A pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) képviselője a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtására

HHMM-Cikk

Molnár Andrea, a Pécs városában található Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) képviselője – egyik legutóbbi FELJELENTÉSÜNKRE (KLIKK!) reagálva – rövid közleményében tudatta, hogy aki a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtásával nem ért egyet, az elmebeteg, és kezelésre szorul. Mint azt a pécsi gyermeknevelés 30 éves specialistája elmondta: sajnálja, hogy bezárták az OPNI-t. Tudniillik mindazokat is ott kellene kezelni, akik nem értenek egyet a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásával.

A Turi Katalin főigazgató régi-régi embereként garázdálkodó Molnár Andrea olyannyira oszlopos tagja az ifjúság célzatos nevelésével fasiszta rakásra büszkélkedő – kifejezetten gyermeknevelésre, csekélyebb mértékben felnőttek oktatására erőszakosodott – szervezetnek, hogy Molnár Andrea csaknem az intézmény fennállása óta – már 30 éve, 1982 óta – állami kitartottja a Molnár Andreán keresztül fasizmussal és hitlerizmussal büszkélkedő intézménynek. A népirtásokat féktelenül szorgalmazó Molnár Andrea természetesen Tanárképző Főiskolát végzett, de nem tudni, mikor szívta ennyire magába a fasizmus és a hitlerizmus, valamint a pszichiátriai állami népirtás mocska és moslékja vigyoridióta pöcsi arzenálját. Genetikai eredetű betegsége ez, az anyatejjel szopta magába, netán a tanárképzésben tört meg benne valami, vagy amióta Orbán Viktor és fasiszta bandája kormányoz, azóta tanulta meg (náci tanár is holtig tanul, helyesebben butul), hogy itt bizony nem lesz támogatás, csak ha a fasiszta VEÉRGAZDÁNAK – minden eddigi magyar idők leghírhedtebb tömeggyilkos orvosának, az OPNI-ból rák következtében kihalt Veér Andrásnak – közvetlen főnökét, Orbán Viktort és annak elmebeteg, súlyosan szociopátiás és halmozottan retardált, bűnöző alkatú pszichopátiás és szkizofréniás eszméit élteti.

Nem kell mélyre túrnunk Turi Katalin főigazgató “nevelési” és “művelődési” intézményébe, hogy mást se lássunk, csak gyermeknevelést és gyermeknevelést. A multikulturális népirtásokkal büszkélkedő – tehát igen magyaros, erősen Fidesz-bélsárszagú – intézmény működtet bölcsődét, óvodát, két általános iskolát, gimnáziumot és kollégiumot, két úgynevezett művészeti iskolát, továbbá sportegységet, könyvtárat, művelődési házat, éttermet, egységes pedagógiai szakszolgálatot, valamint – ez sem vicc – ún. pogányi óvoda-iskolát. Mielőtt megrökönyödnénk, gyorsan világosítsuk fel a Kedves Olvasókat, hogy Adolf Hitler is működtette mindezeket, és neki is sikerült, amíg azok, akiket ki akart irtani, el nem takarították végleg, a Világtörténelem szemétdombjára vetve, ahová való (bocsássa meg ezt a tanulságos záró fordulatot nekünk Turi Katalin intézetvezető kancellár és fasiszta tanítványai). A 2010 óta kifejezetten orbáni leányvállalat összesen 4500-5000 ellátandó gyermeket “nevel” – büszkélkedik az oszlopos gyermek- és népnevelő tanár Molnár Andrea führere, Turi Katalin főigazgató kancellár, aki nevelőintézeti felsorolását és beköszöntő beszédét – a tagokban – egyszerűen csak “Gyerekeknek” és “Szülőknek” ajánlja.

A totális lakosságirtásokkal hencegő, a moslékban kéjjel turikáló Molnár Andrea gyermeknevelési és halmozottan kulturális gyűjtőszerve – mely gyűjtőszerv alatt most nem a szemétkonténert értjük – a következő állami forrású tálentumaival is elbüszkélkedik, ahogy azok is büszkén feszítenek mellette, hogy hát ilyenek vagyunk mink itten, pécsi rekordoktatók: Új Széchenyi Terv (Orbán már büszkén is feszíthet extrémfasiszta maskarájában), Tett-Hely Ifjúsági Információs és Tanácsadó Központ (hogy mi mindenhez tetthely a himpellér, munkakerülő, nesze-semmi-fogd-meg-jól közismert közpénz-állami haszontalanságon kívül, azt bízzuk az államilag támogatott bűnszervezetek és pártpolitikai lopásközpontok korrupciós ügyein, okirathamisításain és adó- stb. csalásain harcedzett állampolgárokra, s hogy mi mindenre adhat tanácsot (ha képes ilyesmire, mert az ilyen intézmények semmilyen, a nevükben foglalt tevékenységet nem szoktak végezni), arra ne adjunk még több tippet a turi-murisan nevelt, nem véletlen hülyülő, világcsúf numero 1. címre pályázó pécsi ifjúságnak). További felsorolásukban áll a Tehetségpont (szóval ennyi volt), továbbá az Akkreditált Felnőttképzési Intézmények Országos Egyesülete, aztán ott a baljós nevű Magyarország Megújul (innen ugyan hová?), de érdemeik között emelik ki a Schmitt Pál-féle érdemérmeket felidéző Közoktatás Minőségéért Díjat is.

Könnyű annak – mondhatnánk -, akik Pécsett laknak, hogy ilyen könnyen hozzáférhetnek ehhez a “közoktatási minőséghez”, ráadásul ilyen roppant széles, mélyre túró, dagonyázó választékban, és ennyi kis nebulóval, ici-pici kis gyermekkel, fiúcskákkal és hamis kis leánykákkal – hogy Pintér Sándor és bandája pedofil kokainos szexbulijaira és kéjgyilkosságaira gondoljunk -, akik (mármint a csintalan kis nebulók) a manapság egyre kevésbé szokatlan minőségben, az orbáni és hende csaba-féle legsötétebb neofasiszta és butaság alapú társadalom-nevelés bélsarában és okádásában dagonyászhatnak: Molnár Andreapécsi gyermek- és népnevelő, butaság és szellemi-morális-köztörvényes nyomor alapú társadalmában.

A bal oldali képhez: Molnár Andrea Cikkünk ama részét vizslatja, amely a butaság alapú társadalom-nevelést említi. A pöcsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ 30 éve oszlopos kitartottja rengeteg fotót tárol az Interneten, de nem a mi bűnünk, hogy egyet sem lehetett találni, amihez legalább térdig érő nadrágot felvett volna. Nem vagyunk finnyás Keresztyének, de gondoltuk, ha már “gyermeknevelés”, meg “művelődés”, még ha annyira fasiszta is…

A jobb oldali képhez: Turi Katalin, a pöcsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ főigazgatója

Turi Katalin pécsi “művelődési” főigazgatónak e gyermektapsikálós intézményéhez mellékelt fotóját láthatják. Molnár Andrea akár még ennél is büszkébb gyermek-, ifjúság- és sokkos gyilkos orbáni népnevelő, minthogy bőséggel ontja magáról a fényképeket. Mégsem tudtunk megfelelőt kiválasztani, ugyanis láthatóan nem csak kizárólag vetkőzni szeret a Föld és a Kozmosz lakosai előtt, de annyira utál rendesen felöltözni, hogy valóban rengeteg fotója közül egyáltalán nincs egy sem, amelyiken legalább egy rendes nadrágig eljutott volna; amiben egy túlzottan “nevelési” és “művelődési” kitartottnak – legyen az bármilyen butaság és népirtás alapú disznóól – illene megjelennie. Ki tudja, talán a pécsi gyermekek, az ici-pici kis nebulók ezt szeretik – asszociálhatunk megint a pedofíliában annyira otthonosan mozgó, és a fasizmust is oly’ heves szívvel pénzelő Pintér Sándor kokainos-heroinos pedofil kéjgyilkos százmilliomos és milliárdosi szexbulijaira. Arra, amit Hende Csaba annyira szeretett csöpp gyermekeként pátyolgat és védelmez, mint a gyermek-eltűnések és felnőttek elleni emberrablások hátterében tomboló interkontinentális, polgári és katonai titkosszolgálataik, valamint a hadsereg által védelmezett szervkereskedelmet.

A NEMZETKÖZI FELJELENTÉS, amire a pécsi, úgynevezett Apáczai Csere János Nevelési és Általános Művelődési Központ képviselője a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtását nem helyeslő személyek kedvéért megnyitná az OPNI-t, hogy ott addig kezeljék az engedetlen, a fasizmus legmélyebb fokát elsajátítatni képtelen személyeket, amíg meg nem térnek a Sátán legsötétebben fasiszta, kétségtelenül minimum súlyosan szociopátiás és halmozottan bűnöző alkatú pszichopátiás orbáni pártpolitikai hitére:

2012-03-02. NEMZETKÖZI ANTIFASISZTA FELJELENTÉS A ZSIDÓSÁG KIIRTÁSA TÁRGYÁBAN MEIR DAGAN, NETANJAHU ÉS AZ IZRAELI KÉMFŐNÖKÖK ÉS KATONAI VEZETŐK ASZTALÁRA!
(KLIKK a cikkre!)
! A HÍRHÁTTÉR NEMZETKÖZI FELJELENTÉSE !

2012-03-04., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 március 22..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: