SZENZÁCIÓ! Orbán Viktor E Filmünkre Tiltatta Be a Teljes HÍRHÁTTÉRT!

Orbán Viktor eme kultikus Super 8 napon, 2011.02.17-én eme Filmünkre Tiltatta Be a HÍRHÁTTÉR Összes Filmjét, Cikkét, keresztyén Igehirdetését, tudományos, ismeretterjesztő, roma jogvédő, emberjogvédő, politikai korrupciós ügyeket, gyilkosságokat, sorozatgyilkosságot, a polgári lakosság elleni tömeggyilkos terrorcselekményeket stb. leleplező, oknyomozó és tényfeltáró Filmeket, Cikkeket, Dokumentumokat stb.:

“100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés”

Az alábbi linkekre klikkelve a Filmet láthatja, továbbá ha a keresőbe a címét beírja!

TEKINTSE MEG, MI MINDENTŐL RETTEG ORBÁN VIKTOR, AZ ÖSSZES EMLÍTETT NÉPGYILKOS BŰNSZERVEZETI BŰNÖZÉS LEGFŐBB VEZETŐJE ÉS KERESZTAPJA!

Még soha Magyarországon nem fordult elő, hogy külföldi tárhelyen tárolt médiát betiltottak volna! Ahogy ígértük: Orbán médiaüldözésben is az egész világ előtt lebukásra Predesztinált rekordtartó marad. A rekorder a magyarországi tarhely.eu volt, amely bejelentette, ők maradéktalanul államkiszolgálók, és nem törődnek semmilyen jogszabállyal, mert amit nekik mondanak, azt ők mindig végrehajtják (a bűnözésre felbujtott elkövetőket a törvény az egész világon és -keresztyének vagyunk – a Világmindenség minden területén BÜNTETIK!). Egyébként a tarhely.eu még nevében is Bibliai antikrisztusi elnevezésű: azaz tarhely, ami a Bibliai ISTENI Szimbólumrendszerekben a jótettek hiányát, a gonoszság teljességét és maradéktalan voltát jelzi. JÚDÁS sem megtérést kapott a bűnbánatra, hanem az ISTEN – Ígéretének megfelelően – öngyilkosságba lökte az árulót, és az felakasztotta magát. A kopaszhely pont fasiszta eu viszont – JÚDÁSSAL ellentétben – azóta is élősködik az orbánbandától biztosított JÚDÁS-pénzből, miközben JÚDÁS egy fillért sem költött abból! A MINDENHATÓ Megtorlásának nyilvánvalóan ehhez érdemes Rendeltetnie, mert AZ Ő NEVÉT senki ne használja lábtörlőnek egy orbán viktor nevű terrorista antikrisztus kedvéért, nemhogy egy ilyen leplezetlenül fasiszta népirtó terrorista és alkotmányos rend elleni kárpátista bűnbanda! A TEREMTŐ Tegyen Igazságot – ahogyan Dávid mondta -, aszerint, hogy Orbán Viktor vagy a Molnár F. Árpád, Orbán vagy a Molnár F. Árpád (ELI) és túlnyomóan keresztyén Munkatársai!

A Film előtt – melyről ISTENI Kegyelemből Tudjuk, hogy a törvényi szőnyegbombázásokban kiemelkedő és (szerényen szólva) történelmi jelentőségű lesz és marad! – egy kis Ténybeszámoló:

– 2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
– 2011.02.14.: Budapest rendőrkapitánya (Tóth Tamás) aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
– 2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!

Orbán utasításaira:
1. Minden általunk feljelentett tökéletes, hibátlan!
2. A Molnár F. Árpád az egyetlen bűnös!
3. El kell fogni, mert nem tudja magát ellátni!
4. El kell fogni a Molnárt, mert kizárólag ő bűnöző!
5. El kell kobozni minden bizonyítékot!
6. A kuruc, puruttyablog stb. marad, de
a HÍRHÁTTÉR összes anyagát el kell tüntetni!
7. A hirhatter.com-nak még a Domainnevét is le kell foglalni!
8. Orbán Facebook-oldaláról még a hírét is törölni kellett, hogy a HÍRHÁTTÉR ellen házkutatás volt, s hogy a Molnárt üldözik!
9. Teljes hírzárlatot rendelt el, titkosszolgálati kifejezéssel D-Notice-t! Ezt később külföldi kényszerre csekélyen enyhítették!

!!!A REKORDFILM!!!

A FILMÉRT KLIKKELHET IDE!


IDE KATTINTVA IS MEGTEKINTHETI!


IDE KATTINTVA IS VÉGIGNÉZHETI!

Ha a terrorista antikrisztus JÚDÁSOK mindenütt betiltanák eme életfogytig tartó fegyházbüntetésük törvényi elkerülhetetlenségét agyonbizonyító rekordfilmünket, az Internetes stb. keresőkbe a címét beírva továbbra is rálelhet, továbbá világszerte terjesztő önkénteseinkhez fordulva továbbra is beszerezheti a magyar történelem e kordokumentumát és hatalmas botrányokhoz és bukásokhoz vezető filmbizonyítékát Orbán Viktor magyar miniszterelnök fasiszta, terrorista, alkotmányos rend elleni bűnszervezeti Béliál-rendszeréről!
A Címe!:
100% rendőrbűnözés, 100% bíróbűnözés, 100% pszichiáterbűnözés

Telefonjaink közül:+36/30/919-6386 ; +36/20/298-9546

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 március 4..

10 hozzászólás to “SZENZÁCIÓ! Orbán Viktor E Filmünkre Tiltatta Be a Teljes HÍRHÁTTÉRT!”

 1. kúl vagy bébi

 2. de akkor is kúl vagy bébi…:( lááv

 3. Használjátok az ATW-től jobb nem magyar ingyenes tárhelyeket weboldalatokhoz. Kevesebb az esély hogy törölbnek akár mit is ..:
  Ingyenes tárhely OLDALAK:
  http://www.square7.ch/

  vagy a:
  http://www.bplaced.net/

 4. Az is le lesz tiltva, ahogy az ATW-s..

 5. Részlet A HÍRHÁTTÉR Közös FELJELENTÉSÉBŐL:
  Mivel orbán viktor összesen cirka ezer FELJELENTÉSÜNKBŐL és tengernyi Cikkünkből, Filmjeink tömegeiből arra a következtetésre jutott, hogy mivel a Molnár F. Árpád Úr tiltakozik a hitleri és sztálinista népirtások ellen, ezért hitlerista és sztálinista, így alaposan gyanítható, hogy orbán viktor súlyos, előrehaladt és krónikus schizophreniában, azaz lélekhasadásos, tudathasadásos elmebetegségben szenved. Így elmeorvosi vizsgálata és gondokság alá helyezése szükséges és indokolt.

  A Google-ben keresni:
  ORBÁN VIKTOR KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSÉNEK ÉS GONDOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE!

 6. Kósa Lajos teljesen hülye. Ekkora hazugságért már szólóban fegyházat érdemel! Azt nyilatkozta, hogy a Fidesznek semmi köze a Nemzetbiztonsági Szolgálathoz, így nem is tud beleszólni a büntető perekbe. Eközben valójában persze csak annyira van köze, mint az összes kormánynak a bolygón. Azaz totális és abszolút irányítása alatt áll! A polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat pintér sándor tömeggyilkos, a katonai szolgálatokat hende csaba terrorista sokkos gyilkos baromállat irányítja. Ezek főnöke pedig orbánpatkány féreg viktor, Európa Legnagyobb ELMEBETEGE. Magyarul 1, azaz egy darab személy irányítja a büntetőpereket, és 2, azaz kettő darab alvezére van! Ezek korlátlan befolyással bírnak bármely büntetőperre, bármely rendőrségi, ügyészségi, bírósági perre és folyamatra! KORLÁTLAN! A rendőrségnél és a titkosszolgálatnál dolgoztam! KORLÁTLAN! Mi azért is örültünk, hogy az ELMEBETEG tömeggyilkos ámokfutó orbán (mert annyira imádta magát), hogy minden pozíciót és posztot felszámolt, és összesen egy kézbe, a saját kezébe helyezett mindent láthatóan is, tehát már nem csak titokban! Azért is lelkendeztünk, hogy orbánpatkány görény ELMEBETEG összesen kettő darab embernek adta saját alvezéreként az összes titkosszolgálatot és a belügy- és honvédelmi minisztériumot! Mert így nem kell külön magyarázni a hülyéknek sem, és minden bizonyítottan összesen 3 patkánynak kell felelnie! Tehát az ÉLETFOGYTIGLANJUK BEVÉGEZTETETT!

 7. Azt a sokkos gyilkos, mindenféle népirtáson vigadozó férget, amit már sokszor kizártunk az Életből, és sokszor feljelentettünk orbánpatkány görény viktornál és európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusánál, pintér görény sándornál, és amit most is töröltünk (miközben mindenütt megvan, ahogy szoktuk), irtsátok ki családostól.

  Ahogy minden titkosszolgálatnál megvannak az adatai, és éppen sokan nézik a moslék pofáját, mivel már annyi bűntettet követett el, hogy a törvények régen kötelezővé tették, úgy fogunk kompromisszumok nélkül családostól megtorolni azokon, amik a parancsot megtagadták, és nem kezdték el a szokásos betegségekkel irtani a családot és a patkányt.

  orbán és bandája gaztettei szükségessé tették az anarchia és a káosz állami férgeinek likvidálások sorozata útján történő eltörlését.

 8. mikor jön már újabb bejegyzés???

  • Kedves Kommentelő: A HÍRHÁTTÉR azért hagyta a blogot a rendőrbűnözésről stb. szóló FILM publikálása állapotában, hogy mindenki, aki az ellenünk folytatott házkutatások stb. ügyében a Molnár F. Árpád Főszerkesztővel jegyzett Blogra lép, azonnal orbániáda pokoli átlátható és menthetetlen bűncselekményeinek abszolút és halmazati bizonyításába hulljon.

   Jelenlegi, a BETILTÁSIG átmeneti HÍRHÁTTÉR-Főoldalainkat ajánljuk: http://hirhatter.bplaced.net/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: