EXTRA! A MALÉV a magyar pártok fedezékében, Abramovicson keresztül szállította a fegyvereket a saját népüket is halomra gyilkoló despota arab államokba!

A MALÉV a magyar pártok fedezékében, Abramovicson keresztül szállította a fegyvereket a saját népüket is halomra gyilkoló despota arab államokba!

Egy eredetileg nem Internetes publikálásra írt gyors HÍRHÁTTÉR-Levél (javítás nélkül)

Pártokban nem szabad gondolkodni, mert – mi nagyon sokszor ismételtük, csak rossz országban – soha, sehol nem volt párt a Világtörténelem során, amely ne feküdt volna le hatalmi tényezőként az államok rendszerének, ne fedezte volna a lakosság elleni állami titkosszolgálati módszereket, ne okozott volna csalódást a mindig lassan ébredő lakosságnak, miközben újabb és újabb pártokat kapott a tanulásra képtelen nép, hogy újra és újra és újra elhiggye a hazugságot, hogy most végre becsületeseket, nem gazembereket kapott.

A Jobbikról is hiába mondtuk, miközben szó szerint sérthetetlen istenként imádta a következő vakságba és ájulásba taszított nép, hogy tele vannak rosszindulattal, aljassággal, gonoszsággal, eltussolással, és védik a nép elleni összes állami titkosszolgálati módszert és eszközt, fenntartva a politikai gyilkosságok intézményrendszerét is ugyanazokkal a módszerekkel, ugyanazokkal az eszközökkel, ugyanazokkal az emberekkel.

Fizesse meg a nép a kollektív bűneit, mert a Jobbik-hite akkora pusztítást okozott, ami pusztítólag hatott az egész Emberiségre. Fizessen a magyarság a kollektív bűneiért. Mi már nem vagyunk többé magyarok. Mivel mindig felülről láttunk rá e fajra, valószínűleg soha nem is voltunk.

A MALÉV-féle KGB-s 88 milliárd forint kapcsán, aminek szétlopása eltussolásához Vona és bandája olyan nagyon hajrázott és hurrázott:

 A Molnárt mindig keresték a világ minden részéből személyesen is. Gyakori volt, hogy kimondottan azért, mert párton kívüli, és máshoz hiába is fordulnának, mert mások nem mernek ennyit feltárni, mert mások becstelenek stb.

A 2009. szeptember 14-i házkutatás előtt 3 nappal írt Cikk, a 911-es a Molnár KGB-botrányairól szólt (itt olvasható). Meglett a házkutatás, és a Pörzse Sándor-féle fos Barikád, Vona náci sajtói, ahogy a romagyilkosságok állami szálai eltussolásáért, úgy a házkutatásokért, a koncepciós perekért, az eltussolásokért és a betiltásokért őrjöngtek. Az, hogy 88 milliárd Ft-jába került a hülye magyaroknak, valójában csak csepp a tengerben, mert az a 88 milliárd csak a jéghegy csúcsa, és nem jelképesen! Felmérhetetlen az a randalírozás és pusztítás okozta kár, amit Vona, Gaudi és sajtónáci bandája elkövetett azzal, hogy a világon minden állami bűnszervezeti ügyet eltussolt, és mindenkit, aki nem volt fasiszta, üldözés alá vett! Az emberjogvédők és a tényfeltárók ellen mai napig tartó totális elhallgatást, hazudozást és uszító, gyűlölködő, gyilkos szándékú hajtóvadászatot folytatnak! Messze túl az életfogytiglanon! MESSZE TÚLLÉPVE RAJTA!

 Amikor a Molnárt minősített (államtitokká nyilvánított) magyar, orosz és arab nyelvű dokumentumokkal és pendrive-val megkereste a hadsereg – rajta kívül “senki” nem tudja, melyik -, hogy Borisz Abramovics a MALÉV uraként fegyvereket és fegyveralkatrészeket szállít az araboknak, Gyurcsányék pedig a hatalmas tőkekivitelért (88 milliárd Ft és a többi) politikai előnyöket és klientúrájuk egyes tagjai busás honoráriumokban és gazdasági szerződésekben részesülnek, és úgy jár-kel az orosz maffia Magyarországon, a minisztériumokban és a hadseregben, mint disznópásztor a disznóólban, az ütődött orbán-MSZP-vona-egypártbanda semmiről nem akart hallani. Azért, mert egy állami bűnszervezeti bűncselekmény szinte minden esetben osztatlan EGYPÁRTRENDSZERŰ védelemben részesül. Itt nem számít a pénz, hiszen soha nem az övékét költik. Azzal, hogy az oroszok Iránnak szállítottak rakétákat és az atomfegyverek előállításához szükséges alkatrészeket és hasadóanyagot, ellátták továbbá – a szállítások java pénzről szólt, nem politikáról – Szíriát, Egyiptomot, Jordániát (tehát a világ vezető despota tömeggyilkos terrorista rendszereit), ezzel Putyin, néhány orosz oligarcha és fegyverkereskedő, Gyurcsány és külsős-belsős körei, valamint orbánék – akik mindig nagyon utaztak a drog-, ember-, szerv-, és fegyvercsempészetben – jól jártak, az újnáciknak (Vonának és bandájának) meg elég volt, hogy szolgálhatták a szemükben nagyokat: Orbánt, Gyurcsányt és – a Jobbikról szóló KGB-s lefizetéses pletykákat megerősítvén – Putyint.

Szerintünk nem szabad megállítani a magyarok eladósítását. Ma már mi is azt mondjuk, amit vonáék, de maradva az igazság és a leleplezések oldalán, AZ ISTEN Dicsőségét keresvén és szolgálni akarván. Tehát ha a mindenben elbukott, cigányozós, primitív fasiszta hordák kelletek a magyaroknak, és üldöztek és titkoltak minden felsőbbrendűt, amivel – így messze legfőképpen az általunk leleplezett Echelon-Technológiai és ISTENI Leleplezésekkel – a magyarok már régen a világ tetejére kerültek volna, akkor fizessenek csak azért a mérhetetlen kárért, amivel a mi üldözésünkkel és bizonyítékaink ismételt elkobzásával pusztítólag hatottak az egész Emberiség tönkre tételére, rabszolgasorba taszítására, kiirthatóságára, elkárhoztatására, és arassanak Életként és Halálként ellenük és köztük azok, akiket AZ IGAZSÁGÉRT GYŰLÖLTEK ÉS ÜLDÖZTEK, mialatt Előre Megmondtuk, hogyan épülnek le és buknak el, nekünk biztosítván a Világelső helyet.

A hülye magyarokat szó szerint a semmikbe fojtották, minden tekintetben a legprimitívebb, legostobább, legszarházibb néppé bizonyítva, ahogy eme egyik legutóbbi rövid Cikkünkből is egyértelműen kiviláglik: amilyenek a tematizáló gazdák voltak, olyan moslék és hitvány lett e nép; ahogyan Széchenyi mondta a hitvány népről, hogy ezért megérdemli a bukást:

 2012-01-25. A vizsgált magyarok szinte 100%-a gyönyörködik a német állam törökök és más nemzetiségűek elleni fasiszta lemészárlásában! (Cigánykiirtási statisztikával!)
(KLIKK a cikkre!)

2012-02-05.
8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 február 6..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: