Solymosi Eszter, Super 8 – Morzsák az Örökkévaló és az istenek Asztaláról

Molnár F. Árpád “ELI” (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

Solymosi Esztert 1882. április 1-én ölték meg. A gyilkosság máig tisztázatlan, de az esetet – azzal, hogy az zsidó vérgyilkosság volt – máig felhasználták a zsidóság ellen, mégpedig mint nép elleni gyűlöletkeltésre. A bölcsek tudják, hogy ennél sokkal többről van szó, viszont AZ ISTEN és a Totális Kontroll akkor is ott volt, Körmenden is 1998-ban, és ott volt a romák elleni sorozatgyilkosságok szervezésénél is, és eztán is, amit igen, igen, igen, építünk, hogy felépüljön.

Solymosi Esztert 1882. április 1-én ölték meg. A dátumban, ha a 88 mellett összeadjuk a többi számjegyet is, akkor ismét 8-at kapunk: így 888, mint a kicserélt Emberiség. A körmendi gyermekgyilkosság – melynek elkövetésével Tánczos Gábort vádolták meg, minden jel szerint ártatlanul – ugyanezen a napon került végrehajtásra, április 1-én, csak éppen 1998-ban. Igen, ugyanazon a napon! Nem mondta el senki? Hát persze, hogy nem! Ugyanazon a napon, 04.01-én, 116 évvel később, ami kétszer 58 év. Kétszer 58 év. De ha már a 116-nál tartunk, nézzünk még egy kétszer 8-ast (és 2-szer 16-ost): A körmendi gyilkosság dátuma számjegyeinek összege 32, ami 4-szer 8, azaz 8+8+8+8, míg ha a tiszaeszlári gyilkosság számjegyeit adjuk össze, akkor pedig 24-et kapunk, azaz 3-szor 8-at, tehát 8+8+8-at.

És így együtt máris megérkeztünk a romák elleni sorozatgyilkosságokhoz és azok 8-asaihoz is (KLIKK 1., 2.!).

Szóval nem létezik zsidók elleni kizárólagosítás, mert a romák elleni állami sorozatgyilkosságot sem emberi értelem tervezte. Tehát készülődünk…

Azonban most nem a rituális gyilkosságokkal, hanem a zsidóság elleni uszítással foglalkozunk.

Egy szűkebb körű levelezőlistán – melynek címzettjei között szerepel A HÍRHÁTTÉR is – Solymosi Eszter halála kapcsán valaki megemlékezésre szólított, persze nem Solymosi Eszter sajnálata miatt, hanem hogy a zsidóság ellen uszíthasson. A levél tárgya a következő volt:

Támadásba lendült Tiszaeszlár miatt a bosszú népe

Ezúttal – bár további HÍRHÁTTÉR-Munkatársak jelenlétében, de – főleg a Molnár F. Árpád válaszolt, az alábbi tárgyi megjelöléssel és tartalommal:

Kezdjük a sírást Solymosival, folytassuk a haláltáborokkal és a mostani magyar VEÉRENGZÉSEKKEL

És miután Solymosi Eszter tisztázatlan haláláról való megemlékezés véget ért, ugorjunk a 19. századból a 20.-ba, és folytassuk egyesével a tisztázottan magyarok és németek által koncentrációs táborokban és másutt kiirtott sok millió zsidóról, cigányról és Keresztyénről való megemlékezéssel.

Közben folytassuk azzal, hogy a romák ellen szervezett állami sorozatgyilkosság kapcsán gyakori, hogy 10 youtube-os hozzászólóból 10 magyar éljenzi Hitler II. Világháborús tömegmészárlásait, és felkiált – Heil Orbánozva és Heil Vonázva -, hogy ki kellene irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (KLIKK 1., 2., 3.!).

Aztán amikor az Emberiség elleni bűntettek kiváltó okait keressük, máris rá tudunk mutatni Orbán Viktorra és Vona Gáborra. (…) Akik a magyarság talán soha nem látott morális összeomlásáért híveik által naponta ezrével megnevezetten felelősek!

Nem irigyelhetők a nácik, hogy kénytelenek az 1800-as évekbe menekülni egy nyamvadt gyilkosságért, miközben millió szám irtottak minket a XX. században is, és azért üldöznek, hogy az általuk cigányok ellen szervezett apartheid gyilkosságsorozat bíróságai tárgyalásaira miért járunk el 13 millió magyar közül kizárólag mi.

Aztán tekintsük meg, hogy Orbán, Vona és pártbandáik fasiszta, sátánista, abszolúte antikrisztusilag halmozott országában évek óta azért folyik ellenünk egyik házkutatás a másik után (KLIKK Cikk 1., 2.!), egyik fegyveres elhurcolás a másik után (KLIKK Film 1. és 2.!), egyik betiltás a másik után, mert folyamatosan arra hivatkoznak ezek a fasiszta terrorista apartheid (életfogytos), közpénzből garázdálkodó ostoba és primitív, állati ösztönökkel agyonvert bűnözők, hogy mi terjesztjük a fasizmust és a hitlerizmust, hiszen felszólalunk ellene.

Aztán mikor e náci gyűlölethorda eme szkizofréniás, igen, határozottan tudathasadásos elmebeteg gaztetteit elemezzük (KLIKK 1., 2., 3.!), és eszünkbe jut a vérvád kifejezés, emlékezzük Veér Andrásra és Veérengzéseire, amikért Veér András halála óta is annyira reszket Vona Gábor, Orbán Viktor, a teljes Fidesz és a teljes Jobbik, és aki bűntettei eltussolásáért és az egész fasiszta magyar pszichiátriai VEÉRBŰNÖZÉS totális elrejtéséért és folytatólagos gyilkos biztosításáért annyira reszketnek, csaholnak, ugatnak, bandákba gyűlve gyűlölködnek, betiltásokért bűnszervezetbe tömörülve körbejárják a Földet (KLIKK 1., 2.!).

Eztán jöhet a Világsajtó minderről, mert célszerű is volt ezekről a 100% magyar médiabűnözéssel hallgatni, hogy annál nagyobbat szóljanak, és annál több elévülhetetlen és megbocsáthatatlan tengernyi fasiszta és terrorista bűntett gyűljön halomra, eltörölhetetlen bizonyítékokként!

Később ismét levelet kapott A HÍRHÁTTÉR, mégpedig egy olyan politikai üldözöttől, aki szerencsétlenségére szintén a rasszizmus sötétségében vesztegel. A levél most sem egy nyavalyás emberölés áldozatát siratta, amely volt 130 esztendővel ezelőtt, hanem természetesen a zsidóságot, mint népet próbálta bűnözőként megbélyegezni. Az illető egyébként azok közé tartozik, akik hiába bíztak a Jobbikban, és hiába kértek a fasiszta párttól segítséget, mert ezúttal is kizárólag mi biztosítottunk védelmet. A levél tárgya ez volt:

Solymosi Eszter emlékére. Engem is Eszternek hívnak. És ugyanazon körök tettek börtönbe ártatlanul, és nyilvánítattak elmebeteggé, mint akik megölték Solymosi Esztert.

Ismét főleg tőlem (Molnár F. Árpádtól) rögtönzött válaszát olvashatják:

Nem, Eszter, hanem Téged a magyarbűnözés juttatott börtönbe, a magyaroktól kértél segítséget és a magyaroktól nem kaptál, a pszichiátriai bűnözésért a magyarok közül is a legnácibbak aggódtak kezdettől a leginkább, és egy párt sem volt magyarországon, amelyik nagyobb összefogást tanúsított a volt és jelenlegi állami politikai pszichiátriai bűntettek eltussolására és a csonkítások, mészárlások folytatólagos biztosítására, mint a Jobbik.

Ez itt magyarország, rengeteg gyűlölködő, elvakult, öngyilkos magyarral. Tehát ha a II. Világháborús haláltáborok okát, a Kádár-rendszer szintén földig hajló lakossági morális analfabetizmusát, a kapitalista rendszer szélsőségesen elbutult fasiszta rendszerét elemzed, keresd csak a hibát a magyarokban. Mert ez itt magyarország, és aki ezt látja, annak a gálája jön ki ettől a sok hülyeségtől és az öngyilkosságot maximalizmusig követelő marhaságtól.

Aki gerinces és értelmes (tehát nem magyar), az olyan, mint mi. Nem lettünk volna nácik Hitler alatt, nem voltunk kádáristák, hanem ellenállók a szocializmus alatt, és nem lettünk nácik, amikor Hitlert a népirtásaival visszasírták. De akkor is, most is, eztán is akármekkora politikai üldözést vállalunk, de akkor sem ugatunk együtt a primitív hordákkal, és bármikor készen állunk a halálra. Mert nem vagyunk magyarok. A gerinc, a stabilitás, az erkölcs és a bölcsesség különböztet meg tőlük.

Ez itt magyarország. Ha baj van a rendszerrel, akkor azt nem a szuahéliek, nem a nyomortanyán vergődő cigányok, nem az ázsiai zsidók és az afgán harcosok, meg Mali tuaregei, hanem a magyarok okozzák. Így volt, így maradt.

Mindig mondta a Molnár: egy nemzet tönkre tételének fontos eleme a nemzet önkritikájának hiánya. Amikor egy nép képtelen szembenézni hibáival, akkor már elhárítani is képtelenné vált arra. Az agydaganatot nem tüdőműtéttel kezeljük, mert a beteg meghal.

Egy primitív népet pedig nem lehet tanítani, hanem arra jó, mint a kísérleti állatok: hogy mindenki más, aki több, tanuljon hanyatlásukból, butaságukból és bukásukból.

Eddig a levél. Hanem most ismét valamiről, amiről senki nem beszélt:

Solymosi Esztert 1882. április 1-én ölték meg. A dátumban, ha a 88 mellett összeadjuk a többi számjegyet is, akkor ismét 8-at kapunk: így 888, mint a kicserélt Emberiség. A körmendi gyermekgyilkosság – melynek elkövetésével Tánczos Gábort vádolták meg, minden jel szerint ártatlanul – ugyanezen a napon került végrehajtásra, április 1-én, csak éppen 1998-ban. Igen, ugyanazon a napon! Nem mondta el senki? Hát persze, hogy nem! Ugyanazon a napon, 04.01-én, 116 évvel később, ami kétszer 58 év. Kétszer 58 év. De ha már a 116-nál tartunk, nézzünk még egy kétszer 8-ast (és 2-szer 16-ost): A körmendi gyilkosság dátuma számjegyeinek összege 32, ami 4-szer 8, azaz 8+8+8+8, míg ha a tiszaeszlári gyilkosság számjegyeit adjuk össze, akkor pedig 24-et kapunk, azaz 3-szor 8-at, tehát 8+8+8-at.

És máris megérkeztünk a romák elleni sorozatgyilkosságokhoz és azok 8-asaihoz is (KLIKK 1., 2.!).

Szóval készülődünk…

2012.04.06., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 április 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: