (az állami fajfasizmus) mellett az olyan köztörvényes bűncselekmények és bűntettek jutnak eszembe, amikor 2006 október 23-án egy idős urat lerugdostak és letapostak a virtusfajzatú sátáni rendőrök – Bibliai Kifejezéssel az “ördögök”, másutt a “gonoszok” -, egy fiatal fiú pedig látván, hogy nem tud a bácsi felkelni, odament hozzá segíteni. (Egyébként a Kádár-rendszer az általános iskolában minket is nagyon így tanított: aki a földön fekszik, azon segíteni kell.) Aztán ennek a fiúnak, aki segíteni próbált a földön vérben fekvő személynek, a saját életét is mentenie kellett, ezért cserben hagyta az urat és menekülni kezdett.

De már késő volt: álarcos bűnözőktől – akik megszegve a rendőrségi törvényt, szándékosan törvénysértő módon és céllal kitódulva az utcákra, rárontottak a fiúra – a hátába kapott párat, amíg Ő is földre nem zuhant.

Azért, mert segíteni mert egy magatehetetlen, szerencsétlen embernek, akit ezek a fajnáci sortüzes ámokfutók belevertek a földbe. Azok, akik a rendőrségi törvény szerint már az utcákra lépésük első pillanatától kezdve valamennyien bűnözők voltak! A Júdásfaj. A keresztyének és minden ember ellenségei.

A Büntető Törvénykönyv a keresztyénség Alaptörvényeit alátámasztva – a fajfasisztákkal szembeni elrettentő és megtorló szándékkal – kimondja:

Segítségnyújtás elmulasztása
172. § (1) Aki nem nyújt tőle várható segítséget sérült vagy olyan személynek, akinek az élete vagy testi épsége közvetlen veszélyben van, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő
.
(2) A büntetés bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztés, ha a sértett meghal, és életét a segítségnyújtás megmenthette volna.
(3) A büntetés bűntett miatt három évig, a (2) bekezdés esetén öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a veszélyhelyzetet az elkövető idézi elő, vagy ha a segítségnyújtásra egyébként is köteles.

Most eldönthetik a sortüzes, intoleráns, embertelen fajfasiszták és Tánczos-verető pszichopata, erkölcsileg döbbenetesen lepusztult szélsőségesek, amilyenek a Popper Péterek és Bodor Pálok, a Bánó Andrások, Friderikusz Sándorok és Reiner M. Jánosok, melyik faj a csőcselék, és melyik faj a felsőbbrendű.

Morvai Krisztina könyvének címét idézve: a “Magunkfajták” és a magukfajták.

Segítse Meg Isten az Ő Kegyelme szerint az erkölcsüktől és gerincüktől végképp megfosztott szerencsétlen veérállatokat, és Segítsen bennünket a morális felemelkedés útján az örökkévalóságba.

Az ördögtaposó Molnár F. Árpád,
a gyermekgyilkospártiak és az időseket főbelövetők és megtapostatók szűnhetetlen ostromlója.

http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2008 január 29..

2 hozzászólás to “A segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény államfasiszta propagandájáról”

 1. Segítsényújtás elmulasztása! Mit takar ez a kifejezés?
  Több mint négy éve nem kapok rá egyenes választ.
  A lányom pénteki napon még dolgozott, és szerdán 16 óra körül orvosi és minden segítség nélkü meghalt.
  A férje nem hivott hozzá orvost, a mentőket csak a halál beállta után mintegy 20 perc mulva hívta, és a családot is ekkor értesítette. Rendőrségi nyomozás nem volt.
  A halál közvetlen oka:Szívelégtelenség.
  Megelőző betegség. (ami végülis ágynak döntötte)Alsóvégtagi bénulás többgócos gyulladásos idegkárosodás miatt.
  Segítségnyujtás elmulasztása miatt feljelentést tettem a rendőrségen, de nyomozást nem folytattak, hanem haláltokozó segítségnyújtás elmulasztása miatt, igazságügyi szakértőt rendeltek ki, aki szerint nem feltétlenül kellett, hogy a vele eggyüttélő családtag szívelégtelenségre utaló nyomokat észleljen és dzakértői szempontból nem bizonyítható, hogy korábbi orvosi ellátás esetén élete megmenthető lett volna.
  A rendőrség és az ügyészség szerint ez a cselekmény nem búncselekmény utalva a szakértői véleményre.
  Szeretném tudni, hogy ez a férj elkövette-e a segítségnyújtás elmulasztása bűncselekményt.
  Tisztelettel az édesanya

 2. Tisztelt Bakondi Jánosné,

  sajnos ennyi adatból senki nem tud válaszolni arra, történt-e törvénysértés vagy sem. Ha ügyvédhez fordul, bizonyára azt tapasztalhatja, hogy nem akarnak foglalkozni az üggyel; ugyanakkor tanácsot – ha gondolja – érdemes kérni tőlük.

  A “szakértők” személyével hasonló a helyzet: több “szakértő”, többféle álláspont, kivéve, amikor államilag védett személyek védelméről van szó, ami az Ön esetében bizonyára nem áll fenn.

  Általában – ha csak nem volt a családban harag, és nem volt motivált a férj a szándékosság irányában – a hivatalok nem szívesen foglalkoznak ilyen ügyekkel.

  Amennyiben az Ön helyében valami okból mégis szeretnék eljárást, ügyvédtől kérnék tanácsot, ha pedig ez nem elegendő, úgy magánnyomozóhoz fordulnék.

  Tisztelettel Molnár F. Árpád

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: