Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár

Soós József (Kárpáti Magyar) cikke

Üdvözöljük a HÍRHÁTTÉR Multimédia nézőit, hallgatóit és olvasóit!

Egy olyan témával szeretnék most foglalkozni, ami egy kicsit eltér a megszokottól, de mivel a HÍRHÁTTÉR figyelmét semmi sem kerüli el, és mindennel foglalkozik, ami az Emberiséggel kapcsolatos, és elsősorban KERESZTYÉNI SZEMLÉLETŰ, TÉNYFELTÁRÓ JELLEGŰ, kizárólagosan a TEREMTŐ ISTEN KEGYELMÉBŐL MŰKÖDIK, a HÁTTÉRHATALMI-NAGY BABILONI Világrendszer minden gazságát leleplező multimédia!

A XXI. század egyik “tömegpusztító fegyvere” lett a GÉPKOCSI és a MOTORKERÉKPÁR! Ennek az oka pedig az, hogy MINDENKI KÖZLEKEDIK, és SZINTE MINDEN 18. ÉLETÉVÉT BETÖLTÖTT SZEMÉLY RENDELKEZIK KÖZLEKEDÉSI ESZKÖZZEL (gépkocsival, motorkerékpárral). Sajnos elszomorító a helyzet, ha a BALESETI STATISZTIKÁT nézzük, mert éves szinten, “csak” Magyarország közútjain TÖBB EZREN VESZÍTIK EL ÉLETÜKET!!!! Ezek mind értelmetlen és felesleges halálesetek. Olyan TRAGÉDIÁK, amelyekért NEM CSAK KIZÁRÓLAG A “VÉTKES JÁRMŰVEZETŐ A HIBÁS”!!! Ennél bonyolultabb a helyzet.

Hiszen egyrészt a RENDŐRSÉGNEK lehetősége lenne TECHNIKAILAG is arra, hogy ezeket a baleseteket megelőzzék. Mivel a GPS-nyomkövető és MŰHOLDAS rendszerekkel a JÁRMŰVEK sebességét lehetne KORLÁTOZNI a vezető akaratától függetlenül is! Vagyis NEM LENNE SZÜKSÉG SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLÁKRA SEM, hiszen elég lenne elhelyezni az utakon olyan jeladó készülékeket, amelyek a veszélyesebb helyeken a jármű sebességét bizonyos tartományra automatikusan VISSZALASSÍTANÁK! Tehát egy ISKOLA ELŐTTI GYALOGOS ÁTKELŐHELYEN még csak esélye sem lenne a vezetőnek arra, hogy 100km/h sebességgel vagy még ennél is gyorsabban száguldjon. Mert a GPS-összeköttetés “leszabályozná” például 25-30km/h sebességre, a vezető akaratától függetlenül! De egy TILOS JELZÉSRE VÁLTÓ KÖZLEKEDÉSI LÁMPA esetében is használható lenne, mégpedig úgy, hogy adna egy “jelet a közlekedési lámpa”, és már a gépkocsi MAGÁTÓL LASSÍTANA, és ha kell, akkor ÁLLÓRA FÉKEZNE a TILOS JELZÉSRE!!! Ez mindjárt megoldaná a FELELŐTLENSÉG MIATT BEKÖVETKEZŐ BALESETEK SZÁMÁT! Szinte a “nullára” lehetne redukálni ezeket a baleseteket!

De ezért nagy árat fizetne az ÁLLAM!!! Hiszen a JÁRMŰVEK eladhatósága nagyban függ attól, hogy MILYEN MENETTELJESÍTMÉNYEKET produkál a “gép”! Egy “konkurencia harc” folyik az autógyártók között, és ennek a “vétlen áldozata a lakosság”! Kicsit tovább fejtegetve a dolgokat: az ÁLLAM is rengeteg BEVÉTELTŐL esik el, hiszen ebben az esetben NEM FOLYNA BE ANNYI ADÓBEVÉTEL, mert a termelés is csökkenne, gyárak zárnának be, mert feleslegessé válna a “termelésük”! De NINCS IS SZÜKSÉG ENNYI JÁRMŰRE, MÉG KEVÉSBÉ VAN SZÜKSÉG ILYEN SOK GYÁRTÓRA!!!

auto_baleset_szemelygepkocsi_echelon_technologia1

Réges-régi technológia, de a Sátán Globalista bűnözői nem vezették be: a gépjárművek mobiltelefonként vagy GPS-technológiával alkalmazott sebességkorlátozásával csaknem 100%-ban felszámolhatók lennének a közúti balesetek! A Háttérhatalomnak szervilis állam és médiumok tudatosan rejtik el a legegyszerűbb összefüggéseket is.
(Komment: Molnár F. Árpád – HÍRHÁTTÉR: Mindig, mindenki előtt)

Az ÁLLAM ezen kívül rengeteg bevételtől esik el azzal, hogy nem kellene többet TRAFIPAX-ellenőrzéseket tartani, így NEM LENNE GYORSHAJTÁS SEM, VAGYIS NEM LENNE BÍRSÁG!!

Láthatjuk az előbb levezetett kis gondolatmenetben, hogy a HALÁLOS BALESETEK ELKERÜLÉSÉNEK A TECHNIKAI HÁTTERE adott lenne. De ez ügyben mégsem cselekszik a GLOBALISTA világ, hiszen a HÁTTÉRHATALMI érdekek, a NAGY-BABILONI VILÁGKORMÁNYNAK nem érdeke, hogy így legyen.

A HÁTTÉRHATALOM szereti a halottakat, és ez milyen jól jön neki! Azon kívül, hogy ezzel “ritkítják magukat az emberek”, még HATALMAS BEVÉTELEKHEZ is hozzájut! Amit természetesen szintén a GLOBALISTA-HÁTTÉRHATALMI Rendszer további MŰKÖDTETÉSÉRE fordít, használ fel! Azonkívül milyen jó kis fegyver, hiszen ezzel el lehet követni BALESETNEK LÁTSZÓ gyilkosságokat is. Egy “elalvás a volán mellett”, esetleg egy “mesterségesen okozott felelőtlenség”, ami tragédiába torkollik, vagy az ECHELON által létrehozott hirtelen INFARKTUS… AGYVÉRZÉS… és még sok sok ilyen dolog van. Természetesen a HÁTTÉRHATALMI MÉDIA ezt mindig BALESETNEK tünteti fel, az ECHELON-idióta népek tömegei pedig el is hiszik, és nem tekintenek a dolgok valódi hátterébe!

Fegyver ez a HÁTTÉRHATALOM kezében, és nem is akármilyen eszköz ahhoz, hogy valakit eltegyenek vele láb alól. Mert a modern gépkocsik teljesen tele vannak rakva ELEKTRONIKÁVAL, és nem kell mást tenni, mint az adott pillanatban valamilyen elektronikus hiba, amit a NAGY-BABILON csinál az ECHELON-fegyver segítségével, és máris van egy újabb

HALOTT!!!

Ráadásul a GÉPKOCSI teljes egészében LEKÖVETHETŐ, hiszen a MOTORVEZÉRLŐ ELEKTRONIKA jeleket bocsájt ki, és a MOBILTELEFONHOZ hasonlóan be lehet azonosítani, és GPS-nyomkövető eszköznek használni!!!

A XXI. század gépkocsija RÉSZE A HÁTTÉRHATALMI FEGYVEREK hatalmas arzenáljának! Mivel az ECHELON-technológiával MŰKÖDTETHETŐ eszköz!!! EGY FEGYVER, AMIT FEL IS HASZNÁLNAK AZ EMBEREK ELLEN, HA SZÜKSÉG ÚGY KÍVÁNJA!!!

Isten kegyelméből, Jézus Krisztus Urunk által íratott!

Tisztelettel: Kárpáti Magyar
(Megjelent: 2009 március 31.)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek első és kizárólagos magyar nyelvű leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450


A Hírháttér kapcsolódó anyagaiból:
HÍRHÁTTÉR – Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. – Transzba vetett Föld – A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről – (ALAPMŰ)
/Molnár F. Árpád/

2009-02-19. – Kommunikációk Istennel és a Háttérhatalommal – Bizonyságtételeim
/Tánczos Krisztina/

HÍRHÁTTÉR – Tornádóval a bűnözés ellen
2009-02-15. – HÍRHÁTTÉR TV: Szakértő szemmel a rendőrség, az NBH és a pártok állami maffiájáról – avagy miért létezik alvilági bűnözés?
/Molnár F. Árpád/ (Film, 10 perc)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2009 március 31..

Egy hozzászólás to “Nagy Babilon tömegpusztító fegyverei: teherjármű, gépkocsi és motorkerékpár”

  1. Tetszik ahogy tényfeltár a Molnár Úr.Itt Magyarországon tényleg egyedülálló a munkássága!Nem megítélni akarom tényleg,szóval nem jónak,vagy rossznak gondolom,de mint keresztyén(én is az vagyok már régóta.)máshogy tanít mint a mi Urunk Jézus!-Vagyis más “keveréket”használ.Értem ez alatt azt,hogy a Sátán,-és országáról,embereiről,módszeréről,stb többet beszél (kb 80-90%)-ban,mint Istenünk kegyelméről,megtartásáról,vígasztalásáról,országáról,stb.Tehát miközben tanit a Molnár Úr,akkor az emberek elméje ráírányúl a echelonra,h.a.a.r.p projektre,ördögtől megszállt emberekre(háttérhatalom,stb).És ahova irányúl az elme,oda irányúl az energia!Ha pl a nap nagy részében az Isten gyógyítására,kegyelmére,szabadítására fordítanánk az energiánkat,akkor a vonzás törvénye szerint,az törekedne megvalósúlni!Persze fontos a tényfeltárás,senki ne értsen félre!De Jézus,aki példát hagyott nekünk,ő nagyon kevesett beszélt aról,hogy a római birodalom milyen bűnös,meg Pilátús mennyire ördögi,és a pokolról is nagyon keveset tanított!Talán a tanítása 2-3%-ában.A földi emberek Istennek a bukott társteremtői,és abszolút nem mindegy,hogy az elménkel mit teremtünk,mint anyagi,mint lelki-szellemi dolgot!Isten arra búzdít,hogy az odafentvalókkal törődjünk,és ne a földiekkel!Isten áldjon benneteket!De ha Molnár Úrnak Isten ezt adta szolgálatnak,akkor jó!Én nem tudom.Szentbölcssépjót cselekedni,-ez minden keresztyén dolga!Isten áldja meg Molnár Árpád testvért,Sós Józsefet(TITÁNT.)Isten áldjon benneteket,az ő akarata szerint gazdagon.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: