HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: “Minden törvényt lesöpörtek” – Tóth Katalin lakásmaffia-kálváriája a hatalommal

Letöltés és sokszorosítás MP3

tkatalin_molnar_f_kisTartalom:

Egy férj, egy feleség, néhány közös gyermek, egy anyós. Tóth Katalin férjével élt egy közösen felújított házban, ám a 15 éves házasság során vagyonszerződés nem született, az ingatlan pedig a férj és annak anyja nevén maradt. A férj a válást követően a volt feleségét – a gyermekekkel együtt – kitúrta az ingatlanból, amihez olyan szervezett bűnözői csoportokkal szövetkezett, akiknek neve ismerős a lakásmaffia ügyekben és más, sokkal súlyosabb bűntettekben, melyekről e helyen nem beszélhetünk. A volt feleség, Tóth Katalin, aki könyvet is írt történetéről és az állammal szemben folytatott harcáról, azt mondta: a rendkívül idős asszony (a férj édesanyja) az ingatlan eladásának idején már kórházban volt, magatehetetlen állapotban töltötte utolsó napjait, így a férj saját anyja aláírásának meghamisításával adta el az ingatlant, a felesége és a gyermekei elől is eltitkolva az adásvétel tényét és annak körülményeit.

A bíróság minden a Tóth Katalin mellett szóló bizonyítékot és szakértői véleményt lesöpört, a törvényeket is következetesen megszegve és akként értelmezve, hogy a később is más lakásmaffia ügyek miatt körözés alá került szervezett bűnözők malmára hajtsa a vizet. (Tóth Katalin honlapja: http://tkatalin.uw.hu)

Most a felvételből való idézet helyett egy cikkből idéznék, melyben annak a Sztojka Katalinnak a neve is szerepel, akinek családja az adásban tárgyalt lakásmaffia-ügyben is benne maradt.

Idézet a cikkből:
Tóth Sándor alezredes, XI. Kerületi Rendőrkapitányság:
– Különböző ingatlanokat érint ez a cselekménysorozat. Olcsó panellakásoktól a 100 millió forintot megközelítő budai telkekig terjed a sor. 16 gyanúsítottunk van eddig, 4 ügyvédgyanúsítottunk is van, szomorú, de így van. És hát az érdekessége ennek még az, hogy a 4 ügyvéd közül kettő vak.
A gyanúsítottak közül heten előzetes letartóztatásban vannak. Egy nőt azonban, akinek komoly szerepe volt a károsultak megtévesztésében, még keres a rendőrség. A képen látható Sztojka Katalint, környezetében inkább Barbara, vagy Barbi néven ismerik, feltehetően Gyálon vagy környékén bujkál. És bár az ingatlanbejegyzéseket a nyomozás miatt felfüggesztették, sokan mégsem nyugodtak.

Letöltés és sokszorosítás MP3

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.
Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2008 március 23..

7 hozzászólás to “HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: “Minden törvényt lesöpörtek” – Tóth Katalin lakásmaffia-kálváriája a hatalommal”

 1. Szerettem volna a korrupt hatósági eljárók neveit és a korruptabb bírók neveit is megtudni!
  Sajnálom e mai magyar jog-gyakorlat áldozatait!
  Tisztelettel: felperes tjános.

 2. Kedves T. János,

  jó ötlet; ezt mindig meg kellene kérdeznem. Remélem, a következő riportok közben nem felejtek el a bírók és az ügyészek nevére rákérdezni.

  Üdvözlettel M.F.Á.

 3. Kedves T.János!
  Nem gond, a honlapomon a dokumentumokon megtalálható.
  Letölthető.
  Üdv. tkatalin

 4. Meg lehet nézni a Hirtv – nek a Célpont e heti adását.

  http://www.hirtv.hu/?tPath=/musorok/&article_id=87728

  Meg lehet nézni, hogy hova jutott ez az ország. Csupán csak azért, mert sokan vannak “”toppon”” az ingatlanmaffia és a lakásmaffia megszüntetésében. A “”hatalmas”” “”demokrácia””!!!.
  A tenni akarás. A tedd ide, tedd oda ügyek, dögivel.
  A rabszolgatartó társadalom felvirágoztatása, a XXI században. “”Köszönet”” érte, a nagy megtiszteltetésért, sokunknak. És még, vajon hányan élvezhetik ezt a remek nagy tettrekészséget azt, hogy egyszer és végre felszámolják?
  És hányan van azok, akik pedig nem élhették túl ezt a nagy “”élvezhető”” hatalmas nagy “”jólétet””, a jogi missmásolást a csúsztatásokkal? A félreértelmezett nem bűntethető jogi megítélést? A megaláztatást, a társadalmi kirekesztettséget? A jogi csűsztatásokkat megspékelve?
  “”Büszkék”” lehetnek rá az illetékesek.

 5. Ez az Új “” Magyarország “” , mi már keményen tudjuk !!!!!!!!!

  Film: http://tdyweb.wbteam.com/Melymagyar0622.htm

  Érdemes megtekinteni, különös tekintettel arra, hogy mikor és hogyan intézkedik a hivatal, vagy éppen mikor és hogyan szólhat bele. Egyik esetben nem szólhat bele, másik (fenti) ugyanolyan esetben pedig, rohan intézkedni. Érdekes nem? :))))

 6. Okmányirodán történt-e FIKTIVÁLÁS?

 7. Tisztelt Honfitársaim! TENNI AKARÓK!

  Nagyon sok sikert kívánok, és tisztelettel kérem Önöket, amennyiben tudnak, világosítsanak fel minden ezzel kapcsolatos ügymenetről, annak érdekében, hogy családomat, és mások jövőjét is végre megvédhessem, és így egyre több embert bevonván a lázadásba, változtathassunk az életünkön, kiszabadulhassunk a gödörből, a rabszolgasorsból, ÉLHESSÜNK! Gyermekeimet,Gyermekeinket ne kelljen többé féltenünk, és saját életünket sem! Szeretteinket óvhassuk!

  Mindent meg akarok tenni ezért. Érden lakom. 2010. július 2-án ismertem meg mai Feleségemet, Bernadettet. Mára többek közt kiderült az is, hogy a bűnöző cigányok, és a terrorista állami eljárók az életét, és már így életünket akarják elvenni. Csodálatra méltó, bátor és szép nő. A lakásmaffia elvette egyetlen örökségét, melyet Édesapja után kapott. Születendő gyermekünket a maffia akarja eladni külföldön. És még sorolhatnám, mikre kényszerítik!

  Ha ez a hozzászólás kellemetlen hangnemű, nyugodtan vegyék ki az ide nem illő részeket.

  Mégis megkérném Önöket, ahogy eddig is segítettek nekünk, kérem továbbra is szívük szerint tegyék!

  Elöljáró Tisztelettel:

  Rácz Gábor László, és életveszélyben, fogságban, terrorban lévő Családja, Érdről.

  2011.4.6. 00:04.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: