Feljelentés a tömeggyilkos terrorista gyermek-halálraégető hazaáruló Uj Péter Index-főszerkesztő és bandája ellen

2010-01-26.

A Hírháttér Multimédia teremtő akaratából

FELJELENTÉS!
Tisztelt Uj Péter, az Index Főszerkesztője!

Az összes Bel- és Külföldi Hatóság előtt, akiknek az Ön által soha nem látott provokatív pofátlansággal pártolt és BŰNSZERVEZETBEN szervezett népirtásokban és tömeggyilkosságokban a feljelentést kevesebb, mint 2 órával ezelőtt, 1 óra 46 perckor elküldtem [ide klikkelve olvashatják! – a szerk.], azonnali válaszát várom arra, hogyan lehetséges, a bizonyítékként csatolt filmet, amit összesen láthattak talán hárman a másfél óra alatt, az Indavideo – az összes többi bizonyítékként csatolt filmekkel együtt – törölte, azzal, hogy a népirtások elleni bármiféle fellépés sérti az Index felhasználási feltételeit. Akár magyar, akár amerikai, akár francia, akár indonéz stb. polgári lakosok és gyermekek tömeges kivégzéséről van szó!

A KÉPHEZ: Uj Péter, az Index Osama Bin Laden világcsúcsait döntögető globális terrorista fasiszta és szadista, gyermek-tömeggyilkos bűnözője, a gyávaság és bujkálás médiájának végleg trágyába betonozott lidérce.

Ön az egyik legnagyobb magyarországi médium vezetője! Hogyan lehet az, hogy senkinek egyetlen levelére sem mer válaszolni, és kivétel nélkül minden bizonyítékot bűnszervezetben, úgy, hogy arra reklamáció sem érkezik, csak azért töröltet, mert az nem áll ki életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő módon tömeggyilkosságok mellett?!

E levelem büntető feljelentés Ön ellen és az Index Indavideo ugyancsak teljes hallgatásba burkolt bűnszervezeti nemzetközi globális terroristái ellen, a hatóságok azonnali és haladéktalan fellépését követelve a soha nem látott népirtások és minden népek elleni tömeggyilkosságok folytatólagos elkövetésének és bűnpártolásának stb. szerepe miatt!

Egyúttal adóhatósági vizsgálatot kezdeményezve feljelentést teszek Ön ellen és az Index, valamint újságírói ellen annak kiderítésére, milyen érdek fűzi Önöket magyar, francia, amerikai, izraeli, indonéz és más nemzetekből való civil lakosok és kisgyermekek tömeges lemészárlásához, és válogatás nélkül az összes repülőgép-robbantás és terrorcselekmény elkövetőinek védelméhez, függetlenül attól, hogy a világ mely országának lakosait érik, csak feltétel legyen, hogy lakosság elleni tömeggyilkosságokról legyen szó!

HALADÉKTALAN VÁLASZÁT VÁROM, ÍRÁSBAN, TELEFONON VAGY SZEMÉLYESEN! ÖN MÉDIA, DE BÁRKI KERESI, BUJKÁLÓ, BŰNSZERVEZETI TERRORISTAKÉNT MŰKÖDIK, SENKI ÉS EGYETLEN EMBERE SEM MER EGYETLEN MEGKERESÉSRE ÉS LEVÉLRE SEM VÁLASZOLNI, HANEM MINT AKIKET KÖRÖZNEK, MINTHA MAGA OSAMA BIN LADEN ÉS AZ AL-KAIDA LENNE, VALAMENNYIEN REPÜLŐGÉPEK FELROBBANTÁSÁVAL ÉS A POLGÁRI LAKOSSÁG TÖMEGES IRTÁSÁVAL VANNAK ELFOGLALVA!

Kevesebb, mint 4 nap alatt 5 rendbeli népirtás, terrorizmus, és más bűnszervezetben elkövetett bűntett, amiről előre bejelentettük, hogy Önök folytatólagosan fogják elkövetni! Mint amikor a Hercules felrobbantását jeleztük előre, vagy pl. minden idők legnagyobb indiai terrorcselekménye közben már olyan adatokat küldtünk tovább, amik a világsajtóban csak napokkal később jelentek meg!

Önök folyamatosan merték megtenni azt, amit a világ legrosszabb államaiban maximum egyszer, egy-egy személy, olyanok, akik az életükkel fizettek ezért!

A KÉPHEZ: lakosság elől rejtőzködő fenevad média, az Index ugyanakkora kérkedő nagypofával Bajnai Gordon, Orbán Viktor, és Kovács Tamás legfőbb ügyész előtt. A globális terrorista gyermek-halálra égető tömeggyilkos terrorista és bandája büszke gerinctelenségére és arra, hogy tetteik az emberek előtt 100%-ban felvállalhatatlanok. Index: az “újságírók”, amik nem mernek riportot készíteni, de minden bizonyítékot, amit lehet, megsemmisítenek a Föld bolygón.

HALADÉKTALAN FELLÉPÉST KÖVETELÜNK BAJNAI GORDON MINISZTERELNÖKTŐL! KEZDEMÉNYEZTÜK A MAGYAR ÁLLAMPOLGÁRSÁG VISSZAADÁSÁT, DE AMÍG ITT ÉLÜNK, NEM VAGYU8NK HAJLANDÓK EGYÜTTÉLNI A LEGUTOLSÓ FASISZTA TÖMEGGYILKOSOKKAL!

BAJNAI ÚR, NAPPAL ÚJRA FELHÍVJUK A MINISZTERELNÖKI HIVATALT, AHOGY A FENTI TERRORCSELEKMÉNYEK ÜGYÉBEN! NEHOGY MEGINT AZT HALLJUK AZ ÖN EMBERÉTŐL, HOGY DEMOKRÁCIA VAN, MIKÖZBEN BEFEJEZETT ÉS ELŐKÉSZÜLETEK ALATT ÁLLÓ TERRORCSELEKMÉNYEKRŐL BESZÉLÜNK!

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia Főszerkesztője

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2010 január 26..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: