A jó katona és a jó ügyész mindig bűnöző és folyton hazudik (És Hegedűs Antalnak üzentek valamit)

Molnár F. Árpád (politikai üldözött keresztyén emberjogvédő, tényfeltáró, Echelon-tanú)

A KÉPHEZ: Szekeres Imre honvédelmi miniszter azzal az April H. Foley volt amerikai nagykövettel, akivel a kiterjedt nemzetközi terrorizmusuk miatt mi is összerúgtuk a port. Ide kattintva az Amerikai Nagykövetséggel való beszélgetésünkből készült egyik botrányfilmünket láthatják.

Ács Tibor alezredest, a Budapesti Katonai Ügyészség szóvivőjét elnémították, mert egy újságíró által – Ács tudta nélkül – telefonon rögzített és nyilvánosság elé vitt nem hivatalos nyilatkozatában közölte, amit eddig is tudott minden katonai ügyész és a Honvédelmi Minisztérium (HM) büntetőjogi és politikai felelősségi körébe tartozó EI Zrt.-ről hallott katona és titkos szolga, hogy a HM EI Zrt.-je gengszter szervezet. Mivel Ács Tibor katonai szóvivő igazat mondott – ahogyan egymás között naponta beszélnek az EI Zrt. és társasága viselt ügyeiről (is) -, így Hegedűs Antal dandártábornok, címzetes katonai fellebbviteli ügyészségi ügyész, a katonai ügyészség vezetője elhatárolódott az ügyészségi igazmondástól, és fegyelmi eljárást lobogtatott meg az igazmondás miatt kellemetlenné vált Ács Tiborral, azaz beosztottjával szemben.

Hegedűs Antal katonai ügyészségi vezető külső nyomásra, ismerőseink szerint a HM vezetője és a katonai titkosszolgálatok roma sorozatgyilkos vezetői felől lett leüzenve, hogy lépjen fel Ács Tibor – hadd minősítsem – tarthatatlanul őszinte szavai miatt a szóvivő ellen. Hegedűs Antal dandártábornok tehát nem saját döntésre, hanem mert neki katonai vonalon leüzentek, kezdeményezett kampányt Ács Tibor ellen, bűnözők és civilek, rendőrök, valamint katonatisztek elleni sorozat- és tömeggyilkos gengszterek által megmozdítva, az állami bűnözés és az ezzel egybenőtt notórius hazudozás fenntartására és folytatólagos biztosítására.

“Sorozatgyilkos” jelző alatt mindig markánsan értem a katonai és állami maffia azon közpénzen kitartott bűnözőit, akik elképesztő szorgalommal és párttudattal borulnak rá nullszériás vágóbarmokként minden olyan személyre és ügyre, ahonnan a legsúlyosabb bűnözés és bűnpártolás ellenében az igazság akár halvány szikrája felvillan. Nyilvánvaló, hogy akár a már sok-sok éve sokszorosan köztörvényes ügyekbe bukott, az állami maffia- és gengszterhálózat által átmentett és fenntartott Szekeres Imre honvédelmi miniszterről, akár Kovácsics Ferencről, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) romák elleni sorozatgyilkosságba és repülőrobbantásba, média elleni példátlan támadások (KLIKK!) folytatólagos szervezésébe és bűnszervezeti biztosításába bukott főigazgatójáról, akár Madarász Károlyról, a Katonai Felderítő Hivatal (KFH) vezetőjéről van szó, ideje lenne a MOSZAD-nak és az FSZB-nek, valamint más titkosszolgálatoknak a végleges, klasszikus és lakossági tömegek ellen alkalmazott módszerekkel végrehajtott eltakarításukon elgondolkodni, hiszen ezek néhányan annyit ártottak mesterséges butaságukkal, ostobaságukkal és hihetetlenül amatőr, tehetségtelen nullszériás vágódisznó-létük ostoba trappolásával az idegen titkosszolgálatok betelepülési és térfoglalási lehetőségeinek is, amennyit senkinek nem sikerült legalább a II. Világháború óta. Az idegen titkosszolgálatok a magyar állami és titkosszolgálati ostobaság végtelen lajstroma miatt felhívták magukra a figyelmet, és kiépítették a magyar lakosság eme titkosszolgálatok és törekvéseik ellen szinte soha nem látott ellenségességét és őket kirekeszteni, bebörtönözni és halomra öldösni vágyó hajlamait. Kovácsicsék, Madarászék és társaik túl magasra nyúltak az Emberiséggel szemben folytatott súlyosan patologikus irtóháborújukban, és emiatt klasszikusan Biblikus Módon Megtervezett és Megkoreografált Forgatókönyv szerint szellemileg is egyre jobban és látványosabban leépültek, bűntetteik napvilágra kerültek, és Úgy Terveztetett, hogy tulajdonképpen maximum is néhány – Krisztusi Értékek demonstrálására – hajléktalan keresztyén által világtörténelmi rekordvereségüket szenvedjék el, amely előre bejelentetten diffúzált világbotránnyá dagad az egész Föld bolygón.

Mégiscsak tarthatatlan, hogy amikor a Molnár F. Árpád a katonai titkosszolgálatok vezetői és beosztottai felé nyilvános sajtóüzenetek formájában – mielőtt a lakosság széles körben megtudta volna, hogy a hadsereg fegyver- és drogkereskedőkből, olajhamisítókból, roma és civil, valamint katonák elleni sorozatgyilkosokból és elektrosokkos terrorista bűnözőkből áll (KLIKK!) – idejében tájékoztatta a HM-et és a titkosszolgálatokat arról, hogy mostantól nyilvánosság elé kell vinni a hadsereg eddig 100%-ban elrejteni kívánt működését, ügyeit stb., nyitva a lakosság felé, mert a titkolózások eddigi rendjének befellegzett, és a jövő útja a soha nem látott lelepleződés, és a hadsereg leleplezésére a Molnár vagy velük, vagy (aj-aj-aj!) nélkülük szert fog tenni, akkor Kovácsics Ferenc, Madarász Károly és a többi húgyos, őskövületi, elavult pártidióta az ellenkező irányba trappolt tovább, mint nullszériás, tehetségtelen és szenilis fogyatékos vágóbarmok. Ezzel a döntésével a hadsereg és gengszter, sokkos és tömeggyilkos vezetői végzetes történelmi hibát követtek el, melynek azóta is böjtjét látják nap nap után, és elkezdtük a magyarokat ezen a harctéren is tönkretenni.

Tehát tönkretenni őket…

(Írta: 2010.02.23.)

A JOBB OLDALI KÉPHEZ: Kovácsics Ferenc, a Katonai Biztonsági Hivatal romák elleni sorozatgyilkos és repülőrobbantó vezetője a KBH-n keresztül közvetlen utasításokkal látott el bűnöző ügyészeket és rendőröket arról, hogyan lépjenek fel bűnszervezetben a Hírháttér és a Molnár F. Árpád megsemmisítésére. E ma már régi filmünk (KLIKK!) önmagában is megáll olyan ügyészi vádbeszédként, ami miatt régen sorozatlövésekkel kellett volna ezt a bűnbandát előzetes letartóztatásba vágni.

A Szabó György vezette, az ellenséges titkosszolgálatok által támogatva évi 20 milliárdos bevételre szervezett Sanoma Budapest Zrt. globális terrorszervezet által Karácsonyra betiltott filmlista (Mindet töltse le a Mozzilla Download Helper programmal és terjessze!):
1. A Világkormány totális uralmi technológiája ;
2. Transit és Navstar mögött Babilon, Felül az Ég ;
3. Titok – Elérni egy másik világot (Videoklip) ;
4. 2012 – Mielőtt Babilon összeomlott ;
5. Látszat-e a Kozmosz? Lett-e Isten az ember előtt? ;
6. Eleve Elrendelés a popzenében (Jelenések Könyve; A NOX-tól a Garbage-ig) ;
7. Abszolút Kontroll! A Trónfosztott Emberiség – Fotonok, Drogok, Nanorobotok ;
8. Az eltussolt repülőkatasztrófa – Magyar állami- és CIA-merénylet Indonéziában (A közel 100 halott emlékére) ;
9. A Föld-del(eted) – Együtt az Új Világkorszakba ;
10. Titok – Bíró Gergő: A Csitári hegyek alatt – Hírháttér kulcsfilmek

Spéder Zoltán (a képen jobbra) (Magyarország 20 leggazdagabb embereinek egyike, az Info Rádiót is magába olvasztott CEMP-csoport és az Index vezetője, volt Csányi-rezidens) és milliárdos társai által üldözött, zsinórban, pillanatok alatt betiltott életvédelmi filmjeink:
1. WTC-szervezések és repülőmerényletek a globális összeomlásig
2. Karácsonyi milliárdosok, Karácsonyi terrorizmus – Az USA-kormányzat által a Delta utasszállító felrobbantási kísérlete
3. Repülőkatasztrófák, tömeggyilkosságok a lakosság ellen
4. Bábeli tömegmészárlások: Sanoma és Videoplayer, Origo és Videa
5. Médiakartell minden népek irtására
6. Akik az egész Emberiséget Pokolra szánták
7. A Sanoma médiamaffia népirtó világterrorizmusa – Gyűlöletháború az Emberiség ellen

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
A világot irányító Echelon-Rendszerek magyarul első és kizárólagos leleplezője
http://hirhatter.com
Tel. : 30/919-6386 ; 76/320-450
Elérhetőség: 6000 Kecskemét,  Reptéri út 15/b., fsz. 2.

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2010 február 26..

Egy hozzászólás to “A jó katona és a jó ügyész mindig bűnöző és folyton hazudik (És Hegedűs Antalnak üzentek valamit)”

  1. PÉCSI BŰNŐZŐ ŰGYÉSZEK !!!!!!!!! VIGYÁZAT A TÁRSADALOMRA VESZÉLYES — PETRÉTEI NÉ, MALOMSOKI CSILLA MAKKAI ZSOLT PÉCSI BIROVAL ÉS BŐRŐCZ KÁROLY MA RENDŐRALEZREDES -PILISVÁRI KÁROLLYAL KŐZLEKEDÉSI BŰNŐZŐ RENDŐR ——-KIS PÉTER KURVA ANYÁD RENDŐR KOCSISTIBOR HAZUG RENDŐR 2008–BAN SZERVEZET BŰNŐZÉSSEL LÉTRE HOZTÁK A SZÁNDÉKOS ÁRTATLAN ITÉLRZ KOHOLMÁNXÁT ——–MIUTÁN A RENDŐRSÉGI HELYSZINI FÉNYKÉP MEGBUKTATTA A SZÁNDÉKOS KOHOLT VÁDAT—–HOGX AZ ELFÉRHETETLEN 2-LÁBU VILLANYDUCVÁDNÁL MEG OTT AZ AUTO IS 1M EN BELLŰL +++++++++A FÉNXKÉPRN MÉGIS ELFÉR A 2 LÁBU VILLANY DUCNÁL A HAMIS VÁDLO —–ISTVÁN JŐZSEF LILIOM UTCAI HAZUD PATKÁNX 5 MÉTERREL MEG IS HALADJA AZ ŰGYÉSZI VÁDAT ÉS TURI GÁBOR SIRKŐVES HAMIS TANU ÁLITTÁSÁT -VELE ELLENTÉTES TÉNY ÉLITTÁSSAL–ÉS MÉG EL SE ÉRI A KOCSI A 2-LÁBU VILLABYDUCOT KB5M !! MAI NAPIG BŰNT PÁRTOL A PÉCSI BŰNŐZŐ BIROSÁG-RENDŐRSÉG ŰGYÉSZSÉG-ALJAS PATKÁNX MODON –ILL FENTTARTJÁK A FIZIKAILAG MATEMATIKAILAG BIOLOGIAILAG—–MERT 1 IDŐBE 2 HELYEN NEM LEHET EGY EMBER A VÁDBAN-LOGIKAILAG LEHETETLEN MOCSKOS NÉPELLENES ŰGYÉSZI BIROI RENDŐRI KOHOLMÁNXT—-ELAKARJÁK TUSOÉNI—————MINT AHOGY 2008 PÉCS B 2487/1998 BAKONYI MÁRIA AKKORI-PÉCSIŰGYÉSZ EL AKARTA TUSOLNI A MOCSKOS PATKÁNY RENDŐRŐK ELLENI ELJÁRÁSBAN 1-RENDŐRAUTO TÉNYÉT-ÉS A 2 RENDŐRAUTO TÉNYÉRE BECSŰLETES TANUVALLOMÁST TEVŐ 5-TANUT 1 RENDŐEAUTO TÉNYÉVEL ŰTKŐZTETVEAKARTA ELLENTMONDÁSOSSÁ TENNI–ÉS ÉS ŰGYÉSZI PATKÁNY HIVATALI VISSZA ÉLÉSÉVEL MEGSZŰNZETTE AZ ŰGYET A PÁCSI BŰNŐZŐ RENDŐRŐK ELLEN-AZ OMBUCMAN VISSZADOBTA AZ ŰGYET–NEKEM KŐSZŐNHETŐEN–TAKÁCS ISTVÁN PÉCSI ŰGYÉSZ A PÉCSI SZARHÁZI MOCSKOS ALJAS BŰNŐZŐ RENDŐRŐK ELLENI BIZONYITTÉKOKAT ELHALLGATTA BŰNT PÁRTOLVA NEMHASZNÁLTA FEL A TAPIR BŰNŐZŐ RENDŐRŐK ELLEN————- KOCSIS TIBOR PÉCSI RENDŐR ENNÉL AZ ŰGYNÉL IS SZEREPELT ———2015-BEN KUTAS TAMÁS BŰNŐZŐ PÉCSI ŰGYÉSZ IS BŰNPÁRTOLTA AZ ŰGYÉSZI RENDŐRI SZERVEZETT BŰNCSELEKMÉNYEKET 2016———ELKŰLGTŰK A STRASTBOURGI BIROSÁGRA-AZ UGYEK ÁTVILÁGITTÁSÁRA-KORRUPCIOBA KEVEREDETT ŰGYÉST NEM SZOLHÁLHAT A BIROSÁG ÁTVILÁGITTÁSÁKÉRTŰK 30-ÉVRE VISSZAMENŐLEG-SZERVEZET BIROI BŰNŐZÉSÉRT

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: