Levél a katonai titkosszolgálatok vezetői ellen, politikai gyilkosságokkal

Molnár F. Árpád (oknyomozó, tényfeltáró, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője)
(A képernyőre vetést követően visszaolvasás és javítás nélkül a katonai titkosszolgálatoknak elküldve: 2009.08.19.)

Legújabb, de máris nagy sikerű nemhogy emberjogvédő, de kimondottan népirtás- és Emberiségholocaust-ellenes filmünk, melynek címe az “A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai”, a katonai titkosszolgálatok (Emberiség-ellenes és Alkotmány-ellenes hazaáruló terrorszervezetek) vezetőit, így Kovácsics Ferenc KBH-igazgatót és Madarász Károly KFH-igazgatót egyaránt halálbüntetésre “javasolja”. A film eredeti forrásoldala ide kattintva (KLIKK!) érhető el.
(Molnár F. Árpád)

Feljelentés, adatkérés és legális politikai gyilkosságok a katonai titkosszolgálatok vezetőinek

kovácsics ferenc, a katonai biztonsági hivatal igazgatója! madarász károly, a katonai felderítő hivatal igazgatója! Azaz az Emberiség ELLENSÉGEI!

Hónapokkal korábban figyelmeztettem fajtátokat és a katonai titkosszolgálatok vezetőit egy mocskos hazaáruló söpredék féregre, amelyik az indavideobomb.hu videomegosztón hivatásos katonaként minden létező emberjogvédő tényfeltárásra körülbelül a magyar történelem legutolsó, egyben legszorgalmasabb szemeteként védte az érdekeiteket! Hogy még feltűnőbb legyen, semleges vagy az emberi jogokat és a nemzeti érdekeket és túlélést bármilyen szinten pártfogó hivatásos katona nem lett oda vezényelve, hogy hangját hallassa, hogy stefán géza megdöglött kbh-igazgató (KLIKK!) és fajtátok összes tagja nem a kádári tömeggyilkos éra és putyin litvinyenko után ítéletre kihajított kövülete és Izrael tömeggyilkos, tömegpusztító mossados végrehajtója. Akár elektrosokk terápiákról, akár rendőrségi és titkosszolgálati bűnszervezeti módszerekről, akár a 2006-os, a világ népei elleni sortüzekről, főbe lövésekről és ártatlan gyalogosok megnyomorításáról volt szó, hivatásos katonátok, amit nálatok és nagy nyilvánosság előtt botrányt rendezve jelentettem fel, folyamatosan ugatott. Ahogy a konspirációs szabályok előírják, és ahogyan nekem 2001 elején tanították a titkosszolgálatok, feljelentésemre úgy jártatok el: hogy ne legyen annyira látványos, feljelentésemet követően még egy ideig ugatott, aztán visszavontátok teljes némaságra. Azóta csak egyedi esetekben, természetesen mindig kovácsics- és madarász-minőségben, azaz a nemzet és minden élő és születendő ember, valamint a Föld összes népe és nemzete, és a Mindenható ISTEN ellenségeként szólalt meg, hogy felvehesse közpénzekből finanszírozott fizetését.

madarasz_karoly_kfhA KÉPHEZ: Madarász Károly mérnök altábornagy, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) főigazgatója a putyini KGB és az izraeli Moszad ölében, a bebetonozott hulla kádári katonai titkos szolgák maffiájának sűrűjében eszét vesztve próbálja elpusztítani a Magyar Köztársasággal együtt az egész Föld bolygót, és pokolian káromkodik, hogy a Molnár F. Árpád miatt életében először szorul a hurok a nyaka körül, pedig eddig is csak hitvány söpredék bűnöző terrorista volt, de teljes médiafedezékkel, állami hazaárulók, továbbá tudatlan és tapasztalatlan sajtóidióták által állammaffia-kommentálva.
(Molnár F. Árpád)

Megbízásaitoknak megfelelően ott, nyilvánosan közölte azt is, hogy nagyon örül annak, hogy a magyarság bukását szenvedte el, és akárhogy is próbálkoztam én, a Molnár F. Árpád, senki nem volt hajlandó tenni semmit a magyarság életben maradásáért, és nem tudtam segíteni a magyaroknak. Ezt nyilatkozta tehát a hivatásos katonátok, amit pofátlan látványos bukással és egyfolytában, folytatólagosan elkövetett hazaáruló Emberiség-ellenes bűnözőként a 15 milliós magyarság legfeltűnőbb médiumához vezényeltetek. Annyira beleélte magát mocskos, életfogytos hazaáruló görénypatkány lelketekbe, hogy elfelejtette, hogy neki azt, hogy nektek dolgozván kimondottan a magyarság teljes pusztulását akarja, nem lett volna szabad ennyire nyíltan kimutatnia, mint közpénzünkből kitartott hímringyó álhonvédő állatnak. Amikor erre nyíltan közöltem, hogy legyen nyugodt, mert a magyarok butaságára és kollektív árulására az Emberiség érdekében – mert az fontosabb, mint 10 millió idióta – már a szlovák kormányhoz (nevezetesen Jan Slotához) és Izraelhez fordultam, csinálják meg ők elsőkként minden idők legnagyobb Rendszerreformját, és kerüljenek ők a világ tetejére, hivatásos katonátok megijedt, mert amit én mondtam, az az Emberiség védelme ugyan, de részéről a leghalványabb belenyugvás is a halmozott hazaárulás bűntette, amelyért hivatásos katonaként bizony jobb államokban nemhogy azonnali hadbíróság és biztos ítélet, teljes államtitkosítás mellett, ti mocskos, felakasztani és feldarabolni való állatok, hanem pillanatok alatt végrehajtandó politikai gyilkosság a reflex!

Ti azonban csak csendre intettétek, és arra, hogy továbbra is nézze meg a Hírháttér-filmek mindegyikét.

kovacsics_ferenc_kbhA KÉPHEZ: Kovácsics Ferenc vezérőrnagy, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) hazaárulással és tömeggyilkos terrorizmussal megbízott főigazgatója a KFH-val közösen szervezkedik a Hírháttér lejáratására és tönkre tételére. Népirtó bűntetteikhez Echelon-eszközöket is használnak, melyek lokálisan kimondottan katonai bitorlásúak. Elődje, a hetekben elhalálozott, a hatvanas évek óta katonai titkos szolga, Stefán Géza, melyről és kuplerájáról ide klikkelve olvashatnak leleplező cikket, mely annál is inkább rekord, mivel Stefán Géza kapcsán a Molnáron kívül a világon senki nem írt semmit, ami nem Stefán sosem létezett dicsőségét zengedezte volna.
(Molnár F. Árpád)

Hivatalos tájékoztatást követelek arról, mint közérdekű információt, hogy-hogy nem jártatok el az ügyben sem az illető eltávolítása, sem teljes megfékezése szempontjából. Csupán annyit tettetek, hogy egy időre elhallgattattátok, aztán néhány hónaponként beröffentitek egyet-egyet, miközben vígan éli az én pénzemen a hivatásos katonák kényelmét, mint hazaáruló, utolsó, mocskos, büdös patkány. Azaz pont olyan, kovácsics ferenc és madarász károly, mint amilyenek ti és pártfogóitok vagytok.

A hivatali módszereknek és a valódi honvédelmi kötelességeknek megfelelően rákbetegségek, kínzás és családtagjaitok törvényes meggyilkolása terhe ellenében tájékoztatást kérek továbbá arról, pontosan mely titkosszolgálatok voltak (engem már tájékoztattak ennek részleteiről), amelyek titeket teljes visszavonulásra és elbujdosásra, valamint koncepciós perek tucatjainak forgatókönyve elkészítésére utasítottak benneteket az indonéz Hercules katonai szállító repülőgép felrobbantása (KLIKK!), majd napi WTC-s tömeggyilkos merényleteitek eltussolása érdekében, továbbá azóta mennyi pénzt vettetek fel magyar és idegen, ellenséges nemzetbiztonsági szervek terrorista voltából annak díjaként, hogy interkontinentális terrorista bűnözőkként továbbra is maradéktalan eltökéltséggel pusztítsátok a Földet és a világ minden népét és nemzetét.

A Föld bolygó valamennyi titkosszolgálata felé fordulok továbbá azzal a követeléssel, hogy titeket teljes elszigetelésnek és előre bejelentett politikai gyilkosságnak vessen alá, mint minden népek és az egész Föld bolygó összes népének és nemzetének tömeggyilkos terrorista ellenségét.

Az igazságos halált hozó Molnár F. Árpád, nonprofit emberjogvédő, oknyomozó és tényfeltáró, az Amnesty International tagja, a KJE alapító tagja, dokumentumfilmes és zeneszerző, a Hírháttér Multimédia alapítója és főszerkesztője, Echelon-tanú,

aki igazságosan predesztinált “pechetekre” semmiben sem hasonlít sem Valerie B. Wolf, sem Cathy O’Brien vagy Mark Phillips Echelon-tanúkra (KLIKK!), mert nem csak mondja, de felett szándéka meg is torolni és szervezett keretek között ki is irtani az Emberiség ellenségeit.

Feljelentés és bejelentés ellenőrző újraolvasás nélkül megy.

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2009 augusztus 20..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: