Hírháttér-botrány a Torgyán-Kisgazda-kampánygyűlésen

2010-02-02.

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, oknyomozó, tényfeltáró, Echelon-tanú)

[A Hírháttéren való megjelentetés előtt néhány apró helyesírási hibát – újraolvasással – korrigáltunk. – A szerk.]

(Ez nem cikk, hanem egy rögtönzött, újraolvasás – tehát javítás – nélküli levél, ezért a pongyolán, laza megfogalmazás)

A Torgyán-Kisgazda-Koalíció egyik adminisztrátora meghívott a Duna Palotában 2010 január 30-án tartott kulturális és politikai kampánnyitóra (mármint engem, a Molnár F. Árpádot). Telefonon kellett egyeztetni arról, hogy plusz egy főt magammal viszek. Ő volt a Soós József.

A sajtótájékoztatón Torgyán mellett ült Szöőr Anna, Drábik János és mások, ahogy az utána lévő, Fehér Teremben tartott népi, meg egyéb politikai előadás során, az első sorban: Torgyán, mellette jobbra Drábik János, alig odébb Szöőr Anna, meg Torgyán haverjai.

Hát Torgyán igen bujkált előlem, akkor én már éreztem, hogy ebből gáz lesz, mert ezt a Hatalom nem fogja tolerálni. Drábikot üdvözölni sem akartam, mert fene nagyon irigy típus, és legutóbb, amikor felhívtam telefonon, őrjöngött, ordított, hogy ő tudományos munkát végez, ne zaklassák. A Hatalom azt hangoztatta: Molnár, te egyedül elvégzel mindent, ne szedj össze olyanokat, akik méltatlanok, mert utóbb visszaszólva baj lehet belőle.

Az előadáson – cirka 500 ember a nézőtéren – beszélt Drábik, egy-egy másik személy, aztán jött Torgyán egy haverja, Hittig Gusztáv egyetemi docens, aki folytatta a magyar föld nem eladó rizsával, ahogy előtte mindenki, meg azzal, tegyenek fel kérdéseket a nézőtérről (nem népiek, hanem a Kádár-rendszerre emlékeztető módon csőstől öltönyös-nyakkendős emberek és színházi ruhákba kiöltözöttek voltak).

A KÉPHEZ: A felvételen Molnár F. Árpád, a magyarok elöl – érkezésünkig – 100%-osan elhallgatott HAARP-projecttel a háttérben. Torgyánék úgy szavaztak: pusztuljon a magyarsággal együtt az egész Emberiség. Javaslom: ne felejtsük el nekik.
(A képre klikkelve teljes méretre válthat!)

A Soós József kérdezni akart, nekem pedig már nem volt miért visszafogni, hiszen szövetséges a koalícióban nem találtatott egy szál se, így nem számít sem a kellemetlen helyzetbe hozásuk, sem a bukásuk.

Én a Soóstól oldalt, kameraállvánnyal álltam az ülősor mellett, vettem az adást, meg a csodajeleket halmozva, amik a Hittig-gáz előtt adattak zsinórban. Összehangoltattak a mozdulataim és a gondolataim a következő, még el nem hangzott gondolataival, de nem tudtam, mit előz meg ez a dolog, csak azt, hogy valami globális történik.

Azonnal kiszúrták, hogy a Soós jelentkezik, és többen elkezdtek beleszólni és belekiabálni, hogy itt ez a fiatalember, ő már régóta jelentkezik, holott akkor tette fel a kezét. Szóval akarják, hogy végre történjen valami, és befejezze a pofátlan hazudozást ez a tetves, szerencsétlen földi csürhe. Nagy igény mutatkozik rá.

A Hittig Gusztáv egyetemi docens – a Torgyán haverja – a Soósra, meg rám pislogott, aki kamerával álltam a szélen, és nem akarta hivatalosan észrevenni a Soóst sehogy sem. Rá volt írva, hogy be van tojva tőlünk. Ekkor már volt miért, hiszen összesen két rendszerváltó volt a teremben, akik olyanok voltak, csak még inkább, mint amikor mondjuk Orbán Viktor és egy reformtársa [a ’80-as években] beül az MSZMP pártgyűlésére, és elkezd kérdezni a többpártrendszerről és a kapitalista piacgazdaságról, a kérdéseket pedig Németh Miklósnak és Grósz Károlynak szeretné feltenni.

A Soóst felállították, és onnantól állva jelentkezett, mint egy felkiáltójel állt a nézőtéren, és közben visszatérőleg jöttek a beszólások, hogy szólítsák fel, mert kérdezni akar. A Hittig – nem volt jelentkező, csak a Soós – nem akarta észrevenni, de a zaj miatt mégis erre kényszerült.

A KÉPHEZ: Soós József a kecskék városának köztemetőjében, szintén nem véletlenül Rodin “Poklok Kapuja” sorozatának “Gondolkodó” szobrához hasonló testtartásban.
(A képre klikkelve teljes méretre válthat!)

A Soós persze rögtön az Echelon- és tudatmódosító technológiákról kérdezett, mondván, hogy e nélkül nincsen sem ország, sem föld, nincsen semmi!

A Hittig azt hazudta – arcára volt írva, hogy hazudik, pánikban pislogott a Hírháttér kamerájára, meg rám is, holott semmi nem árulta el, hogy a Soóshoz bármi közöm van, hiszen külön is voltunk -, tehát azt hazudta a Hittig, hogy nem tudja, miről van szó, de erre a Soós hangosan, az éles, erős hangján felkiáltott, hogy arról, amiről Drábik János 2004-ben könyvet írt!

A Drábikot – aki Torgyán jobbján ült – Hittig nem merte megtagadni, így azt mondta, nála jobban ő sem tudja elmagyarázni, és ezzel lezárta a Világtörténelem és az Emberiség legfontosabb vészhelyzetét, ahogyan Grósz Károly anno a többpártrendszerről való vitákat, de a Soós – Hittig gyors lelépéséig – továbbra is bekiabált.

Úgy tűnt, Hittiget egyszerűen kitapsolták. Amikor megkérdezte megint, van-e valakinek még kérdése, elkezdtek tapsolni. Hittig körbepislogott, hogy hát ez meg mi, aztán befejezte a show-t.

Az előadások után sorba jöttek oda a nézőtérről, hogy adjuk meg e-mail címünket, telefonszámainkat, hol keressenek rá, ahol erről részletesen beszámolunk stb. Mondanom sem kell, hogy a húgyagyú ügynökfos magyarok helyett főképp külföldi állampolgárok jöttek, csak kisebbségben magyarok. Egy politológus nő nagyon mellettünk volt, az egyik, aki a Soóst felszólíttatta a Hittiggel, és aki rögtön azt is neki szegezte a Hittignek, beszéljen a génmódosított élelmiszer visszafogásáról is. Na most a Szöőr Anna – mutatván heroikus párthelytállását és hazaárulását – nagy sietve, és vigyorogva odasietett hozzánk, ahol vele beszélgettünk, és elkezdte elrángatni, hogy jöjjön vele. Az e-mail címét alig tudta átadni szóban, úgy rángatta, hogy menjenek onnan, ahol a Jövő Emberisége és elkerülhetetlen világváltozása van.

A helyzetek önmagukért beszéltek.

A KÉPHEZ: Szöőr Annától – sokakat követően, birka türelmünknek megfelelően a legutolsó távozók között –  mi is eltávolodunk. Számító hazaárulókra nincsen szükségünk. Árulókra az összes rendőrség, ügyészség és bíróság szorul rá. Annácskának ajánljuk alaptananyagként a Kádár-rendszer alkonyán hebegő-habogó politikusok példáját, akik nem tudták hirtelen, ma vagy holnap kell átállniuk, ezért egész életükre árulókként buktak meg.

A Soós a termen kívül odament a Drábik Jánoshoz, szemléletét – miszerint legalább az ő [tehát a Soós] szintjét meg kell ütni, mert aki nem, az gerinctelen hazaáruló – diplomatikus előadásmódra cserélve gratulált Drábik előadásához, magyarán a nagy semmihez. Hiszen Drábik 6 éve egy kukknál többet sem mer szólni az elmeirányító hatalom létéről, így minden, amit tesz, ahogyan a pártok is, csak pótcselekvés és nemzetgyilkosság, valamint Emberiségárulás.

A Drábik nagy sietve lerázta, hogy igen-igen – mármint hogy gratulált a Soós, az az igen-igen, jó van -, aztán lépett a Torgyánék után.

Nekem az a véleményem, hogy ez az egyértelmű bukássorozat végzetes hatású mindazon politikusokra, akik benne voltak. Még egy kis idő, és már nem csak titokban buktak meg az emberek előtt azok, akik a volt káderrendszer érdekében nem mertek felvállalni minket (holott kategóriánként minden idők magyar rekordjait megdöntöttük: rendőrségi és titkosszolgálati módszerek és eszközök (KLIKK!) publikálása, repülőgépek elleni merényletek sora (KLIKK!), Echelon-eszközök (KLIKK!) stb.), hanem mint gerinctelen fos féreg pondró és csúszómászó pártkáderek, legalább szinte mind a történelem szemétdombján végzik, ahogyan Grósz Károly is, akit a munkások akartak megverni, amikor a Munkáspárt vezetőjeként ment közéjük kampányolni. A történelem ismétli önmagát. Az ügynökök az ügynökökkel, a hazaárulók a hazaárulókkal, és ez a fajta mindig a pillanatnyi helyezkedést, sosem egy nemzet, pláne nem az Emberiség érdekeit tekinti.

Torgyán éppúgy ügynöki szarként szerepelt le, mint Szöőr Anna és Drábik János. Amitől elzárkóztak, és amitől igyekeztek mindenki mást is elzárni, az az IGAZSÁG és a MAGYARSÁG, meg az EMBERISÉG egyetlen Jövője és utolsó esélye. Ügynökök, akik tudatosan vállalták nemzeti bohócruhába öltözve az ügynöki hazaárulás és ISTEN-árulás szemetét.

A felvételt majd publikáljuk.

Molnár F. Árpád
(Írta: 2010.02.01.)

A képen Szabó György vezérigazgató, az ellenséges erők révén évi 20 milliárdos forgalmú Sanoma Budapest Zrt. gyermek-tömeggyilkos, nyíltan terrorista bűnözője, az Emberiséggel nyíltan kiirtó módon ellenséges JÚDÁSFAJI elektromágneses és genetikai selejtje.

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le és terjessze!):
1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
3. Titok – Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
4. 2012 – Mielőtt Babilon összeomlott ;
5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség – Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
8. Az eltussolt repülőkatasztrófa – Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
9. A Föld-del(eted) – Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok – Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt – Hírháttér kulcsfilmek

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter. com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét, Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2010 február 2..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: