FELJELENTÉS Molnár F. Árpád ellen, mert nem támogatja a zsidók és a cigányok kiirtását, ráadásul gyanús, hogy zsidó!

[Elküldve Budapest összes rendőrkapitányságának, rengeteg magyar és külföldi igazságügyi szervnek, vezető nemzetközi nyomozószerveknek, miniszterelnököknek, számos külföldi diplomáciai képviseletnek, több tucat országgyűlési képviselőnek, médiumok tömegeinek, belföldi és külföldi polgári és katonai titkosszolgálatoknak stb. Gyakorlatunknak megfelelően eme FELJELENTÉSÜNKET is elküldtük Orbán Viktor címeire, miniszterelnök-helyettese, pártja, hír tv-je, országgyűlési himpellér, bűnöző és nyíltan terrorista, közpénzeken élősködő parazita, munkakerülő, ingyenélő képviselői címeinek tömegeire. (Mivel újraolvasás nélkül íródott és postáztatott, így apró betűelírást – szám szerint kettőt – utólag javítottunk.]

FELJELENTÉS Molnár F. Árpád ellen, mert Orbán Viktor és hívei összes fenyegetése és követelőzése, betiltásai, házkutatások, fegyveres elhurcolások, elkobzások stb. ellenére továbbra sem támogatja a zsidók és a cigányok kiirtását, ráadásul gyanús, hogy zsidó!

Tisztelt Orbáni és Pintéri Hatóságok! Tisztelt úgynevezett Nemzetbiztonság!

Az alábbi linken olvasható az a Cikk, aminek a Címe:

Neonáci szarvasi pedagóguspalánta kívánt félholtra verést a “Csak a szél” rendezőjének, az Ezüst-medve díjat nyert Fliegauf Bencének
https://molnarfarpad.wordpress.com/2012/04/14/neonaci-szarvasi-pedagoguspalanta-kivant-felholtra-verest-a-csak-a-szel-rendezojenek-az-ezust-medve-dijat-nyert-fliegauf-bencenek/

A Cikk alatt olvasható egy hozzászólás, ezzel a tartalommal és paraméterekkel:

Molnár F. Árpád zsidó vagy ember?
köszönettel : egy ember

Karinty Fridi said this on 2012 április 23. at 12:50 du.

[A FELJELENTÉS folytatása – a  szerk.]
Tessenek elgondolni, hogy az okos Orbán-Vona-Hitlerdrukker magyar ember csodás turultáji ősmagyar hazafi beszédére A HÍRHÁTTÉR Orbán Viktor tekintetes Fasiszta Úr és Vona Gábor Mélymagyar Hitlerista Fasiszta Úr által üldözött Keresztyén Emberjogvédői az alábbit válaszolták, pedig oh, mennyire magasztosak és okosak is a magyarok! Ah! Bárcsak A HÍRHÁTTÉRESEK is ennyire fasiszták, idióták és orbáni-vonista-hitleri csőcselék és söpredék lennének! Ah, de hát nem mindenki lehet Fideszes vagy Jobbikos! Ah! Be hát nem mindenkiből lehet fasiszta orbáni-vonista-hitleri primitív zsigeri bukott antikrisztus csőcselék!

A válasz ez volt:

Köszönjük a kérdést: a HÍRHÁTTÉR újságíróinak egy csapata válaszol: nos: a nácik nem mennek a Paradicsomba, akármennyire imádják a magyarok az ilyen szavakat és kifejezéseket, mint “Hitler”, “fasizmus”, “nácizmus”, “népirtás”, “zsidók kiirtása”, “cigányok kiirtása” stb.
   1. El kell oszlatni egy magyar félreértést: nem mindenki zsidó, aki nem akarja kiirtani a zsidókat és a cigányokat. Ezt a magyarok nehezen értik, mi pedig büszkék vagyunk az ostobaságukra, mert minket emel. Tehát a fasiszta az csak egy ösztönállat, lelketlen goj, tehát barom, az emberjogvédő pedig nem feltétlenül zsidó, noha gyakran zsidó is. Ön szerint mindenki zsidó, aki nem akarja a kiirtani a zsidókat és a cigányokat? Mert akkor mindenki, aki több, mint egy állat, zsidó akar lenni.
   2. A máikra a válasz: nos: Molnár Úrnak mind az intellektusa, mind a stratégiai tudása, mind a stílusa és az ember-, valamint Istenszeretete, mind a külseje azt sejteti, hogy zsidó. Ezért is rendelhette Orbán Viktor és fasiszta csőcselék bandája a Molnár F. Árpád ellen fasizmus hamis vádjával egyik házkutatást a másik után, ugyanis mint írtuk: Magyarországon zsidóperek folynak, amilyeneket Hitler tett a II. Világháború előtt.
   3. Egyetértünk a fasiszta magyarsággal abban, hogy a HÍRHÁTTÉR tudását, felkészültségét, szakmai képességeit és haderejét feltétlenül külföldre kell vinni, és felvirágoztatni azokat a népeket, akik megbecsülik a tudást és a hatalmat. Tehát úgy döntöttünk, hogy hitlerista fasiszta csőcselék nép úgy járjon, ahogyan Hitler csőcseléke járt, amikor a gyűlöletállat, a goj, tehát barom kiüldözte a tudást az USÁ-ba és Palesztinába, ott aztán létrehozták Izraelt, az USÁ-ban feltalálták az atombombát, és megnyerték a Világháborút. A lelketlen barom goj fasiszta faj pedig maradt söpredék és csőcselék. Úgy véljük, az Isten nagyon IGAZSÁGOS Döntést Hozott, amikor a fasiszta fajból akkor is, meg most is hülyét Csinált és Csinál, ahogy évekkel előre Bejelentettük ezen folyamatokat.
   4. Azt is véljük, hogy szégyen lenne, ha a Molnár Úr ezek után magyar lenne, nem pedig zsidó. Egy próféta egyébként sem lehet magyar, hanem az Emberiség követe, tehát ahogyan az ókori próféták voltak, zsidó.

Köszönjük a kérdést, és sajnáljuk, nem nyer felvételt az örök életbe. Azt Állítja a Forrás, hogy ön Eleve arra lett, hogy Elveszítse az Életet és a vele járó összes elmúlhatatlan Dicsfényt és Boldogságot.

Molnár F. Árpád said this on 2012 április 23. at 3:04 du.

[A FELJELENTÉS folytatása – a  szerk.]
Azonnali vizsgálatot követelünk az ügyben, mert szemmel láthatóan Molnár F. Árpád továbbra sem hajlandó sem Orbán Viktort, sem Vona Gábort és fasizmusukat szolgálni, és minden ellene irányuló terrorcselekmény (Btk. 261. § (1) b)) és megfélemlítési kísérlet stb. után sem hajlandó pártolni a zsidóság és a cigányság kiirtását! Ez egy igazi magyar számára tűrhetetlen! Sem párt, sem népirtás?! Hát mit képzelnek magukról ezek a pártonkívüli Emberjogvédő Keresztyének?! ÉLJEN A PÁRT! HAJRÁ ORBÁN VIKTOR, VONA GÁBOR ÉS FASISZTA CSŐCSELÉKE! ELŐRE AZ ELŐRE BEJELENTETT NEMZETBIZTONSÁGI BUKÁSHOZ!

Ráadásul találtunk egy képet, amin egy zsidó mellett áll, és mindketten mosolyognak! Ráadásul EGYMÁSRA! EGYMÁSRA MOSOLYOGNAK!!! Hát nem felháborító?! A zsidón kippah és Dávid-csillag is látható! Oh, ha ezt Orbán, Vona és fasiszta csőcselék szavazótábor népirtó idióta szennybandája meglátja! Ajaj, mivé lesz így az ország, ha még mindig akad olyan, aki nem tagadja a Holocaustot, és nem akarja közben kiirtani a zsidókat és a cigányokat! RáadÁsul okos, nem olyan, mint a primitív, fasizmusból fasizmusba, népirtásból népirtásba bukott magyarok!

Vigyázzatok, nácik! Mert aki nem náci, az nem zsigerből idióta, hanem okos intellektuális lény! Nincs annál veszedelmesebb Pártunkra és kormányunkra, mint az ész és az erkölcs! Tanuljátok meg, idióták, hogy a morált és az észt – ha nem irtják ki, mert a nácik nem elég erősek -, akkor nem csak Pártunkra és kormányunkra, de az egész fasizmusra halálos veszedelem! HÍVJÁTOK ORBÁNT, VONÁT ÉS A SZENT KORONÁT BILINEK HASZNÁLT NÁCI IDIÓTÁIT (Klikk!), MERT EZ TARTHATATLAN!

2012.04.23., 8.kerület, Budapest, Hungary
HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA (HHMM): http://www.hirhatter.org/
hirhatter.multimedia@gmail.com
Telephone: +36/30/919-6386

——————————

We Are Christians and Echelon Witnesses and for Human Rights from Hungary. We are in danger, because PRESIDENT VIKTOR ORBAN IS KILLER AND ENEMY OF THE EARTH!

We are political pursued investigative journalists. They threaten us with assassinations: Viktor Orban (prime minister of Hungary) and more…

Reklámok

~ Szerző: Molnár F. Árpád - 2012 április 23..

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

 
%d blogger ezt kedveli: