Fülesek Draskovics Tibor és Kopasz Zsolt kecskeméti Veérügyész ellenünk való röfögéseiből és bűntetteiről (művészi rémfilmünkkel)

2010-02-02.

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

A Hírháttér egyik anonim informátora szerint Kopasz Zsolt, Kecskemét Városi Ügyészség vezető ügyésze (ez a legfőbb ügyész pozíciója Kecskeméten) az ügyészség épületében hangoztatta a Molnár F. Árpádról, miszerint – szó szerint idézem -:

“Megtalálom a módját, hogy végleg megszabaduljak ettől a rettentő alaktól, és a Hírháttér végleg elhallgasson!”

Mint arról beszámoltak, Kopasz Zsolt vezető ügyész és bűntársai az önkormányzatot és más állami szerveket, így a bíróságot igyekeznek bevonni abba, hogy – a hivatalokat bűncselekmények elkövetésére véve – a Molnár F. Árpádtól ‘végleg megszabaduljanak, és a Hírháttér végleg elhallgasson’.

Mint arról informátorunk beszámolt, Kopasz Zsolt és társai – összesen sincsenek sokan az ügyészségen – rengeteg időt töltöttek azzal, hogy kidolgozzák a Molnár F. Árpád elleni koncepciós pert, de azt a Hírháttér által számos alkalommal a kellemetlenebbnél kellemetlenebb bizonyítékok publikálása, a Molnár F. Árpád és szövetségesei folyamatos leleplező tevékenysége állandóan keresztülhúzta, és új koncepciók, illetve bűnszervezeti koncepciós módosítások eszközlését tette szükségessé. Kopaszék olyan megoldást szeretnének találni, amely legalább egy időre megszabadítja őket az egzisztenciális bukástól és a büntetőjogi következményektől, a Molnártól pedig – mint remélik – örökre.

A képen Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyésze, minden magyar idők legbukottabb városi vezető ügyésze, aki egyetlen tömeggyilkosságban sem talált semmi kivetni valót, hanem egyik büntető eljárást a másik után indíttatta a feljelentő Molnár F. Árpád ellen. Az ügyészség kizárólag politikai megrendelésre dolgozik. Ezek között jócskán van, amiről már akkor beszámolunk, amikor kvázi, illetve ténylegesen tervbe sem vették. Így jártak a cigány politikusok elleni fellépések kapcsán is, mely egyébként – mint arról beszámoltunk – nemzetközi terv volt a romák elleni állami sorozatgyilkosság elfedésére, és a buta, manipulálható lakosságnak a cigányság elleni hangolására.

Kopaszék, Karasz Csabáék (Kecskemét rendőrkapitány-helyettese, 2006 évének rendőre) és Zombor Gáborék (Kecskemét polgármestere, Orbán Viktor egyik legfőbb és egyik legtöbb bűntett elkövetésében alkalmazott alvezére) nem csak Orbán Viktor folyamatos, sokszor – azt mondják – nem is csupán háttértámogatását, de Draskovics Tibor volt MSZP-s igazságügyi és rendészeti miniszter folyamatos bűnszervezeti támogatását is élvezték. Draskovics Tiborról egy másik kapcsolatunk beszélt: mint mondta: amiket Draskovics a Molnár F. Árpád, Soós József és a Hírháttér tevékenysége ellen elkövetett, az – idézzük -:

“Aknamunkák olyan sora, Molnár, amit el se tudsz képzelni!”

Mivel az ügyészség – mondanom sem kell – sokkal alkalmazottabb arra, hogy a falnak is füle legyen, szemben pl. egy óvodával, így a későbbiekben is számítunk becsületes és hősies informátorok jelentkezésére, mind Kopaszék eddigi, mind ezt követő bűntetteinek leleplezésére, ahogy a politikusok és más milliárdosok bűnszervezeti bűntettei megbuktatására is, ezzel a magyar népet és az Emberiséget, meg a Legfontosabbat, a Teremtő ISTENT szolgálva, AKIT az Emberiség és minden élettörvény és jog sátáni férgei annyira gyűlölnek.

Kérjük mindenki további segítségét minden bel- és külföldi állami bűntett, gyilkosság és terrorcselekmény megelőzésében, elhárításában és leleplezésében is.

Ne feledjék: aki az államhoz fordul bejelentőként, az állam ellenségességét váltja ki. De aki hozzánk, az nemcsak védelmünket kapja meg, de a bejelentett állami bűntettek legideálisabb kezelését is biztosítja, mert nálunk nincsenek kopaszok, karaszok, orbánok és draskovicsok, hogy minden létező emberölési, sorozatgyilkossági, bel- és külföldi terrorcselekményben és tömegmészárlásban a korlátlan gyilkolás sátáni, júdásfaji, genetikai és elektromágneses szemeteiként szerepelnének le.

Kopasz Zsolték folytatólagos és minden rekordot megdöntött bűntetteiről készült nagy sikerű, döbbenetes és felkavaró filmünket ide klikkelve megtekintheti. Ide kattintva le is töltheti! [1.: Bal klikk, 2.: Hivatkozás mentése más néven]. Sokszorosítsák, mert a maffia üldözi! A filmet cikk formájában ide klikkelve olvashatja! Mentse el, mert a maffia üldözi!

Szabó György terrorista és bandája világcsúcsot döntött az Emberiséget leplezetlenül tömegpusztító terrorizmusból.A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
3. Titok – Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
4. 2012 – Mielőtt Babilon összeomlott ;
5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség – Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
8. Az eltussolt repülőkatasztrófa – Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
9. A Föld-del(eted) – Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok – Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt – Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2010 február 2..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: