Minimum százmilliós kártérítési perekre készül a Hírháttér és Molnár F. Árpád

Molnár F. Árpád

molnar_f_arpad_ns1_kisA Hírháttér Multimédia politikai üldözés során szociális segélyre került oknyomozó és tényfeltáró, nonprofit emberjogvédő főszerkesztője, Molnár F. Árpád örömmel jelenti be az MSZP-nek, Orbán Viktornak, Zombor Gábor (KLIKK!) kecskeméti Fideszes polgármesternek és bűntársainak stb., akik 8 éven keresztül szakadatlanul gyártották a koncepciós eljárásokat és a hamis dokumentumokat ellenem, hogy csupán a következő anyagi elmaradásaik vannak a kártérítésem vonatkozásában:

– Az Orbán-kormány Gergényi Péter vezette rendőrségi és a Demeter Ervin-féle nemzetbiztonsági hamis dokumentációk és dokumentált politikai üldözések miatt történt munkahelyemről való eltávolítás óta kiesett fizetés 8 évre rúgó összege: kb. 5,4 millió Ft + a kamatok, azaz kb. 500 ezer Ft.

– A politikai üldözés és a létezési minimumot számos alkalommal teljesen ellehetetlenítő állami terrorizmusból való rehabilitációval járó kártérítési összeg: 150 millió Ft-tól 1,5 milliárd Ft összegig.

– A Gergényi Péter vezette Bács-Kiskun Megyei Rendőrfőkapitányság és a Nemzetbiztonsági Hivatal (többek között helyi kirendeltsége) számára a bűnüldözésben végzett, az állami dokumentációk szerint fedett nyomozói státuszomban eltöltött több esztendős munkám ki nem fizetett költsége (minthogy soha, egy árva fillért nem biztosítottatok, a telefonokig bezárólag mindent saját költségen finanszíroztam, aztán évekig letagadtátok még azt is (KLIKK!), hogy valaha nektek dolgoztam, és minden állami üldözést ehhez igazítottatok és dokumentáltatok): kb. 7,2 millió Ft.

zombor_gabor_voros_masni_satantolA KÉPHEZ: Kecskemét Fideszes polgármestere, Zombor Gábor széles vörös masnival, hogy jól látszódjon az elektromágneses és BIOS-os, valamint egyéb installált toldalék. A vörös köztudottan Bibliai és háttérhatalmi kultikus jelkép: a Sátán színe.
(Molnár F. Árpád)

– A nap 24 órájában végzett és mobilizálható bűnüldözési és bűnügyi felderítési munkám veszélyességi pótléka (börtön, a bekövetkezett bűnszervezeti árulásotok, valamint erőszakos bűncselekmények és a folyamatosan felmerült alvilági meggyilkolásom veszélyességi pótlékai): kb. 480 ezer Ft.

Minden magyar idők legbőségesebb és legmélyebb (KLIKK!), így a lakosságot és a népi demokráciát leginkább szolgáló tényfeltárásaimból automatikusan adódó demokratikus állami elismerés és jutalom javadalmazás (az elsőnek kijáró érdemrendek és külön asztalokhoz történő ebéd és vacsora meghívások, plecsnik, állami horogkereszt jelvények, vagy hogy hívjuk, a diplomatáknak és a kiemelkedően hasznos, elévülhetetlen és halhatatlan tevékenységért kijáró luxusautó és állami sofőr mellett, valamint logisztikai szociális és emberjogvédő, valamint korrupció- és terrorizmusellenes harc személyi és anyagi bázisai állami költségeken való biztosítása mellett stb.): 1,5 milliárd Ft egyszeri elismerés, későbbiekben teljesítmény szerinti újrajavadalmazásokkal, melyek tehát minden magyar idők számos és minden legfőbb és legfontosabb kategóriában végzett példátlan bátor és rettenthetetlen, szakmailag pedig abszolút elsöprő tényfeltárásaim jutalmaként járnak.

Zomborbán Viktor: ez összesen – szerény összegzésem szerint – minimum 163 millió 580 ezer Ft-tól maximum 1 milliárd 513 millió 580 ezer Ft + a fent említett, be nem számolt egyszeri javadalmazás minden magyar idők legbőségesebb rendőrségi, titkosszolgálati és állami tényfeltárásaiért, amelyek azok nagyságához és rangjához mérten 1,5 milliárd Ft-ban kerültek konkretizálásra, 2009 június 19-én.

Azonban mivel keresztyén vagyok, nem politikus antikrisztus, így a luxusautók helyett maradok a legolcsóbb Tesco-s párizsinál és Tesco-s virslinél, mustár nélkül. A plecsniket és a közép-, meg felsőhorogkereszt érdemrendeket a francia becsületrenddel és a sofőrrel, meg a luxusautóval együtt megtarthatjátok. Nekem médiára kell a kártérítés, hogy mindenki megtudja, miket rejtettetek el közös bűnszervezetben az egész Emberiség elől, minden magyarok és minden népek ördögi ellenségeiként.

orban_viktor_pokol_templom_satani_tamaszA KÉPHEZ: A végletekig homlokon csókolt és pecsételt Orbán Viktor amúgy másként gondolkodó, csak – most mondom: – másként. Ő pl. kizárólag kénköves kérubjai között érzi jól magát.
(Molnár F. Árpád)

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

(Készült: 2009.06.19.)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2009 június 22..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: