Lufthansa! A HÍRHÁTTÉR nem ajánlja, hacsaknem bűnözőknek, náciknak és antikrisztusoknak, hogy a német Lufthansa repülőivel utazzanak

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

Lufthansa! A HÍRHÁTTÉR nem ajánlja, hacsaknem bűnözőknek, náciknak és antikrisztusoknak, hogy a német Lufthansa repülőivel utazzanak

Tekintettel Angela Merkel német kancellár és elődei által több, mint 10 éven át(!) folytatólagosan szervezett, több, mint fél tucat török, legalább egy görög és minimum több német állampolgár ellen, a német titkosszolgálatok és kancellári vezetés által biztosított és eltussolt, nemrégiben megbukott apartheid, faji alapú, a hitleri fasizmus vészkorszakát idéző, nácik által végrehajtott véres gyilkosságsorozatra, bankrablásokra, bombarobbantásos cselekményekre stb., A HÍRHÁTTÉR nem ajánlja – ha nem igénytelen gyomrú, becstelen semmire kellőknek, keresztényüldözést pártoló antikrisztusoknak (ördögöknek) és fasiszta ideológiájú, tehát szintén súlyos patológiás zavarokkal és kevert személyiségzavarokkal küszködő, vagy elmebetegségben szenvedő személyeknek -, hogy a német Lufthansa utasszállító repülőgépeire üljenek, ezzel is patologikusan támogatva a német állami fasizmust.

A HÍRHÁTTÉR külön felhív mindenkit, aki nem sorolja magát a súlyosan antiszociális pszichopaták, továbbá az antikrisztusok (ördögök) és a(z állami) náci terroristák közé, hogy a Lufthansa elleni bojkott, médiakampány és nemzetközi fellépés azért is indokolt, mivel az Adolf Hitler óta zavartalanul kancellárinak nevezett apartheid kormány és német ajkú (főleg osztrák és német) állami bűnszervezetei FELJELENTÉSEINK százait tussolták el, és személyes, közvetlen, szemtől szembeni megkereséseink és halálbiztos Előre Jelzéseink ellenére kormányszinten biztosították az ellenünk, Keresztény Emberjogvédők és Echelon-Tanúk ellen a totális D-Notice-t (azaz központilag rendelt médiatitkolást) és a koncepciós perek, valamint betiltások és az állami bűnözésről szóló bizonyítékok elkobzását, mivel nem pártoltuk a magyarországi újságíró-üldözéseket és a magyarországi, romák elleni, állami szervezésű sorozatgyilkosságot. Mindezeket tetézték azzal, hogy külön felhívásaink és személyes megjelenéseink ellenére egy óra alatt Ausztriában és Svájcban ismét és végleg be merték tiltani A HÍRHÁTTÉRT, miután osztrák kormányszinten és a német nyomozó szervek védelmét kértük üldözésünk és betiltásunk ellen!

Mint ismeretes, a magyarországi Emberjogvédők, Keresztények (tehát Keresztyének), Tényfeltáró Újságírók és Echelon-Tanúk német-magyar, orbáni-merkeli üldözésére, a kiszélesített fasiszta törekvések és népirtások Orbán Viktor, Angela Merkel és az osztrák kancellár Werner Faymann általi követelései ellenében megalapítottuk a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségét (TÉESZ), tekintettel arra, hogy a német kormány 8 török állampolgár kivégzéséhez biztosított minden személyi, anyagi, német rendőrségi és német titkosszolgálati védelmet és eszközt, majd Orbán Viktorral összefogva, közvetlenül az osztrák kormányhoz és a német rendőri szervek egész sorához(!) fordulásunkra válaszul betiltották A HÍRHÁTTÉR teljes osztrák és svájci elérhetőségét!

A német fasiszta, apartheid állami mészárlások kapcsán, a Lufthansa német légitársaság bojkottjához az alábbi kapcsolódó irodalmunkat is ajánljuk! Mind páratlan és abszolút eltitkolt anyag és Kordokumentum!

2011-11-28. HÍRHÁTTÉR TV: Apartheid politikai gyilkosságok: Merkel, Faymann, Orbán: a Sátán fasiszta tengelyhatalmában (Film, 13:58.88 perc; KLIKK!)

2012-01-16. Cikk: Gerhard Schröder orbáni kancellár svájci utasszállító-katasztrófája – Extra leleplezések, ahogy még senki nem merte (Predesztinációkkal) (KLIKK a cikkre!)

2012-01-25. Cikk: A vizsgált magyarok szinte 100%-a gyönyörködik a német állam törökök és más nemzetiségűek elleni fasiszta lemészárlásában! (Cigánykiirtási statisztikával!) (KLIKK a cikkre!)

2012-02-05.
8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 február 5..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: