Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás?

Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás? (16:08.88 perc)
A HÍRHÁTTÉR FILMJE BY
– Molnár F. Árpád “ELI”
(Keresztyén, Filmrendező, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)
– Angela Trianglar “Musica”
(zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
– Domján Tibor
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Leleplező)
– Emma Paradigma
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
– Soós József “Titán”
(Keresztyén, Echelon-Tanú)
– Nagy Sándor “Naleksz”
(Keresztyén, Filmrendező, Echelon-Tanú)

és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

A Film világszerte feltöltve és terjesztési folyamat alatt.
Látható pl.
erre a feliratra klikkelve vagy ezekre a szavakra kattintva. Forrásoldalát – a fasiszta terrorista obama-orbán rezsim újbóli betiltásáig eme – jelenleg pl. itt keresheti:
http://hirhatter.bplaced.net/jelenesek_konyve.htm

A Filmhez főképpen az alábbi szöveg került terjesztésre:

CÍM: Jelenések Könyve: Van-e benne hamisítás? (16:08.88 perc)

Zeneszerző: Molnár F. Árpád “ELI”
1. 110825/1. Introduction
2. 110825/5. Az Ötödik
3. Mentalista és más halálos létformák az ISTEN halhatatlanjainak kerti fontánájában (K.6.)
4. Templomi versenydallamok (Impromptu)
5. …és további műveiből

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Tényfeltár: Molnár F. Árpád “ELI”
(obama, orbán, a CIA és az általuk médiapropagált extrémfasiszta antikrisztus sátán-tenyészet által 100%-ban BETILTOTT, politikai üldözött Keresztyén (tehát keresztény) Filmrendező, A Legnépszerűbb Roma Jogvédő, A Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ) alapító-elnöke, a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)


Operatőr:
Domján Tibor
(obama, orbán, a CIA és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)


További Munkatársak:
Angela Trianglar “Musica” (BETILTOTT, minden hozzáférhető műveit végleg elkobzott zeneszerző, zenetanár, Echelon-Tanú)
Emma Paradigma (Keresztyén, Echelon-Tanú)
Soós József “Titán” (a fasiszta sátánrendszer által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén, Roma Jogvédő, a világ egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
Nagy Sándor “Naleksz” (a Júdásfasiszták által 100%-ban BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Roma Jogvédő, Filmrendező, Világszintű Echelon-Tanúja)
és további, az antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

Zenei Szerkesztő és Rendezte:
Molnár F. Árpád “ELI” (Paramount of Echelon Witnesses)

Felvétel: 2011.11.14., 8.kerület, Budapest, Hungary,
Készült:
2011.11.17. és 19., 8.kerület, Bp., Magyarország (Hun)
Premier: 2011.11.19.
hirhatter.com (Orbántól 2011.02.17-én a magyar népirtó [Btk. 155. § (1) b), c), d)] tarhely.eu-n keresztül, a BRFK óhajára hivatkozva BETILTVA, MEGSEMMISÍTVE MINDEN BIZONYÍTÉKOT! A Keresztény HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelyén ugyanúgy náci és sztálini népirtások propagálása hamis vádjával, 2011.03.07-én szintén BETILTVA! A helyére az atw nevű terrorszervezet egy hiányos öltözetű nagy babiloni szajha-reklámot helyezett e felirattal, csupa nagybetűkkel!: “ISMERJE MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!“)

A Filmben olvasható feliratokból:
DOMJÁN TIBOR, obama-orbántól és antikrisztus tenyészbandájától 100%-ban BETILTOTT Keresztyén emberjogvédő, Világszintű Echelon-Leleplező.

A 8-as Prófécia 2000 évig titok volt!
*János Evangéliuma 8. Fejezet*

A 8-as Prófécia! Azért 2-szer, mert Meglesz hamar!

magyar lászló tömeggyilkos pszichiáter főleg orbán bérgyilkosa volt!

Az obama-orbán-vonista Júdásfaj által BETILTOTT Keresztyén HÍRHÁTTÉR főoldala!

Kezdettől Kísérik ELI-t! Jelek, sokkal a Super 8 Film előtt!
Operatőr (Kapta): ELI

Az 1+3 = Az 1+888:
ELI + 888 !
Camera: ELI

Az 1+888, azaz a 8888!
Camera: Molnár F. Árpád “ELI”
(A próféták Tudják, mit kell filmezni!)

Tudta, hogy 2-szer kell ráközelíteni, mert Hamar Meglesz!

Ez egy atom. “Minden” ebből épül fel. Látható, hogy szilárd pontja sincs! A szilárd halmazállapot csupán illúzió! Érintéskor is száguldó, pörgő, keringő energiák kölcsönhatásáról van szó! AZ ISTEN LÉTEZIK!

Magyar égbolt, 1989: A Világrendszer-váltás küszöbén

ELI ki :
Máté: 16.Rész 18-19.!
János: 8.Rész 3-12.!
János Ev. vége: 21.Rész 19-25.!
Jelenések: 6.Rész 5-6.!
Máté: 27.Rész 45-47.!
Máté: 17.Rész 10-11.!
Márk: 9.Rész 11-12.!
Máté: 18.Rész 6-7.!
Márk: 9.Rész 42.!
Lukács: 17.Rész 1-2.!
Máté: 24.Rész 41.!

A BETILTOTT TÚLÉLÉS! A BETILTOTT ÁLDÁS!

HÍRHÁTTÉR! AZ ÁLDÁSBÓL LETT BORZALOM! Az orbánfajt…!

A FILM ÉS A HÍRHÁTTÉR (EMBERISÉG) FŐLEG BELFÖLDI ELLENSÉGEIBŐL: Apáthy István László (BKV,AVH), Bajnai, Balajti László+Laborcz Sándor (NBH-ig), Baltay Levente (KBH-ügyvéd), Bencze József, Dávid Ibolya, Dávid Károly (Bács rfkap), Kurimay Tamás (MPT-ig), Domján László+Kovácsics Ferenc (KBH-ig), Fehér Zsuzsa+nagy zoltán orbáni tömeggyilk. híri-gazgató (Hír tv), Orbán Viktor, Fürcht Pál+Ihász Sándor (polt sátánügyészei), Gergényi+Tóth Tamás (Bp.rkap), Gillyné Malkócs Angéla (Kmét főbíró), jovonk.info (náci), Varga Éva+Horváth István (Kmét ügyész), Gyöngyösi Zsuzsanna (FÚSZ-elnök), Kelemen Oguz+Keller Éva+Kiss Lajos+Gibiszer Éva+Szűcs Attila (iü.elm.szak), Hende, Szilvásy György+Ficsor Ádám+Juhász Gábor (titokmin), Karasz Csaba (Kmét rkaphely), Andy Vajna, Kopasz Zsolt (Kmét főügyész), Kounalakis (USA-nagykövet), Kovács Krisztina (PKKB-bíró), Kovács Tamás+polt péter (legfőbb ügyész), kurucinfo, Madarász Károly (KFH-ig), MATISZ (sokk.gyilk.echelonista pornómaffia), Gyurcsány, Obama, Metzinger Éva (jegyző), Vona+Pörzse+Szávay István+ Ferenczi Gábor+Gyöngyösi Márton+Márton László+Szegedi Péter (Jobbik), Kocsis Máté, Lévai Anikó, Michael Hayden+Leon Panetta+David Petraeus (CIA-ig), Medgyessy, MAZSIHISZ (2006, pszich.népirt, reprobb,sajtó- + Keresztyénüldözés!), Pigniczki Zsuzsa+bandája, Pintér Sándor, origo zrt.pornómaffia, Szabó György+Bognár Bálint (Sanoma), Széles Gábor+pindrochi nácijai, Tolnai utcai rendőrmaffia, Zombor Gábor (polgm), Németh Sándor, Orbán Éva, Sztrókay Eszter, Zsigó Tímea (nyomozó+bandája).

1 nappal 9.11., 2011 előtt
Camera: ELI
Buda / Pest, Hungary

És A 3, AKINEK Jelei, bármerre járunk…!

3

Majd függőleges egyenessé, s egy, a fordított Y-t formázva…!

ELI születésnapján (13-án) a Katowice melletti, előre jelzett lengyel repülő 4 halottal, alatta, egy vonalban két fővárossal…

A lencsében a vonal… Egy nappal 9.11. 2011. előtt…

A három terület földrajzi pontjai is precízek!: A repülőroncs kereken 3°00′-ra van Budapesttől, és kereken további 5°00′-ra Montenegro fővárosától. Ezek együtt kereken 8°00′-át tesznek ki!

Katowice után egy nappal (2011.11.14-én), délelőtt már összeütközött a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren két utasszállító.

Ugyanaznap, pár órára rá a szakemberek által lehetetlenszerűnek nevezett vontató csapszeg törése miatt még egy gép ütközött! A lendületben lévő gép nekiment a vontató járműnek. Előtte 10-20 év alatt volt összesen egy csekély eset, most pár óra alatt kettő!

A Bibliai Malomban Molnárok őrölnek búzát lisztté. Molnár Ferenc Árpád, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja az ország legfőbb hadibázisa mellett született… Ahogy a világ Echelon-Tanúinak jelentős része vagy hadibázison, vagy közvetlen mellette született…

Ugyanazon a napon a négy kecskeméti halottal járó karambol az 5-ös úton, amit kiskunfélegyházi sofőr követett el… Mindenki tudta az állami szférákból, hogy az üldözésünk miatt a széria. Mindenki tudta, aki nem a kirekesztett vágódisznó népből való volt.

Magyarország, mint sírgödör, a Világegyetem bűnözőinek gyűjtő-szeméttelepe!

3 3

Minden magyarok első és a világ legmélyebb HAARP-Filmjeit a Molnár rendezte! Ezért obama-orbán és a Vona-banda betiltásért és gyilkosságért őrjöng!

Minden magyarok első és a világ legmélyebb Echelon-Filmjeit ugyancsak a Rekordbetiltott HÍRHÁTTÉR bocsátotta ki! Így az Emberiség említett fasiszta ellenségei betiltásért és gyilkosságért őrjöngnek!

JÉZUS MONDJA: – Vagy az a tizenNYOLC, akire rászakadt a torony Siloámban, és megölte őket, gondoljátok, hogy bűnösebb volt a többi Jeruzsálemben lakó embernél? Nem, de azt Mondom: Sőt! Ha meg nem tértek, mindnyájan hasonlóan elvesztek! [Lukács 13:4-5.]

Minden európai idők legtöbb Echelon-Tanúja a Molnárt kereste meg! Obama-orbán és Vona antikrisztusok betiltásért és gyilkosságért őrjöngnek!

A világ Echelon-Tanúi gyakran hadibázison vagy mellette születtek. Ahogy a halmozottan Bibliai nevű Molnár F. Árpád Magyarország Legfőbb hadibázisa katonai lakótelepén, ahová mai napig be van jelentve, és akit A VILÁG LEGFŐBB ECHELON-TANÚJÁNAK TARTANAK!

Júdásoktól BETILTOTT HAARP-Filmjeinkből:
1. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
2. HAARP From 2011, és Több, Mint Delta-Kód!
3. Nikola Tesla, Babilon, S AZ ISTEN!
4. HAARP-project az Emberiség ellen
5. HAARP-álomban az egész bolygó

Molnár F. Árpád “ELI”, A Legfőbb Echelon-Tanú!

Az USÁ-ban még elnökválasztási kampányfilmekben is szóltak a totális elmekontrollról! A magyarok még évtizedekig sem tudtak volna róla, ha nem küld minket AZ ISTEN! Ahogy Megprófétáltuk: a magyar antikrisztus náci faj gyűlölettel üldözte az Igazságot!

Jóel Próféta Könyve (AZ ISTEN Szól!):
– … Kiöntöm A Lelkem minden testre, és fiaitok és lányaitok prófétálnak; véneitek álmokat, ifjaitok látomásokat kapnak. (…) És Csodajeleket Mutatok az égen és a földön…

Illés = Keresztelő János = Az e napokban előlépő Kulcspróféta!: Malakiás 4:5.!, Máté 11:13-15.!, Máté 17:10-13.!, Márk 9:11-13.!, Lukács 1:12-17.!

ELI a 8-as alakú Szent János szigeten (Adriai-tenger), Háromszögön, háromszögekkel…

Antikrisztus Júdásfaj AZ ISTEN és az Emberiség ellen!

Az obama-orbáni-jobbikos fasiszta Júdásfaj által BETILTOTT KERESZTYÉN HÍRHÁTTÉR tartalékhelyét is betiltották, ezt a nagy babiloni szajha kurvaképet téve a helyére, azzal: ISMERD MEG CSÁBÍTÓ AJÁNLATAINKAT!

Vannak, akik soron kívül vettetnek az örök szenvedésre, annyira szajha orbáni moslékok voltak!

ELI megáll a sírjuk fölött

Háttérhatalmi terror A HÍRHÁTTÉR Ellen!:
-2009.09.14.: Házkutatás, Bizonyítékelkobzás, Elhurcolás!
-2011.02.14.: Bp. rendőrkapitánya, Tóth Tamás aláírásával Házkutatás, Bizonyítékelkobzás!
-2011.02.17.: A HÍRHÁTTÉR hatósági megsemmisítése!
-2011.03.07.: Kihallgatások, amikben kényszervallatás ellenére sincs terhelő vallomás!
-2011.03.07.: Aznap A HÍRHÁTTÉR átmeneti tárhelye állami megsemmisítése!
-2011.04.17.: Az Élet menetéről a HÍRHÁTTÉR Keresztyénjei elhurcolása hitlerizmus váddal!
-2011.07.08.: Az államilag lemészárolt romák bírósági tárgyalásáról a Molnárt fegyveres orbáni rendőrbűnözőkkel hurcolták el, mondván: kivizsgálandó, hogy nem létező hitlerizmusa és sztálinizmusa csak megtorlandó bűnözés, vagy ellátni is képtelen magát!

A fasiszta sátáni obama-orbán-vonafaj által Gyűlölt, Üldözött és Betiltott Filmjeinkből ajánljuk pl.: A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből.

Egy Cikk, amire jobbikos országgyűlési képviselők a Cikkben Írottaknak megfelelően őrjöngeni kezdtek… Átkozott, vak, vesztes játékok voltak a Sátán kezében…

A Molnár F. Árpád azon állami ellenségei közül, akiket személyesen ismert, pár év alatt tucatnál többen haltak meg…

(Az átmeneti 1000 évről pedig lásd pl. a Jelenések 20. Fejezetét!)

Afgán konferencia a Parlament mellett.
(Operatőr: ELI)
(2010. 11. 05.)

Tálas Péter, vezető biztonságpolitikai szakértő.

8

A Szimbólum jelentésében: Az EGY és A 3 palack Víz, mert Az Élet Vize…

Balra a volt afganisztáni nagykövet. Középen Tálas Péter, a Nemzetvédelmi Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének igazgatója.

3

Balra Thürmer Gyula Munkáspárt-elnök, középen Tálas Péter, aki Nógrádi György mellett a legfőbb biztonságpolitikai szakértő, és az első olyanok, akik e minőségükben megtették az első lépéseket az elmeuralmi kontroll feltárására.

Az afgán konferencián, középen Simó Endre. Mellette, lefelé nézve az orbán-kormány képviselője.

A multimilliárdos Sanoma nemzetközi terrorszervezetnek hiába mondtuk, hogy tetteik dominóeffektust indítottak be. Dorbézolva tiltották be az Összes Filmjeinket! Aztán leplezhetetlenné vált ELI, a Super 8 és A HATALOM FORRÁSA!

A Sanoma-maffia által Betiltott Emberiség-Védelmi Filmlista Kozmikus Történelem Lett!

Vidám náci tömeggyilkosok Auschwitzból! Ahogy a Jobbik-faj antikrisztusai! BETILTÁST AKARTAK AZ EMBERISÉG KIIRTÁSÁRA: BETILTANI A SÁTÁN FASISZTÁIT!

A JÚDÁSFAJ által BETILTOTT, újabb NWO-Buktató Filmjeinkből!:
1. Intermezzo 8.25. (Milliárd dolláros tippekkel…)
2. Sziget 8 – A TEREMTŐTŐL Hollywoodig
3. A HAARP, a Háttérhatalom ÉS AZ ÉLŐ UNIVERZUM Titkaiból
4. Totális Agykontroll, Ostoba lakosság

A “SUPER 8” című film eme 1. Trailer-ét pár órával a Java szigeti vonatkatasztrófák előtt Kaptuk és Hoztuk Nyilvánosságra. Orbán által BETILTOTT Cikkünkről előre Bejelentettük: Világtörténelem! A Címe…:

“Minden idők egyik vagy legjelentősebb katasztrófája! Előre Jelentettük, hogy vonatkarambol készül – Az ISTENT és Választottait szolgálta, és a világ sötétsége ellen irányult az indonéz vonatkatasztrófa”

Orbán, Andrew Vajna és a Vonanácik őrjöngnek, hogy AZ ISTEN, ELI és a Super 8 mind tovább titokban maradjon! Céljuk: pillanatnyi pénzért az Emberiség bukása!

– ELI !

A Mi magjaink lesznek, mint Ábrahámnál égen a csillag…!

Filmajánlatainkból:
1. Nyitott Kozmosz, Átkozott Emberiség
2. A Halhatatlanság alkalmazott, titkolt technológiai hátteréből – És Steven Spielbergnek azt üzeni…

Orbántól BETILTOTT további Kulcscikk!: “A kolontári iszapkatasztrófa valós háttere (Soós Úr cikke mellé Molnár F. Árpád Úr készített világtörténelmi képes-szöveges összeállítást)”.

Két katasztrófát jelentettünk előre JAVA Szigetéről, és a Rettenetes Következményekből, ha mégis ellenünk… JAVA, mert JHVH-Kód!

Sokkal a Super 8 film előzetese előtt, Filmjeinkben évek óta minden légiparádék legnagyobb katasztrófáját vetítjük, az Emberiség ellenségeinek egy Júdáslistájával! A Tett Karambol Dátuma 8888-as Kód!: 1988.08.28.!

Hajós András és Molnár F. Árpád (ELI) A Szegénység Elleni Világnapon.

Domján Tibor világszintű Echelon-Leleplező mögött Hajós András szociológus.
(Operatőr: ELI)

Csak a Bibliában Prófétálta Meg…

A Szegények Világnapján Nagy Sándor (Naleksz) Világszintű Echelon-Tanú mögött Hajós András szociológus.
(Operatőr: ELI)

Sokkal többről, mint látszik…

A fasiszta JÚDÁSFAJ által BETILTOTT Emberiségmentő Kulcs-Filmjeinkből!:
1. Fénylény szinte minden éjjel…
2. A világkormány titkaiból
3. Akik mindig itt voltunk…
4. A Háttérhatalom Neve: A Titokzatos Nagy Babilon – A Jelenések Könyve Elkezdődött

A 3 A 2 KÉKKEL!
A 3 A 2 KÉKKEL!

Magyarország legfőbb hadibázisa mellett is! Háromszögben ELI, a világ Legfőbb Echelon-Tanúja a Kulcsvillanásokkal!

Az Arany 1 Kék és…
1
2
3

Dante “Isteni színjáték”-a nyomán a “Pokol” című könyv hatására Rodin eltervezte a “Pokol kapuja” sorozatát. Ennek keretében 1880-ban befejezte: Ádám, A gondolkodó, A három árny. Éva szobra 1881-ben készült.

Ha bajban van, ha információval szolgálna, vagy Munkatársunk lenne:
Tel.: +36/30/919-6386.
Támogatás: 11773322-00818357 számlaszám.
Nemzetközi (IBAN): HU63 11773322-00818357-00000000.

Directed by
Molnár F. Árpád “ELI” (Paramount of Echelon Witnesses)

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 november 20..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: