Neonáci szarvasi pedagóguspalánta kívánt félholtra verést a “Csak a szél” rendezőjének, az Ezüst-medve díjat nyert Fliegauf Bencének

Cikk: Molnár F. Árpád “ELI” (orbán-vona és velük szövetséges külföldi fasiszta terrorista bűnbandái által halálos fenyegetésekkel üldözött és 100%-ban BETILTOTT Keresztyén (tehát Keresztény) Újságíró, Emberjogvédő, a Legkedveltebb Roma Jogvédő, Operatőr, Filmrendező, a Kínai és Tibeti Üldözöttek Szövetségének (KTÜSZ), a Törökök Életvédelmi és Emberjogi Szövetségének (TÉESZ) és a Pszichiátriai Állami Bűnözést Leleplezők Nemzetközi Emberjogi Szövetségének (PÁBLENESZ) alapító-elnöke, általános vélekedések szerint a bolygó Legfőbb Echelon-Tanúja)

A romák elleni sorozatgyilkosságról készült “Csak a szél” című Ezüst-medve díjas dokumentumfilm rendezője, Fliegauf Bence nyilatkozott az ATV “Drazsé” című műsorában, mely műsor bemutatásra került 2012. április első napjaiban. A terjedő fasiszta eszmékre – és azok pártforrásaira, valamint a romák elleni mészárlások politikai szervezői és védelmezői hátterére – jellemző, hogy a Fidesz – Orbán Viktor magyar miniszterelnök vezetésével – a berlini filmszemlén is azért jelent meg, hogy – na, nem azért, hogy méltassa Fliegauf Bence filmjét, hanem hogy – röplapokat pakolásszon az ülésekre, mosakodva, hogy a film egy kitalált történet, nem a valóság.

Azonban hogy mennyire az orbáni valóság, és mennyire megvan Orbánnak minden indoka arra, hogy állandóan körbejárja a világot saját gaztettei lehetetlen mosdatására, azt az is bizonyítja, hogy mivel kezdettől a legfőbb leleplezői voltunk és maradtunk az állami szervezésű romák elleni sorozatgyilkosságok állami háttere leleplezésének, máig a legfőbb politikai üldözöttei vagyunk a tényfeltárásoknak, a legtöbb romagyilkossági tárgyaláson mi jelentünk meg, a legtöbb romagyilkossági filmet mi készítettük, és mivel éveken át szinte nincs olyan filmünk és cikkünk, amiben ne említenénk a rasszizmust és a fasizmust, mint elrettentő borzalmat és sötétséget, így természetes, hogy Orbán Viktor – akinek feljelentéseink százait küldtük – ellenünk indíttatta fasizmus terjesztése hamis vádjával egyik eljárást a másik után, követte el – teljes betiltásunk mellett – egyik házkutatást a másik után (KLIKK Cikk 1., 2.!), követte el egyik fegyveres elhurcolást a másik után (KLIKK Film 1. és 2.!), egyik bizonyíték-elkobzást a másik után.

Az orbáni valósághoz tartozik az is, amire Fliegauf Bence a “Drazsé” című műsorban hívta fel a figyelmet, felolvasván egy neki/róla az Internetre írt kommentárt, aminek érdekessége, hogy az illető hallgatója a Tessedik Sámuel Főiskola pedagógiai karának. Fliegauf Bence olvasta fel a jövő-jelen tanári degenerációjának primitív, beszűkült, igénytelen, puruttya és legalább súlyosan antiszociális, pszichopátiás személyiségszerkezetből fakadó gondolatait:

 – Ez az ember egy szánalmas senki, tehát – veti közbe Fliegauf Bence – rólam írnak: kívánom, hogy egy horda cigány verje szét a fejét egy sötét utcán, akkor majd elgondolkodhat félholtan, vérbe fagyva, hogy jó öltet volt-e ilyen filmet csinálni, rohadt érdekember, ez egy senki – fejezi be az idézetet Fliegauf Bence, aki a posztoló nevét kérésre sem akarta megmondani, noha oda volt írva, de mint mondja: – Az szerintem érdekes lehet, hogy (…) a Tessedik Sámuel Főiskola pedagógiai karának az egyik hallgatója.

Amiről pedig mondjuk el, hogy a 66-os körzetszámú Szarvas városában van.

S miközben emlékeztetünk ismét arra, hogy Orbán félcédulás magyarországán – aki (Orbán) nemzetközi filmszemlére is akkor megy, ha félcéduláit pakolhatja az ülésekre – gyakori, hogy a youtube-on számos olyan videónál, amelyek a romagyilkosságokról szóló megemlékezésekről szólnak, gyakran 10 magyar youtube-os kommentelőből 10 örvendezik Adolf Hitler II. Világháborúban és a koncentrációs táborokban a zsidóság és a cigányság ellen elkövetett tömegmészárlásainak, és gyakran egy füst alatt azt is világgá szórják, hogy ki kellene irtani a teljes zsidóságot és a teljes cigányságot (KLIKK 1., 2., 3.!). Senki nem lepődik meg azon sem, hogy mindazok, akik ezen gyakran 100%-os szavazati arányban extrémfasiszta antiszociális és súlyosan pszichopata gyűlölethordából kifejezik, melyik politikus az, akiért rajonganak, kizárólag heil orbán viktorozókkal és heil vona gáborozókkal találkozunk, miközben valamennyien hívei egyúttal Adolf Hitlernek is.

Tehát megtaláltuk a magyarországi, általunk évekkel Előre Bejelentve elmélyült fasizmus két fő lokális atyját: Orbán Viktort és Vona Gábort.

A jobb oldali képhez: Turi Katalin, a pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ főigazgatója.

S mivel Fliegauf Bence a 66-os város kapcsán a Tessedik Sámuel pedagógiai karának elbutult, szellemileg, morálisan és intellektuálisan súlyosan megcsonkított pszichopatáját idézte, mi emlékeztessünk a Pécs városában található Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) egyik oszlopos pedagógusára, aki – egyik FELJELENTÉSÜNKRE (KLIKK!) reagálva – rövid közleményében tudatta, hogy aki a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtásával nem ért egyet, az elmebeteg, és kezelésre szorul, és ezért is sajnálja, hogy bezárták az OPNI-t, ugyanis mindazokat is ott kellene kezelni, akik nem értenek egyet a zsidóság és a cigányság teljes kiirtásával. Az erről szóló Cikkünk Címe és elérhetősége: 2012-03-04. A pécsi Apáczai Nevelési és Általános Művelődési Központ (ANK) képviselője a zsidóság és a cigányság stb. teljes kiirtására (KLIKK a cikkre!)

Mi nem vagyunk olyan szemérmesek, mint Fliegauf Bence, hanem úgy véljük, a tanártársadalom büszkélkedjen csak el legprimitívebb, legbunkóbb, és a tanári szolgálatra legalkalmatlanabb pszichopatáival; így az ajánlott Cikkben nem csak a nevét közöljük, de itt azt is elmondjuk, hogy a fasiszta eszmékkel és a tömegmészárlásokkal büszkélkedő oszlopos pedagógus volt férje nem túl régen fulladt vízbe (nem, a látszat ellenére nem tudunk arról, hogy ő ölte volna meg, bár egy rendőrségi vizsgálat – minden vicc nélkül – ezek után egészen biztosan nem ártana).

Hogy mennyire nagyon is betegség a rasszizmus, a fasizmus és a nácizmus, ajánljuk ma kelt Cikkünket is, melynek a Címe: A fasizmus (elme)betegség – Magyar György ügyvéd az orvosok felelősségéről is beszélt a rasszizmus és a fasizmus mentális defektusai kezelése vonatkozásában Kálmán Olga “Egyenes beszéd” című műsorában (KLIKK!).

Ha pedig a “Csak a szél” kapcsán említettünk néhány eseményt és gondolatot, fedjük fel nagyobb nyilvánosság előtt is, hogy e Cikk írója azonos azzal, akit annak idején a magyar és külföldi titkosszolgálatok “Tornádónak” hívtak. És ajánljuk az elfasizálódott súlyosan pszichopata tanárbűnözőknek a régi mondást mélybevésésre, miszerint széllel szemben nem lehet…

A Cikket írta – hajdani nevén – Tornado 8, aki a Szél

2012.04.07., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 április 14..

2 hozzászólás to “Neonáci szarvasi pedagóguspalánta kívánt félholtra verést a “Csak a szél” rendezőjének, az Ezüst-medve díjat nyert Fliegauf Bencének”

 1. Molnár F. Árpád zsidó vagy ember?

  köszönettel : egy ember

  • Köszönjük a kérdést: a HÍRHÁTTÉR újságíróinak egy csapata válaszol: nos: a nácik nem mennek a Paradicsomba, akármennyire imádják a magyarok az ilyen szavakat és kifejezéseket, mint “Hitler”, “fasizmus”, “nácizmus”, “népirtás”, “zsidók kiirtása”, “cigányok kiirtása” stb.
   1. El kell oszlatni egy magyar félreértést: nem mindenki zsidó, aki nem akarja kiirtani a zsidókat és a cigányokat. Ezt a magyarok nehezen értik, mi pedig büszkék vagyunk az ostobaságukra, mert minket emel. Tehát a fasiszta az csak egy ösztönállat, lelketlen goj, tehát barom, az emberjogvédő pedig nem feltétlenül zsidó, noha gyakran zsidó is. Ön szerint mindenki zsidó, aki nem akarja a kiirtani a zsidókat és a cigányokat? Mert akkor mindenki, aki több, mint egy állat, zsidó akar lenni.
   2. A máikra a válasz: nos: Molnár Úrnak mind az intellektusa, mind a stratégiai tudása, mind a stílusa és az ember-, valamint Istenszeretete, mind a külseje azt sejteti, hogy zsidó. Ezért is rendelhette Orbán Viktor és fasiszta csőcselék bandája a Molnár F. Árpád ellen fasizmus hamis vádjával egyik házkutatást a másik után, ugyanis mint írtuk: Magyarországon zsidóperek folynak, amilyeneket Hitler tett a II. Világháború előtt.
   3. Egyetértünk a fasiszta magyarsággal abban, hogy a HÍRHÁTTÉR tudását, felkészültségét, szakmai képességeit és haderejét feltétlenül külföldre kell vinni, és felvirágoztatni azokat a népeket, akik megbecsülik a tudást és a hatalmat. Tehát úgy döntöttünk, hogy hitlerista fasiszta csőcselék nép úgy járjon, ahogyan Hitler csőcseléke járt, amikor a gyűlöletállat, a goj, tehát barom kiüldözte a tudást az USÁ-ba és Palesztinába, ott aztán létrehozták Izraelt, az USÁ-ban feltalálták az atombombát, és megnyerték a Világháborút. A lelketlen barom goj fasiszta faj pedig maradt söpredék és csőcselék. Úgy véljük, az Isten nagyon IGAZSÁGOS Döntést Hozott, amikor a fasiszta fajból akkor is, meg most is hülyét Csinált és Csinál, ahogy évekkel előre Bejelentettük ezen folyamatokat.
   4. Azt is véljük, hogy szégyen lenne, ha a Molnár Úr ezek után magyar lenne, nem pedig zsidó. Egy próféta egyébként sem lehet magyar, hanem az Emberiség követe, tehát ahogyan az ókori próféták voltak, zsidó.

   Köszönjük a kérdést, és sajnáljuk, nem nyer felvételt az örök életbe. Azt Állítja a Forrás, hogy ön Eleve arra lett, hogy Elveszítse az Életet és a vele járó összes elmúlhatatlan Dicsfényt és Boldogságot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: