Tesco, MIÉP, Jobbik, nemzeti érzület és az orbáni hallucinogének (emberprogramozás)

HÍRHÁTTÉR Extra
Előszó helyett:

E Gyors-Dokumentumfilmünket azért is ajánljuk, mert rekord lett pl. abban, hogy soha, egyetlen Filmünket sem tiltották be ilyen gyorsan és pánikszerűen a youtube-on. A Címe: “Telefonváltás Pintér Sándor, Orbán Viktor és az állami bérgyilkos Jozef Roháč kapcsolatáról – Molnár F. Árpád Clodóról és másokról, Fenyő János, Boros Tamás, Seress Zoltán gyilkosairól…
Leleplező és Zeneszerző: Molnár F. Árpád.
Operatőr: Domján Tibor.

Legalább hónapok óta szokatlan jelenség ütötte fel a fejét a Tesco Áruházakban. Miközben az orbán-szalai-féle médiadiktatúra – meghatározóan a jobboldali médiumokon keresztül – marginális dolgokba kapaszkodva folyamatosan lejárató médiakampányt folytat a legolcsóbb magyar áruházlánc, a Tesco ellen, aközben bármelyik Tesco-ba térünk be, szinte mindenütt ugyanaz a kép fogad minket: Nem ritka, hogy a bejárathoz közeli sajtóstandok mind a négy oldalán a már jó pár évvel ezelőtt is haldokló “Magyar Fórum” nevű szélsőjobboldali, meredeken neonáci állam-titkosszolgálati szellemiséggel csordultig telt hajdani MIÉP párt lapja áll. A MIÉP (Magyar Igazság és Élet Pártja) lapja már a párt előző orbán-kormány alatti virágzása alatt is pangott, mára viszont régóta hírek sincsenek a MIÉP-ről és annak a közéletből teljesen kikopott szélsőjobboldali vezetőjéről, Csurka Istvánról. A Tesco-ra elnyomó orbáni náci nyomás annál is egyértelműbb, mivel a Magyar Fórum standoltatását sok évvel ezelőtt a Tesco mellett sok-sok más üzleti és kulturális stb. csoport és lobbi megtagadta, ráadásul – hálából a Tesco nyúlszívű és gerinctelen, egyébként merő szuicid-gyanús meghunyászkodásáért – az orbáni Fideszmédia híradóinak tömegeiben szinte folyamatos tűz alatt tartja az áruházláncot, amely (a Tesco) Magyarország legszegényebb rétegeit látja el élelmiszerrel.

Sokan 1-2 hét után egyáltalán nem tudnának enni, avagy ennének orbán-féle magyar nemzeti áruházakból és gazdag pék stb. vállalkozóktól, de cserébe a kikényszerített orbán-vona-féle nemzeti tébolyra hamarosan kilakoltatásra kerülnének, hiszen a rezsit már semmiképpen nem tudnák kifizetni. Miközben így is 1,2 millió ember van közvetlenül fenyegetve kilakoltatással azaz a lakosság 12 %-a(!) (egyébként alighanem minden magyarok közül mi készítettük a legtöbb kilakoltatás-ellenes filmet is!), aközben hatalmas tömegek most is csak úgy tudnak enni, hogy a Tesco – átvéve a szegényeket mára párttörvényeikkel üldöző és börtönbe vető orbán-kormány lakosság-ellátási feladatát -, tehát a Tesco biztosítja a legalapvetőbb élelmiszerek – mint a kenyér – elérhető áron tartását, ami orbánnak és a Vona Gábor vezette Jobbiknak látványosan nem volt célja soha, de az ellenkező programot – különösen a Jobbik nevű neonáci apartheid fasiszta párt – százszor meghirdette, ahol a gyűlölettel teli hangokat illetően hol Vona Gábor, hol Morvai Krisztina vitte el a prímet.

A Tesco újságíró-standjainak fölöttébb feltűnően mind a négy oldalán és összes során vagy kizárólag a MIÉP háttérhatalmi zöldre nyomtatott “Magyar Fórum” nevű lapja, vagy emellett meggyőző túlsúllyal a szintén Fideszes és undorító módon demagóg, hazug, gyűlöletre uszító és cigánygyűlölő Magyar Nemzet és Fidesz-Jobbik-féle Magyar Hírlap szerepel. A Tesco a rövid távú és hiába próbálkozó megfelelni vágyása így azokat a MIÉP-es és mindenféle népet üldöző és gyűlölő sátáni erőket próbálná segíteni, akik egyébként garantáltan a vesztére törnek. (Ajánlunk egyet ama Filmjeinkből, amik alapján – pillanatok alatt felgöngyölítve az ügyeket – már régen be kellett volna tiltani a Jobbikot: A Címére klikkelve megtekintheti: “Jobbik-maffia minden tömeggyilkosságért! MAFFIAFILM! – vonista honatyai vérengzések, terror, extrémfasizmus, elévülhetetlen Emberiség elleni bűnök! (18:18.88 perc)“.)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztőjéről, Molnár F. Árpádról, minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Újságírójáról köztudott, hogy 2001 első felében Orbán Viktor (akkori és mostani miniszterelnök) mélységi titkosszolgálati beszervezést hajtott végre a Molnár F. Árpád vonatkozásában, hogy Orbán ezzel is megfékezni próbálja a kormányáról, rendőrségéről, a magyar állami szervezett orvosmaffiáról és az ezekkel egy titkosszolgálatokról folytatott Molnár általi Internetes tényfeltárásokat. A titkosszolgálat mélyén és Orbán Viktor részéről és közvetlen környezetében mindenki tudta, hogy Orbán Viktor akkoriban is a MIÉP-pel, valamint a tengeren túli legszélsőségesebb fasiszta mozgalmakkal ápolt szoros kapcsolatot, és utasításai – gyakran Demeter Ervin titokminiszterén keresztül, aki apja révén is a szélsőséges fasiszta és hitleri mozgalmak elkötelezett figurája volt – kifejezetten arra irányultak, hogy a közélet és a lakossági fórumok mindenféle szintjén egészen az Internetig a titkosszolgálati hálózatok a zsidóság, mint faj elleni gyűlöletre serkentsenek és uszítsanak, kifejezett párhuzamban a magyarországi és tengeren túli neonáci mozgalmak, pártszinten pedig a MIÉP felerősítésével.

Mint arról először a Molnár F. Árpád és aztán sokszor beszámolt, a lakossági gyűléseken az Orbán-Demeter-féle hungarista és neonáci szellemiségű titkosszolgálat rendszeresen alkalmazott olyan a titkosszolgálatot ismerők körében gyakran jól ismert hatású és kipróbált gázpatronokat, amik rövid, hosszabb, vagy mélybe véső módon maradandó “nemzeti érzelmeket” és annak akármekkora túlcsordulását okozták. Ilyen patronokat alkalmaztak a polgári és katonai titkosszolgálatok épületeiben és az ügynökök lakásain is, nagyon gyakran természetesen az ügynökök tudtával és alkalmazkodásával. A gázpatronok (2001-ben járunk) extrém kis méretűek voltak, és rádióhullámú távirányítással, egységenként és egységenként robbantották azokat a gyűlések helyszínén a légtérbe, kívánt mennyiségben és kívánt ismétlésekkel adagolva, a rövid távú erős nemzeti hangulat kiváltása esetén szorosan követve a szónok szavait, a szónok részéről elhangzottak szerint, attól függően, mely gondolatokat kívánják mélybe vésni.

Az agy meghatározott helyeken – irracionális területein – mutat elektromos aktivitást, amikor az embereknek nemzeti érzelmei támadnak. Ezeket titkosszolgálati kemikáliákkal (hallucinogénekkel) mesterségesen szokás kiváltani, így elérve a kívánt biokémiai hatást. A szer hatása – kívánt dózisokban alkalmazva – olyan intenzív, hogy maguk az orbán által vezetett titkosszolgálati, operatív tevékenységet folytató ügynökök is egyetértenek annak rajtuk történő alkalmazásával, hiszen az érzelmek és az irracionalitás lélektani dominanciája nem csak kellemes érzetet nyújt a logikailag nem létező nemzeti alámerülésben, de a más népekkel szemben gyakran tudatos logikátlansággal és esztelenséggel vállalt elutasítás és a sértett nemzeti öntudat által tovább táplált harag magává a karakter véleményévé és élete állandó jelenévé válik.

2012-01-07., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…Orbán Viktor
100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami SorozatgyilkosságOrbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 január 17..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: