Botrány!: Putyin titkosszolgálati terrorizmusa Magyarország és a világ népei ellen! A Gormor és a Latimer

Molnár F. Árpád (politikai üldözött oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

putin_timeA képhez: Egypártrendszer, Globalizáció: A vörös terroristát, Vlagyimir Putyint, mert az az Emberiség ellensége, a hibbant és Veéreskezű Time magazin az év emberének választotta.
(Molnár F. Árpád)

Mindenkinek a bölcsességére bízom, hogy többek között miért Gormornak nevezték el azt a Vlagyimir Putyin nevével fémjelzett akciósorozatot, amelyet a KGB az Oroszországban felbukkanó, az Echelon, azaz a Bibliában 2000 évvel ezelőtt Megjövendölt Háttérhatalom, annak módszerei és eszközei leleplezésére tényfeltáró és bizonyító tevékenységbe kezdett egyes személyek és roppant kis csoportok lejáratására, teljes társadalmi és állami elszigetelésére, tökéletes anyagi ellehetetlenítésére, hamis vádakkal börtönbe és káderi elmegyógyintézetekbe zárására, valamint meggyilkolására lett létrehozva. A (cirill betűkkel olvasva) Gormor a Putyin által létrehozott és irányított KGB-s titkosszolgálati terrorizmus fedőneve, amely tehát kifejezetten Oroszországon belül glasszál állami pszichopata bűnözőivel és taposni való titkosszolgálati férgeivel, valójában az orosz nemzet legnagyobb hazaárulójaként, minden elkerülhetetlen jövő és világváltozás Sodomában és Gomorrában megkövesedett vörös putyini idiótájaként. Putyint csúnyán átverte az a Fenevad, amelynek George W. Bush és az amerikai illuminátusok Koponya és Csontok szektájához hasonlóan szolgál, alávetve buta fejét és ostoba, vörös ködbe fúlt udvartartását, mert egy vesztes háborúba kezdett az ISTEN és az Emberiség ellen, mely kapcsán az ISTEN sokkal kevesebbért is Kiirtatott teljes uralkodóházakat – Kinek Áldassék ezért a Neve! Bízunk benne, hogy Putyin, aki Oroszország és a fél világ Vadállataként kötelezővé tette a Sátán pecsétjének homlokra vételét, viselését, bőrbe és húsba égetését – és továbbra is ahogy a Biblia Jövendölte Meg -, megölve azokat, akik nem voltak hajlandóak felvenni a Fenevad Pecsétjét, ezzel az ostoba, öntelt, exhibicionista, gyalázatával az orosz lakosság Megjövendölt Echelon-eszközökkel történt teljes szellemi, intellektuális és morális tönkre tétele miatt eddig kényelmesen kérkedő antikrisztusa és minden orosz JÚDÁSFAJI söpredék árulója ugyanolyan lámpavason végzi, amilyenen Draskovics Tiborék, Medgyessy Péterék és Orbán Viktorék és lakájaik végezzék, megégetett fejjel, meztelen holttestekkel. A Gormor – mely tehát orosz földre hivatott korlátozódni – nemcsak banki stb. képzett vezetőkkel, hanem írni-olvasni sem tudó orosz bérgyilkosokkal és bűnbandákkal is ugyanúgy dolgozik, tehát minden ízében, tetőtől talpig magán viseli az orosz állami alkoholizmus putyini bűnözői jellegét. Azt az Emberiséget kihalással fenyegető orosz állami bűnözést, amely vezetőjének kifejezetten célja, hogy senki emberben becsület ne legyen, aki a Földön él, és semmi más ne létezzen a Föld bolygón, csak állami szervezett bűnözés, ahol a törvényeknek és az emberi jogoknak a legvégső szikrája is végre kiirtásra kerül. Ez is eljön a maga idejében, éppen az ilyen ocsmány féreg faji söpredékre és selejt bűnözőkre megszervezett igazságos megrontó Bosszúként, hogy arra teljes kiirtásuk következzen, ahogy a Biblia ezt is Megjövendölte!

putyin_gyurcsany_ferencA képhez: Vlagyimir Putyin és Gyurcsány Ferenc 2006-os sortüzes nemzetközi terroristák, a Latimer Júdásfaji söpredéke és Emberiség-ellenes heródesi szemete, a Jézus Krisztus és a keresztyének, minden oroszok és magyarok, valamint az egész Emberiség árulója, akasztani és fejüket 1956-hoz hasonlóan szénné égetni való sátáni hulladék, genetikai és elektromágneses, programozott selejt söpredék.
(Molnár F. Árpád)

A Gormor fedőnévvel ellátott öngyilkos titkosszolgálati Babilon-alkoholizmus és KGB-idiotizmus mellett lett létrehozva, azzal teljesen egy időben vagy csaknem ugyanakkor, ugyancsak Putyin bűnöző alkatú, ön- és mindenkire közveszélyes és kezelendő pszichopátiáiból, súlyos-súlyos(!) személyiségzavaraiból (azaz personopathiáiból) és Emberiség-ellenes gyűlöletbűnözéséből a Latimer, amely szintén a putyini elmerokkant, homlokára a tömeggyilkos fenevad pecsétjét örök kárhozatára bélyegzett KGB (FSZB) őrületének terméke, és melynek célja a titokzatos Háttérhatalom leleplezésére végsőképpen ismeretlen eredetű (ISTENI) Emberiség-barát és ISTEN-erkölcsű erőinek az orosz felségterületű Gormoréhoz hasonló célokból történő (az Emberiségvédő erők) lejáratása, ellehetetlenítése, tönkre tétele és likvidálása, hogy sehol a Földön senki ne tudja meg – helyesebben a lehető legkésőbb -, miféle technológiai eszközökkel uralkodnak a világ népein – a beszervezettek igen egyöntetű becslése szerint – legalább 80 éve, ha nem minimum 100 esztendeje! A cél tehát az is, hogy a Putyin-klán által elmeprogramozó terrorista eszközökkel leépített orosz lakosság tízmilliói minél később ébredjenek rá arra, hogy Putyin úgy félrevezette és olyan totálisan átverte őket, ahogy még soha, egyetlen politikus sem a Világtörténelem folyamán(!), és nem csak a jövőjüket és becsületüket, nem csak értelmüket és felfogóképességüket tiporta el ocsmány medvetalpával, de kötelezővé tette minden orosz számára a Fenevad Pecsétjének felvételét homlokára vagy jobb kezére, mindenkit üldözve és megöletve, aki az örök kínszenvedés kárhozata helyett – az elmeprogramozás leleplezésével – az örök béke és halhatatlanság Honát, az ISTEN Kozmikus Birodalmát és a Teremtő Lelkét választotta, vagy legalább az igazmondással szerette volna Oroszországot ebből a vörös hibbant és soha nem látott módon elmebeteg állapotából a világ népei fölé emelve dicsőségessé, hatalmassá és uralkodóvá tenni. Méltó ez az utolsó elmebeteg arra, hogy hamarosan igazmondó kisgyermekek talpai tapossanak mocskos és imádatra programozott állóképén, poszterén, a Kreml vörös árnyékában és a világ kameráinak reflektorai előtt! Hadd lássa mindenki, milyen volt minden oroszok legnagyobb ellensége!

orban_viktor_templom_tamaszokA Latimer tehát Putyin nemzetközi titkosszolgálati terrorszervezeti akciósorozatának fedőneve, és Magyarországon éppen úgy jelen van, éppen úgy őrjöng a vörös féreg, ahogyan a Gormor Oroszországban, ahogyan a Sátán őrjöng dühöngve, az írástudatlan bunkók bevert orosz orrával, Putyin szellemi és erkölcsi igényességével és minőségével, keresvén keresve, hogy még kit nem nyelt el, mert elvettetett az ISTENTŐL a Nagy Vörös Állat, a Vörös Bestia, a Szajha, a Ringyó, a Kurva, és mint aki tudja, hogy kevés ideje van!

A Latimer alapvető feladatai között szerepel az orosz kémek és fedőügynökök Magyarországra telepítése, továbbá minden legális és illegális vonalon, továbbá minden látható és nem látható diplomáciai és állami katonai terrorista és titkosszolgálati eszközökkel a magyar kormány és ellenzék, a magyar civil stb. szervezetek, a magyarnak nevezett idegenlelkű és ellenséges média, továbbá a magyar igazságszolgáltatásnak nevezett szemétdomb állami fizetésű lakájainak és gerinctelen csőcselékének a megzsarolása, lefizetése, javarészt hamis ígéretekkel történő elhitetése, és az 1990-es orosz állami maffia territoriális előre nyomulása és inváziója az Emberiséget uralma alá vetett, az orosz lakosságot (is) teljesen lelakott, népirtott és tönkre tett elektromágneses és narkotikus stb. eszközök, kvantumtechnológiák és fegyverek létezésének és leleplezőinek üldözése és megsemmisítése. Amivel eddig a Gormor javarészt sztálini őrjöngő halálbrigádokkal végezte a Sátánnak szolgálatait Oroszországban, úgy vágtat bolond, JÚDÁSFAJI orbáni disznópestyses agyalágyultként, sokszor írni és olvasni sem tudó vörös, meggymagnyi agyú D-209-es helyett pl. D-dupla nullás hibbant és Veéreskezű néró idiótáival Ukrajnában, Magyarországon, Ausztriában, Németországban, Belgiumban, Franciaországban, Spanyolországban, Hollandiában, Angliában és másutt.

A Gormor (terrorizmus az orosz nép ellen) és a Latimer (világterrorizmus az egész Emberiség ellen) azt mondják, más fedőnevekkel is neveztetnek, ahogyan az amerikaiak is át- és átnevezték ugyanazon elmeprogramozó projectjeiket is, mert azok állandóan lelepleződtek. A Gormort és a Latimert most először megint a Molnár F. Árpád leplezte le itt, éppen az Önök szemei előtt.


Ide kattintva filmünket láthatja!: Az Echelon és a totális elmekontroll alapjainak alapjai, első osztály, első lecke. Napokban megjelent, következetesen mindössze 11 percbe sűrített rekordtényfeltáró előadásunk címe – mely már megjelenését követően nagy siker lett(!) – “A tapasztalásszkennelés és az agyirányítás alapjai”.

(Molnár F. Árpád, Európa talán legfőbb szakadárja, akit ezért a bűnszervezeti, megtorlandó elgórandó gazságügyi média 8 kerek esztendeje agyonhallgat, miközben, s mert kvázi naponta teregeti a legnagyobb és legkorszakalkotóbb botrányokat.)

Az orosz titkosszolgálatok – nem jut eszembe a pontos kifejezése, a jelentése szerint – kb. “szakadároknak” nevezik azokat, akik az Echelon, azaz a Bibliában Megjövendölt Háttérhatalom és annak homlokra pecsétet sütött katasztrofális rémuralma létezését és annak világméretű uralmát le akarják leplezni. Ezeket a személyeket és összetömörült csoportokat Putyin és a KGB eszeveszett vörös ködbe elmeborult sátáni gyűlölettel üldözi és átkozza. Elképesztő az az ostoba gyűlölet, ahogyan Putyin, a vörös elmebeteg állat, a homlokra kötelező érvénnyel pecsétet sütő fenevad viselkedik, ahányszor az ISTEN Képviseletének, Nagykövetségének, az Emberiség védelmének és az Igazmondásnak akár csak szikrájával találkozik! Elképesztő, hogy aki – mert az ISTEN Gyűlöli – átokra Teremtetett, ilyen mélységesen el tud butulni és le tud aljasulni. Az írni-olvasni nem tudó tömpe orrú orosz maffiaidióták felfogóképességét is alulmúlja egy ilyen – tettei alapján kénytelen vagyok kimondani – elmebeteg vörös állat.

Az orosz állami – sok éve putyini, majd putyini és medvegyevi öngyilkos, ostoba, antikrisztusi és JÚDÁSFAJI Emberiség-ellenes terrorizmus ellen a leghatékonyabb védekezés az, ha a nyugat egy egységes, akár az Európai Unió rendkívüli törvényeiben és szerződéseiben megfogalmazza az orosz diplomaták és minden orosz illetőségű üzletember és magánszemély szabad mozgásának, pénzügyi befektetési lehetőségeinek és munkavállalásának stb. radikális, azaz a gyökerénél megragadott(!) korlátozását, mely minden állam nemzetbiztonsági alapérdeke, és egy-egy nemzet nemhogy minden népek fölé emelkedésének lehetőségét, de egyenesen nemcsak a nemzet, de az egész Emberiség puszta túlélését szolgálhatja! Amely állami személy nem akarja az orosz állami maffia kiszorítását és határán belül az orosz kémek és kollaboránsok likvidálást (állami meggyilkolását), annál a személynél autentikusan felmerül a kollaboráns, a hazaáruló és a KGB-s kettős ügynök stb. bármely szinonimája is. Minthogy a politikusok nem keresztyének, hogy aggályaik legyenek – az ISTEN Félelme okán – a politikai gyilkosságoktól, így aligha lehet kimagyarázni, ha egy politikus bármilyen indokkal az orosz maffia további előre nyomulásának és világméretű pusztításának érdekeiben hablatyolva, össze-vissza dadogva kiállni merészel az orosz érdekeltségű személyek állami meggyilkolása ellen. Ahogyan az orosz diplomáciai szemetet egyetlen irányzott infarktussal eltakarították Budapesten, és amelynek vizsgálatát közvetlenül a Molnár F. Árpád Hírháttéren történt tényfeltárása okán állították le egyik pillanatról a másikra, úgy a Magyar Köztársasággal és az Emberiséggel kiemelkedően ellenséges és közveszélyes terrorista orosz nagykövet, Igor Szavolszkij likvidálása is már réges régóta időszerű lenne. Semmi szükség ilyen putyini ámokfutó bajkeverőkre, van itt disznópestys lászlóból és orbán viktorból, meg elmebeteg multimilliomos gyurcsányokból és agybajnaikból éppen elég! Egy Szavolszkij minden magyar lábtörlő vendégszeretetét kellene, hogy élvezze, ahol Szavolszkijjal együtt Putyin összes embere lábtörlő, és amibe saját mocskát is minden arra járó magyar és külföldi beletörölheti. Jellemző, hogy az idegenlelkű és terrorista kurucinfó Gáspár Győzőből készíttet lábtörlőt, hogy amíg a kurucidióta hibbant álmagyar lumpen söpredék Győzikézik, addig Putyin a KGB-vel és a CIA-val egy szándékon pusztíthassa a Földet!

kozenkay_jeno_molnar_f_arpad_kisA Hírháttér Multimédiában előre tervezetten, és predesztináltan tudottan fellépett Kozenkay Jenő, volt III/II-es kémelhárító leírta a Polgárok és Polgármesterek Szövetsége (PPSZ) honlapján, amikor pl. Putyin testőrei jártak nála, és a magyar államiak valamiért ezt akkor éppen nem tolerálva belekötöttek az utcán. Ez azért meglepő, mert a magyar állami férgek időtlen idők óta egyek az orosz KGB-vel és annak alvilági terrorizmusával egyaránt. putyin_gaz_van_elegMaguk a katonai titkosszolgálatok vezetői is először KGB-ügynökök, aztán Moszadosok, akár a nemrégiben végre megdöglött, a hatvanas évektől katonai titkosszolgálati tégla Stefán Géza (KLIKK!), akár utódja, Kovácsics Ferenc vezérőrnagy, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) főigazgatója, akár a Katonai – csak nevében – Felderítő Hivatal (KFH) főigazgatója, Madarász Károly altábornagy kerül szóba. Ezek mind éppen úgy lámpavasra valók, jó nagy rántásokkal, mint Putyin, Medvegyev, Gyurcsány, agy-Bajnai és Orbán Viktor, a sábesz-deklis háborús bűnös terrorista Likudos-sharoni Moszad-patkány, akinek bűntettei megbuktatása céljából hiába fordultam már 2001-ben az orosz KGB-hez (FSZB), mert megátalkodott szorgalommal igyekeztek maradéktalanul biztosítani arról, hogy ők bizony Orbán Viktort és társait (a legkisebb beosztású elkövetőig) nemcsak teljes haderővel megvédeni kívánják, de közös titkaik és lakosság elleni módszereik biztosítására legyek benne biztos, még meg is jutalmazzák! Kovács László, az MSZP korábbi KGB-s külügyminisztere nagy elégedettséggel vigyorgott azon, hogy a KGB orbánpatkánnyal közös nevezőn tobzódott ama ominózus egyik első CD megsemmisítésén is, és amelynek másolata közben legalább a fél világ titkosszolgálatai trezorjaiban és számítógépeikben kerültek tárolásra, mert adatmegsemmisítések jó pár évtizede csak a mesékben léteznek. A KGB 2001-es, az orbánpatkánnyal egységterrorista szándéknyilatkozatai és tettei azóta minden előléptetéssel együtt maradéktalanul kivitelezésre kerültek, Borda Ferenctől Gergényi Péterig! Az eredmények ismertek: A Moszad-KGB-egypártrendszerű világméretű terrorizmus következménye lett 2006 is, minden magyar idők egyik legocsmányabb, és minden idők legjobban bizonyított állami bukású népsortüze, minden idők legpusztítóbb hatású következményeivel. Ha a hibbant és bunkó magyarok akkor, amikor Gergényi Péter bűntetteit és jellemét egyedül én teregettem, de micsoda tömegével és részletességgel(!), miközben valamennyi médium és minden megvezetett népi barom dicsőségódákat zengedezett róla, rám hallgatnak, 2006 sem következett volna be soha! De hát hibbant és Veéreskezű népnek hibbant putyini és likudos patkányok valók, hogy a férgese oda kerüljön, ahová való: a Világtörténelem teteje helyett annak legaljára!

laborcz_sandor_bajuszos_celtablaAz Emberiség ellenségeit tehát ki kell rekeszteni az országból, és a Szavolszkij-félékkel együtt infarktussal, rákbetegségekkel stb. kell eltakarítani, mint veszélyes betegséggócokat és élősködő parazitákat a Föld testéről. Fegyver-, drog- stb. csempészeteik közben – melyeket az ellenőrzéstől mentesített diplomáciai csomagokkal és a hadsereg, valamint a polgárinak nevezett állami légitársaságok (a Malév most is KGB-kézben van!) repülőivel és vonatszállítmányaival szoktak ki-be hordozni – egy irányított lövéssel tönkre tett gépjármű stb., vagy pl. egy irányított követségi baleset során úgymond “véletlenül” előkerült fegyver-, drog- stb. arzenál miatt világméretű botrányt rendezve a nagykövetig bezárólag nem kiutasítani, hanem nemzet- és Emberiség-ellenes bűntettekért magyar katonai bíróság elé állítani és életfogytig tartó fegyházbüntetésre vetni ezen ellenségeinket.

Olyan munkában, hivatásban, küldetésben, amilyet én végzek, rengeteg titokra, szolgálati és államtitokra tesz szert az ember a világ minden részéből. Már régóta mennem sem kellene sehova, mert a titkok házhoz jönnek. A Kozenkay-incidensről is csak azért tettem említést, mert Kozenkay Jenő kémelhárító maga hozta nyilvánosságra, így az már nem titok. Ahogy az sem, hogy Kozenkay az egyike, akinek kapcsolatai miatt Vlagyimir Putyin összes ellenem és ellenünk elkövetett bűntetteit és Emberiség elleni irtó hadjáratát elnézve felajánlották neki, lehetőséget biztosítva nem csak a békességre, de pártfogásunk és támogatásom által a védelmére is, mellyel addig és azt követően is kizárólag fordítottan élt. Putyin súlyosan pszichopata, szélsőségesen közveszélyes JÚDÁSFAJI genetikai és elektromágneses hulladék mind saját magára, mind beteges családjára, mind nyomorba és butaságba, ostobaságba és tömeges elhullásba és fogyatkozásba taszított, lezüllött és tovább züllesztett népére, mind az egész Emberiség ellen. Az ilyenekkel, amik ennyiszer és ilyen megátalkodott Mao Ce Tung-minőségű őrülettel bizonyítottak, mindenki, aki számít, azt mondta, nem szabad senkinek, aki normális vagy tud kettőig számolni, szövetségre lépnie. Egy agyalágyult idióta, aki a kenyeret adó kezet üldözi a legnagyobb ellenségként, és képtelen arra is, hogy felfogja: amire most azt mondja: egy, az holnap kettő, aztán négy, nyolc, tizenhat, majd egymillió és egymilliárd lesz, nem csak minden idők legundorítóbb férgei közé vetve érdemel kiselejtezést, de az ocsmány patkány méltó arra, hogy Nagy Heródesén naponta túlmutatni akaró Jézus Krisztus elleni árulásai – ahogyan Izraellel Tette az ISTEN – ne csak őt magát zabáltassák fel férgekkel, saját férgeivel – amik ebből az ocsmány, undorító, döglött tetemből éltek -, de egész nemzetére is az ISTEN Igazságos tüzét és vészét hozzák. Nem azért, hogy az orosz népnek még rosszabb legyen, hanem mert az ISTEN Példázatos Igazsága mindenek felett való, annak nem állhatja útját a Sátán Echelonvörös orosz elmebaja, és annak az egész Emberiség előtt örök, a Világtörténelembe vésett tanulságul kell szolgálnia, ahogyan a Biblia összes Könyve is ezt a célt Szolgálta, Szolgálja és fogja Szolgálni a korok korain át, örökkön és örökké!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel.: 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz.2.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2009 augusztus 25..

2 hozzászólás to “Botrány!: Putyin titkosszolgálati terrorizmusa Magyarország és a világ népei ellen! A Gormor és a Latimer”

 1. Az Antikrisztus

  Emberek! Ha eljön az óra, amelyben az isteni akarat szerint a Földön meg kell történnie a megtisztulásnak és a szétválasztásnak, akkor figyeljetek a megjövendölt, részben földöntúli jelekre az égen!
  Akkor ne hagyjátok majd magatokat megtéveszteni az olyan emberek és egyházak által sem, akik az Antikrisztusnak már régen behódoltak. Szomorú, hogy ezidáig még az egyházak sem tudták, hol keressék ezt az Antikrisztust, aki pedig már oly régóta munkálkodik az emberek körében. Egy kis éberség, s rá kellett volna jönniük! Ugyan ki tud még inkább antikrisztusi módon cselekedni, mint azok, akik egykor maga Krisztus ellen harcoltak és végül meg is gyilkolták őt! Ki tudott gonoszabbul és egyben leplezetlenebbül megmutatkozni, mint Krisztus ellensége!
  A földi vallás egyházi méltóságai és képviselői voltak ezek, akiknek saját építményébe nem illett az Isten Fiában testet öltött és általa hirdetett igaz isteni tan. Az igaz isteni Üzenet bizony nem illett ebbe, mert az egyházi méltóságok építménye földi befolyást, földi hatalmat és terjeszkedést szolgált.
  Így napnál világosabban bebizonyították, hogy az emberi ész szolgálói voltak, amely csupán földi tudásra, földi hatalomra irányul, és ellenségesen, akadályként áll mindennel szemben, ami a földi felfogáson kívül van! De mivel Isten és a szellemi világ is teljesen kívül áll a földi észbeli tudáson, így ennek éppen az ész az egyedüli valódi akadálya! Ezért az ész, jellegét tekintve, ellensége mindennek, ami isteni, és mindennek, ami szellemi! S ebből következőleg minden olyan ember is, aki az eszét, mint legmagasabbat és legfelsőbbet ismeri el, csupán erre igyekszik építeni!
  Az egyház egykori elöljárói rettegtek attól, hogy az Isten Fia tanítása miatt elveszítik befolyásukat a nép körében. Ez volt, miként manapság már mindenki tudja, a rágalmak fő oka, amelyeket Krisztusról igyekeztek terjeszteni, és végül az Isten Fia kivégzésének indoka is. Mint istenkáromlót szegezték a keresztre azt is, aki ugyanazon Isten által küldetett, hogy világosságot hozzon, mint akik szolgálóiknak adták ki magukat.
  A valóságban annyira kevéssé ismerték Istent és az ő Akaratát, bár az emberekkel el akarták hitetni, hogy őt szolgálják, ám az Ő dicsőségére, és az Ő földi védelme érdekében ezt az Istenfiút, az isteni küldöttet…, meggyilkolták!
  Ez lett a végzetes következménye annak, hogy a földi ész rabszolgái voltak, mely ezzel csupán a befolyásáért harcolt. Megengedték, hogy az Antikrisztus, akinek magukban trónt emeltek, hóhéreszközéül használja fel őket. Hiszen ebben oly emberi gyengeségeik találtak kielégülést, mint a gőg, a kevélység, s hiúságuk.
  Aki világosabb bizonyítékra vár, azon nem lehet segíteni, hiszen nincs semmi, ami Krisztussal, az Isten Fiával és Igéjével szemben még ellenségesebb lenne! S az Antikrisztus éppen azt jelöli ki, aki Krisztus ellen harcol, az ember megváltása ellen, az Isteni Üzenet által. A földi ész sarkallta őket erre. Éppen ez az ész – Lucifer mérgező tenyészete – lett olyan eszközzé, amely az emberiségre a legnagyobb veszedelmet hozta!
  Ezért vált egykor az emberek számára eredendő bűnné az ész mértéktelen túlfejlesztése! Mögötte azonban maga Lucifer, az Antikrisztus megtestesítője áll! Ő az, aki az emberek által fejét fel tudta emelni! Ő Isten egyedüli valódi ellensége! Ő vívta ki magának az Antikrisztus nevet az Isten Fia küldetése ellen vívott ádáz harcában. Senki másnak nem volt sem ereje, sem hatalma ahhoz, hogy Antikrisztussá váljék.
  És Lucifert Isten Akarata elleni harcában nem csupán egyetlen ember szolgálja a Földön, hanem szinte az egész emberiség, melyet az Isteni Harag hatására pusztulásba is vezet! Aki nem tudja felfogni az a legnyilvánvalóbb dolgot, hogy csakis Lucifer maga lehetett az Antikrisztus, aki Istennel szembe mer szállni, az sohasem fog tudni bármit is megérteni mindabból, ami a durvaanyagúságon kívül, tehát a merő földi dolgokon kívül játszódik le.
  S ahogy az egykor volt, ugyanúgy van ma is! Sőt, sokkal rosszabbul. Az egyház sok képviselője még mai is kész elkeseredetten harcolni azért, hogy az ész eddig használt földi szabályait a templomokban és egyházakban megőrizze.
  Éppen ez, a minden nemesebb érzést korlátozó emberi ész, Lucifer egyik legalattomosabb tenyészete, amit az emberek között el tudott hinteni. De az ész minden rabszolgája a valóságban Lucifer szolgálója, aki bűnrészes abban az iszonyatos összeomlásban, amelynek ezáltal az emberiségre el kell jönnie!
  Mivel tehát az észben egyetlen ember sem kereste az Antikrisztust, annál könnyebb volt rémisztő terjeszkedése! Lucifer győzedelmeskedett; hiszen így kizárta az emberiséget mindannak a megértéséből, ami a durvanyagúságon kívül van. A valódi életből! Onnan, ahonnan majd létrejön az összeköttetés a szellemi világgal, amely Isten közelébe vezet!
  Ezzel megvetette lábát a földön, mint a Földnek és az emberiség nagyobbik részének az Ura!
  Nem kell tehát csodálkozni azon sem, hogy egészen az oltárokig tudott hatolni, és kellett, hogy essenek földi vallások, még keresztény egyházak képviselői is. Hiszen ők is csak a megjövendölt ítéletkor várják az Antikrisztus eljövetelét. Az ezzel kapcsolatos nagy kinyilatkoztatás a Bibliában, miként sok más is, mind a mai napig rejtély maradt.
  A kinyilatkoztatás azt mondja, hogy ez az Antikrisztus az Ítélet előtt fel fogja ütni a fejét! Tehát nem azt, hogy majd csak jön! Ha kifejezetten az áll benne, hogy fel fogja ütni a fejét ez éppen azt mutatja, hogy már itt kell lennie, s nem azt, hogy még csak jönni fog. Azt hivatott mondani, hogy röviddel az Ítélet előtt fogja elérni uralma tetőpontját!
  Ti akik szellemileg még nem lettetek teljesen süketek és vakok, halljátok ez intő kiáltást! Vegyétek a fáradságot, és ez egyszer egészen komolyan, saját magatok gondolkodjatok el! Ha erre továbbra is restek vagytok elveszejtitek magatokat!
  Ha az ember egy mérges kígyó fészkéről leemeli az őt takaró fedelet, és az egyszerre felismeri, hogy felfedezték, akkor természetesen megpróbál e tapintatlan kézre támadni és megmarja azt.
  Itt sincs másképpen. Amikor az Antikrisztus látja, hogy felfedezték, szolgálói révén gyorsan ellenkezni fog, a leleplezésnél ordítozni és minden lehetőt megpróbálni, hogy megmaradjon trónján, amelyet az emberiség önszántából ajánlott fel neki. Mindezt azonban csupán azok révén tudja megtenni akik őt bensőjükben tisztelik.
  Ezért vigyázzatok immár környezetetekre éberen, ha elkezdődik a harc!
  Éppen az ordítozásról fogjátok őket biztosan felismerni, mindenkit, aki hozzá tartozik! Hiszen ezek éppúgy, mint hajdanán a tiszta Igazságtól való félelmükben, újra ellenségeskedésbe fognak átcsapni!
  Az Antikrisztus görcsös erőlködéssel próbálja majd újra megtartani a Földre gyakorolt befolyását. Vigyázzatok, mert nem tárgyilagos sem a védekezésben, sem a támadásban; mert újra csakis rágalmazva, s gyanúsítgatva fog dolgozni, mivel követői nem képesek mást tenni. Az Igazság elé lépni és azt megcáfolni lehetetlen.
  Így Lucifer szolgálói küzdeni is fognak Isten küldöttje ellen, éppen úgy, ahogyan egykor az Isten Fia ellen!
  Ahol hasonló kísérlet folyik, ott résen legyetek, mert az ilyen emberek csak Lucifert próbálják védelmezni, hogy uralma a Földön fenn tudjon maradni. Ott a sötétség fészke van, még akkor is ha az emberek külsőleg világos, földi köntöst viselnek, még akkor is ha valamilyen egyház szolgálói.
  Ne feledkezzetek meg az Isten Fia földi életében történtekről, hanem figyeljétek meg, hogy ugyanaz az Antikrisztus buzgólkodik még manapság is, követői jóval népesebb körével azon, hogy a Föld fölötti uralmat megtartsa, a megsemmisülést elkerülje, és az igaz isteni Akaratot továbbra is elhomályosítsa.
  Ezért figyeljetek éberen mindazokra a jelekre, amelyek meg vannak jövendölve. Ez lesz minden egyes ember utolsó döntése. Szabadulás vagy megsemmisülés! Mert ezúttal Isten Akarata, hogy elvesszen, ami még egyszer ellene szegülni merészel!
  Minden ebben elkövetett hanyagság ítéletetekké fog válni! – Egyetlen egyház fölött sem fognak Isten jelei állni, egyetlen egyházi méltóság sem fogja annak a tanúbizonyságát hordozni, hogy ő Isten küldötte! Csakis az, aki a jelekkel elválaszthatatlanul össze van kötve, és ezért élőn, sugárzón magában is hordozza azokat, mint egykor az Isten Fia, amikor a Földön tartózkodott.
  Ezek a jelek az Igazság keresztje – bensőjében élőn és ragyogón – és feje fölött a galamb! E jelek láthatóvá válnak mindazok számára, akik kegyelmet nyernek, hogy a szellemit megpillantsák, s erről a Földön élő összes embernek tanúbizonyságot tegyenek; mert minden nép körében lesznek majd olyanok, akik Isten utolsó kegyelme gyanánt ezúttal látni engedtetnek!

  A Szent Igazság e magasztos jeleit sohasem lehet tettetni. Erre még Lucifer sem képes, akinek menekülnie kell előlük, s még kevésbé képes rá egy ember. Ezért aki Isten e tanúbizonyságával mégis szembe akar szállni, az immár, mint Isten ellensége, Istennel száll szembe. Az ilyen ember ezzel azt bizonyítja, hogy nem Isten szolgálója, mint ahogy soha nem is volt az, mindegy, hogy eddig kinek adta ki magát a Földön.
  Őrizkedjetek ettől, nehogy Ti is közéjük tartozzatok!

  Abd-ru-shin írása alapján beküldte: S.M.

 2. HAJRAMAGYARORSZAG!!

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: