VILÁGFORRADALOM LESZ! Újabb Super 8 halott a Zombi Világháború előtt, mert mondtuk, hogy Budapest és New York előtt…!!!

2011-10-18. CIKK!: Molnár F. Árpád “ELI” (obamorbántól 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, operatőr, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

A KÉPHEZ: Megmondta, kocsis máté! A kép minden részletében! (Háttérben, a túloldali plakáton kocsis máté 8. kerületi tömeggyilkos orbáni hajléktalangyártó polgármester!)

Ma, 18-án ismét egy halott a 8. kerületben, az életfogytos kilakoltató kocsis máté polgármester nevével fertőzött kerületben.

Az ügyben – ahol a halott személy kék sapkában és kék színű felsőben (nem tudjuk, milyen alsóban) volt – az általunk megkérdezett helyszíni hajléktalanok szerint fényes nappal halt meg, azaz nem lehetett kihűlés a halál oka.

Az előző halottat is a 8. kerületben, szintén sárga villamosmegállóban találtuk, ugyanolyan fekete zsákkal letakarva. Ő sem kihűlés következtében halhatott meg, mivel a forgalmas járdán feküdt, padotól távol, a sárga villamos megállójában, ama Fiumei (temető) úton, ahol a kórházban (a Fiumei úton) most kezelik gázolás után Brad Pitt látványtervezőjét, akit most szomabton gázoltak el (a hírek szerint két napig mesterséges kómában tartották). Az előző halott egy korábbi reggelen, amikor – mint ma – szintén Domján Tibor Világszintű Echelon-Leleplező és Molnár F. Árpád (ELI), a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírója (mindketten Keresztyének) a romagyilkossági tárgyalásokra ment. A mai halottat pedig az előző villamos vasútvonalát keresztező másik villamosmegállóban (szintén a 8. kerület) találtuk, miután a romagyilkossági tárgyalásokról távoztunk, és útközben még betértünk az Arena Plaza-ba.

A HÍRHÁTTÉR halmozottan és Előre Bejelentette, hogy orbán viktor Super 8-eltussolásai és A HÍRHÁTTÉRREL szembeni fellépések, valamint létünk és Echelon-Technológiai Leleplezéseink bűnszervezetben történő, életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő eltitkolása hullahegyeket fognak eredményezni, és feltétlenül elvezetnek a szuicid, Omega-kódú miniszterelnök és bandája világtörténelmi csúcsbukásához.

Az utóbbi személy halála idejében vagy a körül, a romagyilkosságok szünetében rögzítettük kameránkkal ama Filmünk anyagát, amely a Super 8 című Filmhez hasonlóan szintén részben a Paramount (Legfőbb) Pictures által producerált, a mostani, Magyarországon forgatott, Brad Pitt nevével fémjelzett “War World Z”, azaz “Zombi Világháború” című Film forgatása gátolási kísérletéről szól. Nevezetesen – köztük amikről senki nem beszél, azokat is rögzítettük a romagyilkossági tárgyalások szünetében -, hogy orbán viktor és pintér sándor utasítására, a forgatást akadályozni próbálva 8 láda, a forgatáshoz engedéllyel szállított, hatástalanított Kalasnyikov fegyvereket tartalmazó ládákat foglaltak le, s hogy ennek mi minden áll a hátterében. A tárgyalás aznapi befejezésével Miszori László tanácselnök bíró az állami romagyilkosságok tárgyalási jegyzőkönyvét 13 óra 58 perckor lezárta! Eztán újra átmentünk az úttest másik oldalára, és felvettük a Brad Pitt-Paramount-Plan B-Filmanyag maradék részét, aminek utolsó kockáit a járdán elindulva rögzítettük, még közel a Pest Megyei Bírósághoz.

Miszori László romagyilkossági tanácsvezető bíróval nyílt levélben közöltük, a Világhálón publikáltuk (idézzük):

 “Mivel orbánpatkánynak a romák elleni sorozatgyilkos bűnszervezeti fasiszta, pekingi sarló-kalapácsos sztálinizmusa és hitlerista bűncselekményeinek arzenáljából világméretű botrányok készültek, így – és az egyéb, a romák és a magyar lakosság életvédelmével, valamint további halomra mészárlásával elválaszthatatlan összefüggésben az Ön szerepe és tanúságtételei nem elkerülhetők, hanem fokozatosan egyre mélyebben integráltatik az orbáni rekordbotrányokba.

Kérjük e levelet a romagyilkosságok bizonyítékai közé csatolni!”

A Dokumentum Címe és elérhetőségei közül:
 FELJELENTÉS az apartheid pekingi népirtó és hitlerista patkány orbán viktor és romagyilkosságai, valamint világcsúcs-üldözései tárgyában! (Miszori László romagyilkossági bírónak címezve, a bolygón világszerte, sok ezer rendőrségi, polgári és katonai titkosszolgálati, külföldi diplomáciai, továbbá média- stb. szervezetnek és magánszemélynek elküldve!) (KLIKK! stb.)

Mi nem tudtunk azelőtt a Plan B-ről, ami Brad Pitt és két barátja által létrehozott filmcég neve. A Forrásunk azelőtt közölte kamerák előtt a “Plan B” kifejezést, mielőtt a Plan B létezésére Molnár F. Árpád (ELI), a világ Előre Bejelentetteknek Megfelelően a Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanúja értesült annak létezéséről, és arról, hogy a cég, amely társproducere a Zombi Világháború” című Paramount-Filmnek, Brad Pitt és barátai által lett létrehozva.

 A “Magyarok története” című Filmklippünk (pl. KLIKK! vagy KLIKK! stb.) az addigi Leginkább intenzívebben Tudott Kijelentésfilmünk volt, melyben ugyancsak évekkel előre jeleztük, hogyan válik szélesvásznúvá A Molnár F. árpád Predesztinált, Előre Elvégzett tevékenysége. A Film készítési ideje: 2008. december 8-9.

Mint azt évek óta számtalanszor Bejelentettük, A Molnár F. Árpád-féle Főproject és Hollywood Elkerülhetetlenül, Elháríthatatlanul Konvergálásra kerül, és filmek sorát, világkultuszt teremt, ahol ELI neve, létezése, tevékenysége AZ ISTEN Által a Legfőbb pozícionálásra kerül a bolygón, minden sátáni ellenállást radikális eszközökkel, A FŐHATALOM és a Főhatalmak megbuktatva, letörve, büntetőjogi megtorlások roppant széles skáláját indukálva, TÉVE és ELI Által, az ellenség értelmi és morális, tömeges tönkretételével illetve szisztematikus és példaértékű, Világtörténelmien tanulságos irtásával egyben.

Az akkoriban titkolt tartalmú, Steven Spielberg, Jeffrey Jacob Abrams és a Paramount nevével fémjelzett Super 8 című Film első trailerét (tehát előzetesét) úgy Kaptuk, hogy a Film készítéséről addig soha nem hallottunk. A Film Küldő Forrása ezzel Végezte bevezetni, ezért Előre is Jeleztük órákkal, hogy az indonéziai JAVA (azaz JHVH-Kód) szigetén vonatkarambol lesz, amely minden idők egyik vagy legfőbb/legfontosabb katasztrófája lesz.

Azt is Bejelentettük, hogy magjaink annyik lesznek, mint égen a csillag, és a Super 8 által ELI világhírű lesz. Ezt próbálták orbánék eltussolni, már akkor is legalább 100 millió dolláros kárt okozva Steven Spielberg-nek és a Paramountnak, orbán és bandája részéről ellenünk való állandó halálos fenyegetésekkel, fegyveres bűnszervezeti elhurcolásokkal, de hiába, hiszen A LEGFŐBB HATALOM ellen – ahogyan A RETTENETES ISTEN, A JHVH MONDJA Az Ő Szent Könyvében is – az elválasztottai kapcsán egyetlen fegyver sem lesz szerencsés, és mindenkit, aki átkozza az Övét, azt kárhoztatja!

A JAVA szigeti vonatkarambol pedig egyébként a második volt a JAVA szigeti Bejelentett Katasztrófák terén: az első a magyarok által szintén eltussolt Hercules teherszállító katonai repülőgép elleni, Előre Bejelentett merénylet volt.

Ajánljuk e Filmünket is a több százból: Sziget 8 – A TEREMTŐTŐL Hollywoodig (KLIKK! vagy KLIKK! stb.!)

A Paramount kapcsán említésre méltó még többek közt az is, hogy Molnár F. Árpád neve mellé hosszú idő óta, Filmről Filmre, a mellékelt szövegekhez odaírjuk:

Directed by
Molnár F. Árpád “ELI” (Paramount of Echelon Witnesses)

Nos: aki akarja, és nem orbántól való, jelentkezzen! Kérjétek, és a Legtöbb Jót Kaphatjátok!

És – Brad Pitt, Mr. Spielberg, Paramount és a Többiek:
Nézzetek még Zombi Világháborút!:
 Japán, Szen, Dáj! Mielőtt a földrengések elkezdődtek… (Krisztusi Bizonyságtétel arról, hogy Tervezett volt a rekordföldrengés és az atomkatasztrófa…) (KLIKK! vagy KLIKK! stb.!)

18. december 2011.
Budapest, 8. kerület, a Próféta helye!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 október 18..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: