Az előre bejelentetten a Sanomából diffúzáló Nagy Babiloni maffiakartell következő bukásra készített médiabandája, az Index Indavideo népirtó bűntetteiről

Az előre bejelentetten a Sanomából diffúzáló Nagy Babiloni maffiakartell következő bukásra készített médiabandája, az Index Indavideo népirtó bűntetteiről

2010-01-22.
A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából

Az Index Video Zrt az Index tulajdonában van. Az alábbi levelet ma, 2010 január 22-én, 1 óra 37 perckor küldtük el számukra. Mivel villámgyorsan kelt és a sebesség érdekében nyelvtanilag nem ellenőrzött levélről van szó, így a nyelvi javítások elvetéséért elnézést kérünk. Az előre bejelentetten Nagy Babiloni Egypártrendszerbe fogott tömeggyilkosságokért pedig MAXIMÁLIS BÜNTETŐJOGI FELELŐSSÉGRE VONÁST!

Tisztelt Indavideo!

Előzetes figyelmeztetéseinknek megfelelően feljelentést teszünk a három filmünk Indavideo általi törlése miatt, amelyekkel az Indavideo a Sanoma Budapest Zrt. által folytatólagosan szervezett népirtások és nemzetközi terrorcselekmények támogatásában, bűnpártolásban és más bűncselekményekben teljes körű bűnrészességet és azonosságot vállalt, teljes körű bizonyíték-megsemmisítésekkel együtt. Ezen ügyek a betiltások miatt már a belföldi igazságügyi szervek, a magyar és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatok, a magyarországi amerikai, angol és más diplomáciai képviseletek, a miniszterelnökök és az ombudsmanok, a köztársasági elnök, valamint az Obama-kormány stb. asztalán hevernek. Több magyar polgári és katonai titkosszolgálatot, továbbá több érintett külföldi diplomáciai szervezetet nem csak levélben, de telefonon is megkerestük.

A feljelentés pontosítása érdekében a Hírháttér Multimédia hivatalos tájékoztatást kér az Indavideótól arról, kik, mire hivatkozva kérték, és milyen fenyegetések mellett az alábbi Sanoma-filmjeink megsemmisítését, ezzel megvalósítva a bizonyítékeltüntetés, a bűnpártolás, a nemzetközi terrorizmus leplezetlen és minden figyelmeztetés ellenére történő támogatása, a népirtás és más bűncselekmények elkövetését, melyekhez az Indavideo előzetes figyelmeztetéseink ellenére tudatosan csatlakozott, ezzel kimerítve az imént felsorolt összes bűncselekményt, mely az elkövetők létszáma miatt automatikusan mint bűnszervezet kerül feljelentéseinkben meghatározásra, mely a büntetési tétel felső határát így automatikusan a kétszeresére emeli.

A KÉPHEZ: Uj Péter, az Index maffiájának legújabb előre tolt embere (középen), miközben a legfőbb keresztapák mögé bújtak, pénzért mozgatva lábtörlőnek használt főszerkesztőjüket. Ahogy előre elémondtuk: a Sanoma karácsonyi népirtásával a Sanoma és Szabó György soha el nem évülő bűntettein keresztül meg fog láttatni maga Nagy Babilon. A tudás Hatalom. Az információ Hatalom. De az ördögökön minden előre bejelentés sem segíthet…
(A teljes méretért kattintson a képre!)

Amennyiben a tájékoztatást nem adják meg, avagy levelünkre nem válaszolnak – miközben a leplezetlenül népirtó és terrorcselekményekben folytatólagos és fékevesztett elkövetők leveleire teljes bizonyíték-megsemmisítésekkel és mindenre kiterjedő bűnpártolás befejezett bűncselekményeivel reagáltak -, úgy e levél melléklésével és a korábbi levelünkkel együtt teszünk újabb feljelentést Önök ellen a fenti bűncselekményekre hivatkozva, minthogy bizonyítani tudjuk, hogy az Indavideót előzetesen következetesen figyelmeztettük büntetőjogi kötelezettségeire és az elkövetések esetén a várható büntetőjogi következményekre azzal, hogy ugyanilyen Indavideós betiltásokért a Sanoma mellett a Videát már feljelentettük, mellesleg olyan 50 ezer oldal feltöltött házi pornóra is hivatkozva, amelyek készítőinek java nem adta beleegyezését, hogy a Világhálóra kerüljön, és cirka 10 ezer olyan pornóvideó lehet a Videa rendszerén – az egész világ számára hozzáférhető módon tárolva -, amelynek készítőitől nyilvánvalóan ellopták a házi felvételeiket. Szabó György, a Sanoma Budapest Zrt. vezérigazgatója nem az Atya Úr Isten, hogy több tízezer család szétzúzása és életjogai semmit, a további tömegmészárlások ugyancsak semmit, de Szabó György megbukott bűncselekményei és további tömegmészárlásai 100%-os védelme holmi személyiségi jogaira hivatkozva feltétlen prioritást élvezzenek az ugyanakkor minden egyéb téren is halmozottan törvénysértő módon működtetett videofeltöltők kartellrendszerében. Túl ezen olyan oldal működtetőjeként, amilyen a Videoplayer.hu, amely torrentoldal, és amelyen tömegével vannak teljes film- és rajzfilmsorozatok feltöltve, természetesen a szerzői jogok abszolút semmibe vételével.

Mivel multimédia vagyunk, így felkínáljuk továbbá az Indavideó és/vagy az Index számára az akárhány emberrel való kamerák előtti megszólalás lehetőségét, az egész bolygón vágatlan formában történő diffúzált elterjesztésre, mellyel bármilyen részletességgel és teljes cenzúramentességgel kifejthetik, mi indokolja tömegek halomra mészárlásának az Index és az Indavideo általi védelmét, a tömeges gyermek halálraégetések és halomra robbantások további elkövetése abszolút korlátlan és minden népekkel szembeni biztosítását. A tömeggyilkosságok kontra Szabó György-Indavideo nyilvános megbeszélésének teljes költségeit a Hírháttér Multimédia felvállalja, mivel az emberéletek elsődlegessége feltétel nélkül való a mi szegény anyagi körülményeink (szociális segély) az Index milliárdjaihoz képest. Bizonyára ez a hatalmas, csillagközi különbség is felelős azért, hogy Önök anyagi haszon reményében – azaz aljas indokból vagy célból – a tömeggyilkosságok féktelen pártján, mi viszont az emberéletek mellett állunk, ráadásul életünkkel készek vagyunk áldozni.

Bűn büntetés nélkül nem maradhat.

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője

A befejezett tömegmészárlások és az ezt követően 100%-os bizonyossággal közvetlenül az Önök által eltüntetett bizonyítékok következtében további tömeges halálesetek miatt ugyancsak folytatólagos feljelentésekkel fogunk élni a belföldi állami képviseletek és a külföldi titkosszolgálatok, továbbá menet közben a világ összes érintetté váló állami képviselete és titkosszolgálata irányába, személyes megkeresésekkel mind a titkosszolgálatok, mind a diplomáciai képviseletek vonatkozásában, egészen addig, amíg filmjeinket az emberi életek és a világ népeinek élete védelme érdekében vissza nem helyezik. Mivel keresztyén emberjogvédők vagyunk, így kitartásunk élethossziglan tart, életünket pedig – ahogy a Jézus Krisztus Tanította – mindhalálig nem kíméljük.

Válaszukat kérjük, hogy ahogyan mi, Önök is nevükkel vállalják, ne kelljen a további feljelentésekhez – e levél mellékelésével – a következetes és figyelmeztetéseink ellenére történő anonim bujkálásukat is feltüntetnünk, melyek az összes eddigivel és ezt követő tetteikkel mind kizárólag súlyosbító körülményekként értékelhetők. Nekünk nincsen rejtegetni valónk, a törvény pedig kizárólag minket véd. Ha annyira korrektnek és törvényesnek tartják a bizonyíték-eltüntetéseket és a nemzetközi terrorizmus stb. támogatását, Önöknek sincs félni valójuk a felelősségtől, ahogy a nyilvános indoklástól sem. Ahogyan mi, vállalják Önök is büszkén és az egész világ előtt tetteiket, és örüljenek azok összes gyümölcsének!

Molnár F. Árpád

Ez a videód bannolva lett a rendszerből:

A Sanoma médiamaffia népirt…


Ez a videód bannolva lett a rendszerből:

Akik az egész Emberiséget P…

Ez a videód bannolva lett a rendszerből:

Médiakartell minden népek i…

A filmek forrásoldala ide kattintva!: Film 1. ; Film 2. ; Film 3. !!!
A maffia által betiltott filmjeink DVD-n történő megrendeléséhez és szabadon történő terjesztéséhez telefonon keressenek minket!: 30/919-6386 ; 76/320-450 !

A három film, amelyet az Indavideo előzetes figyelmeztetéseink ellenére, melyekben leszögeztük, hogy a hatóságok számára biztosítsák, megsemmisítették, az alábbi oldalakra kattintva elérhetők. Az elérhetetlenné tétel érdekében valamennyi kezdeményezést a hatályos törvények összesével üldözni fogjuk, s mivel keresztyének vagyunk, így halálunkig követelve a bűnpártolásban, népirtásban stb. elkövetővé vált rosszindulatú bűnelkövető pszichopaták teljes körű felelősségre vonását és a letöltendő, élethosszig tartó fegyházbüntetésük biztosítását (Ezen oldal és a hivatkozott oldalak bel- és külföldi büntető feljelentések tárgyi bizonyítékait képezik. Így azok megrongálása, elérési akadályozása, megsemmisítése irányába tett lépések stb. büntető feljelentést és felelősségre vonást vonnak maguk után.):

2010-01-14. – HÍRHÁTTÉR TV:
Médiakartell minden népek irtására
(A Sanoma és a Szabó György terrorista banda évi 20 milliárdja)
/Soós József “Kárpáti Magyar” (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) – Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/
/Zene: Molnár F. Árpád/

(Film, 27 perc) KLIKK!

2010-01-05. – HÍRHÁTTÉR TV:
Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
(antiterrorista tudományos életmentő film)
/Soós József “Kárpáti Magyar” (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) –
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Ligeti György/
(Film, 19 perc) KLIKK!

2009-12-30. – HÍRHÁTTÉR TV:
A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa – Gyűlöletháború az Emberiség ellen (Betiltott filmek listájával)

/Soós József “Kárpáti Magyar” (keresztyén, tényfeltáró, újságíró, Echelon-tanú) –
Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)/

/Zene: Jerry Goldsmith/

(Film, 19 perc) KLIKK!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2010 január 23..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: