Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? – Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra

Molnár F. Árpád tényfeltáró cikke

cipi_livni_morvai_krisztina_heil_israelMorvai (Cipi) Krisztina: beszámolnál arról, hogyan lehet, hogy ahányszor bármilyen ügyben bármiféle tényfeltárást – igaz, ritkán nem  minden magyar idők rekordját megdöntve – eszközlök, annyiszor rontanak rám duhaj gyűlölködésekkel és vad, jobbikosan elbutult kocsmaröhögésekkel fasiszta, elektrosokkos, kínzásos, csonkításélvező és gyermekgyilkos sátáni, keresztyéngyalázó és Istenáruló szociopata és súlyosan társadalomellenes, paranoid pszichopata barátaid? És hogy-hogy már csak ilyenek vannak körülötted?
(Molnár F. Árpád, a felsőbbrendű faj)

Mint ismeretes, az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb gyilkossági botránya Körmenden került végrehajtásra, amikor 1998 április 1-én megölték a 11 éves H. Zsófiát. A gyilkossággal a körmendi Tánczos Gábort gyanúsították meg, akit hazugságokkal, verésekkel és IMEI-s verőemberrel, valamint orálisan és intravénásan beadott kábítószerekkel kényszerítettek beismerő vallomásra. Az ügyben irdatlan mennyiségű volt a nyilvánvalóvá vált rendőrségi és politikai bűncselekmény. Az állam  – először Horn Gyula (MSZP) és Kuncze Gábor (SZDSZ), majd Orbán Viktor (Fidesz) vezetésével – mindenképpen az akkor 18 éves fiúra akarta fogni a bűntettet, akit hatalmas botrányok közepette el is ítéltettek. Tánczos Gábor 2008 január 20-án szabadult 10 éves szabadságvesztéséből. Az ügyészmaffia minden összefogása és elképesztően nyílt kurucinfós-jobbikos minőségű demagógiája és hazudozása sem tudta börtönben tartani, pedig az ügyészmaffia mindent megpróbált. Mint emlékezetes, akik az ügyben Tánczos Gábor védelmében megszólaltak vagy szakértettek, azokat összeverték, kórházba juttatták, rendőri szervekkel és a titkosszolgálatokkal zaklatták és terrorizálták. A Molnár F. Árpád a rendőrségi zaklatások és titkosszolgálati fenyegetések roppant széles skálájával szembesült 2001-től egészen 2008 végéig, ahányszor a Tánczos-ügyben nyomozni indult. Balaton Balázs újságírót – aki Tánczos Gábor védelmében szólalt fel – rendőrségi rendszámú autóból kiugró személyek verték meg, Lépold Józsefnének, a Magyar Grafológiai Társaság egykori vezetőjének bordáit – a Tánczos Gábor melletti írásszakértését követően – összetörték, a tanúkat még a bírósági per során – több bíróig és ügyvédig bezárólag – állami szinten, többek családjai elleni akciókkal megfenyegették.

Egy a zsidó bűnözést pártoló, a Jobbik pszichopata cselédsajtójához hasonlóan a bűnözéssel és a gyalázattal kérkedő szociopata idiótája hatására nyilvánosságra hozom ezt a 2000 február 3-án keltezett, máig elrejtett dokumentumot a körmendi gyermekgyilkosság alábbi, eddig sehol nem bemutatott dokumentumban állított elkövetőiről. A dokumentumot annak tartalma szerint egy titkos társaság prezentálta. A dokumentum címzettje az életét féltve a levelet soha nem hozta nyilvánosságra, ezért az bíróság elé sem került. A szakértők azonnal látni fogják, hogy a dokumentum készítője olyan ismeretek birtokában volt az akkoriban sehol sem publikus, köztörvényes állami működés kapcsán, ami nem hétköznapi személyre enged következtetni, minthogy olyan dolgokat és látenciákat említ, amik abban az időben (2000-ben!) a lakosságtól még teljesen el voltak zárva! A rendőrség bűnszervezeti módszerei, továbbá az állam titkos paktumai arról, hogy zsidó elkövető nem érinthető (jegyzem meg: csak kifejezetten izraeli állami engedéllyel), mind-mind olyan tények voltak, amikről egy hétköznapi embernek halvány fogalma sem volt!

A dokumentum tartalmát (annak alábbi felvétele nélkül) annak mostani publikálója, a Molnár F. Árpád korábban már megszellőztette (a róla készült képet mások élete védelmében nem nyilvánosságra hozva), idézve annak csaknem teljes tartalmát, mely tényfeltárás és igazmondás miatt a virtus pont hu – amely ilyen esetben bűnügyi feljelentésre lehetett volna kötelezhető, de az életellenes betiltó hadjárata sima bűncselekmény – bűnpártoló, gyermekgyilkospárti államvédelmi bűnbandája a dokumentumcikket betiltotta, a Molnár F. Árpádot pedig igazmondásért és a gyermekéletek védelméért a tömeggyilkos fasiszta magyar faj kurucinfós szintű, Egypárti emblematikus képviselője (a virtus) örök időkre kizárta a bizonyítottan imperialista nagytőkés, bűnszervezeti bűnöző cégek által pénzelt, az önmagát világ csúfjára a “legszabadabb sajtó”-ként hirdető lapról. A virtust olyan nemzetközi, globalista bűnszervezeti cégek és embereik pénzelték és pénzelik, mint a többek között izraeli hátterű Herbert Stepic, a Raiffeisen International vezérigazgatója, az izraeli és méregdrága Duna Plaza és Media Markt, a tömeggyilkos francia és zsidó titkosszolgálat, valamint a putyini maffia érdekeltségi körébe tartozó izraeli hátterű Renault és más olyan bűnszervezetek és fehér galléros bűnügyi, globalista nagytőkés körök, amelyek okkal kerülnek lépten-nyomon összefüggésbe a Föld bolygó méretű, fehér galléros pedofil gyermekkereskedelmi és szexuális motivációkból gyermekgyilkos háttérhatalmi, javában bankárokból, pénzemberekből, valamint politikusokból és igazságszolgáltatási eminensekből álló hálózatokkal, melyekről minden magyarul hozzáférhető forráshoz képest sokkal bővebben tájékozódhat a Hírháttértől és személyesen a Molnár F. Árpádtól.

Vadásszunk azokra a cégekre, mind adóhatósági és bűnügyi felderítési, mind a Magyar Köztársaságból való örökre történő kitiltási célból, amelyek ezt a Veérengző, pedofilgyár és pedofilpárti bűnözői portált, a virtust anyagilag támogatták, támogatják és azon hirdetni merészelnek!

Ha a képre kattint, a dokumentumot könnyen olvasható méretben láthatja és saját gépére letöltheti, ha pedig ide kattint, óriás méretben tanulmányozhatja és mentheti el!
tanczos_gabor_koser_traubi

A fasiszta, gyűlölködő, terrorista és gyilkos magyar faj kérkedő gyönyörbűntettei kapcsán pedig itt láthatja (KLIKK!) a kurucinfó és pártbandái tetteiről szóló rövid kortörténelmi összeállítást.

vona_gabor_trikolorMagyarok Háza, a Gyilkosság Háza. A kurucinfó és Morvai Krisztina ma már büszke nemzeti sajtóorgánumaira, hiszen azok Adolf Hitler óta nem látott élvezettel tobzódnak a magyarok elleni kínzásokon, csonkításokon és tömeggyilkosságokon. Lássuk tehát a Morvaifaj Veértanúit, hogy a kurucinfós Jobbikos bűnbandái hangosabban és még hangosabban nevethessenek! Eddig neked szolgáltam, Morvai, türelemmel és gerinctelen gyávaságod iránti megértéssel. Mostantól ellenségednek szolgálok: AZ ÉLETNEK!
(Molnár F. Árpád, az ördögök halálos végzete. De hogy?)

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

MORVAI KRISZTINÁÉK ÉS A JOBBIK A TÖMEGGYILKOSSÁGOKÉRT: Ezt a cikket ajánlottuk Morvai Krisztina és Gaudi-Nagy Tamás kapcsán az ő, valamint a kurucinfo és bandái tömeggyilkossági eltussolásairól, amire a kurucinfo vagy közvetlen körei megsemmisítették a hirhatter.com elérhetőségét: A felrobbant katonai repülőgép: KLIKK!!!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2009 június 3..

2 hozzászólás to “Zsidó (kóser) gyermekgyilkosság Körmenden? – Molnár F. Árpád eltitkolt dokumentumot hoz napvilágra”

 1. KEDVES ÁRPÁD
  Nagy érdeklődéssel olvasom minden egyes kinyilatkozásodat és őszintén mondom nem találkoztam még ilyen bátor emberrel aki ilyen módon kimeri mondani azt amit gondol, bár egy kicsit ahhoz képest hogy hivő ember vagy hihetetlennek tűnik.
  Magamrol csak annyit hogy én is próbálok harcolni de nem meggy mert nem vagyok a szavak embere,aki veszethetné azokat az embereket akiknek elegük van ebből a rendszerből.
  Ha olyan ember veszetne mint te bisztos vagyok benne, melléd álnának sokan,mert amit én látok ez a szegénység ez a kilátástalanság reménytelenség ezt már tovább nem türhetjűk.
  Én személy szerint képes lennék azért meghalni hogy jobb és szebb jővőt biztositjak a családomnak és mindekinek.
  Ébb ezért kérlek irj nekem hogy milyen elképszelésed lenne arra nézve hogy váltosztasunk ezen.
  Azt tudnod kell hogy bármiben számithatol rám.
  Várom leveled

  F.GÉZA

 2. Tisztelt Molnár F. Árpád!
  Véletlen folytán tévedtem az oldalára, de nagyon érdekes cikkeket találtam, amikhez én is hozzászólnék.
  Nagyon sok mindenben egyet értek Önnel, arról nem is beszélve, hogy az igazukat vállaló emberek nagyon tisztelem, mert sajnos már kevés van belőlük.
  Sajnos ez mindig is így volt ahol a pénz ott a hatalom is… Ez ellen mi egyszerű emberek nagyon keveset tudunk tenni. Tisztában vagyok vele, hogy amiket Ön leír van valóság tartalma, már csak azért is mert nem hallani róluk a sajtóban.Szerintem elítélendő az erőszak függetlenül attól, hogy melyik etnikai csoporthoz tartozik!
  Igazából azt nem értem (és ez úton szeretném ha válaszolna kérdésem), hogy miért pont a Jobbikra szállt rá ennyire, amikor Ön is írta, hogy Horn Gyulától kezdve az Orbánig mind benne voltak..
  Félreértés ne essék, nem akarom védeni egyik pártot sem, meg van a véleményem mindegyikről.
  Várom válaszát!
  Christine

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: