A PÁRTügyvéd mondja: védence a gyilkos – Magyartalan szemmel…

A PÁRTügyvéd mondja: védence a gyilkos – Magyartalan szemmel a bal- és jobboldali, Egypárti, tömeggyilkos és öngyilkos pártszolgálatos PÁRTbűnözésről

A tényt, hogy a móri vérengzéssel – politikai vezérlésre – sokadik személyként meggyanúsított Nagy László nem öngyilkos lett, hanem meggyilkolták a cellában, valószínűleg a Hírháttér hozta először nyilvánosságra a Föld bolygón, mely éppen eme szakértelme miatt gyűlölt a kurucinfó-féle, államgörény portálokon és csatlós birkái között. Másodszorra valószínűleg az a Kozenkay Jenő kémelhárító hozta ezt nyilvánosságra, akit szintén azért átkoztak a Központból távvezérelt, magukat magyarnak nevező vengrimajmok, mert vezető módon volt tényfeltárója ennek a döglött, primitív népségnek, amit magyarnak neveznek. Akik pedig üldözték, a Jobbik és PÁRTsajtója, azok azok, akik nagy védelmezői a kórházakban Hitlertől, Sztálinon és Kádáron át, Boross Pétertől, Orbánon át Gyurcsányig szintén politikai okokból elkövetett pszichiátriai és elmegyógyintézeti kényszerbezárások, elektrosokk terápiák és politikai gyilkosságok végeláthatatlan tömegeinek, melyeket a magyarság legnagyobb alakjai ellen követtek el, követnek el és fognak elkövetni, amíg ezt az egész, primitív, a magyarságot Gyurcsánnyal és Orbánnal közösen pusztító csürhét el nem takarítják. Azt a csürhét, amely a mai napig azt kéri számon rajtam, miért értek a rendőrségi- és titkosszolgálati módszerekhez, és miért nem hazudozom, mint a PÁRT Jobbik-alszárnyának Für Lajosa, a honvédelminek nevezett és titkosszolgálati kémfőnök (spicli és olajszőkítő tömeggyilkos), hogy én a világon semmiről nem tudok. Ugyanis hazugságában él a vengridióta (a “vengri” a színes bőrű “nigger” megfelelője, magyarokra vonatkoztatva), és aki azt hazudja, mint Für, hogy az ország szinte összes besúgójának és titkos szolgájának főnökeként, az álrendszerváltó és bukott-piszkos Lakitelek Őszödi hazudozójaként, az elektrosokk terápiák és infarktusos gyilkosságok egyik legfőbb beavatottjaként a nép hű szolgálója, áldozatos hőse volt, az előtt leborulnak a disznók az ólban, és félistenként imádják és imádtatják, mondván, nem magyar az, hanem hazaáruló, aki nem imádja a fenevadat. Így aztán én is – mint sokan mások – kigyógyultak a magyarságból, és engem pl. személyesen sért, amikor magyarnak neveznek, hiszen nem vagyok én titkosszolgálati és primitívfaji, bűnpártoló pártdisznója és pártsöpredéke sem a jobb-, sem a baloldalnak.

Köszönjük, de mi, akik nem süketelésben és hazudozásban éltük az életünket, hanem szó szerint napi üldöztetések és halálos fenyegetések között, nem kérünk ebből a PÁRTfajta elbutulásból, hanem maradunk az elsők a tényfeltárás és az ország – helyesebben annak választottai – példátlan felemelése legmagasabb rendű képviseletében. Azért nem az országról beszélek, mert az ország – ahogyan Jézus Tanította a világ minden népe vonatkozásában is – disznókból és primitív, lealacsonyító, önmagukat magyarnak nevező droidiótákból áll. Így akik e fölé emelkednek, már nem csak a droidióták által nem neveztethetnek magyarnak, de önmagukat sem gondolhatják magyarnak, hiszen a “magyar” szó minden hivatalos és nem hivatalos szinten összenőtt a butasággal, az erkölcsi aljassággal és az agresszív disznólét elektrosokkos és minden államtitkot rejtegető, a tényfeltárókat üldöző és ellenük agresszív bűntetteket szervező, gyilkos majomállati söpredékkel, ahol mindenek előtt van a PÁRT, aztán második helyen már nincs semmi.

Mivel nem vagyok magyar (nem is akarom magam ennyire lealázni), így elsőként hoztam nyilvánosságra, hogy Nagy László, Európa egyik legjobban figyelt őrizetese nem lett öngyilkos – nem is lehetett volna, hiszen kamerák kereszttüzében élt -, hanem meggyilkolták, mégpedig precízen állami megrendelésre és kurucinfós típusú, tehát PÁRTfasiszta óvó-szerető végrehajtás mellett.

Ebben a pártszolgálatos, az államtitkokat a Jobbik részéről is napi, és csak látszólagos politikai érdekek mentén védő pártdisznóólban nem csoda, hogy zavartalanul lehetett végrehajtani annak a tv2-nek a létrehozását, amelynek vezető részvényese a Zsidó Világszövetség elnöke volt. Ő vásárolta fel sokkal-sokkal kevesebb pénzért a frekvenciát, mint amennyit a magyarok saját frekvenciájuk megvásárlásáért felkínáltak. Ez a tv2 – a tényfeltárás miatt 2001-re visszamenőleg ellenségünk Bárdos András (Máté Kriszta oldalán) – kommentálta be, jól nevelt pártsöpredékként a Nagy Lászlót lejárató zsidösszeállítást is (nyelvújító: Molnár F. Árpád), melyben ugyan emlékeztettek arra, amit az első napoktól kezdve mindenki tudott, csak a bal-jobb-féle, pártszolgálatos, vandál állatiság mocskos, kurucinfós szelleme miatt a lakosság évekig nem tudhatta meg, aki pedig beszélt róla, azt – ahogy most teszi a Veérgőzös Jobbik-konvoj – üldözték, nehogy kiderüljön az igazság, hogy ebben az ügyben már éveket is ültek hamis vádak alapján, így Kaiser Ede és Hajdú László is, azonban mivel Nagy Lászlót már eltették láb alól, így most – sokadik kipécézett elemeként ennek a népnemzeti burleszknek – “rájöttek”, hogy akkor annál is inkább ő volt a tettes, mert a halott úgy sem tud védekezni.

Nagy László tanúvallomását természetesen filmként rögzítették, mely tengernyi anyagból sem sikerült olyan pillanatösszeállítást összetákolni, amelyben Nagy László beismerte volna a móri mészárlást. Ugyanis a gyilkossággal hamisan megvádoltak jelentős hányada, ha a rendőrség ragaszkodik ahhoz, hogy ő volt az elkövető, beismerő vallomást szokott tenni, mégpedig pontosan az állami bűnözés instrukciói és kívánalmai szerint. Az államnáci pszichológusok azt mondják, nem tudják, miért e jelenség az egész bolygón – merthogy a világ minden országában így van ez -, a Hírháttér pedig tudja, s mivel nem kurucinfós Fürpártnáci, így el is mondja, elsőként a 15 millióból:

Egyszerűen azért, mert elektromágneses hullámokkal, drogokkal stb. (az egyik önmagában is elég) fékezhetetlen szándékot szülnek a kipécézett áldozatban arra, hogy hamisan beismerő vallomást tegyen. Minthogy Nagy Lászlóról abban az időben nem sikerült ilyen nemzetközi (Moszados-FSZB-s stb.), Központilag navigált koalíciót összehozni, így nem tett beismerő vallomást.

Nagy Lászlóra – akire a szokásos perrendtartás szerint, ahogy a rendőrségnél és az NBH-nál tanultam – természetesen igyekeztek volna más bűncselekményeket, így a veszprémi postásgyilkosságot is ráverni, szóval ez a Nagy László egy Radovan nevű illetőre hivatkozott, összekapcsolván e személyt a móri mészárlás végrehajtásával és más gyilkosságokkal. Az állami ügyvéd egy kezdő agyalágyult bőrébe bújva, a rákosi-sztálini idők beismerő vallomásaira emlékeztető módon közölte a PÁRT kamerája előtt, hogy bizony, még ő is elhitte Radovan létezését, de hát aztán kezdett a PÁRT által sulykolt verzióra (perverzióra: a kiegészítés Molnár F. Árpádtól) hajlani, hogy hát tényleg nem is létezhet ez a Radovan, ugyanis mégsem hihető, hiszen – teszem hozzá – Nagy László már meghalt, így aligha fog az Ügyvédi Kamarához fordulni, viszont a Veérügyvéd – a politikai gyilkosság és a védenc további földbe taposása jutalmaként – megkapja a további PÁRTszolgálatos, állami Veérmegrendeléseket, hogy tovább rabolja az emberi jogokat a lakosság kárára és hanyatlására, valamint – ahogyan Boross Péter nyíltan is – ahogyan Für Lajos csak házon belül teszi ezt ugyanilyen szorgossággal – demonstrálta annyiszor, mi a legfontosabb: – az állam szabadságára.

Nagy László ún. “védője” széles mellénnyel érkezett a tv2 roppant megértően mosolygós, államnáci riporteréhez, és a bánáti-féle Veérügyvédek természetes PÁRTreflexével ország-világ előtt közölte, hogy – idézem – :

– Talán egy első időszakban, azért, ugye – mint ahogy a nyomozók is – én hittem ebben a Radovan-féle sztoriban, aztán egy idő után már azon vettem észre magamat, hogy inkább csak én is szeretnék benne, és nyilvánvaló, hogy a végén már kikristályosodott, hogy akkor ez… sajnos, úgy tűnik, hogy ez nem, nem, nem helytálló.

Így aztán nem is csoda, hogy eme három “nem, nem, nem” szavazat az ügyvédi bűnözés hírhedtségének és a méltóképpeni ügyvédalázásnak folyományaként (hogy valami nagyon érzékenyet érintsek, amikor az ügyvédi politikai bűnözésről van szó, hiszen nagyon sokan 2001 óta ismernek közülük, és mindenki ismer, aki számít) nem csak az Ügyvédinek nevezett színészi Kamarában aratott elismerést (melyért azonnali hatállyal kellett volna úgy kivágni, hogy a lába ne érje a földet), de a Zsidó Világszövetség és Moszkva, valamint a tv2 állambűnszervezeti hírszerkesztőinél is osztatlan, a megrendeltek szerinti örömet aratott.

Végül csodáljuk meg a Magyar Ügyvédi Kamara PÁRTállamnáci vezetőinek szégyenletes, állampolitikai, politikai gyilkosság-párti, kapzsidó (a “kapzsi zsidó” rövidítése; nyelvújító: Molnár F. Árpád) fekete listáját, ama klasszikusan “felelős értelmiség” PÁRTkövületeit:

Az Ügyvédi Kamara elnöke: Dr. Bánáti János.

Elnökhelyettesek: Dr. Asbóth Ede, Dr. Csenterics Ferenc, Dr. Fekete László, Dr. Kovács Kázmér, Dr. Sulyok Miklós, Dr. Szűcs Andrea.

Utószóként pedig – hogy mindenki helyén legyen – a “zsidó” szót nem a származásra értem (én sem tudom, zsidó származású vagyok-e), hanem zsidónak a Moszad és a cionisták típusos és tipikus, azaz Emberiséget pusztító, önző, egomániás, kapzsi és a pénz istenének, tehát a Sátánnak a bűvöletében élő, antikrisztusi Júdásfaját nevezem.

Molnár F. Árpád
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2008 november 16..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: