NEMZETKÖZI FELJELENTÉS a cigánygyilkosságok és robbantásos merényletek bizonyítékainak orbánfasiszta elkobzása és az elkövetők hitleri fajú kinevezése miatt!

Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Tóth Tamás budapesti rendőr-főkapitány!
FELJELENTÉS!!! A politikai gyilkosságok bizonyítékainak helye!

  We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Orbán Viktor magyar miniszterelnök! Hende Csaba honvédelmi és katonai titkosszolgálati miniszter! Pintér Sándor belügyminiszter és polgári titkosszolgálati miniszter, egyúttal Európa kontinensének leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa!

Felszólítunk titeket – nemzetközi törvényszékkel és életfogytig tartó szabadságvesztéssel vagy halálbüntetéssel fenyegetve titeket -, hogy bűnszervezetetek által házkutatás útján lefoglalt és a legegyszerűbb ellenőrzés során azonnal lebukott módon abszolút hamis vádakkal, bírósági ítélettel elkobzott számítógépes winchesterekeinket és pendrive-jainkat azonnal szolgáltassátok vissza, mivel azok általatok eltussolt tartalmát NEMZETKÖZI NYOMOZÓ ÉS BŰNÜLDÖZŐ SZERVEKNEK akarjuk átadni! Nemzetközi bűnüldöző szervek felajánlották a segítségüket maffiátok bűnszervezeti bűntettei kivizsgálására, és ehhez KÖVETELJÜK a computerek winchesterei és a pendrive-ok visszaszolgáltatását, melyek halmozottan tartalmazzák a cigányok elleni állami, apartheid sorozatgyilkosság állami szervezői életfogytos bűntetteinek számos-számos bizonyítékait, az állami, lakosság elleni népirtó pszichiátriai bűnözésnek, emberöléseknek, a szocialista rendszerből átmentett politikai bűnöző és bérgyilkos orvosok bűntetteinek bizonyítékait, több nemzetközi méretű és világtörténelmi jelentőségű, általatok védett és folytatólagosan szervezett és biztosítani akart terrorcselekmények bizonyítékait, és többek között Orbán Viktor és bűntársai sok milliós és sok milliárdos korrupciós bűntetteinek, életveszélyes fenyegetéseinek, koncepciós pereinek megannyi, töménytelen mennyiségű bizonyítékait!

A leplezetlenné vált politikusi bűnszervezeti bűntettek, politikai gyilkosságok eltussolása és folytatólagos biztosítása érdekében az alábbi bűnözőitek elleni azonnali, ellenük párhuzamosan végrehajtott házkutatásokat és letartóztatásukat, valamint a velük való szembesítéseket követeljük többek között az alábbi általatok bűnszervezetben védett és kinevezett személyeknek:
– Karasz Csaba, Kecskemét város rendőrkapitány-helyettese, aki 2006-ban bűntetteiért az év rendőre lett
– Kassai László, Kecskemét rendőrkapitánya,
– Dávid Károly, Bács-kiskun megye rendőr-főkapitánya,
– Zombor Gábor, Kecskemét város Orbán Viktor által kinevezett polgármestere,
– Borsos Béla rendőr ezredes, Kecskemét korábbi életvédelmi nyomozója, a fent sorolt életellenes bűntettekben való, éveken keresztül folytatólagos elkövetéseiért Zombor Gábor Fideszes polgármester által az év rendőrének választatott terrorista, a politikai üldözött Echelon-Tanú Molnár F. Árpád legalább 10 éve gyakorlatilag közvetlen szomszédja,
– Kopasz Zsolt, Kecskemét vezető ügyésze és a gyilkosságok eltussolásában aláírásukkal végzetesen belefolyt bűnszervezeti beosztottjai,
– a Kecskeméti Városi Bíróság büntetőperekkel foglalkozó teljes vezetése és mindazon bírók, akik a gyilkossági ügyekben LÁTVÁNYOSAN, TE ELMEBETEG ORBÁN ALÁÍRTÁK, HOGY ŐK AZ ÖSSZES LÉTEZŐ ÉLETELLENES BŰNTETTBEN ÉS TÖMEGGYILKOSSÁGBAN TOTÁLIS ELTUSSOLÁST ÉS BIZONYÍTÉKELKOBZÁST ÍTÉLTEK(!!!),

és további, a magyarországi állami szervezett tömeggyilkos terrorista bűnözés létszám-terjedelme miatt itt meg nem nevezett közpénzből fizetett gazságügyi személyek és terroristák.

Természetesen addig nem szállunk le minden magyarok leglátványosabb maffiaügyéről, ameddig az összes általunk megnevezett, továbbá a nemzetközi bűnüldöző szervek és külföldi titkosszolgálatok által megnevezett orbáni bűnözők és gyilkosok egytől egyig letartóztatásra nem kerülnek, és legalább szabadságvesztésük nem kerül foganatosításra!

Külön figyelmet kértek tőlünk Nánási László bács-kiskun megyei főügyész terrorista bűnszervezeti maffiavezér letartóztatása és elítélése vonatkozásában!

Kezdeményezzük Magyarország politikai bűnözői és az egész Emberiségre közveszélyes terrorista politikusai ellen több titkos nemzetközi szervezet és nyomozó hatóság felállítását, és kifejezetten Superior-felszólítunk a magyar politikusok és kiszolgálóik ellen a titkosszolgálati eszközök és mentális beavatkozások radikális kiterjesztésére, az elkövető Emberiség-ellenes bűnözők lebuktatására és olyan logikai és mentális tévutak előidézésére, amik bukásukat okozzák, az Igazságszolgáltatás előmozdítására és az Emberiség védelmére, AZ ÉLŐ ISTEN DICSŐSÉGÉRE!

MINDHALÁLIG A HÍRHÁTTÉR KERESZTÉNY TÉNYFELTÁRÓI A JÉZUS KRISZTUS NEVÉBEN!
ÁMEN!

2011.11.22., Budapest, 8. kerület, A Próféta Predesztinált Helye!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 november 24..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: