HÍRHÁTTÉR TV: Szókimondóan a kormány- és rendőrbűnözésről

Közlemény az érintett Orbán Viktor, Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc miniszterelnökök felé:

Az állami, bűnszervezetben szervezett hamis vádakkal és az engem bűntettben elmarasztaló koncepciós per hazug megállapításaival ellentétben nem írtam alá titoktartási nyilatkozatot arról, hogy Bács-Kiskun Megye rendőrfőkapitányságának és az NBH-nak dolgoztam Gergényi Péter megyei főkapitányságának ideje alatt, így az erről szóló dokumentum hamisítvány, ha egyáltalán létezik, nekem ugyanis azt soha nem mutatták meg. Bár a veérügyvéd legalább olyan szorgalmas volt az irányban, hogy ne védekezzek semmiféle módon az ellenem felhozott hamis vádakkal szemben, mint a csak vérügyész, ennek ellenére a valóságot neki sem sikerült megváltoztatnia: olyan dokumentum, amit soha nem írtam alá, érthető okokból nem is létezhet, ha csak ti nem gyártottatok magatoknak egyet saját megnyugtatásotok és ügyről ügyre az áldozatok újra beáldozása illetve meggyilkolása érdekében.

Azok után, hogy védekezésem esetén nemcsak a letartóztatásomat, de a veérbíró halmozottan negatív és elutasító hozzáállását is előre bejelentette a jövőbe látó vérügyész, el nem ítélhető részemről, hogy ezek után nem próbálok meg újra hozzátok, e három mocskos, bűnszervezeti bűnöző miniszterelnökhöz fordulni jogorvoslatért, nehogy az önveszélyes titkolózás miatt pl. felakasszam magam, mint Dénes Gábor RSZVSZ-őrnagy és sokan mások, vagy öngyilkos legyek a cellában, mint Európa egyik legjobban megfigyelt és agyonkamerázott őrizetese, N. László, és a továbbiakban más hozzátok beosztott vérrendőrségre, vérügyvédségre, vérügyészségre és vérbíróságra sem tartok igényt. hogy az egyéb államilag fizetett, hamisan tanúskodó, Kuncze Gábor szavaival, aki a lakosság ellen mondotta: szétlőni való veérállatokról ne is beszéljek. Tekintettel arra, hogy a Magyar Köztársaság törvényes rendje nálatok egy-egy ügyben is teljes megsemmisítésre kerül, amiért a Btk. egyes esetekben életfogytiglani szabadságvesztést követel ellenetek, így érthető, ha az államtitoksértés bűntettét semmi szín alatt el sem követhetem olyan országban, ahol nem létezik törvény, de mások testi épsége és élete védelme érdekében kutya kötelességem naponként és teljes életemen át felszólalni és tájékoztatni a kerek 7 esztendeje teljesen megkukult média hallgatását semmibe véve a lakosságot arról, milyen módszerekkel dolgoztok és milyen gaztetteket követtetek és követtek el a lakosság háta mögött naponként.

Én vagyok a törvény, ti pedig a bűnözés. Mi vagyunk a maradék erkölcs, ti pedig a pokol.

Ha a továbbiakban úgy vélitek, hogy akad még valami vizsgálgatni való, azt javaslom, kezdjétek saját magatoknál, és ne pocsékoljatok el újabb milliárdokat az üldözésemre, ahogyan pl. Kőrösi Imre ellen 15 év alatt elvertetek titkos nyomozásokra 15 milliárd magyar forintot, amiből a teljes Magyar Köztársaság területén kerek 5-ször lehetett volna felszámolni a hajléktalanságot (konténerezések formájában: egy konténer, egy fő), utolsó sötét gazemberek!

Molnár F. Árpád, túlélő

Hírháttér Televízió (HTV)
http://hirhatter.t35.com

A Hírháttér főszerkesztője, aki a rendőrséggel kezdte a szakmát, nyíltan beszél a 2006 október 23-i gyurcsányi-, igazságszolgáltatási- és rendőrbűnözés konkrét tényeiről.

Munkatárs:
Nagy Zsóka

Nagy Sándor (Naleksz) képeinek felhasználásával.

Különleges hangeffektusok és rendezés:
Molnár F. Árpád

Felvétel: 2008 április 14.

A FILM IDE KLIKKELVE MEGTEKINTHETŐ!

Molnár F. Árpád
azoknezo@citromail.hu
30/919-6386 ; 76/320-450
6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b.

A Hírháttér kapcsolódó anyagjaiból:
2008-04-02. – HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: TABU – A FÚSZ, az MDF és Dávid Ibolya gaztettei, titkosszolgálati módszerek és politikai gyilkossági kísérletek – Riport Gyöngyösi Zsuzsannával, a Független Újságírók Szövetségének (FÚSZ) elnökével
/Gyöngyösi Zsuzsanna FÚSZ-elnök – Molnár F. Árpád/
KLIKK az oldalra! A mikrofonnál: Molnár F. Árpád
(Meghallgatható és letölthető!)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2008 április 19..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: