ÚJ BETILTÁS! Origós-Videás filmbetiltás a Háttérhatalom tömeggyilkosságaiért, továbbá az ellopott s/m és szájba hasmenéses interkontinentális pornóbűnözésért (Két Leleplező Kordokumentumfilmünkkel!)

ÚJ BETILTÁS! Origós-Videás filmbetiltás a Háttérhatalom tömeggyilkosságaiért, továbbá az ellopott s/m és szájba hasmenéses interkontinentális pornóbűnözésért (Két Leleplező Kordokumentumfilmünkkel!)

HÍRHÁTTÉR-HÍREXTRA

Tisztelt Origo és Videa! T. Gazda Albert origo-főszerkesztő, Bányai-Boris Zsolt, a Videa felelős szerkesztője!

Alábbi értesítésükre, miszerint törölték a “Lépold Józsefné és Babilon” címmel a videa.hu-ra töltött Filmünket, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA azzal a kérdéssel fordul Önökhöz, hogy kinek, minek a hatására. Ugyanis személyiségi jogokra hivatkozni csakis húzós fegyházbüntetések közvetlen büntetőjogi fenyegetettsége mellett lehet, minthogy a Dokumentumfilm terrorcselekményeket, alkotmányos rend elleni bűnszervezeti bűntetteket, és ugyancsak életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő emberöléseket és életellenes bűntetteket tárgyal. Fel sem merülhet tehát – csakis az érintett elleni büntető feljelentések tömegeivel -, hogy Lépold Józsefné, aki a rendőrségnek évtizedeken át dolgozott (a magyar grafológiai társaság tagjaként és vezetőjeként) közpénzből, és jelenleg is hatalmas összegeket keres szakértésenként és privát úton, a tömeggyilkosságok eltussolása és folytatólagos elkövetése maradéktalan biztosítása, továbbá a bizonyítékok eltüntetése érdekében ‘heil orbán!’, ‘heil pintér!’ csatakiáltásokkal hangsúlyozta volna ki a Filmben elhangzott Próféciákat.

A Film törléséről – mely mint bizonyíték-eltakarítás, bűnpártolás, alkotmányos rend elleni bűncselekmény stb., így a későbbiekben általunk akár életfogytig tartó fegyházbüntetéssel büntetendő következményekhez vezet – úgy véljük, szoros összefüggésben van azzal a dr. F.E. és más tanúk elleni, Orbán Viktor és Pintér Sándor által szervezett bűnszervezeti akciókkal és köztörvényes bűntettekkel, amik miatt a napokban közel fél tucat FELJELENTÉST tettünk az összes budapesti rendőrkapitányságtól Orbán Viktoron át a világ vezető hírcsatornáiig és titkosszolgálataiig, kapcsolatba lépve továbbá nemzetközi bűnüldöző szervekkel.

Amennyiben ismételten hallgatásba borulnak, ahogy eddig az összes esetben tették, amikor életvédelmi, tudományos, terrorleleplező, Keresztyén, szociális Filmjeink betiltásaihoz folyamodtak – miközben a Videa felelős szerkesztője, Bányai-Boris Zsolt és munkatársai ezrével tárolják és biztosítják a nevében is puruttya blog és puruttya honlap-bűnszervezetek világ minden részéről ellopott és a Videán terjesztett, ismeretlen magánszemélyek által készített házi, tehát privát, engedély nélkül közszemlére tett szex, pornó, szado-mazo, szájba szarásos stb. házi videóinak minden kisgyermek általi másolását, feltölthetőségét, tárolását, minden kisgyermek, nő, férfi, Keresztyén és ateista stb. általi megtekintését, letölthetőségét és terjeszthetőségét -, abban az esetben Önök elleni további büntető FELJELENTÉSEKKEL élünk, a hatályos törvények elkerülhetetlensége folytán ismét halmozott hatósági lépésekhez folyamodva, hogy:

AZONNAL TILTSÁK BE A TELJES VIDEA.HU VIDEO-MEGOSZTÓT, AZ ÖSSZES SZÁMÍTÓGÉPET ÉS A BŰNTETTEIK ADATTÁROLÁSÁRA SZOLGÁLÓ (ORBÁNI SZEXUÁLPOLITIKAI ÉS MORÁLIS CSŐDGYÁRTÓ) ESZKÖZT FOGLALJÁK LE, AZ ÖSSZES VIDEAESZKÖZT BÍRÓSÁGI ÚTON VÉGLEG KOBOZZÁK EL, MIKÖZBEN A HÁZKUTATÁSOKAT A VIDEA.HU FELELŐS SZERKESZTŐJE, BÁNYAI-BORIS ZSOLT ÉS A BŰNTETTEKBEN BŰNSZERVEZETBEN TETTESTÁRS MUNKATÁRSAI, VALAMINT A VIDEA HALÁL PONTOSAN UGYANEZEN BŰNTETTEKET ESZTENDŐKÖN ÁT FOLYTATÓLAGOSAN ELKÖVETETT ELŐDEI ELLEN A HÁZKUTATÁSOKAT, A TELJES ESZKÖZI LEFOGLALÁSOKAT, A FEGYVERES ELHURCOLÁSOKAT ÉS A TELJES ELKOBZÁSOKAT HAJTSÁK VÉGRE.

Ahogy ellenünk viszont mindezeket azért követték el, mert emberölési ügyekben és kormány-bűntettekben FELJELENTÉST tettünk! Önök pedig azért hallgattak el mindent erről is, ezen belül Magyarország Legnagyobb szabású média elleni üldözéseit és bizonyíték-elkobzásait, hogy az állami korrupciós ügyek és emberölések, apartheid, romák elleni állami sorozatgyilkosság, eltussolt és teljes személyi és eszközi arzenáljával átmentett pszichiátriai politikai bűnözés és minden más terrorcselekmény teljes eltussolásra és folytatólagos elkövetési biztosításra kerüljön!

Magyarázatot kérünk továbbá arra, milyen okokból és kiknek a megbízására lehetséges, hogy miközben A HÍRHÁTTÉR Főszerkesztője a teljes D-Notice ellenére (ami titkosszolgálati kifejezés, és államilag elrendelt teljes média-eltitkolást jelent) – AZ ISTENTŐL Kapott erejénél fogva, teljes politikai üldözés közepette – olyan népszerű lett, hogy az utcán, mozikban, bírósági tárgyalások helyszínein, baloldali és jobboldali tüntetéseken (Gyurcsány Ferenc rajongóitól Vona Gábor híveiig) autogrammot, közös fényképezkedéseket stb. kérnek, az Origo – annak előző vezetője, Nádori Péter és módszereitől elhatárolódó – újságírói gratuláló és elismerő szavakkal szólnak, aközben az Origo – a Nádori Péter-érában tett töménytelen mennyiségű felkeresésünk, majd a felkereséseket követő, az origo és a videa puszta fennmaradását közvetlenül és folyamatosan büntetőjogilag fenyegető irtózatos nemzetközi botrányaink ellenére egy árva sort, annyit sem írtak arról, hogy létezik a Molnár F. Árpád, létezik A HÍRHÁTTÉR, léteznek Echelon-Tanúk, Betiltott Filmrendezők és még a Zeneműveiket is hatóságilag Elkobzott Zeneszerzők, léteznek minden magyarok Legnagyobb Újságírói és Filmrendezői, akik minden titkolások és szervezett maffiaüldözések ellenére is minden magyar idők Első és a világ Legmélyebb HAARP- és Echelon-Filmjeit Rendezték, és hogy, hogy nem, mind-mind A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Keresztyén (azaz keresztény) emberjogvédőiből kerültek ki, Amely HÍRHÁTTÉR Gyűjtőhelye és Kultusza lett annak a világnak, amely ezt követően fog a világ népeire borulni! Azt is megkérdezzük – már megint hivatalos minőségben keresve Önöket -, hogy ezek után, amiket elkövettek eltitkolásunk és meggyilkolásunk akadálytalan biztosítására, hogyan képzelték el médiájuk fennmaradását, és a Videa vezetői és végrehajtó cenzorai fegyházbüntetéseinek bármiféle indokra hivatkozva való elkerülését? Tudniillik olyan kifejezések, hogy ‘ezért kapták a fizetést’, édeskevés bármiféle nemzetközi bűnügyi robbantás és igazságügyi végrehajtás elkerüléséhez. Telefonszámunkon bármikor jelentkezhetnek magyarázatot adni a Videa szélsőséges bűnpártolásai és a minden népek elleni terrorcselekmények védelme, eltussolása, és a magyarországi tényfeltáró és emberjogvédő újságírók elleni állami üldözések biztosítása kimagyarázásához.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy eme “spontán” kelt levelünk – a törölt Filmmel együtt – a legfrissebb hírként ezennel terjesztésre kerül, kezdve A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA újonnan telepített Honlapja oldalain.

Egyúttal idézzük egyik ama Filmünket, amely a Videa végeérhetetlen bűnszervezeti pornó-bűntettei és mániákusan Keresztyén- és tudományos Film-megsemmisítési folytatólagos bűnelkövetései miatt készült, továbbá a Videa bűnszervezeti bűntetteinek megfékezésére FELJELENTÉS-Filmként debütált, amely nem csak az orbáni és pintéri, 8. kerületi, tolnai utcai terrorista pártrendőrség asztalára került, hanem a nemzetközi bűnüldöző szervek is rendszeresen szembesülnek vele a Videának a magyar kormánnyal kísértetiesen együttmozgó bűncselekmény-sorozatai miatt. A Film címe – ami hatására egyébként nem csak az Index, hanem az origó újságírói is elhatárolódtak az origo és a videa akkori vezetésétől, hangsúlyozván, hogy nekik semmi közük ezekhez az Origo-főszerkesztő és emberei által elkövetett bűncselekményekhez – a következő:
Szart a fossal mázolva! – orbániáda, origo, MTE: magyar tartalom, MATISZ-MASZTI-minőség!
(A Filmet erre a feliratra klikkelve is megtekintheti!)

Ha nem volnának némelyikünknek különleges képességei, nem értenénk, miért támadnak mások nemhogy bárki ellen, hanem ahogyan Önök, állandóan olyanok ellen, akiknek akkora a fölénye, hogy bármilyen morális és büntetőjogi offenzívát képesek bárki ellen – borítékolt győztesként – indítani. Mivel azonban nem ritkán léteznek bejárások az ellenség lelkébe, így megértjük (de nem adunk mentességet és az Emberiségre masszívan kártékony védelmet) olyanoknak, akik ellenünk törnek, mert erkölcsileg túl satnyák, szűkagyúan egoisták, stratégiailag markánsan idióták, hogy a letartóztatásoktól és az Emberiség előtti totális bukástól eddig is csak egy láthatatlan, sötét erő tartotta vissza őket, ráadásul hamarosan a legelbutultabb nácik számára is láthatóan a mi kegyelmünktől függenek. Próbálják felfogni, hogy nem dicsőség adottságként terjeszteni a leglejáratóbb sátáni vizelet és pornós székletfolyamokat, szüntelen támadásokat indítva Orbán Viktor, Pintér Sándor és az ezzel homogén emberi bélsár és szexuális cifrafosás védelmében. Megértjük a szakadékot, ami a Videa vezetője és befektetői hasmenés-imádó köre és köztünk, felsőrendű, a Szent Lélekkel Áldott és Általa Kiválasztott Keresztyének között van, de ha elgondolkodik egy a videánál befektető belföldi vagy nemzetközi bűnöző vállalkozó, érdemes e cégét – imádja annak vezetése bármennyire a pedofíliát és a kakiszexet – lopott hasmenés emberre mázolásával összekapcsolni, hatásunkra sokan egész biztosan messzire el fogják kerülni a Videa és főszerkesztője ondó-, vizelet- és másoktól eltulajdonított bélsarának a Videánál belterjesen jellemző módon elharapózott, hőn vágyott szagát. Ráadásul annak tudatában, hogy a Keresztyénség üldözésével párosított Fidesz-politikai bélsárfetisizmusuk azt is azonnal kockáztatja, hogy de menten bűnügyi leleplezések és büntető feljelentések tömegeit tesszük az Önöknél befizető kisvállalkozók és multinacionális cégek ellen!

Idézzük a levelünkben fent említett dr. F.E. ügyére vonatkozó egyik és ezt követő rengeteg FELJELENTÉSÜNK ide vonatkozó részletét:

FELHÍVJUK A HATÓSÁGOK FIGYELMÉT ARRA IS, hogy ismerősünk és alkalmi Munkatársunk, dr. F.E. ellen 2011 utolsó hónapjaira annak ellenére több hónapi előzetes letartóztatást rendeltek el a bács-kiskun megyei bíróságok zaklatás címén, hogy tanúkkal volt bizonyított, hogy a letartóztatása előtti héten is a feljelentő (aki a szeretője, és minden beszámoló és vallomás szerint Pintér Sándor informátora) hívta azon a telefonon, amit a feljelentett dr. F.E.-től kapott (tanúskodó tanúk jelenlétében), a rendőrség, az ügyészség és a bíróság nem akarta kihallgatni az általunk a bíróságra vitt tanúkat és megtekinteni az írásos bizonyítékokat, hanem mindezek agresszív elutasításával elrendelte dr. F.E. előzetes letartóztatását, majd annak meghosszabbítását. Az általunk – ügyvéddel közösen a bírósági tárgyalásra megjelent, az ügyben az akkori koronatanúnak tehát nem engedett tanúvallomást tenni a kiskunhalasi rendőrség, ügyészség és bíróság, majd ezt követően Kecskemét és Bács-kiskun megye bűnöző szervei. Ennek tetejébe a bírósági tárgyalást követő napon az utcán hátulról megtámadták és összeverték. Alkalmai munkatársunk, dr. F.E. politikai fogoly bűne pedig az volt, hogy Orbán Viktor bűncselekményeivel, valamint Pintér Sándor országgyűlési választásokat computerizáló családi cégével, valamint az 1990 óta eltussolt választási csalásokkal foglalkozott. Dr. F.E. több hónapi, ártatlan raboskodása után a kecskeméti előzetesből visszatért Budapestre, melyre alig néhány nappal a feljelentő (azaz volt szeretője) elutazott hozzá és beköltözött dr. F.E. budapesti lakásába. Arról, hogy együtt élnek – ahogyan letartóztatása előtt néhány héttel szintén nála lakott -, mind telefonon, mind személyesen meggyőződtünk, mivel dr. F.E. meghívott magához. A találkozón egy magyarországi blog alapítója mellett a Magyarok Világszövetsége (MVSZ) egyik tagállamának volt elnöke is részt vett, továbbá Magyarország vezető tényfeltárói. Az összejövetelen részletes megbeszélések folytak Pintér Sándor és társai, valamint Orbán Viktor kiterjedt, nemzetközi gazdasági és életellenes bűntetteiről és emberöléseiről. A dr. F.E. elleni koncepciós per megbízója – az összes hatósági és más nyomozói és újságírói forrás szerint – Pintér Sándor volt, akiről mindig fontos elmondani, hogy Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa, Orbán Viktor örök választottja. Ez önmagában minősíti az országot és deklarálja, miért harapózott el ennyire az anarchia és a kormánydespotizmus, ahogy Előre Bejelentettük. Dr. F.E. a fasiszta bűnper következtében havi nettó 500 ezer Ft-os állását elvesztette, ami miatt mára közvetlen kilakoltatás fenyegeti! (Dr. F.E. egyébként soha nem támogatta pénzzel A HÍRHÁTTÉRT.)

Eddig az idézet.

Az origo riportfelkéréseiről Gazda Albert origo-főszerkesztő és beosztottai minket a következő telefonszámunkon értesíthetnek: +36/30/919-6386.

Bányai-Boris Zsolt, a Videa felelős szerkesztője magyarázkodásaival és/vagy bocsánatkérésével minket ugyanezen a telefonszámon kereshet.

Üdvözlettel
 – Molnár F. Árpád (ELI) (a magyar kormánymaffia által halálos fenyegetésekkel és D-Notice alatt üldözött Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetsége (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja.)
 – Soós József (Titán) (a magyar kormánymaffia és antikrisztusi médiamaffiája által totális D-Notice alatt üldözött Keresztyén Oknyomozó és Tényfeltáró, Újságíró, Roma Jogvédő, a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetsége (PÁBLENESZ) alelnöke, a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetsége (TÉESZ) sajtószóvivője, a bolygó egyik Legfőbb Echelon-Tanúja)
 – Domján Tibor (a magyar orbán-pintéri kormánymaffia és az általuk médiapropagált extrémnáci antikrisztusi sátán-tenyészet által BETILTOTT Keresztyén Újságíró, Emberjogvédő, Roma Jogvédő, KTÜSZ-alelnök, Filmrendező, Világszintű Echelon-Leleplező)

A magyarországi szervezett médiabűnözés végletekig rohadt büntetőjogi, fegyházas állapotát bizonyítja a médiamaffiát leleplező Kordokumentumfilmünk, mely a magyar médiamaffia és csak névleg az ellenőrzésére szakosodott maffiaszervei legfőbb érdeklődési körét és szellemi tálentumainak vaskos és folyékony esszenciáját nevezi nevén. A Film Címe: “Szart a fossal mázolva! – orbániáda, origo, MTE: magyar tartalom, MATISZ-MASZTI-minőség!” Miközben a fasiszta orbán-pintéri maffia betiltásai ellen további nemzetközi terjesztéseket eszközlünk, aközben erre a feliratra klikkelve pl. a Film eredeti oldalára juthat.

Itt pedig a magyar szervezett pornómaffia és nemzetközi bűnöző pénzügyi gengszterkörei által protezsált és fizetett Origo-maffia által legutóbb Betiltott Kordokumentumfilmünket láthatja. A Címe: “Lépold Józsefné és ördögi konstrukciók“. A Filmet a további orbán-pintéri pornó-bűnszervezeti pszichopaták elő-kénköves kínlódásai ellen a világ további posztjaira is feltöltjük. A forrásoldalra pedig erre a feliratra klikkelve juthat.

2012-01-09., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 január 17..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: