Villámlevél az amerikai és dél-koreai titkosszolgálatoknak a Schmitt-plágium és az atomkonferencia botrányai kapcsán, a dél-koreai felelősök kézre kerítésére és a CIA magyar osztálya vezetőinek felelősségre vonására és minimum végleges eltávolítására! (Eredetileg nem blogokra, honlapokra stb. írva)

A HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM) Villámlevele

Világszerte elpostázva (természetesen megannyi titkosszolgálatnak, politikusnak, sajtóorgánumnak stb. is):

Minden idők egyik legocsmányabban idióta politikusa Orbán Viktor volt, aki miután rálelt a legnagyobb önvédelmi fegyverre, amiről nem is álmodhatott, akkor elmebajánál fogva megtámadta. S mivel minden támadás egyre súlyosabb elmebajt okozott benne, így addig kellett támadnia – de hiszen ismerjük AZ ISTEN Örök Módszereit, hiszen minden elválasztottnak ellenségével így járt el -, amíg már Orbánnak, a szerencsétlen flótásnak semmi, semmi, semmi esélye nem maradt.

Ez a rövid Villámkommentár azonban nem Orbán Viktor végtelen idiotizmusáról, hanem Dél-Korea titkosszolgálatainak következetlenségéről, ostobaságáról, fékevesztett agyalágyultságáról, és az amerikai titkosszolgálatok ama gyanús viselkedéséről szól, ami miatt már régen is közöltük velük: mintha szabályosan el akarnák intézni Barack Obamát.

Ami a CIA magyar osztályának vezetőit illeti – és kérdezzétek csak meg, mit kavart Obama Schmitt Pál magyar köztársasági elnökkel az atomkonferencián -, most már konkrétabban megfogalmazzuk, míg a többit csak sugalljuk:

FOGJÁTOK EL A CIA MAGYAR OSZTÁLYA VEZETŐIT, ÉS VÁGJÁTOK KI ŐKET, HOGY A LÁBUK NE ÉRJE A FÖLDET! SENKI NEM ADHATJA EL ENNYIRE ÉS ENNYISZER AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKAT ÉS ANNAK NÉPÉT, ÉS SENKI NEM TEHET ENNYI HAMIS, HAZUG, CSAK A PÉNZ ÉS CSAK A BOSSZÚ MOTIVÁLTA MANIPULÁLT, NOTÓRIUSAN HAZUG JELENTÉST!!!

VADÁSSZÁTOK LE AZ ÁRULÓT! LEVADÁSZNI!!!

2012-04-03. HÍRHÁTTÉR TV: Dél-Korea (és USA) – Amikor Schmitt Pál az utolsókat rúgta – Stratégiai idiotizmus; Tudományos dilettantizmus; Titkosszolgálati analfabetizmus
(Film, 4:54.88 perc; KLIKK!)
[Music by
Molnár F. Árpád “ELI”]
Munkatársak:
Molnár F. Árpád (ELI)   ;   Angela Trianglar (Musica)
Emma Paradigma   ;   Domján Tibor
Náday Gyula   ;   Nagy Sándor (Naleksz)
Soós József (Titán)
és további, orbán-vona és Veérükből való antikrisztus Júdásfaj extrémterrorizmusa miatt nem publikus személyek!

2012.04.05., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 április 10..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: