HÍRHÁTTÉR TV: A gyurcsányi rendőrök által 2006 őszén megvert perui szavaiból

Angel Mendoza perui állampolgár barátaival tartott egy vacsoráról hazafelé. A kapuban fegyveres állami bűnözők rohantak rá. A Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) 2008 márciusi alakuló gyűlésén eme Angel Mendoza perui állampolgár beszél arról, hogyan támadták meg ok nélkül a rendőrök 2006 őszén, hogyan hurcolták el, verték össze és ebből következő természetességgel jelentették fel hamis vádakkal, miszerint megtámadta a rendőröket.Érdekes, hogy az éjfekete Demszky Gábor, a többszörös gyilkos, sokkos, csonttörő-sortüzes Kuncze Gábor, a teljesen kótya és őrjöngő Lendvai Ildikó és bűnszervezeti, csonttörő, uszító, fasiszta és minket hamisan vádoló bűnszervezetük számára mintha ez sem tűnt volna fel. Persze tudjuk, hogy csupán az igényességük akkora, amekkorát még nem tapasztaltunk az elmúlt két évtizedben egyetlen gyilkos és elektrosokkos pszichopata bűnszervezeti bűnöző politikustól és – Kuncze Gábor szavait idézve – szétlőni való, Bánó András-féle médiacsürhétől és médiacsőcseléktől sem.

A KJE – amelynek alakuló gyűlésén Angel Mendoza perui állampolgár is beszélt – főleg a 2006-os áldozatokból alakult nemre, rasszra, bőrszínre, származásra és vallásra tekintet nélkül. Az áldozatokból álló tagok között egyaránt vannak keresztyének és külföldi állampolgárok. A helyszínen megjelent többek között Morvai Krisztina is, akit emberjogi tevékenysége miatt volt férje és társai, az undorító és gyomorforgató Bánó Andrások Izraellel kart karba öltve üldöztek, a sortüzek, a csonttörések áldozatai és a világ népeiből való áldozatok elleni hamis vádakat az antiszemitizmus hülyeségével próbálva lesöpörni. Kuncze Gábor, a többszörös sokkos gyilkos érthető okokból nem propagálta, hogy akik ennyire semmibe veszik ártatlanok és emberjogvédők életét, azokat szét kell lőni. A lakosság tagjai közül viszont egyre többeket sikerül meggyőznie a Népszabadságos Léderer Páloknak, a Veérbe fúlt Popper Pétereknek, valamint az antiszemita-álszakértő Bánó Andrásoknak arról, hogy valóban: az erőszak és a szétsortüzelés megfelelő megoldás lehet az olyan semmire kellő sátáni gonosztevők végső eliminálására, amilyenek a magukfajták.

És mindebben az a legszebb, hogy még eljárás alá sem lehet minket vonni, hiszen ők fegyvertelen és vétlen tömegek ellen szavazták ezeket, uszítottak, fegyveres harcokra szólítottak, az alkotmányos rend fegyveres erőkkel, bűnözők törvénytelen megmozdulásai és rohamai által való megsemmisítésére és az ÁVH-t idéző, annak idején utóbb felakasztott és felgyújtott csonttörő szörnyetegek gaztetteinek pártolására szólítottak fel, ahogyan Rákosi Mátyás egykoron, öltönyben és nyakkendőben. A mai napig fedezik az elkövetőket, a mai napig gyűlöletkampányt folytatnak és koncepciós perekre uszítanak azok ellen, akik megkínzottak és testi-lelki megnyomorítottak érdekében megszólalnak, és ahogyan a szétlőni való Népszabadságos Léderer-család, kizárják és kirekesztik mindazokat, akik a korábban Morvai Krisztina-féle bizottság dokumentumfilmjeit ajánlani merik megtekintésre.

Bár a csonttörő-sortüzes pszichopata szörnyetegek gyűlöletkampányai és a fegyvertelenek, valamint az ártatlan áldozatok további kínzását és börtönbe juttatását kifejezetten célzó szavaik és tetteik globális pusztítás érdekében realizáltattak, csak nemzetünk legutolsó, legalacsonyabbrendű fenevadjai fogadták el szörnyű szavaikat és gyűlölettetteiket: a sortüzesek. Az a réteg és az az álértelmiség és öltönyös, mai farizeusi bűnöző jogászhordák, amik sem emberi jogok terén, sem oknyomozóként, sem a politikai bűnözés és annak összefonódásai leleplezése terén nem képesek létrehozni és képviselni semmit, hiszen saját magukat kellene felszámolni, csak az egoista és bűnöző nagyképűség üres talaján szaporodnak, mint a sárban fetrengő, förtelmesen igénytelen és visszataszító, mérhetetlenül undorító disznók, üldözve mindazokat, akik megvakított, megnyomorított ártatlanokat képviselnek ezen a földön.

Kamera és szerkesztés: Molnár F. Árpád
Hírháttér Televízió

A videó a szövegre klikkelve megtekinthető!


Angel Mendoza perui állampolgár Gaudi-Nagy Tamás ügyvéddel beszél a javarészt 2006-os áldozatokból alakult KJE gyűlésén. A kép jobboldalán Szabó Bálintné, aki fiának két ujját letépte egy életveszélyes, emberélet kioltására alkalmas Gyurcsánygránát. Gyurcsány úr és az MTV, valamint a Népszava és a Népszabadság rendőrei fegyvertelen tömegekre támadtak. Az ügyeket azóta is közös erővel próbálják eltussolni. Az életszerű szakértések szerint egyértelmű, hogy a parancs is úgy szólt, hogy nem számít, ha emberek halnak meg. Bánó András és tettestársainak csontjai érthetetlen okokból – annak ellenére, hogy összesen 100 ezer szerintük “csőcseléket” lövetett szét pártjuk és kormányuk – a mai napig épségben vannak, és Léderer Pál gyerekének sem tépte le több ujját egyetlen szerinte “söpredék” néhány fős társaság sem. A fejleményeket azonban figyelemmel kíséri a Hírháttér Léderer Pál – ihletetten fogalmazva: – nagy nyilvánosság előtt tett bocsánatkéréséig bezárólag, hiszen világszerte gyakori, hogy a hóhérokat viszik akasztani, így nem árt az óvatosság.
.
Molnár F. Árpád, aki méltó háláját fejezi ki Léderer Pálnak azért, hogy egy 1956-ban körömletépett, 2006-ban pedig hátulról fejbe lőtt, kis híján megvakult, emellett hamisan megvádolt idős úr videóra rögzített tanúvallomását nem kívánatosnak nyilvánította a Népszabadság oldalain az összes Morvai-bizottság által készített videóval együtt.
http://hirhatter.t35.com
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:

2008-03-15. – Magunkfajták civil szervezet (a KJE) alakult meg a sortüzes-csonttörő, életfogytos kormány áldozataiból
/Molnár F. Árpád összeállítása/
Tartalom: A Hírháttér fényképekkel, neves áldozatokat és emberjogvédőket megszólaltató riportösszeállítása a Közhatalom Jogsértettjeinek Egyesülete (KJE) alakuló gyűlésén történtekről és elhangzottakról.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2008 március 24..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: