Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)

Molnár F. Árpád főszerkesztő levele

T. Barikád,

felajánlottam a lehetőséget, hogy a magyarság megtévesztésére és az Emberiséggel ellenséges, tényfeltárásainkat semmibe vevő, hazug és hitvány gerinctelenséggel pártszolgálatos antimagyaritázó hamis vádjaikat stb. kamerák előtt igazolják, akár 20 az 1 ellenében, ahol én állok szemben 20 magyarkodó, hazudozó bűnözővel. Még csak nem is válaszoltak, ahogyan az antimagyarita, pártszolgálatos, gyáva söpredékhez illik.

Az ajánlatom a következő:
Nagy Bandó András ellen annak idején a Kacsa Magazinban jelent meg hazugság. Nagy Bandó András felszólította a Kacsa Magazin újságíróját a korrekcióra, de az nem tette meg. Ezért odament, és olyat behúzott a hazug államsöpredéknek, hogy az sodorta a berendezést.

Én ugyanezt ajánlom: várom ehhez Hazai Vera és Sághy Réka [a Barikád fő szerkesztői – a szerk.] elérhetőségét vagy a már nem titkolt divatnak megfelelően a GPS-koordinátáit. A többit lerendezzük azzal a becsülettel és tisztességgel, ahogyan annak idején az urak rendezték le becsületbeli, tehát a pártszolgálatos, gerinctelen idiotizmussal és hazaáruló, Emberiség-ellenes rosszindulattal szembeni ügyeiket.

vona_gabor_aggodalom_hazugsag_falaiNagyon sokáig az igazmondásért és minden magyarokat megelőző tényfeltárásomért akartak betiltani azok a hazaáruló, parazita, rosszindulatú, sokkos gyilkos bűnözők, akik magukat nemzetinek nevezték, élükön minden magyar idők legmocskosabb szájú lapjával, a kurucinfóval. A válaszunk mindig az volt, hogy mi viszont nem akarunk betiltatni senkit, és ezzel is felsőbbrendűek kívánunk maradni. Ennek az egyoldalú toleranciának – mely elképesztően mély, de előre bejelentett morális lecsúszást okozott az ilyen Veérfasiszta söpredék révén, amilyen a hazai-sághy-féle pártszemét és párthulladék, a nemzet legutolsó, legmocskosabb ellenségeié – vége! Akik nemzetünk lealjasítására és tönkre tételére törtek, ennyire, a Nagy Babiloni Szajhára aggatott 2000 éves jelzőkkel halálazonosan “féktelen” módon, fékezhetetlenül, mint a Hazai-Sághy-banda, azok semmiféle toleranciát, elnézést és irgalmat nem érdemelnek!

Én már akkor a Saddam-féle iraq-i titkosszolgálattal találkozgattam Bécsben a hazám és Európa védelmében, hogy leleplezhessem, Bagdadból megbuktatva azokat az állami és államközi, titkosszolgálati és nagyhatalmi módszereket és eszközöket, amiket a pártszolgálatos Für Lajosok és hazudozó, mocskos, sághysta henteseik és hazaáruló, terrorista bűnözőik rejtegettek, amikor a hazai-sághy-féle bűnözők éppen úgy pártpelenkára szorultak, mint most, és egyetlen kenyerük a hazaáruló, meghunyászkodó gyávaság és bujkálás volt! A hazám védelmében és a vonaféle fürbandák által 100 éve és azóta bevezetésre került lakosság elleni maffiamódszerek, szerveződések és eszközök megbuktatása érdekében palesztinokkal és libanoniakkal tárgyalva többek között a libanoni Beeka-völgybe utazva akartam terrorista kiképzést és a szükséges titkosszolgálati és professzionális terrorista kapcsolatok megszerzését követően egy ütőképes hadtestet szervezve visszatérni Európába, hogy azzal buktassam meg a magukfajta alsórendű, gerinctelen, gyáva és hitvány államvédelmi pártbűnözők által az egész kontinensen egy pártban és egypárti médiaként elrejtett módszereket, eszközöket, napvilágra hozva a naponkénti hullák és politikai gyilkosságok tengereinek tényét, abban az időben is régen a legnagyobb magyarként rehabilitáltatva szükség szerint fegyveres forradalom útján azokat, akiket a magukfajta állami vona-für-féle lumpensöpredék napi aljas indokból és pártcélból elrejtett a lakosság elől apáról fiúra, nemzetségről nemzetségre, ha tehették volna, akkor örökkön és örökké! Bőségesen volt alkalmam megismerkedni az üldözés és a kínzás olyan módszereivel és eszközeivel, amiknek esélyétől is olyan messzire menekülnének az olyan senkiházi, mocskos államvédelmi paraziták, amilyenek a Barikád-söpredék antimagyarita és antiemberita fasiszta bűnözői, Hazai Vera és Sághy Réka, ahogyan kurucpatkányok bújnak a kurucpatkánylyukba, mindenféle szemtől szembeni találkozás lehetőségétől is, nyilvánvalóan tartva az elnyomó és elsöprő erkölcsi fölénytől, nem beszélve az egyebekről, amiktől napról napra egyre inkább okkal tarthatnak! Hiszen aki Isten szolgálatában az erkölcs védelmét élvezi, az semmiféle megmérettetéstől sem fél, de akinek sem becsülete, sem tartása, csak egy hibbant, Veéreskezű, sokkos gyilkos, államtitkosszolgálati, fürista kémpártja van, annak minden oka megvan, hogy pártja és pártszemete mögé bújjon az erkölcsi felelősség és minden más következmények elől, hadd aljasítsa rongy emberként tovább és tovább azt, ami amúgy is régen bizonyította államsöpredék tetteivel és gerinctelen, államtitkosító megalkuvásaival, hogy a történelem szemétdombján kívül másra nem érdemes!

Eszemben sincs tolerálni mindazokat a hazugságokat és rágalmakat, azt az antimagyaritázást és pártakolba terelést, a magyarok megtévesztését és rosszindulatú leépítési és újra és újra pártszemétté tételi próbálkozásait, amit minden felsőbbrendű üldözésével és gyalázásával egyetemben elkövettek! Kezeskedni fogok róla, hogy megtaláljam mindazokat a módszereket, amikkel az ilyen hazaáruló, Emberiség-ellenes, hulladék pártparazitákat, amilyenek a magukfajták, és amilyenek eme pártszeméttelepnek az élén Hazai Vera és Sághy Réka, az elérhető legmegfelelőbb helyre juttassam, oda, ahová valók. Ahol könyöröghetnek irgalomért és kegyelemért olyanok előtt, akiket rejtegettek, és akik ezeket a fogalmakat maximum hírből ismerik, és legalább annyira fogékonyak 100 esztendő fürista módszerekkel megégetett agyú és fürista állami gyilkosságok útján halomra mészárolt magyarok és túlélőik fájdalmai iránt, amennyire a Hazai Verás-Sághy Rékás-féle államvédelmi, tömeggyilkos, antimagyarita, moslék, undorító pártsöpredék és vonista párthulladék!

Molnár F. Árpád államvédelmi anti-Krisztusokat taposó pár mondata végeérhetetlen folytatásokban, egészen a teljes sikerig.

HÍRHÁTTÉR – Vadászat a magyarság ellenségeire és az Emberiséggel ellenséges JÚDÁSFAJ söpredék, pártszolgálatos, gerinctelen bűnözői ellen

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450

Az Emberiség júdási ellenségei által aljas indokból és célból pártelrejtett Valóság pártmentes (tehát felsőbbrendű) megértéséhez néhány ajánlat a bevezető alapirodalomból, azaz milyen (így a Für Lajos katonai kémfőnök és bandái által titkosított) tények leleplezése miatt üldözött minket Vona Gábor és bűnbandája:
HÍRHÁTTÉR – Háború az Emberiség ellenségeivel szemben!
2009-03-22. – Transzba vetett Föld – A HAARP és a totális kontroll technológiáiból, belülről – (ALAPMŰ (KLIKK!))
/Molnár F. Árpád/
Részlet: Tehát: az égboltot homorú tükörként használják, amivel az USÁ-ban, Alaszkában, Oroszországban, Kínában stb. felépített HAARP-rendszerrel a világ távoli pontjára(!!!) történő fotonszórással személyeket, csoportokat, de egyszerre egy egész nemzetet is besugározhatunk úgy, hogy észre sem véve kerüljön alfa-befolyásolás, alfahullámú kontroll alá! De ébrenléti REM-állapotot (tudatos és nem tudatos ébrenléti álomállapotot) nem csak alfahullámokkal lehet előidézni. Amikor az MK-Ultra hivatásos elmeprogramozója…

HÍRHÁTTÉR: A Valóság kapuja
2009-01-03. – Angyalok és ördögök – Rettentő pillanatok az arisztokrácia rejtett világából (KLIKK!)
/Molnár F. Árpád – km. Tánczos Krisztina/
Tartalom: Ez a cikk kétségtelenül az egyik legfontosabb, ami magyarul eddig valaha megjelent. A Hírháttér a későbbiekben ontani kívánja az ilyen anyagokat. Amiről ez a cikk valahol a háttérben szól, az az Emberiség tragédiája és hátralevő vesszőfutása. Akik pedig elég tájékozottak, tudják, hogy a kevesek számára van csupán menedék.

BETILTVA! – HÍRHÁTTÉR: Ezt a földet újraírja
2008-10-02. – HÍRHÁTTÉR TV: A Háttérhatalom, ama Nagy Babilon – Meglátni a Pokol Kapuját… (Film, 31 perc (KLIKK!))
/Christian Crown – Fenyvesi Theresa – titok és Molnár F. Árpád/
Tartalom: A titkosszolgálat legmélyébe beavatottak is megszólalnak eme történelmünkre hamarosan elkerülhetetlen reformhatást gyakorló dokumentumfilmünkben. Akikre nem méretik vakság, azok között lesznek, akiket magával ránt a mélység, akiknek pedig nem teljesen új a terület, mert már elindíttattak az úton, sokan elborzadnak majd attól, amit kapnak. Számos belsős pedig, akik számára az Echelon-rendszer, azaz Babilon napi beszédtéma, terített asztalra lelnek.
(Megtekinthető és letölthető!)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2009 április 10..

2 hozzászólás to “Háború a hazaáruló, államvédelmi pártparaziták ellen! (Levél a Barikád.hu-nak)”

  1. […] Nyílt levél a Barikad.hu-nak Vona Gábor és a többszörös gyilkos titkosügynök honvédelmi miniszter, Für Lajos vonatkozásában, feljelentéssel [Legfrissebb Barikád-levelünkhöz ide kattintson!] […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: