Életfogytiglannal és halálbüntetéssel fenyegeti A HÍRHÁTTÉR Szalai Annamáriát, Orbán Viktor média-főcenzorát (Villámközlemény)

Életfogytiglannal és halálbüntetéssel fenyegeti A HÍRHÁTTÉR Szalai Annamáriát, Orbán Viktor média-főcenzorát (Villámközlemény)

2011-12-28.
! HÍRHÁTTÉR (HHMM) !

Életfogytiglannal és halálbüntetéssel fenyegeti A HÍRHÁTTÉR Szalai Annamáriát, Orbán Viktor Betiltó-terrorista főcenzorát, aki (Szalai Annamária) a magyarországi szervezett állami bűnözés, a szervezett újságíró-maffia, és minden állami és apartheid állami sorozatgyilkosság, pszichiátriai bűntett és átmentett tömeggyilkos védelmében követi el végeérhetetlen Emberiség elleni fasiszta bűntetteit.

Szalai Annamária – aki Orbán Viktor egyeduralkodó párt-főcenzora – a médiában a legfőbb felelőse az összes magyarországi – mára a Kádár-rendszer legsötétebb idejét visszahozott – Újságíró-üldözéseknek, Keresztyénüldözéseknek, valamint az Emberiség végső védelmét és túlélését A LEGFŐKÉPPEN szolgáló, LEGFELÜLRŐL Eleve Elrendelt Echelon-Tanúk üldözésének és 100%-os eltitkolásának (D-Notice). Szalai Annamária biztosítja továbbá bűnszervezetben, a média bűnszervezeteinek élén mindezen üldözések totális titkolását (D-Notice), hogy az Újságírók, Keresztyének, Oknyomozók, Tényfeltárók és Echelon-Tanúk elleni, első ránézésre is azonnal láthatóan tarthatatlan koncepciós politikai orbáni perek során elkövetett ismétlődő fegyveres rendőrségi elhurcolások, lakásbehatolásos házkutatások, teljes média-megbénítások, totális eszközi és a politikai bűnözés bizonyítékai eltüntetésére szervezett orbán-szalai-féle hatósági elkobzások, az orbán-szalai-féle életveszélyes fenyegetések, a szabadságvesztések és pszichiátriai bezárások, valamint a kényszer-kábítószerezések teljes titokban maradjanak.

Az életfogytig tartó fegyházbüntetéssel vagy visszamenőleges hatályú (a nácik elleni perekben demokratikusan alkalmazott) halálbüntetéssel büntetendő Szalai Annamária pártpolitikai terrorista főcenzor a levelekre, panaszokra, feljelentésekre, telefonhívásokra nem válaszol, hanem helyette nem ritkán Orbán politikai rendőrsége él a megfélemlítés és az elrettentés (a hatályos Btk. terrorcselekménynek nevezi és életfogytig terjedően bünteti), valamint az erőszakos hatósági elhurcolások eszközrendszerével.

Az orbáni fasiszta apartheid terrorista rendszer ELMEBETEGSÉGÉRE jellemző, hogy nem képes tetteinek súlyát és nemhogy a társadalomra, de saját magukra vonatkozó következményeit felmérni sem, annak ellenére, hogy az is kitűnik, hogy az  Echelon-Tanúkat politikai üldözési és gyilkossági kísérletekkel szinte soha nem sikerült elhallgattatni a Föld bolygó egyetlen részén sem, nemhogy a Legjobbakat (akik mi lettünk), hanem azon Echelon-Tanúk, akik egyszer megszólaltak, azt követően csak úgy hallgattak el, ha ők hoztak ilyen döntést, mivel az a Hatalom, AKI Teremtette őket, Azt Tesz a világgal és annak tucat egy darab politikusaival és százezernyi lakájával, amit Akar. Az Echelon-Tanúk üldözése önmagában is szinte 100%-os kudarc volt mindig, most pedig a Világtörténelem legnagyobb bűnszervezeti összefogása után (amit szintén, évekkel előtte Előre Bejelentettünk) minden idők legnagyobb bűnszervezeti összeomlását, kollapszusát fogja okozni.

Minden magyarok Legeltitkoltabb (titkosszolgálati kifejezéssel “D-Notice”), valamint Előre Bejelentve Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiája, a szinte kizárólag Keresztyén Újságírókból és Világvezető Echelon-Leleplezőkből és Echelon-Tanúkból álló HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA az alábbi, Legújabb Filmjében deklarálja a (Szalai Annamária és orbánfasiszta terrorista bűnözőik elleni) globális, világméretű büntetőjogi üldözés, a nemzetközi körözések, letartóztatások és feltétlen fegyházszintű büntetőjogi végrehajtások előkészítését:

2011-12-28. HÍRHÁTTÉR TV: Emberprogramozás – A Titkos Világháború (Claudia Mullen, Wolf, a két Clinton és a Molnár F. Árpád “ELI”)
(Tudományos, ismeretterjesztő dokumentumfilm)
(Film, 27:18.88 perc; KLIKK!)
Munkatársak:
Molnár F. Árpád “ELI”
Angela Trianglar “Musica”
Domján Tibor
Emma Paradigma
Soós József “Titán”
Nagy Sándor “Naleksz”
és további, orbán-vona és a Veérükből való antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2011 december 28..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: