TÖMEGGYILKOSSÁGOKBAN FELHÍVÁS A BEL- ÉS KÜLFÖLDI NYOMOZÓSZERVEK, KORMÁNYOK ÉS AZ ELLENZÉKEK SZÁMÁRA, VALAMINT MINDEN CIVILEKNEK STB.! (A 100 ezer szefárd zsidó gyermek elleni besugárzásos népirtások világtörténelmi leleplezései és az elkövetők ISTEN- és keresztényüldözései tárgyában)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA

TÖMEGGYILKOSSÁGOKBAN FELHÍVÁS A BEL- ÉS KÜLFÖLDI NYOMOZÓSZERVEK, KORMÁNYOK ÉS AZ ELLENZÉKEK SZÁMÁRA, VALAMINT MINDEN CIVILEKNEK STB.!
A SIMON PERESZ-KORMÁNYZAT SZEFÁRD ZSIDÓ GYERMEKEK ELLENI NÉPIRTÁSA TÁRGYÁBAN!

Aki tevékenyen vagy tippekkel részt kíván venni a Simon Peresz, Meir Dagan Moszad-főnök és Benjamin Netanjahu-féle 1951-es, 100 ezer szefárd zsidó gyermek elleni amerikai-izraeli besugárzásos népirtás és Holocaust feltárásában, jelentkezzen a címeinken vagy telefonszámaink valamelyikén (Pl. 30/919-6386)! Az elmúlt hét eseményeire is tekintettel vesszük a lapot, és válaszolunk Izrael szefárd-tömeggyilkos vezetése (50 éve ugyanaz a bűnbanda!) állandó ellenségeskedéseire, abszolút betiltatásainkra, feljelentéseink ezrei eltussolására és elkobzására, bizonyítékaink ismételt elkobzására, A JHVH Léte Bizonyítékainak és Tanúinak üldözésére, és ezt a fasiszta náci álzsidó és Izraelt az egész világgal csődbe borító bűnbandát oda juttatjuk hírben és névben, ahová JÚDÁST Tette ugyanaz AZ ISTEN, Aki Kiirtotta Krisztus gyilkosait Izraelből, és Aki az az ÖRÖKKÉVALÓ, Aki simon peresz, meir dagan és benjamin netanjahu legnagyobb ellensége! Akinek A Neve JAHVE!

Dokumentumfilmek, Cikkek, A világ titkos ügynökei és más informátorai és szakértői meghallgatásával stb. kívánunk világtörténelmi kampányt indítani a zsidók világtörténelmének leghitványabb bűnözői ellen, akik a zsidók történelmében soha nem látott módon zsidók tömegeit irtották ki azok barna bőrszíne miatt, tették őket kísérleti állatokká, mint Hitler, a világ Echelon-tanúinak tanúvallomásaiban is rögzített módon mindezt az amerikaiakkal közösen, magas rangú, egyenruhás, az USÁ-ba átmentett náci tisztekkel! Aztán megállás nélkül folytatva elmebeteg, AZ ISTENTŐL rettenetes és minden világtörténelmi rekordot megdöntött bűntetteik miatt AZ ISTEN IGAZ ÍTÉLETÉBŐL elmebetegekként, tetteik belátására már stratégiailag is teljesen összeomlottként, a zsidók Istenének és az Emberiség Istenének Prófétáit és Bizonyítékait üldözvén, betiltván, a Bizonyítékokat folyamatosan elkobozván, életünket folyamatosan fenyegetvén, menedékkéréseinkre a világ izraeli nagykövetségeinél a Krisztusi anyagi helyzetünkre (szegénységre) hivatkozva gúnyolódván, röhögvén, a menedékjog biztosítása helyett kihívván a közvetlenül fenyegető kormány rendőrségi szerveit!

AZ ÖRÖKKÉVALÓ PRÓFÉTÁIKÉNT ÉS SZERETTEIKÉNT ÉLETÜNK ÁRÁN IS KÖTELESSÉGÜNK LELEPLEZNI, ÉS AZ ISTEN KEGYELMEZETTEINEK KISÖPÖRNI EZEKET A FASISZTA ISTENGYILKOS HÓHÉROKAT ÖRÖK IDŐKRE A SZENT FÖLDRŐL, MIKÖZBEN KISÖPRÉSÜK MÁR BIZTOS ÉS FELTÉTLEN A SZENT VÁROSBÓL, AMELYET AZ ÖRÖKKÉVALÓ ISTEN, A JHVH AZ Ő KÖVETEINEK, PRÓFÉTÁINAK, SZERETTEINEK ÉS IGAZAINAK KÉSZÍTETT!

Önmagáért beszél, hogy Izrael már a II. Világháború előtt elfoglalta Lengyelországot, de nem becsülték meg helyzetüket. Ahogy magyarországon, bevezették AZ ÖRÖKKÉVALÓT gyalázó ateizmust, és Kapott vakságuk és elmebetegségük a II. Világháborúhoz vezetett és ahhoz, hogy a harag során szinte az összes zsidót kiirtották Lengyelországból! Aztán újra elfoglalták Lengyelországot, ahogy Simon Peresz magyarországról is elmondta ezt, aztán hozzáláttak a fasizmus gerjesztéséhez. folytatták AZ ÖRÖKKÉVALÓ LÉTE ÉS KRISZTUS LÉTE Bizonyítékainak eltitkolását, üldözését, prófétái betiltását, fegyveres elhurcolását, a bizonyítékaik elkobzását! Ez a veszett bűnbanda a titokzatos Nagy Babiloni Szajha átmeneti, programozott Echelon-pszichotikusai és parázna idiótái voltak! Állításuk szerint cionisták voltak, valójában a cionizmus legnagyobb ellenségei és orbánian ütődött, idióta hóhérai voltak mindvégig, amik örökre elvették volna a zsidók és a Világegyetem Istene, JAHVE Létének összes ismeretét és minden dicsőségét! Butaságba, romlásba, háborúba és örök szenvedésre kárhoztatva az egész Emberiséget!

A JHVH HARAGJA ÉS MEGTORLÓ EREJE EZEK ELLEN A NAGY BABILONI SZAJHA-FENEVADAK ELLEN AZ ÖRÖKKÉVALÓ SZENT NEVÉÉRT, AZ Ő PRÓFÉTÁIÉRT, AKIKÉRT BOSSZÚT, HALÁLT ÉS POKLOT HIRDETETT A SZENT KÖNYVE ÉS A PRÓFÉTÁK ÁLTAL, ÉS MINDAZOKÉRT, AMIK AZ Ő SZENT KÖNYVÉBEN ÉS A JELENÉSEK KÖNYVÉBEN MEGÍRATTAK!

TÖRJ UTAT, ATYÁNK, ÉS SODORD SZENT KEGYELMED SZERINT MAGADDAL A VILÁG LEGNAGYOBB FEGYVEREIKÉNT PRÓFÉTÁIDAT, ÉS VÁLASZTOTTAIDAT!

Izrael miniszterelnöke Benjamin Netanjahu. Emlékezzünk, mitől lettek anno a benjaminiták Izrael legkisebb törzse! Ezt átvitt értelemben már most Megígéri Az, Aki ELI Erejét Adja, hogy kiterjeszti a világ minden részébe, és örök időkre beleégeti a Világtörténelembe, hogy az ezer esztendős szent papság Milleniumán keresztül örök időkön át fogja Tudni a Teremtett világ AZ ÉLŐ VILÁGMINDENSÉGBEN! És Taposni fognak rajtuk – ahogy a Mennyei Jelenésekben Megüzente – a győztes szent Angyalok, köztük az angyalokká tett halhatatlan emberi választottak az eonok eonokjain át, a korok korain át, mindig és mindig…!

2012.01.22., VIII. kerület, Budapest, Hungary

Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 február 5..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: