ORBÁN VIKTOR KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSÉNEK ÉS GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE! (KÍNA: VEN-CSIA PAO!)

2011-06-30.
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA!

Az ugyancsak pár perc leforgása alatt kelt FELJELENTÉS Eredetije (apró grammatikai, azaz nyelvtani) pontosításokkal!

Tárgy: ORBÁN VIKTOR KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSÉNEK ÉS GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE! (KÍNA: VEN-CSIA PAO!)

ORBÁN VIKTOR GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE!

FELJELENTÉS az összes hatóságnak, bel- és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatnak, külföldi diplomáciai szervezetnek stb., továbbá Küldemény Ven-Csia pao kínai miniszterelnöknek és a kínai titkosszolgálatnak!

Mivel orbán viktor magyar miniszterelnöknél és ellene számos életellenes bűntettben, összesen több ezer FELJELENTÉST tettünk, így amikor orbán viktor azzal szembesült, hogy A HÍRHÁTTÉR Filmjeinek és Cikkeinek összesen kb. ezreiben folyamatosan tiltakozunk a népirtások ellen, legfőképpen a hitleri fasiszta és a sztálini, kommunista rendszerek népirtásai, valamint az ezekkel szorosan összefüggő állampszichiátriai bűnözés (Holocaust) ellen, így tóth tamás budapesti rendőrfőkapitány aláírásával házkutatást tartott és büntetőeljárás keretében fegyveres erőkkel elhurcolta A HÍRHÁTTÉR Keresztyén Alapító-Főszerkesztőjét, továbbá 100%-ban BETILTOTTA A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA összes Filmjét, Riportját, Cikkét, Tudományos és Oknyomozó, Tényfeltáró Alkotását stb.! Orbán Viktor – akinél már e házkutatása és azóta is ugyanebben az ügyben göngyölt újságíró-üldözése tárgyában is összesen legalább 500-900 FELJELENTÉST tettünk – azzal vádolta meg a Molnár F. Árpád Főszerkesztő, Project-Főkoordinátor Urat, hogy mivel tiltakozik a hitleri nácizmus és a sztálini tömeggyilkos rendszerek népirtásai ellen, ezért hitlerista és sztálinista eszméket terjeszt! Így az eljárás – melynek célja politikai gyilkosság – kiterjesztendő, és a megfélemlítés, elrettentés, zsarolás, elhallgatás, fegyveres elhurcolás, százezres menet közbeni bírságok, népirtás, betiltás, újságíró- és keresztyénüldözés stb. megannyi eszközével továbbra is élni kell! – summázta határozottan beteges gondolatait és téves eszméit orbán viktor, Ven-Csia pao kínai miniszterelnök bűnszervezeti társa, Európa Leglátványosabb Elmebetege.

Ezt követően orbán viktor – akkut és kiterjedt, növekvő ELMEBAJA folytán – magyarországra hívta Ven-Csia pao kínai miniszterelnököt, akit a titkosszolgálatok a burmai lakosság elleni népirtás és az ezzel előre rend sechuani rekordföldrengés kapcsán már az egész bolygón jól ismernek (bocs’ a szándékos képzavarért; a titkosszolgálatok értik). A kommunista népirtó fasiszta állam vezetője, Kína 1 milliárd lakosának elnyomója és üldöző despotája népirtásai elleni tiltakozásból, és a magyarországi kínai és tibeti lakosok védelmében, valamint Kína teljes lakossága szabadsága érdekében a Molnár F. Árpád által tett FELJELENTÉSRE és Kínának a HÍRHÁTTÉR általi közvetlen megkeresésére válaszul orbán azonnal felkereste a budapesti, VIII. kerületi, nála úgy félezerszer FELJELENTETT rendőri bűnszervezet által a Főszerkesztő Urat, és megfenyegette, hogy ha nem hajlandó engedelmes állampolgárhoz hűen a fasiszta és sztálinista vádakkal elmeorvoshoz fordulni (amiben egyébként hivatalosan úgy szövegezik meg az álszakértést, hogy a Molnár F. Árpád Úr mennyire volt képes felmérni fasiszta és sztálinista bűncselekményeinek súlyát és következményeit), akkor az ügyészség 100 ezres bírsággal fogja súlytani minden magyarok legnagyobb és legüldözöttebb kínai és tibeti jogvédője címére máris szinte evidens elsöprő fölénnyel befutó Molnár F. Árpádot, és (további orbáni megtorlásként) ismételten elrendeli az Emberjogvédő Keresztyén Újságíró és Dokumentumfilm-Rendező, valamint zeneszerző fegyveres állami “rendőrség” (politikai orbánpolitikai bűnszervezet) általi erőszakos elhurcolását!

orbán viktor maffiakoncepciója a régi, és konvergensen pekingi mintájú is!:

1. Bevádolni az Emberjogvédőt egy olyan bűnüggyel, amiről mindenki látja, hogy politikai bűnszervezet koholmánya, melynek élén orbán viktor áll.

2. Kimondani a bűnösségét a rendőrség és az ügyészség által olyan bűncselekményben, amiben nem az elkövető, hanem a FELJELENTŐ volt!

3. Az állam által kirendelt, a rendőri és az ügyészi bűnszervezettel naponta együtt dolgozó, orbán által fizetett gazságügyi elmeszakértő kimondja a nem létező bűncselekményben a nem-elkövető nem létező bűnösséget, és kiállítja a már ez ügyben is akkorra már sok századik, pekingi típusú és színvonalú hamis dokumentumot, ezúttal arra, hogy az Emberjogvédő olyan súlyosan nem normális, hogy képtelen volt belátni hitlerizmusa és (nyilván pekingi) sztálinizmusa bűncselekményeinek szörnyű súlyát és társadalomra való veszélyességének következményeit!

4. Mivel nem volt képes belátni bűncselekményeinek szörnyűségét, mennyit árt ezzel a társadalomnak (és – idézve a magyar antikrisztust, azaz orbán viktort -: mennyit ártott ezzel orbán viktor állami céljainak), így nem szabad bíróság elé engedni az ügyet, hanem bűnös és kész, bírósági tárgyalás éppen úgy nem kell, ahogyan Pekingben sem, hanem súlyos fasiszta és sztálinista elmebajára hivatkozva el kell rendelni leszázalékolását és kényszergyógykezelését.

Ven-Csia pao kínai miniszterelnök súlyosan ELMEBETEG barátja és terrorista bűntársa minden idők leglátványosabban és a nyilvánosság előtt folyamatosan bukott bűnszervezeti maffiaperét, ámokfutását folytatja. Senki bűnöző, aki normális (tehát “csupán” pszichopata, azaz “csupán” súlyosan személyiségzavaros) nem követ el olyan bűntetteket, nemhogy azok láncolatát, amikbe azonnal bohócként, sőt, a világ bohócaként és idiótájaként megbukik! Egyetlen bankrabló sem áll ki a kamerák elé azzal, hogy ‘ide nézzetek, most kamerák előtt bankokat rabolok, és közben aláírom, hogy én voltam az elkövető, bru-ha-ha!’ Aki ilyet tesz, az nyilvánvalóan elmebeteg, aki ezért nem képes felmérni és belátni tetteinek súlyát és következményeit! Sem magára, sem környezetére, sem senki másra nem képes vigyázni, sőt, ellenkezőleg! Aki ennyire tébolyult és ámokfutó, veszélyes az Egész Emberiségre! Látható, miért is került ide Ven-Csia pao, hiszen ha orbán viktor nem lenne ELMEBETEG, bizonyára nem próbált volna az omega-kódú sechuani despota – sok egyéb mellett a Mubarak-orbán-tervekre egy nappal kitört pánarab forradalom láttán – egy ilyen katasztrófahullámú világtörténelmi ELMEBETEGGEL hosszú távú frigyekről ábrándozni, hanem legalább messzire elkerülte volna, mint legyengült immunrendszerű sechuani hanyatló idióta tömeggyilkos a pestisest! Hogy Ven-Csia pao mégis idejött, aztán támadásra uszította ELMEBETEGÉT, orbán viktort, egyértelműen mindkét kormányfő, mégpedig azonos hátterű növekvő ELMEBAJÁT Kontesztálja, azaz Bizonyítja!

A): Mivel orbán viktor összesen cirka ezer FELJELENTÉSÜNKBŐL és tengernyi Cikkünkből, Filmjeink tömegeiből arra a következtetésre jutott, hogy mivel a Molnár F. Árpád Úr tiltakozik a hitleri és sztálinista népirtások ellen, ezért hitlerista és sztálinista, így alaposan gyanítható, hogy orbán viktor súlyos, előrehaladt és krónikus schizophreniában, azaz lélekhasadásos, tudathasadásos elmebetegségben szenved. Így elmeorvosi vizsgálata és gondokság alá helyezése szükséges és indokolt.

B): Mivel orbán viktor saját állami céljaira hivatkozva teljes egészében negligált és ellenségesen, gyűlöletre, továbbá állami bűncselekmények sorozata elkövetésére bujtogatva és uszítva radikális katonai és fegyveres ellenségességgel lépett fel Kína 1 milliárd lakosa (az Emberiség egyhatoda!) és Tibet teljes lakossága alapvető élet- és túlélési jogai képviselete ellen, így nem csak az Emberiségre kiemelkedően és meghatározóan közveszélyes és súlyosan kórosan abnormális, érzelmi és indulati instabilitása, súlyos bűnöző alkatú pszichopátiája meghatározó, de határozottan karakterizált krónikus és akkut, paranoid jegyekkel ömlesztett tudathasadásos elmebetegsége is markánsan explorálható!

Mindezekre tekintettel kezdeményezni kívánjuk orbán viktor magyar pekingi pszichiátriai és tibeti megszálló terrorista kormányfő munkaköréből való azonnali felmentését, továbbá sürgősen pártfogó felügyelet és gondokság alá helyezését! Kiemelt közveszélyességére és egyre súlyosbodó és látványosan akkut elmebajára tekintettel – a szakirodalmat is idézve – gondnokság alá helyezése és kényszergyógykezelésének elrendelése akkut, szükséges és indokolt.

Molnár F. Árpád (ELI) Project-Főkoordinátor
Soós József Úr (Titán) Főmunkatárs
és az ELMEBETEG orbán viktor által Egészében BETILTOTT, szinte kizárólag Keresztyénekből álló HÍRHÁTTÉR-Munkatársak és Művészek Újságíró-Közössége
2011.06.30., 18:44 óra; Budapest, Hungary

orbán viktor sajnálatos ELMEBETEGSÉGE és gondokság alá helyezése tárgyában a kínai kommunista párt, orbán viktor szegény családja és orbán nyomorult, végzetesen eladósodott bűnszervezetei az alábbi címeken keressenek!:
hirhatter.multimedia@gmail.com ; sosjzsef09@gmail.com ; +36/30/919-6386 ; +36/20/298-9546

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 október 8..

Egy hozzászólás to “ORBÁN VIKTOR KÉNYSZERGYÓGYKEZELÉSÉNEK ÉS GONDNOKSÁG ALÁ HELYEZÉSÉNEK KEZDEMÉNYEZÉSE! (KÍNA: VEN-CSIA PAO!)”

  1. A MEGÁLLAPITÁS NAGYON HEJES. Dr Hazai Lészló.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: