Izrael, USA, Magyarország – Holokauszt-emlékezéstől az Echelon-tanúkon és a Prófétákon át az Apokalipszisig

Izrael, USA, Magyarország – Holokauszt-emlékezéstől az Echelon-tanúkon és a Prófétákon át az Apokalipszisig

CIKK: Molnár F. Árpád “ELI” (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

Az izraeli nagykövet könnyűnek találtatott, Mesterházy Attila sokkal kevésbé

Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete és Mesterházy Attila, az MSZP elnöke is megemlékezett a Holokauszt áldozatainak mai emléknapján, amely az auschwitz-birkenaui haláltábor 1945-ös felszabadításának 67. évfordulója alkalmából került megrendezésre. A HÍRHÁTTÉR is halmozottan megemlékezett erről, így pl. a Fidesz és a Jobbik nevű, a fasiszta eszméket mára elképesztő bűnszervezeti nyíltsággal és koncepciós perek sorával folytatólagosan szervező pártok és vezetőik, valamint extrém fasiszta halálholdudvaruk elleni, világszerte megtett nemzetközi feljelentésekkel. A szinte kizárólag Keresztyén (tehát keresztény) emberjogvédőkből, roma jogvédőkből, filmrendezőkből és világszintű Echelon-Tanúkból álló HÍRTHÁTTÉRRŐL ma már az egész világ tudja és az egész világ titkolja, hogy minden magyarok Legüldözöttebb és Legbetiltottabb Médiumának Munkatársai – ahogyan a kezdetek kezdetén, jóval a bekövetkezte előtt Előre Bejelentettük.

Miközben az izraeli nagykövetségtől a Mossad-on át a világ nemzetközi nyomozószerveinek küldjük az antifaiszta feljelentéseket, nemzetközi botrányok során keresztül, aközben Ilan Mor izraeli nagykövet – mint aki hírekkel sem találkozott úgy 5-10 éve – semmitmondó, üres, elcsépelt frázisoktól hemzsegő beszédet tartott egy szűk, szubpolitikai társaság előtt.

Míg a Fidesz nevű, extrémfasiszta bűncselekményeket a szó szoros értelmében Izrael és Benjamin Netanjahu izraeli elnök orra előtt elkövető szélsőséges, keresztényüldöző, újságíró-üldöző és cigánygyűlölő, hajléktalanok elleni gyűlölettörvényeket hozó háttérhatalmi párt Ilan Mor izraeli nagykövethez hasonlóan semmitmondó, fehérre meszelt sírnak sem nevezhető közleményt adott ki, addig ezekhez képest Mesterházy Attila, az MSZP elnöke élénk, élettel teli nyilatkozatot tett, fölöttébb objektíven orbániáda egyre extrémebb rasszista, és a nacionalizmuson messze túlmutató fasiszta tendenciáira és gyakorlatára irányítva a figyelmet. Mesterházy Attila többek között megfogalmazta:

“…ma, amikor számosan tagadják a holokauszt megtörténtét, ma, amikor egyre látványosabban és vészjóslóan elszabadulnak az újnáci, a rasszista, a kisebbséget megbélyegző, kirekesztő szélsőséges jobboldali eszmék, különösen fontos, hogy emlékezzünk és emlékeztessünk mindenkit a holokauszt tragédiájára.”

Ilan Mor, a nemzetközi és legfőbb, sőt, a nemzetbiztonsági retorikában kifejezetten “super” kategóriába illő, stratégiailag pedig legalább superior feljelentéseink sorával bombázott izraeli nagykövetség vezetője szűk, szelektíven összeszedett klubja előtt tartott semmitmondó és élettelen, valamint életlen, tompa beszédében a híradások szerint a magyarországi extrém szintű cigányüldözésről, újságíró-üldözésről és keresztények elleni betiltó tébolyról semmit nem szólt. Beszélt ellenben ‘új antiszemitizmusról, amelynek célja, hogy az emberek a világ zsidóságával ne tarthassák fenn a kapcsolatot’. Minthogy ez a gondolat abszolút igaz, ugyanakkor ezért nem a magyarok a felelősek, sem az arabok vagy bárki más nép, hanem kifejezetten a Meir Dagan által vezetett Moszad, Simon Peresz, Benjamin Netanjahu és társai a felelősek, így Ilan Mor nagykövet személyiségébe nem eléggé beletekintve nem tudni, nem-e Izrael kormányáról beszélt a szűkkörű klubtagsága előtt. Ráadásul elég csak arra emlékeztetnünk, hogy a rutinos, harcedzett, a politikában és a titkosszolgálatok részéről köztudottan régi és tapasztalt személyek sokkal hamarabb váltanak bilaterális kommunikációt az arab, a kínai vagy az orosz titkosszolgálatokkal, mint az izraelivel, amely valami megszállott tehetségtelenséggel vagy tudatos rosszindulattal próbálja felszámolni Izrael biztonsági és a Superiori hadászati és birodalmi lehetőségeit.

Fasiszta téboly Magyarországon: 100% kíván halált az ártatlan cigányokra is

Ha az Izraelt és a zsidóságot pusztító álcionizmusról beszélünk, ami meghatározza Izrael simon pereszi öngyilkos politikáját, ha a zsidók és az Emberiség, valamint a Világmindenség ISTENE, A JHVH Létezése Magyarországon üldözött és elkobzott Bizonyítékairól és rendre házkutatásokkal, fegyveres állami elhurcolásokkal, abszolút betiltásokkal és abszolút média-eltitkolásokkal üldözött Követeiről és Prófétáiról szólunk, azaz hallgatunk, akkor ide kívánkoznak az általunk nemzetközi feljelentések arzenáljával publikált kiemelten sürgős büntetőjogi és nemzetközi életvédelmi és nemzetbiztonsági bűncselekmények és bűntettek sorai is, amellyel folyamatosan figyelmeztetjük a bolygót – csak egy napi ügysorozatra emlékeztessünk most – pl. a youtube videomegosztón az ártatlan roma civilek és gyermekek elleni fasiszta sortüzekről, mészárlásokról, gyilkosságokról szóló videók és filmek alatti kommentárokra, ahol gyakori, hogy 10 magyar kommentelő közül 10 helyesli, éljenzi, hurrázza és hahotázó megnyilvánulásokat tesz a cigányság elleni fasiszta, apartheid vérgyilkosságokat helyeselvén, miközben ebből a gyakran 100%-os fasizmust tanúsító és bizonyító statisztikában sokszor 50%-ot tesz ki azon fehér bőrű magyarok aránya, akik kifejezetten a cigányság teljes kiirtásának vágyát és antikrisztusi, fasiszta, a legmélyebben sátáni szándékát kiáltják világgá.

BOTRÁNYFILMÜNKET AJÁNLJUK!: A Holocaust Világnapjára a magyarországi fasiszta terrorizmus által Betiltott Elemzés Címe és elérhetőségeiből!: A párt, amely leghangosabban imádta a pszichiátriai terrorizmust (Film, 10:28.88 perc; KLIKK!)
A Betiltásra válaszul írott Nemzetközi Feljelentésünk egyikét itt olvashatják (a Címére klikkeljen!): NEMZETKÖZI SUPER-FELJELENTÉS! Egy Jobbikos film, amelyből – SÚGJA – Történelem Lesz! – Lásd, mitől retteg a legjobban a Jobbik és a Fidesz!

100 ezer szefárd zsidó gyermek a halálsugárzásban ; Cionistáknak álcázott, JHVH-üldöző nagy babiloni ördögök

Ha a 100 ezer szefárd zsidó gyermek ellen az 1950-es években elkövetett Holokausztra emlékezünk, ahol a 100 ezer kisgyermeket – nem véletlenül “féregirtás” címén – a megengedett röntgendózis ezerszeresével, más források szerint 35 ezerszeresével sugározta be ugyanezzel a Simon Peresszel katonai poszton az izraeli kormány, csak azért kiválasztva őket, mert a szefárd zsidók barna bőrűek voltak, nem pedig fehérek, mint Meir Dagan, Simon Peresz és Benjamin Netanjahu, akkor érthető AZ ÖRÖKKÉVALÓTÓL Kapott sátáni sötétség, ami miatt A RETTENETES olyan úton vezeti őket, ami a szakadékba vezet. Ez a bizonyítéka annak is, hogy Izrael eme vezetésének napjait meg kell számlálni, hogy AZ ATYA Szent Földje végre megszabaduljon Izrael fél évszázados átkától, és a Jelenések Könyvében Megprófétált titokzatos Nagy Babiloni Szajha eme elhasznált ördögei, Júdásai és cionista köntösbe bújtatott ISTENÁRULÓ és hazaáruló tömeggyilkosai helyett új vezetés tétessék Izrael kormányává, akik nem üldözik és irtják AZ ÖRÖKKÉVALÓ Követeit és Bizonyítékait, hanem megnyitják az Utat a Halhatatlan és Soha El Nem Múló Birodalom előtt, Amely feltétlen rákövetkezik az Emberiségre, az egész fajt végleg átalakítva és íme, újjá téve mindent!

A röntgengépeket – a Magyarországon máig eltitkolt izraeli és a világ számos híradásai szerint – az az USA adta – mellé az éves izraeli egészségügyi költségvetés kb. 5-6-szorosát is kifizetve -, amelyik akkoriban mentette át az USÁ-ba Hitler emberprogramozóit. Ez utóbbiról pedig a mai napig tanúsítják a világ legismertebbé vált Echelon-tanúi, hogy a kiskorukban kezdett besugárzásuk, sokkolásuk és kemikáliázásuk intézményeiben nem ritkán magas rangú, egyenruhába öltözött náci tisztekkel találkoztak.

Az Echelon-tanúkról egyébként közismert, hogy szinte a 100%-uk antifasiszta, és nem sok akad közülük, aki ne közvetlen forrásból tudná, hogy a Háttérhatalom és az amerikai emberprogramozások merőben fasiszta szellemiséggel vertek, és kifejezetten áthatottak és ihletettek Hitler náci ideológiájával és eszmeiségével. [Egyik ISTEN- és Echelon-Filmünkhöz a Címére klikkeljen: “Sziget 8 – A TEREMTŐTŐL Hollywoodig“] Arról az USÁ-ról beszélünk, amelybe Hitler magyaros szintű náci őrjöngései elől menekültek a zsidó tudósok, feltalálva az atombombát, megnyerve az USÁ-ban a II. Világháborút, és onnantól folyamatosan termelve a világ Nobel-díjasainak arzenálját. Tehát ez az USA volt, amelyik – azóta tartó szövetségben Izraellel – adta az eszközöket, adva hozzá tengernyi pénzt, biztosította a színes bőrű zsidók tömeges irtását, elevenen megégetését, miközben Amerika földjén tombolt az Afrikából elhurcolt színes bőrűek elleni központi, állami és államhatalmi, valamint média- és lakossági terror. Ennek a terrorizmusnak az egyik következménye volt annak idején, hogy Muhammad Ali folyóba dobta aranyérmét, és mialatt a világ legnagyobb sportolójának kiáltották ki, a fehér fasizmus annyira gyűlölte bőrszíne és származása miatt, hogy végül muszlimmá lett és a mai napig világra ható ékes emberjogi erkölcsbeszédeivel legalább százezreket téríthetett az iszlámra. A HATALMAS JAHVE biztos nagyon értékeli az ostoba fehér antikrisztus háttérhatalmi és Echelon-pszichotikus állami hordák simon pereszien önpusztító, Izrael-romboló és háborúkat háborúkra kirobbantó fehér ördögfaji Júdás-eredményeket.

Izrael múltja és Jövője; A Szentföld, ahol nem üldözik AZ ÖRÖKKÉVALÓT ÉS Prófétáit

Mi még azt a 100 ezer – faji alapon tömegpusztított és elevenen megégetett – zsidó kisgyermeket is megbocsájtanánk. De A RETTENETES ISTEN – úgy tűnik – soha nem feledte el! Hiszen ki hallott még olyat a zsidók világtörténelmében, hogy A SZENT ATYA Által Végrehajtott hódító háborúk között akár egyetlen esetben is előfordult volna, hogy zsidók a zsidók ellen követtek volna el ráadásul a hitleri fasizmusnál is sokkalta rosszabb és sátánibb fasiszta népirtásokat, az alapján, hogy a zsidóknak milyen a bőrük színe vagy a származása! Ez a társaság a zsidóság és az Emberiség Világtörténelmének legmélyebb szégyene legyen! Annak idején Mózes éppen úgy, mint Józsué és Izrael hajdani királyai A TEREMTŐ rettenetes dühével felvértezve irtották volna ki őket a kutyáikkal együtt! A kutyáikkal együtt, ahogyan örök tanulság és precedens, amikor a zsidók – összefogva – a bűnözőkké lett benjaminitákkal csaknem egészében végeztek! Igen, a benjaminitákkal – hogy emlékeztessünk Izrael JAHVE-üldöző és prófétaüldöző miniszterelnökére, a fehér bőrű Benjamin Netanjahura!

Az ördögök sokszor képtelenek felfogni, ha pedig kapiskálják beszűkített tapasztalásvilágukkal, mégis vakká tétetve kalimpálnak, mint Sodoma és Gomora vaksággal megvert lakói, hogy amikor rutinból ellenőrizhetően is kivételes helyzetbe Teremtett Echelon-Tanú, hát még amikor Próféta szól, annak sokkal nagyobb súlya van, mint ha egy-egy állam vezetője tesz baljós nyilatkozatokat! Tudjuk, hogy ez a világ a végét járja. De gondoskodnunk kell arról, hogy a vesztesek, a legutolsók és a leghitványabbak, akik elárulták Izrael és a Világegyetem ISTENÉT, soha többé ne juthassanak pozícióhoz! És ezt nem csak AZ ÖRÖKKÉVALÓ Dicsősége követeli, Amit biztosítanunk és biztosítanunk kell, hanem az Emberiség alapvető túlélési érdekei is! Jaj az ellenségnek, ha A kiválasztottak Krisztussal jobban szakítanak, és JAH Nyers Erejét és mózesi törvényeit veszik alapul, mert akkor MENNYEI ATYÁNK árulóinak nem lesz helyük ezen a Földön, de hagyományaink szerint fogjuk a kutyáikkal együtt kiirtani őket, házaikat szemétdombbá tétetvén, értékeiket szentségtelen mocskokként elégetvén! Ha keresik az ördögök a vesztüket, prófétákkal szemben keresvén gyakran hirtelen és nagyon gyorsan megtalálják!

Akik Tudják, mivé lesz a Föld, és mivé lesz az Emberiség a viharokon át, tudják azt is, hogy a szefárd zsidók elleni Holocaustot elkövetett zsidóknak semmiképpen nem lesz helyük az Új Világban, amelyet örökül kapnak az Emberiség ISTENTŐL Eleve Elrendelt és Eleve Kiválasztott hősei, szentjei és a RETTENETES ISTEN prófétái.

2012.01.27., Budapest, Hungary

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386
——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!
We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 február 2..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: