Echelon-pusztítás; Kecskeméti politikai terrorizmus; Marilyn Manson és a vallás (Hírháttér Rádió-műsorok)

A Hírháttér Rádió legújabb műsoraiból: Páratlan, soha nem publikált leleplezések, globális pusztító titkosszolgálati eszközök, eltussolt bűnszervezeti politikai botrányok, továbbá klasszikus zene, rockzene és keresztyénség, amit a pogányok kereszténységnek neveztek el.
Hírháttér Multimédia: http://hirhatter.com

marilyn_manson_homlok_echelon2009-07-04. – HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: Marilyn Manson ellen demonstrál a Győri Egyházmegye (klasszikusok, rock, vallás)
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Dubrovay László: II. Zongoraverseny/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: A Győri Egyházmegye Sopron és környéke templomaira plakátokat helyezett el Marilyn Manson fellépése ellen, a következő szöveggel: “Tiltakozás Marilyn Manson amerikai sátánista soproni koncertfellépése ellen”. Marilyn Mansonnak a soproni VOLT Fesztivál Nagyszínpadán való fellépése az egyházmegye vezetése szerint “lehetőséget ad a keresztények elleni gyűlöletkeltésre és az egyház, valamint szentségei gyalázására”. A katolikus egyház győr-moson-sopron megyei szárnya arra kéri híveit, hogy imádsággal és böjttel könyörögjenek a rontások ellen. De vajon helyesen járnak el? Miközben Dubrovay László zeneszerzővel ismerkedhetnek, erre igyekszünk válaszolni.
KLIKK az oldalra! (11 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

zombor_gabor_repulo_baphomet2009-07-03. – HÍRHÁTTÉR RÁDIÓ: A terrorista kecskeméti polgármester és örvénylő moslék maffia-bűnbandája
/Molnár F. Árpád/
/Zene: Durkó Zsolt és Prokofjev/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le (jobb klikk) MP3-ban!)

Tartalom: Kecskemét mindig egyik központja volt a nemzetközi szervezett bűnözésnek, az olajmaffiától az orosz maffiáig. Itt randalírozott Igor Korol bérgyilkos, és itt cseperedett megyei főkapitányként, előbb Orbán Viktor, majd az MSZP védelme alatt a keresztapa Pintér Sándor belügyminiszter csicskája és üzlettársa, Gergényi Péter sortüzes. Itt, Kecskeméten, abban a városban, amelynek környéki erdeiben rengeteg nemzetbiztonsági (és maffia) bűnözés által meggyilkolt hulla hever a föld alatt. Zombor Gábor, Kecskemét hajléktalangyártó, korrupt és szociopata Fideszes polgármestere, aki az NBH helyi kirendeltségével és annak igazgatójával – sok egyéb mellett – immár két repülőgép elleni tömeggyilkos és életfogytiglanos terrorcselekmény eltussolásán is túl van, 100 millióra mert perelni egy vállalkozót, Varga Istvánt, mert egy a saját területén kifüggesztett transzparensre azt írta: “Zombor úr! Bűzlik a város a korrupciótól!” Látogassunk egy frappáns körsvenkre a korrupciótól, koncepciós perektől, gyilkosságoktól stb. bűzlő kecskeméti állampolitikai bűnözéssel Zombortól főnökéig, Orbán Viktorig és körbe, vissza a kecskeméti önkormányzatig, széles spektrumban. Kellemes tanulást és jó kikapcsolódást Mindenkinek!
KLIKK az oldalra! (45 perc)
(Meghallgatható és letölthető!)

molnar_f_arpad_turkizkek_fenyALAPMŰ! : 2009-06-21. – Elmeprogramozás, teljes kontroll: háttérhatalmi, katonai stb. titkosszolgálati Echelon-áldozatok az egész bolygón
/Molnár F. Árpád (Echelon-tanú)/
/Zene: Bozay Attila, Durkó Zsolt és Anton Bruckner/
(Hallgassa meg a Hírháttér Rádióban, vagy töltse le MP3-ban!)
Tartalom: Újra példátlan tényfeltárás, és még egy alapmű, világszínvonalon! Valerie B. Wolf zsidó elnökasszony történelmi leleplezései. Cathy O’Brien CIA-s programozott Echelon-victim. Echelon-áldozatok külföldön és Magyarországon, Echelon-áldozatokkal való személyes találkozások említésével. Az elmeprogramozás útját érintve egészen a hitleri koncentrációs táboroktól a mai alkalmazásokig és azok mennyiségéig. Szexuális visszaélések az amerikai kormány vezető arisztokratáitól Magyarország érintésével. Titkosszolgálati-háttérhatalmi beavatkozások és gyilkosságok Magyarországon. Echelon-üldözési és Echelon-transzmutációs metódusokból. : ALAPMŰ!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2009 július 4..

Egy hozzászólás to “Echelon-pusztítás; Kecskeméti politikai terrorizmus; Marilyn Manson és a vallás (Hírháttér Rádió-műsorok)”

  1. […] Echelon-pusztítás; Kecskeméti politikai terrorizmus; Marilyn Manson és a vallás (Hírháttér R… 2009 07 04 | […]

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: