Lizzie Velásquez, a szép pillangó – Egy különlegesség élete (Lizzie Velásquez, Jono Lancaster és az alsórendű magyarság)

CÍM: Lizzie, a szép pillangó – Egy különlegesség élete (Lizzie Velásquez, Jono Lancaster és az alsórendű magyarság)

CIKK: Molnár F. Árpád “ELI” (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandák által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

Mindig lenyűgöznek az olyan különlegességek, mint a Treacher Collins szindrómás esetek (ennek legnevesebb példája: Jono Lancaster élete), vagy pl. a progeria nevű genetikai elváltozás kivételes személyiséggel rendelkező esete, vagy pl. a máris tárgyalt Lizzie Velásquez élete és szokatlan, misztifikáló külleme.

Lizzie Velásquez hírnévre és médiára teremtett személy; az USÁ-ban él. Ő egy texasi, Austinból való 21 éves nő. Az egyébként teljesen ép mentális képességekkel rendelkező Lizzie Velásquez – aki ragyogóan tud előadásokat tartani, és példásan szerepel a médiában – a honlapján azt írja, hogy mindössze 3 ilyesmi tünetcsoporttal rendelkező személy él a Földön. A legidősebb Amanda, aki Angliában él a férjével, Richard-del, és 30 esztendős. A harmadik ilyen személy pedig 15 éves.

Lizzie gyermekkori fotóit megpillantva nekem is azonnal a “progeria” kifejezés jutott eszembe, mivel gyermekkori külseje a progériásokat idézi. A progeria egy nagyon ritka genetikai rendellenesség. Gyors öregedéssel jár, az idős kor mindenféle jellemző tüneteivel, az érbetegségektől a szenilitáson át az infarktusos elhalálozásig. A progériások ritkán élik meg a 20 éves kort.

http://www.youtube.com/watch?v=VoVuziEy5qI
A videóhoz: Az amerikai Lizzie Velásquez motivációs szakembernek tanul. Számtalan előadása és a médiában való megjelenései azt tanúsították: sok hasznosra nevelheti és taníthatja még az olyan irdatlan buta és primitív bennszülötti nemzeteket is, amilyen az Orbán Viktor, Vona Gábor és Pintér Sándor fajzatú rasszista, fasiszta, náci és kereszténygyűlölő terroristák által morálisan és büntetőjogilag súlyosan tönkre tett magyarság.

Lizzie Velásquez esetében is progériára gyanakodtak, de mára ezt már szinte senki nem tartja. Felnőttkori képei, ráadásul fizikai paraméterei cáfolni igyekeznek a gyors öregedési szindrómát, noha felületes vizsgálódás esetén eszünkbe juthat a progeria valamely eddig “ismeretlen” variánsa. Gyanakodtak még De Barsy szindrómára is, azonban az értelmi képességeivel semmi gond nincs, így ezt is cáfolták.

Lizzie Velásquez – aki anyjával közösen írt könyvet a tapasztalatairól – a texasi egyetemen motivációs szakembernek tanul, és számos előadást tart gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Tanulási nehézségei nem voltak. Kiváló közszereplő, és látszólag szinte mindig jó kedélyű. Idén, 2011-ben megjelent és az Interneten is megrendelhető könyvének címe: “Lizzie Beautiful – The Lizzie Velásquez Story”, azaz “Szép Lizzie – A Lizzie Velásquez Történet”.

Lizzie Velásquez koraszülött volt, aki 1,2 kilogrammal látta meg a napvilágot. Az orvosok csodának nevezték az életben maradását, mivel anyja, Rita Velásquez méhében alig volt magzatvíz. Testzsírral szinte egyáltalán nem rendelkezik, ami veszélyes. A testépítőknél (body building) láthatunk a versenyek érdekében olyan nagy fokú zsírégetést, ami már veszélyes az egészségre. Ezt ők annak érdekében teszik, hogy a lehető leginkább láthatóvá váljon a bőr alatti izomzat. Lizzie Velásquez esetében ez azonban fizikai rendellenesség, ami miatt naponta 5000 kalóriát is bevisz, méghozzá úgy, hogy mintegy 15 percenként, egész nap eszik. Azt mondja, zavarja, amikor anorexiával vádolják, hiszen valójában sokat eszik. Magassága 156 centiméter, súlya sosem megy 30 kg fölé. A belső szervei és a csontozata jó; a szakemberek megfelelően hosszú életkilátásokat gyanítanak.

A Világhálón nem csak ritka az őt gyalázó – tehát magyarosan igénytelen anonim – kommentelés, de Lizzie-t a videóinál kifejezetten méltatják és dicsérik. Jellemző, hogy ahogyan a világ leghíresebb Treacher Collins szindrómás Jono Lancaster esetében, úgy Lizzie Velásquez kapcsán is azt tapasztalhatjuk, hogy egy magyar népi barom jobbára csak akkor szólal meg, ha saját igénytelen butaságát, sötétségét, pártista és a világ népeitől szétlopott pornótébolyult mentális zavarait, szociopátiáját, szélsőségesen antiszociális és bűnöző alkatú pszichopátiáját, valamint antikrisztusi sátáni rosszindulatát akarja világgá röfögni és okádni. Orbán Viktor magyar miniszterelnök és legfőbb állami bérgyilkosa, Pintér Sándor titokminiszter és belügyminiszter (aki egyúttal Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa is), valamint az általuk és az MSZP-s állami bűnözés által kitenyésztett Vona Gábor-féle rasszizmus, cigánygyűlölet és hitleri fasizmus – a mindent betetőző elmeprogramozásokkal – nem is teremhetett mást, csak a magyarság önpusztító, radikálisan betegesen megszállott öngyilkos halálvágtáját.

Egyúttal ugyanez a minden értelemre, erkölcsre, Kereszténységre, Igazságra, Emberjogi aktivitásra, életvédelemre, oknyomozó és tényfeltáró, valamint terrorleleplező tevékenységre, a világ népei elleni polgári és katonai titkosszolgálati módszerek és eszközök leleplezésére gyűlölködő, fasiszta tébolytól és a tömegmészárlások élvezetétől megrészegedett nagy babiloni nép, a magyar önmagában is szükségessé tette egy olyan nemzetközi, interkontinentális Internet-rendőrség felállítását, amely a kártékony kommentelőkre – a cigányok, a zsidók, a tényfeltárók, a Keresztények elleni gyűlöletre, üldözésükre, kiirtásukra felszólaló pszichopatákra és elmebetegekre -, az IP-címeik alapján egy órán belül rátöri az ajtót, és fegyveres erőkkel elhurcolva, gyorsan ítélő bíróságok előtt radikális törvényi megtorlásokat eszközöl.

Az Internetkommandó felállítását magyar viszonylatban már jó ideje megígértük! Amint Megkapjuk rá a lehetőséget, visszamenőlegesen fogunk törvényileg leszámolni az Emberiség ellenségeivel, és szinte vagy 100%-ban beszüntetni azt a morális, intellektuális és büntetőjogi hanyatlást, zuhanást és rakétákat begyújtott szakadék aljába száguldást, amit a magyarországi fasizmus és az Orbán Viktor, valamint Pintér Sándor és Hende Csaba által vezetett náci állam tudatosan, tervszerűen, a világ és az Emberiség módszeres lepusztítása és tönkre tétele céljából épített és épített és épített…

A KÉPHEZ: Jono Lancaster és barátnője. A világhírű Jono Angliában él, és már régóta médiasztárnak számít. Ő a világ leghíresebb Treacher Collins szindrómás személye. Ez egy konkrét génmódosulás; minden tízezredik születést érinti. A Treacher Collins értelmi fogyatékossággal nem jár. Jellemzője az arc csontozatának hétköznapitól eltérő fejlődése és hiánya, a kis fül vagy annak hiánya stb. A Treacher Collins-os újszülöttek (TCS-babák) olykor súlyos fizikai változásokkal jönnek napvilágra: előfordul, hogy nyelőcső nélkül születnek, légzésüket gégemetszéssel, táplálásukat szondán keresztül kell megoldani. Jellemző, hogy a buta és alacsonyrendű magyarok az Orbán Viktor rasszista antikrisztus magyar miniszterelnök és Pintér Sándor (Orbán házi bérgyilkosa) által bűnszervezetben pártolt bűnözői portálok is csak akkor mutatják, ha beteges bűnözői szociopátiájuk okán mocskolódni és gúnyolódni akarnak. Amint megkaptuk, amit akarunk, az egész orbáni és vonafajta neonáci söpredékkel és terrorista szeméttel visszamenőleges hatályú törvényekkel fogunk leszámolni.

2011.12.12., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 december 13..

Egy hozzászólás to “Lizzie Velásquez, a szép pillangó – Egy különlegesség élete (Lizzie Velásquez, Jono Lancaster és az alsórendű magyarság)”

  1. Kérdem Én,hány éves vagy,hogy így “lázadsz”? Nem túloztál egy kicsit? Jó,Orbánnal én se vagyok kibékülve.. A cikk nagyjából jól sikerült,de hiába írsz arról,hogy mennyire ellene vagy a mocskolódásnak,amikor Te is azt csinálod.. No comment. Amúgy a cikk (egy része) tényleg tetszik. További szép napot. 🙂
    U.I.: (És: nem,nem vagyok hülye hogy egy ilyen oltogatás után még smileyt merek írni)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: