A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök! (Végzetes bűnlajstrommal is 6 pontban!)

! A HÍRHÁTTÉR !

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb.]

A Levél Tárgya: LIBANON! A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök!

 Totális titokban tartott Csúcsbotrány-Filmjeinkből ajánljuk, megjelenésük sorrendjében!:
1. Az elnök megölése! – Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!)

2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen)

3. Libanonból a holtak világtengere – Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért

Najib Mikati libanoni miniszterelnök! Nabuh Berri! A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök!
Bebizonyítjuk azt is, hogy aki Libanon élén nagyon keresi a halált, könnyen megtalálja!

 A HÍRHÁTTÉR nem engedi meg, hogy libanoni vezető vagy üzletember Magyarországra jöjjön, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök! Ellenkező esetben világméretű kampányt indítunk Libanon kormányzata és Irán megbuktatására. Orbán Viktor magyar miniszterelnök az Emberiség ellensége. Miután kitelt az ideje, az utóbbi időben akik vele szorosabb szövetségre próbáltak lépni, azokat sokszor nagyon gyorsan rejtélyes módon érte utol a végzet. Egyiptom elnökével való nagy jövőjű tervezgetésére kb. egy nappal pl. kitört az egyiptomi forradalom, aki pedig velünk szemben megbukik, vagy akire rámutatunk, azt gyakran rejtélyes, kultikusan szervezett halál ragadja el, legyen az Lech Kaczynski lés 100 társa, a burmai vezető, Rafik Hariri libanoni miniszterelnök vagy Szaddam Husszein iraki elnök.

Nem engedjük meg, hogy amíg Orbán Viktor a magyar kormány élén áll, vagy életben van, addig libanoni magas rangú személy ide betegye a lábát. Ennek függvénye lehet nem csak az Irán elleni háború és Mahmúd Ahmedinezsád kivégzése, de a libanoni vezetés és a Hezbollah elleni kiterjedt háború megindítása is, ami nem tőlünk, legfeljebb nagyon is, de nagyon is, de nagyon is eredményes gondolatainkból ered.

Túlontúl is tömörített visszatekintés:

1. Az USA, Izrael, az EU, az MSZP eladta a Molnár F. Árpádot 2003-ban, akit 2004-től már a titkosszolgálatokban nem jártas, egész életükben kívülállók is a világ Legfőbb és Legnagyobb hatásúra Teremtett Echelon-Tanújának tartottak. A nyugat megállapodott Libanonnal, hogy amikor a Molnár F. Árpád a politikai gyilkosság elől és Orbán Viktor, valamint bandái megbuktatására oda távozik, akkor az Orbán Viktor és az USA bűntetteiről szóló bizonyítékokat a Rafik Hariri vezette libanoni kormány titkosszolgálata elkobozza. Megegyeztek Libanonnal. Irak is elbukott. Husszeint is megölték az árulásáért.

2. Az áruló Rafik Haririt másfél évvel később, 2005 február 14-én már felrobbantották. A nyugati és izraeli vádak szerint a Hezbollah volt az elkövető, miközben a nyugat is elismerte, hogy Rafik a nyugatnak, az USÁ-nak és Izraelnek dolgozott. Forrásaink úgy mondják: kémkedett. Kémkedett Izraelnek és az USÁ-nak.

3. 2009 november 19-én – bár előre szóltunk, hogy a nagykövetségnél rögzítjük Libanon 2003-as árulását és bukását – Libanon nekünk rontott. Ezzel végleg leszámoltunk Libanonnal. A miniszterelnök – akinek és titkosszolgálatainak személyesen üzentünk a filmfelvétel előtt – a korábbi ellenségünk, a felrobbantott Rafik Hariri millirádos tömeggyilkos terrorista fia, Szaad Hariri, akiről nem kell sok ész nyugaton sem, hogy mindenki hamar felfogja: szintén tömeggyilkos terrorista, ezért máig igazi szentként ünnepli a nyugat, Az USÁ-tól Franciaországon át az Amerikai Egyesült Államokig. A köztársasági elnök a 2009-es záró incidensnél és utolsó árulásnál Michel Suleiman volt.

4. Alig több, mint egy évvel később – 2011 januárjában – a Hezbollah már megbuktatja a libanoni kormányt úgy, hogy kilépett a kormányból. Izrael – Libanon tömeggyilkos terroristája bukására – máris csapat-összevonásokat hajt végre a libanoni határnál. Saad Hariri nem sokkal később már a baráti nyugaton köt ki, ahol a mai napig siratják, hogy szegény világterrorista keresztyénüldöző, a nyugat bűntetteiről a bizonyítékokat elkobzó tömeggyilkos antikrisztus nem lehet a libanoni tömeggyilkos terrorista titkosszolgálat és kormány élén. A Hezbollah – mielőtt Saad Haririt megbuktatták – kifogásolta, hogy Szaad Hariri a hollandoknak, az amerikaiaknak és Izraelnek bólogat a tömeggyilkos terrorista Rafik Hariri merénylőinek kézre kerítésére, pedig csak egy tömeggyilkos dollármilliárdos libanoni despota volt a felrobbantott terrorista hóhér, aki ezért a nyugat barátja volt egészen haláláig.

5. Egy évre rá, 2012 januárjában Orbán Viktor Libanonba megy, és találkozik az új miniszterelnökkel, aki Nadzsib Mikati, és akit a Hezbollah támogat. A meggondolatlan és következetlen libanoni vezetés megint óvatlan volt, hogy találkozott ezzel a két lábon járó balsorssal, Orbánnal, aki a Hezbollah-támogatta miniszterelnököt meghívja Magyarországra. A sajtó szerint erre akár már 2012 májusában is sor kerülhet. A katasztrófagyáros világterrorista Orbán Viktor találkozik egyúttal a milliárdos ingatlankereskedő Nabuh Berrivel és egyik fokozott ellenségünkkel, Michel Suleiman köztársasági elnökkel. Az önfeledt és stratégiailag fölöttébb ostoba libanoni vezetés és holdudvara gyakorlatilag végigcsókolja minden idők egyik legnagyobb bukására tervezett idióta terrorista miniszterelnökének, Orbán Viktornak kezeit.

6. 2012. február 14.: A nyugat sűrű könnyhullatások közepette emlékezik meg a titkosszolgálatairól hírhedt tömeggyilkosról, Rafik Haririról, és miközben A HÍRHÁTTÉR ellen lassan a fél tucat bizonyíték-elkobzásnál tartanak (melyre sor került az olaszországi Milánótól Kecskeméten át Budapestig mindenfelé), és médiánkat annak Keresztyén és bizonyítottan ISTEN-Háttere miatt totális D-Notice övezi (a “D-Notice” titkosszolgálati kifejezés, és azt jelenti: államhatalmilag, központilag rendelt teljes eltitkolás és ellenséges kampány!!!), aközben a hírhedt libanoni titkosszolgálat világterrorista tömeggyilkos antikrisztus hóhérpatkánya, Szaad Hariri Párizsból szomorkodik a világsajtó előtt, sűrű nyugati részvét mellett tömeggyilkos antikrisztus terrorista apja merénylőinek kézre kerítéséért.

 Totális titokban tartott Csúcsbotrány-Filmjeinkből ajánljuk, megjelenésük sorrendjében!:
1. Az elnök megölése! – Titkok Szaddam Husszein bukásáról (Elárulta a békét, kiállt Orbán gyilkosságaiért, ezért felakasztották!)

2. Libanon az ISTEN és az Emberiség ellen (Libanoni nagykövetségi támadás a HÍRHÁTTÉR ellen)

3. Libanonból a holtak világtengere – Amiért kelet és nyugat minden ön- és tömegpusztításért

2012.02.15., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…Orbán Viktor 100%-ban eltussolt és a tanúkat sorozatban lemészárolt bűntetteiből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13, 14., 15., 16., 17, 18., 19., 20., 21., 22., 23., 24., 25., 26., 27., 28., 29., 30., 31.!

A Romák Elleni Állami Sorozatgyilkosság Orbán Viktor általi eltussolásáról és világhírhedtté váló újságíró-üldözéséből: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12.!

Az Orbán Viktor által teljes eltussolásra és folytatólagos szervezésre követelt, a világ minden népe és állami vezetése ellen irányuló utasszállító és katonai repülőgépek elleni tömeggyilkos robbantásos terrorcselekményekből egy csokorra való leleplezés: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.!

Az Orbán Viktor által vezetett és eltussolni próbált állami pszichiátriai kínzások, csonkítások, tömeggyilkosságok, Holocaust megbuktatásából egy csokorra való: KLIKK!: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20.!

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 február 16..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: