A világ Legfőbb Echelon-Tanúinak és minden magyarok Legüldözöttebb Újságíróinak levele Szaúd-Arábia királyához és a szaúdi titkosszolgálathoz! Az Emberiséggel ellenséges válaszreakciók előzetes ismerete miatt továbbá FELJELENTÉSKÉNT!

2011-10-05.
! A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA !

[Elküldve Szaúd-Arábia magyar stb. szerveinek, Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, a miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]

A világ Legfőbb Echelon-Tanúinak és minden magyarok Legüldözöttebb Újságíróinak levele Szaúd-Arábia királyához és a szaúdi titkosszolgálathoz! Az Emberiséggel ellenséges válaszreakciók előzetes ismerete miatt továbbá FELJELENTÉSKÉNT!

   1. Igaz-e a hír, miszerint a szaúdi király, Abdulláh bin Abd al-Azíz Ál Szaúd és a magyar miniszterelnök, Orbán Viktor felelősséget vállaltak az egymás államában folytatott újságíró-üldözések és kiterjedt sajtócenzúrák biztosításában, folytatásában és az e célú összefogásban?

2. Igaz-e, hogy a szaúdi király (akinek családja, a klán 1932-es hatalombitorlása óta tartja despotizmusban Szaúd-Arábia teljes lakosságát, amelyet a klán saját magáról nevezett el!) biztosítékot adott Orbán Viktor terrorista tömeggyilkos magyar miniszterelnöknek a magyar miniszterelnök által eltussolt polgári és állami utasszállító, valamint katonai repülőgépek elleni merényletek (mint pl. a Hercules, Air France 447, Delta Northwest, Jemen Air, Kaczyński) eltussolásában és a tényfeltárók szisztematikus üldözésében, továbbá a lehetőségek szerinti meggyilkolásában!

3. Milyen további keretszerződések kerültek bármiféle megfogalmazásra a további, ezt követően tervezett és végrehajtásra kerülő polgári és állami utasszállító és katonai repülőgépek megsemmisítésére (hiszen az előbbiekből feltétlenül következik, hogy lehetetlen úgy tárgyalni, hogy valamiféle keretszerződés ne került volna realizálásra!)?

4. Szaúd-Arábia terrorista királya (akinek országában sem alkotmány, sem demokratikus választások nem léteznek) milyen további intézkedéseket tervez a magyar tudósok, kutatók és feltalálók eddigi szaúdi királyi családi gyakorlatnak megfelelő politikai gyilkosságok vonatkozásában? Az olajat kiváltó alternatív energiahordozókat felfedezett és annak világpiacra dobása küszöbén álló magyar tudósok meggyilkolásában kiemelkedő, máskor szervező és végrehajtó szerep jutott a királyi maffiaklánnak és a bűnöző terrorista tömeggyilkos szaúdi királynak. Közismert és ügyről ügyre a sajtóból nyilvános továbbá, hogy a csekély súlyú magyar fejlesztéseknél, amikor bárki magyar olyan találmányt mutat be, amely csupán előre lépés az olajat kiváltó alternatív energiahordozók alkalmazásában, rögtön Magyarországon terem a király valamelyik mágnása, aki nem anyagi segítséget, hanem széles és látványosan sunyi vigyorgó érdeklődést tanúsít, miről van szó, s hogy a feltalálók mutassák be találmányukat. A rosszindulatú cél minden alkalommal azonnal tetten ért, ahogyan Orbán Viktor minden eddigi bűnöző miniszterelnökhöz képest elszántabb háborút folytat minden az Emberiséget szolgáló tudományos kutatás és tényfeltárás (amelynek koronája A HÍRHÁTTÉR!) eltitkolására, letörésére, betiltására, eltussolására, üldözésére, az Emberiségvédelmi Közösségek és erők megsemmisítésére! Hogy merészel ehhez a szaúdi király nemhogy asszisztálni, de a Sátán szövetségére lépni! HOGY MERÉSZELTED!!!

5. A szaúdi király, Abdullah Bin Abd-Al Szaúd letett-e arról a csak sajtóban nem publikált, mégis gyakorlatilag nyilvános tervéről, hogy felrobbantsa az izraeli El-Al utasszállító repülőgépét? Ha most éppen letett erről a szándékáról, minek a hatására és mennyi időre; ha továbbra is tervezi, számoljon be nekünk ennek részleteiről!

6. Mi az oka annak, hogy a világ leghírhedtebb terrorista állama, Szaúd-Arábia, ahonnan Oszama bin Laden és terrorista vezetői származnak, és akik 2001 szeptember 11-e után is Szaúd-Arábia királya és terrorista társai fedezékében szervezkedtek tovább, tehát hogy eme Szaúd-Arábiát az Egyesült Államok nem támadta meg és nem döntötte meg (amely Szaúd-Arábia a világ egyik leginkább Keresztyénüldöző terroristaállama is!), a nők tömegeit halálra ítélő fasiszta terrorista Ceausescu-államát, sőt, még az USA meg is köszönte a segítséget, miután a WTC napján New Yorkból nagy sietve és akkor még csendben repülőgéppel kimentette a királyi családot és követeit! Amikor bizonyított, hogy Szaúd-Arábia meghatározó volt a 2001-es merénylettömegek szervezésében is, miképpen lehet, hogy Irak megbuktatására került sor, de a szervező és pénzelő amero-Szaúd-Arábia érintetlenül maradt, most pedig minden idők egyik legnagyobb bukása előtt álló tömeggyilkos terrorista politikusával, Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel szövögeti a hosszú távú fasiszta politikai és gazdasági maffiaszövetségeket, ahogyan Orbán Egyiptommal tette, kb. 24 órával a pánarab forradalom kirobbanása előtt!

7. Mi a véleménye Szaúd-Arábia királyának azon terveinkről, miszerint – látva az óvilág szodomai őskövületeinek halálos megdermedését és tébolyult önpusztító ámokfutását, amellyel minden elkerülhetetlen ellen összefogott – Guantanamót ismét világszerte kiterjesztve, a most regnáló, az Emberiséggel ellenséges politikai vezetők és családjuk elszállásolására, kihallgatására és tetteik okának, terrorista kapcsolati rendszerüknek és motivációk feltérképezésére akarjuk realizálni, s hogy ebben természetesen benne foglaltatik Szaúd-Arábia Keresztyénüldöző és nők elleni tömeggyilkos fasiszta, repülőrobbantó terrorista rezsimének királya és a király bin ladeni családja is!

8. Milyen módon kapcsolódik az USA és annak vezetése, valamint a CIA a világhírhedt terrorista tömeggyilkos magyar miniszterelnök, Orbán Viktor és a terrorista szaúdi király találkozása megszervezéséhez, és milyen szerepet vállalt Barack Obama és a CIA a világszerte felrobbantott és megsemmisítésre kerülő utasszállító stb. repülőgépek ügyeinek és botrányainak eltussolásában és a tényfeltárók üldözése biztosítási szándékában? Lehetetlennek tartjuk, hogy Barack Obama, továbbá Leon Panetta és David Petraeus CIA-igazgatók halmazati szervezése és hozzájárulása nélkül a magyar miniszterelnök és a szaúdi király találkozójára sor kerülhetett volna ebben a csak a lakosság számára nem tudott világválság-helyzetben! Amikor mindenki tudja, csak a mindig, mindenből kirekesztett lakosság nem, hogy a Világtörténelem legnagyobb kulturális és civilizációs bombája bármikor felrobbanhat!

9. Hogyan lehetséges, hogy a minden főbb tekintetben a világ legfőbb Tényfeltárójaként Regnáló HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Szaúd-Arábia diplomáciai szervei, nemzetközi képviseletei és titkosszolgálatai számára elküldött töménytelen mennyiségű, a magyar miniszterelnök és terrorista társai tömeggyilkosságairól és Emberiség elleni, valamint apartheid bűntetteiről szóló levelek, Filmek, Felhívások, Felszólítások és Feljelentések következtére Abdulláh bin Abd al-Azíz Ál Szaúd szaúdi király személyes találkozóra delegálva a magyar tömeggyilkos miniszterelnököt, hirtelen összeborulva a bukott tömeggyilkos despota egyiptomi Hoszni Mubarakhoz hasonlóan hosszú távú bűnügyi politikai és gazdasági maffiakapcsolatokról kezd el ábrándozni! Továbbá!: mivel magyarázza a szaúdi király a Bizonyítékaink dömpingje ellenében végzetesen tanúsított BŰNPÁRTOLÁSÁT, és mire hivatkozva véli, hogy elkerülheti egy nemzetközi emberjogi bíróság elé állítását, valamint Szaddam Husszeinhez hasonló kivégzését, nyilvános felakasztását, ahogyan a nőket köveztette halálra Emberiség elleni fasiszta tömeggyilkos bűnözőként, családja pedig azóta, mióta a félszigetet elfoglalva saját magáról nevezte el, mintha a román despota Ceausescu Romániát átkeresztelte volna Ceausesciának! HOGY MERÉSZELTED!

10. Egyetért-e azzal Szaúd-Arábia tömeggyilkos terrorista amerikai királya, hogy ezt követően minden Szaúd-Arábiában (autóvezetésért, nyilvános felszólalásért stb.) halálra kínzott és a király vezetésére (az összes kivégzés ilyen!) meggyilkolt nőre egy amerikai terrorizmust pártoló szaúdi királyi sarj és családtag brutális guantanamós megkínzása, csonttörése, csonkítása és halálra verése, halálra sokkolása, az arab Guantanamó roppant kedvelt gyakorlatához ISTENHATALMI és Interaktív Illuminátusi módon igazodva, tehát kultikusan az imádkozásra való térdeit ripityára, majd pépesre zúzva jusson, terrorista kapcsolatai és élete gaztettei nyugati és keleti demokratikus állami gyakorlatának kiaknázása mentén. Amennyiben Szaúd-Arábia maffiacsaládjának feje, a király nem ért egyet azzal, hogy családja terrorista tagjaival is így kell leszámolni, megkérdezzük, hogy-hogy nem, hiszen mindenki napi bevett gyakorlata ez, igaz, eddig kimondottan ártatlan civilek és a szaúdi-amerikai terrorizmus áldozatai ellen volt foganatosítva! Annál is inkább illő, hogy a Világtörténelem Legjelentősebb Reformjaihoz ne csak 1789 hulláma, hanem annak szorzata, sőt, hatványa jusson! Hogy mindenki Megtudja, mi jár azoknak, akik az Emberiség testi és lelki bukásának egész életükben szolgáltak, és az utolsó pillanatokban is a Világtörténelem legocsmányabb és legsötétebb hóhérjaihoz álltak, amilyen orbán viktor magyar miniszterelnök, a terrorista tömeggyilkos JÚDÁS és fasiszta despota antikrisztus volt!

Válaszaikkal a +36/30/919-6386-os telefonszámon, a hirhatter-multimedia@gmail.-com címen, és/vagy személyes találkozók formájában keressenek!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA
2011.10.05., Budapest (Bp.), Magyarország (Hungary)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 október 8..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: