Elmeorvoshoz küldte tegnap a bíróság Borbély Józsefet, a Tempo párt elnökét és Minda Zoltán perkirályt, neves korrupcióellenes harcost! – ÚJABB FELJELENTÉS A WITTNERISTA BŰNSZERVEZETEK ELLEN!

HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA [E Cikk eredetileg egy újraolvasás nélkül írott gyorslevél és gyorsfeljelentés volt; a mostani megjelentetés előtt az emiatti apró helyesírási hibákat kijavítottuk. A Cikk tartalma FELJELENTÉSKÉNT (eredetileg nem annak készült) el lett küldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő, ingyenélő képviselői címeinek tömegeire.]

Tegnap (2012.04.05.) két további közéleti személyről próbálta bebizonyítani a wittnerista orbáni rezsim, hogy mivel nem akarják eltussolni Orbánék és Wittnerék bűnszervezeti állami bűntetteit, ezért elmebetegek, és önmaguk ellátására is képtelenek. A tegnapi napon a PKKB (Pesti Központi Kerületi Bíróság) elrendelte Borbély József (a Tempo párt elnöke, az állami bűnszervezeti bűnözés elleni harc jeles alakja) és Minda Zoltán, köznépi nevén a perkirály (az állami bűnözés elleni harcok neves jogi szakértője) pszichiátriai vizsgálatát, miután újabb halom, az állami wittnerista-bayerista csalások és tömeges bűncselekmények bizonyítékait adták át a bíróságnak.

Ezzel Orbán Viktor és bűntársai megint igazolták annak a Cikknek a tartalmát, amit a napokban jelenttettünk meg (KLIKK!). Mindig az a helyzet, hogy amit leírunk, arra pillanatok alatt további megdönthetetlen bizonyítékokat eszközölnek.

Orbánék és a wittneri pszichiátriai terrorizmus ámokfutása azért is látványos, mert még a Kádár-rendszerben sem merték nyíltan művelni azokat, amiket Orbánék és Wittnerék a Világtörténelem szemétdombjának tetején kéz a kézben művelnek, kamerák előtt. Azt is Előre Bejelentettük, hogy Wittner Mária keresztapja, Orbán Viktor lett Eleve Elrendelve (tehát elkerülhetetlenül) minden magyar idők legnagyobbat bukott politikai pszichiátriai bűnözője és terroristája, és mindazok is vele buknak, akik mellé álltak a mérhetetlen bayerista fasiszta gaztettekben és korszakváltó bűntettekben.

Minda Zoltánt már korábban is próbálták elmebeteggé nyilvánítani és gondnokság alá helyezni. Erre azért van szüksége a wittneristáknak, mert így egy wittneri telefonnal minden indoklás nélkül ki lehet hívni a mentőt a wittneri bűntettekkel együtt élni nem akaró, jogilag és erkölcsileg felsőrendű hősök ellen, és indoklás nélkül bezárhatók wittneri-kádári pszichiátriákra, elektrosokkal és kemikáliákkal memóriájuk törölhető, magatehetetlen állapotba hozhatók és meggyilkolhatók.

Mivel a wittneristák és vonisták évek óta minden pártot meghaladó üldözést folytatnak a Kádár-rendszerből egész orvosmaffiájával és összes eszközével, ügyével és módszerével átmentett állami takarító pszichiátriai bűnözés eltussolására és folytatólagos elkövetése biztosítására, így évek óta hozzánk fordulnak azon politikai üldözöttek, akiknek az élete az orbán-vona fasiszta hóhérpáros politikai pszichiátriai üldözéseinek tengerei miatt közvetlenül veszélyeztetett, és többeket közülük mi hoztunk ki az állami pszichiátriákról, miután Orbán Viktor és bandája bűntettei eltussolására beszállították őket.

Itt láthatják Minda Zoltán és Borbély József politikai gyilkosság útján történő likvidálása előkészületét bizonyító, a két neves közéleti személy elmeorvoshoz küldéséről szóló egyik videót, alább pedig a pár nappal előtte írt Cikkünk a wittnerizmusról:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=955D5pQzoFU

Wittner Mária az intézményesített csalásért “üvöltő falkázása” ellen Az Örök HÍRHÁTTÉR Közleménye, mely Vesz viszont A Kozmosz Aranyából

A Cikk első megjelenése: http://hirhatter.org/wittner_maria.htm

2012.04.06., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 április 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: